Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-13, 18:53   #3061
agusienka90
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to agusienka90
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Cześć Dziewczyny
z racji walentynek obiecałam dla mojego TŻa, że robię kolacje w ramach prezentu
no ale jest jedno ale :P
nie mam kompletnie pomysłu co zrobić do jedzonka, może macie jakieś pomysły na smaczne coś

z góry dziękuję za pomoc
Agnieszka

Vinted - Zapraszam do siebie! https://www.vinted.pl/members/73249-agraf90

19.09.2015r. jestem Żoną!
agusienka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 19:11   #3062
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

ja robie pizze bo mój lubi i chcial żebym taka zrobiła na walentynkową kolacje

Julitta moim zdaniem moze odebrac to jako prezent ale nie musi

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 19:57   #3063
trusiak
Raczkowanie

GG do trusiak

Hmm...czy ja wiem,ze odbierze jako prezent? Raczej jako slodką niespodziankę
trusiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 19:57   #3064
Dzika Ropucha
Zadomowienie

GG do Dzika Ropucha

A ja mam koszulke kurcze...mialam piec ale nie pieke i co tu teraz skombinowac.chyba skikne z rana po cukierasy w ksztalcie serca i ladnie podoklejam karteczki na pudelku wewnatrz. takie se...ale nic juz nie wymnysle

12.03.2015 II Kreski
Dzika Ropucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 20:33   #3065
trusiak
Raczkowanie

GG do trusiak

"A pewnego dnia zapytasz mnie:
Co bardziej kocham?
Ciebie czy moje życie? Ja odpowiem:
-Moje życie.
Ty odwrócisz się i odejdziesz bez słowa,
nie wiedząc,że moje życie to Ty."

Cudowny cytat.Tez go gdzies umieszcze
Stary 2009-02-13, 20:34   #3066
RedApple
Zakorzenienie

Ja bym zrobiła to co lubi mój S na kolacje - chyba że lubi smakowac różne dania, mój na przykład jak byliśmy we Włoszech marzył tylko o schabowym a dostawał makaron z ostrygami (fujjjj)

zrobiłam dla Tż-ta kartke, kupiłam dzis co trzeba do jej wykonania plus troche inwencji twórczej (od kiedy to u mnie ) i jest

biszkopty w kształcie serca juz są, az trzy jak sie siostra dowiedziała że robię ciasto to też chciała, potem dołączyła mama
jutro udekoruję i bedzie gotowe

Edytowane przez RedApple
Czas edycji: 2009-02-13 o 20:35
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 20:56   #3067
zusmiechemnatwarzy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trusiak Pokaż wiadomość
To zdazysz przed studniowka isc na lyzwy?
Oczywiscie, że zdarze . Musze zdąrzyć - On obiecał mi dwa lata temu że zabierze mnie na łyżwy w walentynki, no i akurat wypadły tez w studniówke
zusmiechemnatwarzy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-13, 21:09   #3068
agatka13121988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
No więc już piszę co kupiłam
Kupiłam czerwone pudełko w kształcie serca na dnie pudełka napisałam cytat, który jedna z Wizażanek pisała w tym wątku:

"A pewnego dnia zapytasz mnie:
Co bardziej kocham?
Ciebie czy moje życie? Ja odpowiem:
-Moje życie.
Ty odwrócisz się i odejdziesz bez słowa,
nie wiedząc,że moje życie to Ty."

Do tego kupiłam srebrny krzyżyk do łańcuszka TŻta (wcześniejszy mu się urwał i nie nosi) włożyłam w małym pudełeczku do pudełka serca oprócz tego włożyłam tam jeszcze prezerwatywę i napisałam na niej: 'Dzisiaj TAK kochanie' no i to wszystko zasypałam cukierkami (ledwo co mi się zmieściły), które kupiłam na wagę No i tyle
enjoy czesc kochana
pozwol ze na dnie swojego pudelka tez zostawie ten cytat
Stary 2009-02-13, 21:11   #3069
trusiak
Raczkowanie

