|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent
jeżeli nie portfel/pasek/krawat(?) itd to w sumie mało zostało do wyboru ;p bo faceci to chyba raczej praktyczne prezenty lubią...do czerwca jeszcze trochę zostało (więc będziecie mieli dłuższy staż o miesiąc niż teraz) i na twoim miejscu nie przejmowałabym się kwestią zakłopotania/zobowiązania i kupiła któreś z tych przez Ciebie wymienionych, w końcu nie kupujesz mu odtwarzacza dvd :P może nie perfumy, bo to faktycznie drogie, ale np portfel albo nowe słuchawki do mp3 by mu się przydały
![]()
#602 |
Zadomowienie
|
jka bym dala gigantyczna kartke z napisanymi dosc orginalnei zyczonkami
![]()
#603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątek przesuwam na plotkowe jako dubel. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
A ja łączę
![]() _ _ _ _ _ _ sugarfree87 - a jakie TŻ ma zainteresowania ![]()
![]() |
#605 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
No dziewczyny co jeszcze dajecie swoim facetom? Niedługo mamy rocznice a wczoraj zaliczyłam urodzinki TŻ.
Co ja mu dawałam? -kubek z sheepworld -moje zdjęcie z łośkiem (maskotka od tż) w ramce -zaciągnęłam go do fotografa i mamy piękne zdjęcia razem -bokserki z misiem -mp3 na osiemnaste rok temu -zeszyt z owieczką którego nie chce zapisać "bo szkoda" ![]() -portfel -no i wczoraj czerwona koszulka na lato ![]() -edit: zapomniałam o kocyku w zeberkę ![]() Teraz na rocznice zażyczył sobie kąpielówki ale coś zaczął mówić ze może sam sobie kupi więc ja już nie wiem :P |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Przyczajenie
|
![]()
hej mam problem ... nie długo moj chłopak ma siedemnastke i jestem zielona nie wiem co mu kupic ... słucha hip hopu .. pomozcie co bym mu mogła kupic płyte , koszulke , czy bokserki ?? nie wiem sama podpowiedzcie cos faajnego ale tak zebym to mogla kupic w sklepie tak do 50 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
CraftMod
|
Dot.: prezent na urodziny dla chłopaka
A może by było warto włożyć minimum wysiłku i wpisać w wyszukiwarkę "prezenty na urodziny" czy coś podobnego i przejrzeć wątki w tym temacie a nie zakładać nowy? Tam jest dużo pomysłów, może coś wynajdziesz fajnego.
A przy okazji nie myśl, że jesteśmy straszne, wyszukiwarka to podstawowe narzędzie, warto z niego korzystać, aby nie zaśmiecać forum. Co do prezentu myślę, że płyta byłaby fajnym prezentem, mała rzecz a cieszy... |
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Zakorzenienie
|
to chyba jest niewłaściwe forum, tutaj zazjmujemy się tworzeniem rzeczy własnoręcznie. Przenosze na plotkowy...
#609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja łączę z wątkiem o prezentach dla TŻ. ![]() ![]() Bokserki - śmiem twierdzić, że to jest tak oklepany prezent, że... ![]() Już lepiej płytę ![]() Przynajmniej mu się przyda, skoro słucha takiej muzyki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam,moje prezenty dla TŻ-ta:
* wychafotowalam dla niego obrazek, który sam sobie wybral ![]() * zamówiłam puzzle, wykonane z naszego zdjęcia-polecam * zleciłam komuś namalowanie obrazu z naszego zdjęcia - też polecam * i takie standardy jak: portfel, ramka ze zdjęciem, maskotka, samochodzik (żeby mogł popatrzec na ferrari), kosmetyk, zegarek, bokserki, koszulki itp. * album z naszymi zdjęciami |
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
No ja niedawno przewertowalam caly wątek, bo moj tż mial urodzinki.. jestesmy ze soba jakies 2 miechy wiec ciezko bylo.. wkoncu zdecydowalam sie mu kupic koszulke w diversie gdzie pracuje, ucieszyl sie i powiedzial ze dobrze znam jego gust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jakie macie propozycje na prezent urodzinowy dla swojego TŻ. Ja ze swoim jestem juz 6 lat.. wiec niestety, ale pomysły powoli mi sie kończą..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent urodzinowy dla TŻ
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa!!!!!!
ludzie swieci...
