|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla kochanej siostry ?
ej co jest ? nikt juz nie ma pomyslow . hehe dzieki za wszystkie pomysly pozdrawiam
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: co na prezent?
Dopiero dziś udało mi się dotrzeć do koleżanki i zrobić zdjęcia. Puszka tak jak pisałam- decoupage. Moja pierwsza styczność z tą techniką i teraz widzę, że rewelacyjnie nie wyszło
Ale licza się chęci Poduszka, a właściwie poszewka (zaraz po praniu)- już nieco sfatygowana ale wklejam, żebys ogólnie wiedziała o co mi chodzi. Wykonać można bardzo łatwo, bo drukujesz wzór który chcesz namalować i wsadzasz do jasne poszewki. Obrazek prześwituje więc go po prostu odrysowywujesz Wiadomo im lepsze farby tym lepszy efekt Moje farby dobrze wyglądały do pierwszych 3 prań :P Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatek w oryginalnej doniczce? ciekawa ramka? może coś nowoczesnego w antyramie? fajny szalik/chustka
coś banalnego a innego.. to cieszy (przynajmniej mnie )jannet21 - piekne to musze zebrać siły i chęci i zacząć tworzyć..
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna ta puszeczka, bez samokrytyki prosze
ai podusia ciekawa, oryginalne, nie powiem
|
|
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
świetna poszefka i puszeczka
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa
Bewix też często miewam kłopot co dać w prezencie. Kosmetyki, maskotki czy inne pierdółki są już przeze mnie tak upowszechnione, że aż wstyd mi dawać kolejny raz to samo A już najgorzej obdarować osobę, która wszystko ma i nie wiadomo co by chciała A jak zrobię coś sama to przynajmniej obdarowana osoba doceni, że trochę trudu się w to wkłada...nawet jak prezent nie do końca przypadnie do gustu )
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Bewix no fakt. Wszystko zależy od gustu osoby, której chcemy zrobić prezent. Nie wszyscy lubią tego typu rzeczy. A jak nie lubią to nie pozostaje nic innego jak wybrać sklepowy drobiazg.
Chociaż zawsze można zrobić tak, że w sklepie kupujemy np kolczyki albo coś innego, a w domu robimy śliczne opakowanie np z dodatkowym upominkiem ![]() Ile osób tyle rodzajów prezentów A Ty juz coś wybrałaś?
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Niestey nadal mam pustke ale mam jeszcze kilka dni :-(
nawet tego obrazka nie zrobie bo nie mam spodni z jeadsu starych...wrr a w ciuchach jest akutat nowy towar - jak pech to na całego :-( |
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
uff w końcu wykombinowałam i stworzyłam cos takiego :
|
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
Fajny obraz! A co do kieszeni włożyłaś??
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm moze czekolada? może lizak? jeszcze nie wiem
|
|
|
|
|
#163 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !!
hej... tez mam podobny problem.. zblizaja sie urodziny mojego chlopaka.. ma 19 lat.. i jestesmy ze soba juz prawie rok.. tylko ze jest taki problem ze jemu strasznie trudno dogodzic... on nie lubi prezentow wlasnej roboty i typu ramka z moim zdjeciem.. sa 3 rzeczy ktore go interesuja: na pierwszym miejscu jest KOMPUTER
.. na drugim miejscu jest pizza - moglby ja jest codziennie . na tzrecim miejscu break dance.. tyle ze juz nie tanczy bo mial wypadek.. sluchac lubi techno i rap... i ubiera sie w stylu takiego rapowca.. no i mam nadzieje ze mi podzuniecie jakies pomysly.. pozdrawiam |
|
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
Podnoszę.
Pod koniec czerwca szykuje się 18 mojego kandydata na TŻ. O prezencie zaczęłam powoli myśleć bo chcę zrobić coś własnoręcznie. Najlepiej coś narysować. Wstępnie wymyśliłam sobie żeby narysować 18 pozycji kamasutry na jakimś sztywnym papierze i wystylizować na album. Jakaś fajna okładka itp. I teraz prośba do Was. Macie może jakieś rysunki [nie zdjęcia] przedstawiające różne pozycje [żebym mogła się na czymś wzorować]? Albo/i pomysły na wystylizowanie takiego albumu?
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dla was jeszcze taka mysl na prezent...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
skorzystałam z pomysłu gagi i stworzyłam coś takiego.. zdjęcie niżej.. chce zanieść do fotografa i wydrukować na dużym formacie a później oprawić w antyramę. Co myślicie o obrazku? zmieniać coś? chce taki prezent dać chłopakowi.. nadaję sie? |
|
|
|
|
#167 |
|
CraftMod
|
Ładne zdjęcie! Ja bym się ucieszyła na jego miejscu.
|
|
|
|
|
#168 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: pomysł na prezent? ... help
Mam mały problemik. Mam chłopaka który niedługo skończy 14 lat i chciałabym mu zrobić prezent. Oczywiście nie może być zbyt drogi, bo jedyne pieniądze jakie mam to z kieszonkowego i nic więcej.
|
|
|
|
|
#169 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy!!!Prezent na rocznice dla ukochanego :)
jak ty to zrobiłaS?:p wygląda suer
|
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
dzięki
trzeba się pobawić w Photoshopie. Jak zaczynałam robić to zdjęcie to nic nie wiedziałam z tego programu. Ale jakoś się udało. Prezent wręczyłam. I teraz wisi u chłopaka w pokoju.
|
|
|
#171 |
|
BAN stały
|
fajnym i oryginalnym pomyslem jest fotoksiazka
Jedynym minusem jest jej cena - ok 100zł. Programy do robienia fotoksiazek mozna znalesc w internecie wpisujac fotoksiazka w google jak kozystalem z fotoksiazka.pl Robi sie samemu w propgramie projekt i oddaje sie nagrana plyte w ROssmannie badz Fotojokerze |
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
![]() Przeglądam forum bo ostatnio troszeczkę to zaniedbałam. Posty ogólnie nie całkiem nowe, ale że zbliżają się urodzinki mojego ukochanego postanowiłam się podzielić moim pomysłem na prezent (a pomysł ten mam już od ponad 2 miesięcy jak nicKupuję: ~"trzymadełko" (nie wiem jak to się nazywa) na telefon do samochodu (to jest na przylepiec), mój chłopak jest maniakiem swojego samochodu, poza tym często komórka wypada mu z korytka, więc myślę, że będzie to praktyczne. ~Biżuterię (jeśli tak to można nazwać). Rozmawialiśmy kiedyś, że gdzieś widział taki naszyjnik jak by chciał,no i po długich poszukiwaniach znalazłam coś co mu będzie pasować ~Maskotę! 18 lat minęło już mu ładnych kilka lat temu ale zachowuje się nieraz jak dziecko, ze sklepu z maskotkami trzeba go wyganiać, a jak dostał misia na walentynki to nikomu nie pozwolił go dotknąć, naciskając ciągle jego brzuszek i słuchając jak mówi "I love U" ![]() Wydaje mi się, że warto słuchać, co nasi ukochani, przyjaciele znajomi mówią, na co jak reagują bo wtedy można wiele rzeczy wyłapać (przynajmniej tak w przypadku mojego prezentu jest). Mój TŻ np. o "Trzymadełku" kiedyś wspomniał, że by mu się przydało, a pozostałe 2 rzeczy to jak pisałam- czysta obserwacja i słuchanie co mówi ![]() ) chciała bym, jako wykończenie, właśnie, własnoręczne opakowanie.Była bym wdzięczna!!! Pozdrawiam
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny może ktoś skorzysta - kartka" jak podarowac kase"
![]() koszulki moga być z róznej waluty ( robiłam i ze 100) i napisy moga być dowolne ![]() powodzenia
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, myślę, że fajnym pomysłem mogła by być np.:
- koszulka z zabawnym nadrukiem, wspólnym zdjęciem lub z imieniem: http://www.prezencik.sklep.pl/index....twoim-imieniem; - podkładka pod myszkę, kalendarz, puzzle, kubek- z Waszym Wspólnym zdjęciem i nie tylko http://www.prezencik.sklep.plMoże przyda się Wam wyżej wymieniona stronka, aby sprawic radość Waszym TŻ ja już zwojego TŻ podpisałam:" nie dotykać własność Kasi".
Edytowane przez kaatiiaa Czas edycji: 2007-09-03 o 11:16 |
|
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyna (teraz juz zona) od chlopaka brata dala podusie z ich zdjeciem, kolega kolezance kiedys zrobil z fajnym napisem koszulke
|
|
|
#176 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na 18 urodzinki Mojego TŻ kupiłam golarke męska braun i do tego balsam i takie tam jeszcze kosmetyki
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mojemu kosmetykow raczej nie kupuje- zawsze ma ich pelno, zreszta zakrecony jest w sprawie zapachow:P
za to ja nie musze sie martwic o perfumy bo co jakis czas bez okazji dostaje od TZta przynajmniej sie nie martwie czy mu sie zapach podoba bo sam go wybieral
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze te koszulki są świetne!! musze takią miec!! dzień chłopaka się zbliża!!
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze- zapomnialam ze takie cos jest
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
A co szykujecie swoim Tezetom na dzien chlopaka?
Nie mam wogole kasy, a pomyslow brak. Rok temu dostal moje zdjecie w ramce. Teraz kompletnie nie wiem co mu podarowac. Macie jakies pomysly na skromny prezent?
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

ej co jest ? nikt juz nie ma pomyslow . hehe dzieki za wszystkie pomysly pozdrawiam 

Wiadomo im lepsze farby tym lepszy efekt
coś banalnego a innego.. to cieszy 

. na tzrecim miejscu break dance.. tyle ze juz nie tanczy bo mial wypadek..
sluchac lubi techno i rap... i ubiera sie w stylu takiego rapowca.. no i mam nadzieje ze mi podzuniecie jakies pomysly.. pozdrawiam
moje wypocinki