GG do trusiak

Cytat:
Napisane przez zusmiechemnatwarzy Pokaż wiadomość
Oczywiscie, że zdarze . Musze zdąrzyć - On obiecał mi dwa lata temu że zabierze mnie na łyżwy w walentynki, no i akurat wypadły tez w studniówke
Jak ja mialam studniowke to od rana sie szykowalam/stresowalam i myslalam tylko o tym. Podziwiam,ze masz taaakie plany przed impreza. Zycze udanej 100dniowki!
Stary 2009-02-13, 21:29   #3070
sQuara
Rozeznanie

widze ze co 2ga wizazanka bedzie miala ten cytat) ja juz na kartce napisalam)

i zrobilam sama pudelko(znow po patyczkach do uszu) i wrzucilam cukierki z karteczkami jak z milosnych karteczek czesc pikantnych tekstowale niektore urocze(takie dla mnie)

a do Wizazanki z prezerwatywa "dzisiaj Tak kochanie" to wydaje mi sie ze "dzisiaj bez kochanie" facet bylby bardziej zadowolony-moj napewno bo marudzi czasem...ale zabezpieczyc sie trzeba!:P
sQuara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 21:38   #3071
pani ćma
Zakorzenienie

a moj ostatecznie dostanie zrobiony własnorecznie przeze mnie notesik z karnetami [cos jak milosne kupony] i wyszlo super, mysle, ze sie ucieszy
ogolnie nie przepadam za tym swietem, wiec spedzimy je zwyczajnie, bez wiekszych prezentow [on mi pewnie kwiaty ] i pojdziemy razem najpierw w dzien na zimowe szalenstwo [lepienie balwana itp. ] a wieczorem gdzies na kolacje i pyszne drinki szkoda, ze nie jestesmy obecnie w krakowie, tam mieszkamy razem i mialabym wieksze pole do popisu

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-13, 21:38   #3072
bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f
Konto usunięte

A ja właśnie skończyłam robić kartkę, mam jeszcze duuużego lizaka z napisem Kocham Cię i bokserki

W karteczce napisałam fajny cytat z mojego ulubionego filmu:

"Miłość cierpliwa jest
łaskawa jest.
Miłość nie zazdrości,
nie szuka poklasku,
nie unosi sie pychą,
nie dopuszcza się bezwstydu.
nie szuka swego,
nie unosi sie gniewem,
nie pamięta złego,
nie cieszy sie z niesprawiedliwości
lecz współweseli sie z prawdą,
Wszystko znosi.
wszystkiemu wierzy,
we wszystkim pokłada nadzieje,
Wszystko przetrzyma
Miłość nigdy nie ustaje..."

Tak się zastanawiam co dopisać pod tym ?

Może coś w stylu: By nasza miłość nigdy nie wygasła.

Kocham Cię.

Twoja P. ???
Poooomocy szybko bo nie wiem co napisać

EDIT: Napisałam po prostu: Wiesz, że Cię kocham. Paula

Edytowane przez bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f
Czas edycji: 2009-02-13 o 22:15
bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 21:42   #3073
zagubiona89r
Zakorzenienie

Hmm... ja serwuję kolację, i ciasto na deser Świeczki muzyczke... on przynosi film, czerwone wino A mój prezent, nie miałam kasy za duzo, i to wcale nie powód do zmartwień. W kopercie jest 10 "kartek" na erotyczne fantazje, Koperta jest opisana, że to zgodnie z czasami PRL-u tylko, że kartki nie mają terminu ważności. Zrobiłam małą książeczkę z opalanych karteczek. Ma 9 kartek i na każdej są 4 linijki wiersza i słowo łączące z następną kartką. Całość połączona tak, że jest to argumentacja tytułowego kocham Cię (wiersz napisałam sama). Do tego w ozdobnym złotym woreczku malutki srebrny kluczyk ze srebrnym serduszkiem i do tego czerwoną małą kokardką przywiązana karteczka z napisem: "klucz do mojego serca". Mam nadzieję, że mu się spodoba

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 22:01   #3074
trusiak
Raczkowanie