#614 |
Zakorzenienie
|
dlaczego pomysly z czasem maja sie konczyc??Uwazam,ze im dłuzej sie kogos zna tym lepiej sie wie czego potrzebuje,co go interesuje.Trzeba byc uwaznym obserwatorem
A poza tym jest juz watek o prezentach zdaje sie. |
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
Że co??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
a to :P
prosze...skorzystaj z wyszukiwarki .... jezu po cos ona jest - -"
#617 |
Zakorzenienie
|
Że jest takie coś, takie tajemnicze coś, co nazywamy tutaj WYSZUKIWARKĄ
![]() Ale to tylko nieliczni wiedzą o co chodzi ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
ile jeszcze będzie wątków o prezentach ?
#619 |
BAN stały
|
Dziewczyny blagam was o pomoc !! Moj TZ mial wypadek i cale wakacje lezy w szpitalu niedlugo ma urodziny . Nie mam zielonego pojecia co mu podarowac . Interesuje sie przede wszystkim motorami i pilką nozną . Ale chcialabym dac mu raczej cos z tym nie zwiazanego bo predko nie pojezdzi ani nie pogra w pilke ;/ . POMOZCIE !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
BAN stały
|
Dot.: Prezent Dla Faceta
haalo jest tu ktos ;> pomooozcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
znalazlam ciekawą stronę - fajny prezent można zrobić
![]() http://www.czekoladowytelegram.pl/do/chocotelegram telegram który sam mozemy zaprojektowac z prawdziwej mlecznej czekolady ![]()
#622 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mój TZ jedzie juz w nastepnym tygodniu na całe 3 miesiące do pracy do Holandii.. i chciałabym mu dac jakis upominek, który by mu tam o mnie przypominał.. co byście mi doradziły??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Rozeznanie
|
jakieś zdjęcia, lekko erotyczne żeby tęsknił jak cholera
![]() ja za lekko ponad tydzień mam rocznice z TŻtem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze, to nie sądzę, by dziewczyny wiedziały, co by mu o Tobie przypominało. Możesz zamówić poduszkę ze swoim zdjęciem.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, macie może pomysł na prezent z okazji 50-lecia ślubu Dziadków? Ma to być wspólny prezent od moich rodziców, mojej siostry i ode mnie - niestety żadne z nas nie ma pomysłu
![]() ![]()
#626 |
Zakorzenienie
|
a może jakąs antyramę z waszymi i ich róznymi zdjęciami....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
od razu do głowy przyszedł mi pomysł z własnoręcznie wykonanym albumem Waszych Dziadków i całej rodziny ![]() ![]()
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
dokładnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Mi też nie chodzi o tak banalny prezent, jak dezodorant, krem, czy inny kosmetyczny gadżet tudzież kwiatek w doniczce, czy kolejne witaminy do apteczki. Pomysł z drzewem/albumem jest bardzo fajny, ale chciałabym poznać jeszcze jakieś inne propozycje ![]()
![]() |
#630 |
Zakorzenienie
|
dzeiewczyny a co do kolezanki na 18stke w sierpniu.
Mysle nad ladna nowa sukienka z allegro.. ale nie wiem czy jesli zostanie miesiac wakacji warto kupywac sukienke ![]() I dokladnie nie wiem jaki rozmiar jest szczupla i niska ale nie wiem czy 36 czy 38. Musze zrobic wywiad wsrod znajomych. I do sukienki jakiegos miska ..mnie na duzo nie stac ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.