Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-01, 22:30   #2011
vendettka
Wtajemniczenie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość
a ja mam tez masakre:
grudzien - gwiazdka, wiadomo, oprocz prezentu dla TŻta, to dla innych bliskich
styczen - urodziny TŻta
luty - nasza 3. rocznica, walentynki.

ale by mi sie przydalo wiecej kasy bo pomysly to ja mam..
mam podobną sytuację co Ty tylko,że w styczniu to ja obchodzę urodziny a w lutym nasza 4.rocznica..Później walentynki,dzień kobiet - współczuję jednym słowem swojemu TŻtowi

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 22:41   #2012
doloresd
Wtajemniczenie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Cytat:
a ja mam tez masakre:
styczen - urodziny TŻta

Ja miałam jeszcze "lepiej" - początek listopada urodziny Tżta, koniec listopada imieniny. A teraz gwiazdka Co by tu kupić zupełnie nie wiem, dlatego przejrzę wątek może coś mi przypadnie do gustu
doloresd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 23:20   #2013
santos
Zakorzenienie

GG do santos

.

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 07:10   #2014
enjoy89
Zakorzenienie

Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia

Dziewczyny ja mam do was pytanie postanowiłam, że na Mikołajki kupię mojemu TŻtowi portfel, do środka włożę 2 bilety do kina i jakieś kupony, gdzie napisane będzie coś co może sobie zażyczyć, np. coś w stylu: masaż itp. tylko właśnie... co byście napisały na takich kuponach?? Bo ja nie mam za dużo pomysłów
I jeszcze jedno... chce na tym portfelu coś wygrawerować... tylko nie mam pojęcia co? Czy któraś z was mogłaby mi poradzić? Któraś kupowała portfel z grawerem?
Stary 2008-12-02, 07:23   #2015
Nexca
Raczkowanie

GG do Nexca
Dot.: Prezent Dla Faceta

Dziewczyny a moze po prostu jakas zapalniczka zarowa (jezeli pali papierosy) albo np jakas bluza firmowa czy koszulka?

moze to glupie sie wyda ale ja dla swojego nauczylam sie robic na drutch i dziergam wlasnie 'ocieplacz na klejnoty' -widzialam takie na allegro ale pomyslalam ze bez sensu jest kupowac bo napewno bardziej ucieszy se gdy cos sama zrobie (nawet jesli nie bedzie to super fajne)
i dodatkowo do tego robie mu aniołka z modeliny
Nexca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 09:00   #2016
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~

dorzuć 1gr do środka zawsze się tak robi podarowując portfel... tak na szczęście i rozmnażanie się pieniązków.

co do kuponów to było wczesniej kilka sugestii... siądz i sama powymyślaj... masaż, godzina ciszy (spokoju), 100 buziaków itd.

grawerowania nie robiłam... może data waszego poznania... i np. Karolowi - Ola... (w zależności od imion).

Widze, że szalejecie z tymi Mikołajkami... dla mnie to święto zawsze było takieb symboliczne i uważałam, że nie warto wychodzić cenowo po za maksymalnie 50zł...
My z TŻ'tem postanowilismy, że mikołajek nie obchodzimy... po pierwsze ze względu, że nawet jak się nie znaliśmy to średnio praktykowaliśmy to święto... po drugie nakłada nam się masa innych okazji (najpierw jego urodziny, pózniej święta, zaraz potem moje urodziny, walentynki, za jakiś czas dzień kobiet...).
Ja swojemu wole kupic dwa pożądne prezenty niż 3 drobiazgi i tak tez ustaliliśmy... najwyżej upiekę mu jakies świąteczne ciacha... albo kupie duuużego mikołaja z czekolady bo jest starsznym łasuchem i to tyle.

Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
~Olya~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 12:24   #2017
enjoy89
Zakorzenienie

Dzięki Olya
Właśnie kupiłam dzisiaj ten portfel. Z grawerowania zrezygnowałam ale znajdą się w nim pewnie te kupony i już włożyłam bilety do kina i moje zdjęcia Napewno dorzuce tego grosika. Muszę wymyślić co napiszę na tych kuponach.
My z TŻtem ustaliliśmy, że kupujemy sobie prezenty albo na Mikołaja albo pod choinkę. I jako, że ja mam pieniądze więc dam mu prezent na Mikołaja, a on dopiero dostanie wypłatę za jakiś czas więc ja dostanę prezent na gwiazdkę
A portfel kupiłam bo kiedyś wspominał, że musi kupić nowy jak dla mnie to nie ważne czy prezent jest za 50zł czy więcej ważne, żeby był od serca. Nie wyznaczamy sobie żadnych granic - do jakiej ceny albo od jakiej kupujemy
Mam nadzieję tylko, że prezent mojemu TŻtowi się spodoba. I wam też życzę trafnych wyborów w poszukiwaniu prezentów

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 13:24   #2018
Oli0210
Raczkowanie

my na mikołajki wybierzemy się w ramach prezentu do kina, tż dużo pracuje także postanowiłam oszczędzić mu latania po sklepach ale za to pochwalę się moim prezentem andrzejkowym, nie widzieliśmy się cały weekend i nie mogę się doczekać kiedy pozwolę tżtowi przekłuć imię swojej przyszłej żony niby już po andrzejkach ale i tak mam nadzieję że się spełni, no i że tż się ucieszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2025.jpg (86,3 KB, 226 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2031.jpg (66,4 KB, 111 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2032.jpg (40,7 KB, 64 załadowań)
Oli0210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 13:32   #2019
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blanx Pokaż wiadomość

W tamtym roku kupiłam mu lodowy kufel i kieliszki - na stronie toys4boys

l
kurcze, też myślę o tym kuflu fajny jest? sprawdza się? jaki on jest duży? zmieści się do takiej standardowej małej zamrażarki w średniej lodówce? bo TŻ mieszka w akademiku i się boję że mu kupię, a nie będzie mieć z niego pożytku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 14:02   #2020
martyna_martyna
Rozeznanie

dziewczyny pozmozcie mi w zakupie maszynki do golenia , najlepiej takiej z trzema glowicami , chodzi mi poprostu o cos lepszego i lepszej marki-nie znam sie na tym. Jako ze moj Tz ma 17 grudnia urodziny, [pozniej gwiazdka i na dodatek w pierwszy dzien swiat mamy rocznice waznego dla nas wydarzenia, chcialam mu miedzy innymi kupic jakas dobra maszynke do golenia Co polecacie? moze wasi Tz maja maszynki godne polecenia?
Stary 2008-12-02, 14:10   #2021
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona2008 Pokaż wiadomość
dzieki bajerXDciekawe czy ma znaczenie od ktorej strony sie nacisnie bo jak tak sie na uczelni podnieci w swiatecznym strojuXD ale mam dzis kosmate mysliXD
Wydaje mi się, że to nie ma znaczenia Zresztą trudno by było, żeby sam dał radę w ten sposób włączyć melodyjkę, ponieważ trzeba dosyć mocno nacisnąć pozytywkę tak jakby od strony zewnętrznej
Co innego jak by ktoś mu pomagał

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 14:38   #2022
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam tez masakre:
styczen - urodziny TŻta

Mój Tż ma za równe 2tygonie urodziny, potem święta - prezenty dla rodziny + Tż (ale mu się darzy ), jeszcze muszę kupić kiecę na studniówkę i nie wiem co mój luby wymyśli w związku z sylwestrem ale też mnie za kieszeń pewnie pociągnie
Mikołajki w sobote juz odpuszczam....
A. i 6.12 ide na 18stke, prezent jakiś cza kupić. A moj bużdeż jeszcze nie był chyba w tak opłakanym stanie jak na chwilę obecna
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 14:50   #2023
aaggnniieesszzkkaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Oli0210 Pokaż wiadomość
my na mikołajki wybierzemy się w ramach prezentu do kina, tż dużo pracuje także postanowiłam oszczędzić mu latania po sklepach ale za to pochwalę się moim prezentem andrzejkowym, nie widzieliśmy się cały weekend i nie mogę się doczekać kiedy pozwolę tżtowi przekłuć imię swojej przyszłej żony niby już po andrzejkach ale i tak mam nadzieję że się spełni, no i że tż się ucieszy

ahahhahah!!! nice
aaggnniieesszzkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 15:07   #2024
lexipagem
Przyczajenie

martyna_martyna ja kupilam mojemu TZowi na urodziny maszynke gilette fusion i jest z niej bardzo zadowolony ważne jest żeby maszynka miala wymienne ostrza wielorazowego uzytku mozna je kupic potem mniej wiecej w cenie 30 zl ale sa bardzo wydajne najlepiej wybierz sie do jakiejsc drogerii i poogladaj polecam tez gilette mach 3 turbo sama jej kiedys uzywalam ale przestawilam sie na depilator pozdrawiam
Stary 2008-12-02, 16:27   #2025
martyna_martyna
Rozeznanie