GG do trusiak

A mój TŻ przed chwilą zapytał się czy widzimy się jutro bo On może by odpocząl bo ostatnio cięzko pracował i pouczyłby się na poniedziałek bo ma egzamin. Potrafi mnie tak podpuszczac :/ Jak pierwszy raz spedzalismy moje urodziny to cały dzień się nie odzywał,przyszedł o 19:10 udając,ze jest normalny dzien. Mial pewien plan opracowany,ze pojdziemy się przejść..odprowadzi mnie do domu i pojdzie do siebie i po chwili wroci sie i wreczy mi prezent (male pudeleczko) Niestety popsulam Mu ten plan bo zaczelam robic delikatne aluzje ;p To tak na marginesie
Stary 2009-02-13, 22:23   #3075
..::anvastra::..
Zadomowienie

Inulinus to jest "Hymn o miłości" św Pawłaz 1 listu do Koryntian

Edytowane przez ..::anvastra::..
Czas edycji: 2009-02-13 o 22:24
..::anvastra::.. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 22:35   #3076
Jolkaaaaaa
Przyczajenie

hej dziewczyny jak dobrze ze tu trafiłam, bo kompletnie nie miałam pomysłu tą walentynkową niespodzianke a tu znalazłam kilka świetnych pomysłówi dziekuje wam za to bardzo, naprawde niektórym z was to tylko moge pozazdrościc kreatywności

Mam nadzieje że sie wszystko uda, bo to nasze 1-wsze wspolne walentynki....
Jolkaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 22:52   #3077
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaaaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny jak dobrze ze tu trafiłam, bo kompletnie nie miałam pomysłu tą walentynkową niespodzianke a tu znalazłam kilka świetnych pomysłówi dziekuje wam za to bardzo, naprawde niektórym z was to tylko moge pozazdrościc kreatywności

Mam nadzieje że sie wszystko uda, bo to nasze 1-wsze wspolne walentynki....
i co planujesz?
Stary 2009-02-13, 22:53   #3078
sQuara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
W kopercie jest 10 "kartek" na erotyczne fantazje, Koperta jest opisana, że to zgodnie z czasami PRL-u tylko, że kartki nie mają terminu ważności.

kurcze a ja sie meczylam z przywiazywaniem karteczek do cukierkow a tu taki prosty sposob xD ))

a co wypisalyscie na tych karteczkach? bo ja mam prawie same erotyczne fantazje ktore czasem tez bedzie ciezko zrealozowac bo 1.mieszkamy w innych miastach(przez studia) a na weekendy kazde z nas mieszka z rodzicami wiec moze byc ciezko...
ale dopisalabym jakies takie lekkie typu "oczywiscie kochanie ze zrobie na kolecje to co lubisz''

moze jakies szybkie podpowiedzi)

ja pod cytatem napisalam poprostu ze go kocham najmocniej na swiecie

i to o milosci faktycznie nie z filmu a z Pisma Świetego )
na slubie co 2ga para każe to sobie przeczytac
Stary 2009-02-13, 22:55   #3079
sQuara
Rozeznanie

Cytat:
A mój TŻ przed chwilą zapytał się czy widzimy się jutro bo On może by odpocząl bo ostatnio cięzko pracował i pouczyłby się na poniedziałek bo ma egzamin. Potrafi mnie tak podpuszczac :/

strasznie mnie cos takiego denerwuje.. moj wczoraj oznajmil ze dzisiaj idzie na impreze...co za tym idzie caly jutrzejszy dzien by przespal albo przelezal marudzac jaki to on jest zmeczony...ale dzisiaj ot tak przyjechal i powiedzial ze chyba oszalalam ze pojdzie na impreze..
i ja najpierw sie nadenerwuje a pozniej mam sie cieszyc?
Stary 2009-02-13, 22:59   #3080
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuara Pokaż wiadomość
kurcze a ja sie meczylam z przywiazywaniem karteczek do cukierkow a tu taki prosty sposob xD ))

a co wypisalyscie na tych karteczkach? bo ja mam prawie same erotyczne fantazje ktore czasem tez bedzie ciezko zrealozowac bo 1.mieszkamy w innych miastach(przez studia) a na weekendy kazde z nas mieszka z rodzicami wiec moze byc ciezko...
ale dopisalabym jakies takie lekkie typu "oczywiscie kochanie ze zrobie na kolecje to co lubisz''

moze jakies szybkie podpowiedzi)

ja pod cytatem napisalam poprostu ze go kocham najmocniej na swiecie

i to o milosci faktycznie nie z filmu a z Pisma Świetego )
na slubie co 2ga para każe to sobie przeczytac

Ja starałam się to zrobić na wesoło np. ... kolację podano... Czy ma pan może dzisiaj ochotę... na mnie? Na słodko z czekoladą, na wesoło z bitą śmietaną, upojnie z szampanem? (tym bardziej, że my zaczynamy w kwestiach erotic więc wszystko jest nowe I do odkrycia. Z bardziej innych to np pół h masaż z olejkiem i muzyką w tle, 100 pocałunków na milion sposobów.

P.s co się tyczy jeszcze pomysłów na te karteczki to może wymyśl też jedną in blanco sam wykorzysta do czego chce.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...

Edytowane przez zagubiona89r
Czas edycji: 2009-02-14 o 09:06 Powód: błąd/ dopisek
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 23:08   #3081
zusmiechemnatwarzy
Raczkowanie

Cytat:
Jak ja mialam studniowke to od rana sie szykowalam/stresowalam i myslalam tylko o tym. Podziwiam,ze masz taaakie plany przed impreza. Zycze udanej 100dniowki!
Dziękuje, ja jakos sie tak nie stresuje ani nic (dwa tygonie temu już byłam na jednej więc luzik - bardzije martwi mnie towarzystwo..)

A ja juz zrobilam babeczki i poprzyklejałam do nich karteczki i jestem baaaaardzo zadowolona (moze pozniej wrzuce fotki,zeby sie pochwalić, a co )
zusmiechemnatwarzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 23:32   #3082
Jolkaaaaaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ..::anvastra::.. Pokaż wiadomość
i co planujesz?

Jutro wracam do pustego mieszkania, także bedziemy mieli cisze i spokój
Po 1-wsze zrobie kolację ( ugotuje kurczaka w winie) przy świecach, czyli taki standardzik, a potem dam mu prezent, którego pomysl zapożyczyłam z wątku a mianowicie pudełeczko w którym w srodku bedą 3 mniejsze pudełeczka z: bitą śmietana, czekoladą i olejkiem do masażu...hehe strasznie mi sie ten pomysł spodobał a pootem to hmmm... no miło bedziemy spedzac wieczór:P

Edytowane przez Jolkaaaaaa
Czas edycji: 2009-02-13 o 23:35
Jolkaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 23:47   #3083
KobietaK
Raczkowanie

He, he... widzę, że pomysły kwitną :P ja to dla mojego nie-TŻ kupiłam płytę winylową z muzyką z Easy Ridera tylko nie wiem czy mu ją dam, bo nie wiem czy zasłuży ale jak coś prezent awaryjny jest bez serduszek, bez wyznań itd, bo ja to mało romantyczna jestem :P taki prezent: "lubie Cię to masz i się ciesz"
KobietaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-13, 23:56   #3084
cholernarejestracja
Copyraptor

[1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;10970411]A ja właśnie skończyłam robić kartkę, mam jeszcze duuużego lizaka z napisem Kocham Cię i bokserki

"Miłość cierpliwa jest
łaskawa jest.
Miłość nie zazdrości,
nie szuka poklasku,
nie unosi sie pychą,
nie szuka swego,
nie unosi sie gniewem,
nie pamięta złego,
Wszystko znosi.
wszystkiemu wierzy,
Wszystko przetrzyma

[/quote]

Z ulubionego filmu? To teraz kręcą ekranizacje biblii?

Bo to, Inulinus, jest cytat z 1 listu do Koryntian (:
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 00:08   #3085
behemotek
Raczkowanie

hmmm... ja też innego niż Biblia źródła tego cytatu nie znam :P
my te walentynki spokojnie spędzimy... dobre jedzonko jakiś filmik na dvd i przytulanie cały dzień
ale dzięki Wam mam kilka pomysłów jak się przygotować na nadchodzącą pierwszą rocznicę
dziękuję a tutaj walentynka dla Was

Edytowane przez behemotek
Czas edycji: 2009-02-14 o 00:12
behemotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 00:20   #3086
karoolecka
Zadomowienie

[1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;10970411]A ja właśnie skończyłam robić kartkę, mam jeszcze duuużego lizaka z napisem Kocham Cię i bokserki

"Miłość cierpliwa jest
łaskawa jest.
Miłość nie zazdrości,
nie szuka poklasku,
nie unosi sie pychą,
nie szuka swego,
nie unosi sie gniewem,
nie pamięta złego,
Wszystko znosi.
wszystkiemu wierzy,
Wszystko przetrzyma

Tak się zastanawiam co dopisać pod tym ?

Może coś w stylu: By nasza miłość nigdy nie wygasła.

Kocham Cię.

Twoja P. ???
Poooomocy szybko bo nie wiem co napisać

EDIT: Napisałam po prostu: Wiesz, że Cię kocham. Paula
[/quote]

tak, to cytat także z filmu
o ile się nie mylę to film 'Szkoła uczuć'

dzięki Wam wiem co dam na walentynki muffinki ozdobione serduszkami itp w pudełeczku, ktore sama zrobilam + walentynka i 4stronne wzynanie (jak bardzo go kocham) jestesmy razem krótko, wiec pomysł z karnecikami by nie wypalił a z racji tego, ze jestesmy młodzi i szaleni ;p jedziemy razem na dyskoteke, mało romantyczne, wiem.. ale uwielbiamy tą dyskoteke i.. tam sie wszystko zaczelo )

pozdrawiam Was kochane
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 00:20   #3087
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Z ulubionego filmu? To teraz kręcą ekranizacje biblii?

Bo to, Inulinus, jest cytat z 1 listu do Koryntian (:
Tak wiem, ale w Biblii jest troszkę inaczej o ile się nie mylę
W każdym bądź razie dokładnie taka wersja tych słów była ukazana w "Szkole uczuć" (no w sumie nie wiem czy dokładnie taka, bo oglądałam to z 3 lata temu, ale taką wersję wygooglałam)
Nie wiem czy ktoś coś zrozumiał, bo pewnie napisałam nieskładnie co mam na myśli
bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-14, 00:33   #3088
Zadomowienie

[1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;10972124]Tak wiem, ale w Biblii jest troszkę inaczej o ile się nie mylę
W każdym bądź razie dokładnie taka wersja tych słów była ukazana w "Szkole uczuć" (no w sumie nie wiem czy dokładnie taka, bo oglądałam to z 3 lata temu, ale taką wersję wygooglałam)
Nie wiem czy ktoś coś zrozumiał, bo pewnie napisałam nieskładnie co mam na myśli [/QUOTE]

no tak ale jednak to "szkola uczuc" cytowala za biblia a nie odwrotnie
Stary 2009-02-14, 00:49   #3089
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ..::anvastra::.. Pokaż wiadomość
no tak ale jednak to "szkola uczuc" cytowala za biblia a nie odwrotnie
Racja
Ale wcześniej nie znałam tego, chyba jakaś taka mało religijna jestem
Stary 2009-02-14, 09:31   #3090
sQuara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
Ja starałam się to zrobić na wesoło np. ... kolację podano... Czy ma pan może dzisiaj ochotę... na mnie? Na słodko z czekoladą, na wesoło z bitą śmietaną, upojnie z szampanem? (tym bardziej, że my zaczynamy w kwestiach erotic więc wszystko jest nowe I do odkrycia. Z bardziej innych to np pół h masaż z olejkiem i muzyką w tle, 100 pocałunków na milion sposobów.

P.s co się tyczy jeszcze pomysłów na te karteczki to może wymyśl też jedną in blanco sam wykorzysta do czego chce.
no my tez zaczynamy w tych kwestiach i boje sie ze niektore beda zbyt smiale...ale to pewnie on sie z racji tego ucieszy
ta pocalunki na 100sposobow...wez jeszcze wymysl te 100
a karteczka in blanco moze byc dooobra....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości