|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cześć Dziewczyny
![]() z racji walentynek obiecałam dla mojego TŻa, że robię kolacje w ramach prezentu no ale jest jedno ale :P nie mam kompletnie pomysłu co zrobić do jedzonka, może macie jakieś pomysły na smaczne coś ![]() z góry dziękuję za pomoc ![]() Agnieszka
#3062 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
ja robie pizze bo mój lubi i chcial żebym taka zrobiła na walentynkową kolacje
Julitta moim zdaniem moze odebrac to jako prezent ale nie musi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Raczkowanie
|
Hmm...czy ja wiem,ze odbierze jako prezent? Raczej jako slodką niespodziankę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zadomowienie
|
A ja mam koszulke kurcze...mialam piec ale nie pieke i co tu teraz skombinowac.chyba skikne z rana po cukierasy w ksztalcie serca i ladnie podoklejam karteczki na pudelku wewnatrz. takie se...ale nic juz nie wymnysle
#3065 |
Raczkowanie
|
"A pewnego dnia zapytasz mnie:
Co bardziej kocham? Ciebie czy moje życie? Ja odpowiem: -Moje życie. Ty odwrócisz się i odejdziesz bez słowa, nie wiedząc,że moje życie to Ty." Cudowny cytat.Tez go gdzies umieszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Zakorzenienie
|
Ja bym zrobiła to co lubi mój S na kolacje - chyba że lubi smakowac różne dania, mój na przykład jak byliśmy we Włoszech marzył tylko o schabowym a dostawał makaron z ostrygami (fujjjj)
![]() zrobiłam dla Tż-ta kartke, kupiłam dzis co trzeba do jej wykonania plus troche inwencji twórczej (od kiedy to u mnie ![]() ![]() biszkopty w kształcie serca juz są, az trzy ![]() ![]() jutro udekoruję i bedzie gotowe ![]() Edytowane przez RedApple Czas edycji: 2009-02-13 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozwol ze na dnie swojego pudelka tez zostawie ten cytat ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Rozeznanie
|
widze ze co 2ga wizazanka bedzie miala ten cytat
![]() ![]() ![]() i zrobilam sama pudelko(znow po patyczkach do uszu ![]() ![]() ![]() ![]() a do Wizazanki z prezerwatywa "dzisiaj Tak kochanie" to wydaje mi sie ze "dzisiaj bez kochanie" facet bylby bardziej zadowolony-moj napewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Zakorzenienie
|
a moj ostatecznie dostanie zrobiony własnorecznie przeze mnie
![]() ![]() ogolnie nie przepadam za tym swietem, wiec spedzimy je zwyczajnie, bez wiekszych prezentow [on mi pewnie kwiaty ![]() ![]() ![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3072 |
Konto usunięte
|
A ja właśnie skończyłam robić kartkę, mam jeszcze duuużego lizaka z napisem Kocham Cię i bokserki
![]() W karteczce napisałam fajny cytat z mojego ulubionego filmu: "Miłość cierpliwa jest łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi sie pychą, nie dopuszcza się bezwstydu. nie szuka swego, nie unosi sie gniewem, nie pamięta złego, nie cieszy sie z niesprawiedliwości lecz współweseli sie z prawdą, Wszystko znosi. wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieje, Wszystko przetrzyma Miłość nigdy nie ustaje..." Tak się zastanawiam co dopisać pod tym ?
Może coś w stylu: By nasza miłość nigdy nie wygasła. Kocham Cię. Twoja P. ??? Poooomocy szybko bo nie wiem co napisać ![]() EDIT: Napisałam po prostu: Wiesz, że Cię kocham. Paula ![]() Edytowane przez bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f Czas edycji: 2009-02-13 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zakorzenienie
|
Hmm... ja serwuję kolację, i ciasto na deser
![]() ![]() ![]() ![]()
#3074 |
Raczkowanie
|
A mój TŻ przed chwilą zapytał się czy widzimy się jutro bo On może by odpocząl bo ostatnio cięzko pracował i pouczyłby się na poniedziałek bo ma egzamin. Potrafi mnie tak podpuszczac :/ Jak pierwszy raz spedzalismy moje urodziny to cały dzień się nie odzywał,przyszedł o 19:10 udając,ze jest normalny dzien. Mial pewien plan opracowany,ze pojdziemy się przejść..odprowadzi mnie do domu i pojdzie do siebie i po chwili wroci sie i wreczy mi prezent (male pudeleczko) Niestety popsulam Mu ten plan bo zaczelam robic delikatne aluzje ;p To tak na marginesie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Zadomowienie
|
Inulinus to jest "Hymn o miłości" św Pawłaz 1 listu do Koryntian
![]() Edytowane przez ..::anvastra::.. Czas edycji: 2009-02-13 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje że sie wszystko uda, bo to nasze 1-wsze wspolne walentynki.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kurcze a ja sie meczylam z przywiazywaniem karteczek do cukierkow a tu taki prosty sposob xD ![]() a co wypisalyscie na tych karteczkach? bo ja mam prawie same erotyczne fantazje ![]() ![]() ![]() ale dopisalabym jakies takie lekkie typu "oczywiscie kochanie ze zrobie na kolecje to co lubisz'' moze jakies szybkie podpowiedzi ![]() ja pod cytatem napisalam poprostu ze go kocham najmocniej na swiecie ![]() i to o milosci faktycznie nie z filmu a z Pisma Świetego ![]() na slubie co 2ga para każe to sobie przeczytac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
strasznie mnie cos takiego denerwuje.. moj wczoraj oznajmil ze dzisiaj idzie na impreze...co za tym idzie caly jutrzejszy dzien by przespal albo przelezal marudzac jaki to on jest zmeczony...ale dzisiaj ot tak przyjechal i powiedzial ze chyba oszalalam ze pojdzie na impreze.. i ja najpierw sie nadenerwuje a pozniej mam sie cieszyc? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja starałam się to zrobić na wesoło np. ... kolację podano... Czy ma pan może dzisiaj ochotę... na mnie? Na słodko z czekoladą, na wesoło z bitą śmietaną, upojnie z szampanem? (tym bardziej, że my zaczynamy w kwestiach erotic więc wszystko jest nowe ![]() P.s co się tyczy jeszcze pomysłów na te karteczki to może wymyśl też jedną in blanco ![]()
... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ... Edytowane przez zagubiona89r Czas edycji: 2009-02-14 o 09:06 Powód: błąd/ dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja juz zrobilam babeczki i poprzyklejałam do nich karteczki i jestem baaaaardzo zadowolona (moze pozniej wrzuce fotki,zeby sie pochwalić, a co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Przyczajenie
|
Jutro wracam do pustego mieszkania, także bedziemy mieli cisze i spokój ![]() Po 1-wsze zrobie kolację ( ugotuje kurczaka w winie ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jolkaaaaaa Czas edycji: 2009-02-13 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Raczkowanie
|
He, he... widzę, że pomysły kwitną :P ja to dla mojego nie-TŻ kupiłam płytę winylową z muzyką z Easy Ridera
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
Copyraptor
|
[1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;10970411]A ja właśnie skończyłam robić kartkę, mam jeszcze duuużego lizaka z napisem Kocham Cię i bokserki
![]() W karteczce napisałam fajny cytat z mojego ulubionego filmu: "Miłość cierpliwa jest łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi sie pychą, nie dopuszcza się bezwstydu. nie szuka swego, nie unosi sie gniewem, nie pamięta złego, nie cieszy sie z niesprawiedliwości lecz współweseli sie z prawdą, Wszystko znosi. wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieje, Wszystko przetrzyma Miłość nigdy nie ustaje..." Z ulubionego filmu? To teraz kręcą ekranizacje biblii? Bo to, Inulinus, jest cytat z 1 listu do Koryntian (: |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Raczkowanie
|
hmmm... ja też innego niż Biblia źródła tego cytatu nie znam :P
my te walentynki spokojnie spędzimy... dobre jedzonko jakiś filmik na dvd i przytulanie cały dzień ![]() ale dzięki Wam mam kilka pomysłów jak się przygotować na nadchodzącą pierwszą rocznicę ![]() dziękuję ![]() ![]() Edytowane przez behemotek Czas edycji: 2009-02-14 o 00:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Zadomowienie
|
[1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;10970411]A ja właśnie skończyłam robić kartkę, mam jeszcze duuużego lizaka z napisem Kocham Cię i bokserki
![]() W karteczce napisałam fajny cytat z mojego ulubionego filmu: "Miłość cierpliwa jest łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi sie pychą, nie dopuszcza się bezwstydu. nie szuka swego, nie unosi sie gniewem, nie pamięta złego, nie cieszy sie z niesprawiedliwości lecz współweseli sie z prawdą, Wszystko znosi. wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieje, Wszystko przetrzyma Miłość nigdy nie ustaje..." Tak się zastanawiam co dopisać pod tym ? Może coś w stylu: By nasza miłość nigdy nie wygasła. Kocham Cię. Twoja P. ??? Poooomocy szybko bo nie wiem co napisać ![]() EDIT: Napisałam po prostu: Wiesz, że Cię kocham. Paula [/quote]![]() tak, to cytat także z filmu ![]() o ile się nie mylę to film 'Szkoła uczuć' ![]() dzięki Wam wiem co dam na walentynki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Was kochane ![]()
#3087 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W każdym bądź razie dokładnie taka wersja tych słów była ukazana w "Szkole uczuć" (no w sumie nie wiem czy dokładnie taka, bo oglądałam to z 3 lata temu, ale taką wersję wygooglałam) ![]() Nie wiem czy ktoś coś zrozumiał, bo pewnie napisałam nieskładnie co mam na myśli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Zadomowienie
|
[1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;10972124]Tak wiem, ale w Biblii jest troszkę inaczej o ile się nie mylę
![]() W każdym bądź razie dokładnie taka wersja tych słów była ukazana w "Szkole uczuć" (no w sumie nie wiem czy dokładnie taka, bo oglądałam to z 3 lata temu, ale taką wersję wygooglałam) ![]() Nie wiem czy ktoś coś zrozumiał, bo pewnie napisałam nieskładnie co mam na myśli ![]() no tak ale jednak to "szkola uczuc" cytowala za biblia a nie odwrotnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ta pocalunki na 100sposobow...wez jeszcze wymysl te 100 ![]() a karteczka in blanco moze byc dooobra.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.