lexi chodzilo mi o elektryczna golarke, zle nazwalam predmiot o ktory pytalam ale przyznam racje ze maszynki wymie ione przez ciebie sa super bo sama uzywam
Stary 2008-12-02, 16:38   #2026
lexipagem
Przyczajenie

aaaaha :P ja też nie pomyślałam że może Ci o taką chodzić :P elektryczne golarki czy tam maszynki niszczą bardzo włoski bo nie ucinają ich tylko tak roszarpują i Twoj TZ moze byc potem ostry hehe ale z takich elektrycznych najczesciej wybierana to chyba philips ceny wahaja sie od 200 do 300 zlotych a sa dobrej jakosci i wytrzymale poszuakj sobie np na allegro albo popytaj w sklepie rtv agd niech Ci poleca bo oni na pewno sie na tym znaja
Stary 2008-12-02, 16:48   #2027
~Olya~
Rozeznanie

GG do ~Olya~

No u mnie tesz chyba się jakieś dziurki w kieszeni zrobiły bo cały czas skromniej się robi... a tyle okazji jeszcze.

urodziny TŻta - też za równo 2 tygodnie
gwiazdka (i w takich chwilach cieszę się, że rodzeństwa nie mam- zawsze to mniej do kupowania)
a później wyjazd w góry... powiedziałam sobie, że stanę na uszach, żeby odłożyć trochę gotówki i wspomóc rodziców... i sama dorobie na wydatki, które czekają mnie na miejscu.

pieniądze się mnie nie trzymają a tu takie wyzwanie... odłożyć tyle kasy!
a gdzie jeszcze sukienka an sylwka? gdzie jakies duperele?

ehhh zycie.... kochającej kobiety

Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
~Olya~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 17:40   #2028
ona2008
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
kurcze, też myślę o tym kuflu fajny jest? sprawdza się? jaki on jest duży? zmieści się do takiej standardowej małej zamrażarki w średniej lodówce? bo TŻ mieszka w akademiku i się boję że mu kupię, a nie będzie mieć z niego pożytku
ja mam mala zamrazarke i sie zmiescil na spokojnie(sprawdzalam czy sie szybko mrozi zanim dalam^^, info z neta jest wazne zeby byl dnem do gory bo peknie), jest z plastiku i wyglada slabo jak jest niezamrozony, calkiem fajny w wersji gotowej ale zostawia kolko na stole(woda sie na sciankach na zewnetrznej stronie ciut skrapla i scieka ale malo), mojemu Tż sie podobno podoba(nie bylo mnie przy nim jak uzywal wiec nie wiem dokonca)

podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/
od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09
ona2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 23:16   #2029
ewunia331
Przyczajenie

Tak sobie śledzę te Wasze rozmówki i zgadzam się z opinią użytkownika ~Olya~ ,że z tymi Mikołajkowymi prezentami szaleńswo straszne jest... Ale nie dziwię się, każdy chce żeby Ukochany był zadowolony Ja ze swoim TŻ umówiłam się , że nie obchodzimy Mikołajek. Ale dziś będąc na zakupach przypadkiem rzuciła mi się w oczy cudna czerwona mysz do komputera w kształcie auta. No i nie mogłam się powstrzymać - kupiłam ją Już nie mogę doczekać się miny mojego ukochanego jak zobaczy taki niespodziewany prezent)) Zwłaszcza że kocha takie bajerki Dzielę się pomysłem, może którąś z Was zainspiruje w Przedświątecznym Szaleństwie Prezentowym
ewunia331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 00:10   #2030
ona2008
Rozeznanie

a moglabys napisac cene,sklep i jesli nie ma na stronie sklepu to jej parametry? bo moj chcial wymieniac myszke i to by nawet niezly pomysl byl takie autko^^

podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/
od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09
ona2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 08:39   #2031
One_LoVe
Zakorzenienie

A mój Chłopak grywa na imprezach, jest didżejem. Dobraliśmy się całkiem zabawnie, przykładowo - ja nie lubię dużych imprez, a on tak. Ale jest nam ze sobą wspaniale.
Jesteśmy ze sobą już 4 miesiące i właśnie zastnawiam się nad prezentem gwiazdkowym.
Iść w stronę tego całego didżejowania? Jak myślicie? Jakaś propozycja?
Kompletnie się na tym nie znam.

Kosmetyki na wymianę:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016
One_LoVe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 10:14   #2032
malenstfo24
Rozeznanie

Znalazłam fajną stronkę tanie gadżety świetna wyszukiwarka polecam http://www.prezenciki.slask.pl/dla-niego,c,1064,page,7

6 Lipiec 2013
<3<3

14.08.2016 Bartek moj Najwiekszy Skarb

malenstfo24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 10:36   #2033
ewunia331
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ona2008 Pokaż wiadomość
a moglabys napisac cene,sklep i jesli nie ma na stronie sklepu to jej parametry? bo moj chcial wymieniac myszke i to by nawet niezly pomysl byl takie autko^^
kupiłam w sklepie komputerowym "Reactor" -czy jakoś tak, w cenie 45 zł.
w innych sklepach komputerowych i na allegro też można takie dostać tańsze bądz droższe.
ewunia331 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 10:53   #2034
kesly1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez One_LoVe Pokaż wiadomość
A mój Chłopak grywa na imprezach, jest didżejem. Dobraliśmy się całkiem zabawnie, przykładowo - ja nie lubię dużych imprez, a on tak. Ale jest nam ze sobą wspaniale.
Jesteśmy ze sobą już 4 miesiące i właśnie zastnawiam się nad prezentem gwiazdkowym.
Iść w stronę tego całego didżejowania? Jak myślicie? Jakaś propozycja?
Kompletnie się na tym nie znam.
Mój TŻ też jest Djem zażyczył sobie torbę do winyli/plyt no nie wiem sama ... dokładnie taką

http://torby.djshop.pl/dj/sklep/UDG/...my-Desert.html
(juz raz wklejałm link) i dzisiaj postanowiłam ją zamówic ...
Jest to najtańsza wersja torby ;] na torbę za 400zł czy więcej mnie nie stać :P
A moze i stać, chociaż jeszcze mnie nie pogięło, zeby takie drogie prezenty sobie ofiarowywać
It can't last forever either...
kesly1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 11:38   #2035
gemma*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oli0210 Pokaż wiadomość
świetny pomysł z tymi biletami, grosikiem i karteczkami. Też poluje na portfel i myśle, ze ta "wkładka" bedzie całkiem atrakcyjna Dzięki za podsunięcie pomysłu, wykorzystam!

gemma* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 13:03   #2036
pani ćma
Zakorzenienie

my na mikolajki kupujemy sobie tylko slodkosci a na gwiazdke prezenty. przewaznie ustalamy granice cenowa, w zaleznosci od tego ile mamy pieniazkow
ja dla mojego TŻ mam w tym roku takie pomysly:
- helikopter lub samochod zdalnie sterowany
- jakas piekna i dosc duza filizanka do kawy [jest strasznym kawoszem] + porzadna kawa do tego. szkoda ze mnie nie stac na jakis ekspres cisnieniowy o ktorym marzy
- chcialby nawigacje samochodowa, ale to tez poza moim zasiegiem
- hamak podwojny
- porzadne sluchawki lub glosniki [jesli bede miala na glosniki, to ta druga opcja]
- plecak, bo wlasnie mu sie zepsul stary
- kapcie
- koszulka sportowa Nike Barcelony lub Pumy Włoch - na 99% to kupie, bo marzy o takiej, a szkoda mu kasy, bo na co dzien raczej nie pasuje ona do chodzenia
- zegarek - ale to tez na razie poza moim zasiegiem, jemu sie podobaja najczesciej w granicach 500-1000zł
- maszyna do robienia popcornu
- golarka elektryczna

to tyle, jak cos jeszcze wymysle to dopisze

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 15:23   #2037
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

ja rozważam kupienie rękawiczek na zimę lub są takie fajne koszulki z napisem najfajniejszy chłopak na świecie ;D albo może myszke do komputera , pendrive'a albo hmmmmmmm szczoreczkę elektryczną do zębów ;P
Stary 2008-12-03, 15:32   #2038
Ev@
Raczkowanie

GG do Ev@

Witajcie, ja w tym roku na Gwiazdkę chcę kupić golarkę elektryczną - czy znacie może jakieś sprawdzone modele?
Ev@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 15:43   #2039
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam tez masakre:
styczen - urodziny TŻta

my tez mamy w lutym 3-cia rocznice

Ktos pytał o maszynke do golenia, moj TZ ma browna czy jakos tak i jest zadowolony, moge poszukac modelu i podac
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 15:57   #2040
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Mój Tż też ma urodziny tuż przed świętami, na urodziny chyba symbolicznie dam mu coś małego i upiekę tort, a pod choinkę po prostu coś droższego (tylko jeszcze nie wiem co :P )
Gorzej z Mikołajem, zupełnie brak mi weny, mój TŻ należy do facetów , ktorzy "wszystko mają, niczego już im nie potrzeba". Jedyne, co mu przyszło do głowy, to rahatlukum, którego nie mogę nigdzie znaleźć.
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości