Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-10, 16:49   #2191
anetak
Wtajemniczenie

Dot.: prezent dla brata

mój brat zażyczył sobie kask rowerowy
anetak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 17:30   #2192
malenstfo24
Rozeznanie

Ja mojemu bratu kupię odświeżacz do auta, taki ambi pura 17zł kosztuję w sam raz na moje ograniczone fundusze drugiemu jakąś maszynkę do golenia bo tego mu zawsze brakuje, i może wylukam jakąś czapkę fajną. Ogólnie to zawsze kupowałam gigantyczne kubki, albo jakieś zestawy adidasa czy inne kosmetyki, nie ukrywam oni zwykle się nie wysilają by kupić coś fajnego to ja też nie będę

6 Lipiec 2013
<3<3

14.08.2016 Bartek moj Najwiekszy Skarb

malenstfo24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 18:10   #2193
KochanaGadzinka
Rozeznanie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Hmmm ja też się głowiłam co kupic, zwłaszcza że jestem zmuszona kupic cos w miare niedrogiego ze względu na chwilowy brak funduszu...
W sumie to upatrzyłam Jemu fajny zestaw woda toaletowa i żel pod prysznic (o ile pamiętam) Conino Lamborghini ale to za mało więc zastanawiam się nad poduszką, lub kubkiem z naszym wspólnym zdjęciem Tylko, że nie wiem czy lepiej nasze wspólne czy tylko moje jak myślicie?

Oto moje propozycje prezentu dla Mężczyzny:
1. Kubek/poduszka/miś/podkładka do myszy/pocztówka z Waszym (bądź tylko Twoim) zdjęciem. Można zamówic m.in na www.empikfoto.pl

2. Ramka z Waszym zdjęciem Ale jest to raczej dodatek do jakiegoś prezentu. Chociaż wg mnie taka ramka jest cenniejsza niż np jakiś drogi kosmetyk, jeżeli włożyłyśmy w to trochę swojej pracy (np. własnoręcznie ozdobiłyśmy ramkę, przerobiłyśmy zdjęcie, dokleiłyśmy jakieś serduszka itp)

3. Album z Waszymi zdjęciami Jeżeli chłopak jest choc odrobinkę sentymentalny to można napisac jakąś ładną, łapiącą za serce dedykację )

4.Tak jak pisały przedmówczynie: warto spojrzec na prezent z perspektywy praktyczności. W sumie faceci wolą praktyczne prezenty, niż takie które postawią na półkę i będą im się tylko kurzyc... Może dla Nas - kobiet taka np maszynka do strzyżenia, albo skrzynka na narzędzia nie należy do zbyt romantycznych prezentów, ale o dziwo - Oni wolą właśnie takie prezenty )

5. Drzewko Bonsai - na początku wątku Angelika o tym wspomniała i uważam, że to jest bardzo dobry pomysł ) Dla mojego chłopaka byłby idealny bo On akurat interesuje się ogrodnictwem Myślę, że taki prezent ode mnie otrzyma, ale napewno nie teraz, ponieważ trzeba będzie niestety się troszeczke wykosztowac...

6. Biżuteria - jeżeli Wasz facet lubuje się w takich błyskotkach można kupic Mu np męską bransoletke lub łańcuszek... ewentualnie, jeżeli mamy pewnośc, że Mu się to spodoba możemy kupic dwie obrączki Dla siebie i dla Niego - symbol takiej więzi...

7. Zabawny gadżet z Sex Shopu - Dośc oryginalne, ale raczej dla par, które są już ze sobą w miarę długo Nie muszą to byc jakieś perwersyjne i obrzydliwe rzeczy, ale coś śmiesznego, a zarazem kuszącego Np włochate kajdanki ;D którymi później Go skujecie i... ]:->

8. Prezent niematerialny - np striptiz... jednak to wymaga porządnego dopracowania, nienagannej fryzury, makijażu i stroju

Zawsze można jeszcze popatrzec na www.allegro.pl może tam będzie coś w miare fajnego... Pozdrawiam :-*

P.S a ta piżamka to całkiem niezły pomysł Ta którą kilka wątków wyżej jedna z Was zaprezentowała bardzo mi się podoba

Zastanawiam się też nad bokserkami... )

Edytowane przez KochanaGadzinka
Czas edycji: 2008-12-10 o 18:15
KochanaGadzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 18:46   #2194
_agatka
Rozeznanie

zgodnie z zainteresowaniami - licznik/rekawice/kask/bidon/swiatełko do roweru, cos do wedkowania - haczyki itp,
cos dla automaniaków - zestaw podreczny: odmrazacz do zamkow, skrobaczka, szczotka do omiatnia sniegu, zestaw do mycia - wiaderko, szampon, gabka, szczotka do mycia, płyn do szyb, ircha, plak itp, zestaw zapachowy - choinka, ambi - pur, maskotka do auta, sw. krzysztof, breloczek i co tam jeszcze wpadnie oko...wszystko to do kupienia w supermarkecie lub stacji benzynowej, moga byc wycieraczki, ale trzeba znac rozmiar
pozatym - czapka, szalik, rekawiczki, zabawne bokserki/skarpetki, pendrive, jak jeszcze nie ma
_agatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 19:36   #2195
lisiwona
Raczkowanie

GG do lisiwona
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

A myslala ktoras z was o zaproszeniu na sylwestra?Wiem,ze u mnie sa takie bale za ok.300zl od pary..no ale nie wiem czy sie ucieszy...
pizamka jest bardzo fajnym pomyslem...
ja myslalam tez kiedys o jakiejs fajnej koszuli...
lisiwona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 19:52   #2196
pogodynka20
Raczkowanie

o zaproszeniu na sylwestra myślałam... niestety moje fundusze na to nie pozwalają Moze podpytaj go troszkę co porobicie w sylwka, czy chciałby gdzieś wyjść.. wkoncu jestesmy kobietami mamy swoje sztuczki jeśli tak to zaproszenia są jak najbardziej fajnym pomysłem
pogodynka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 11:57   #2197
KochanaGadzinka
Rozeznanie

Dot.: Prezent dla Eks

Ucieszył się?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-11, 12:56   #2198
cameleon91
Rozeznanie

a ja myślę też nad prezentem jak~Olya~ tylko że ten prezent miałby być dla 17letniego chłopaka portfel + moje zdjecie grosik ;p tylko nie mam w sumie pojęcia gdzie jakiś ładny znajde.. ponieważ od tamtego roku myśle [szukałam po sklepach, ale nigdzie ciekawego nie znalazłam] nad porfelem bo mówił że przydałby mu się nowy no i żeby porfel nie był za elegancki ;P bo jest skate'm heh;] widziałyście może gdzieś na necie?
Zero białego chlebka - 5/30
Zero gazowańców! - 5/30
Skakanka - 2/30

Biała perła - 1/30
Skrzypowita -
1/40

Uda się!

cameleon91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 13:56   #2199
kalina121
Wtajemniczenie

Dot.: Prezent dla Eks

Cytat:
Napisane przez myiorek Pokaż wiadomość
kupiłam mu kubek w empiku ,strasznie mi sie podobał :P mam nadzieje ,że się nie zezłości
Pokaż kubasek
kalina121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 15:04   #2200
Malina666
Raczkowanie

Arrow Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

hey
tez zbytnio nie mam pomyslu a juz duzo czasu nie zostalo
myslalam nad elektryczna golarka
lub nad Kulami Newtona
http://www.allegro.pl/item494090795_...xl_okazja.html

co sadzicie i mzoe cos oduniecie jakis fajny pomysl
Malina666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 15:05   #2201
vendettka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cameleon91 Pokaż wiadomość
a ja myślę też nad prezentem jak~Olya~ tylko że ten prezent miałby być dla 17letniego chłopaka portfel + moje zdjecie grosik ;p tylko nie mam w sumie pojęcia gdzie jakiś ładny znajde.. ponieważ od tamtego roku myśle [szukałam po sklepach, ale nigdzie ciekawego nie znalazłam] nad porfelem bo mówił że przydałby mu się nowy no i żeby porfel nie był za elegancki ;P bo jest skate'm heh;] widziałyście może gdzieś na necie?
http://pl.skate-europe.com/go/katlist-63-76.html

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-11, 15:30   #2202
zuzek9
Zakorzenienie

GG do zuzek9 Send a message via Skype™ to zuzek9

ja chcę kupić mojemu facetowi portfel z grawerem.
tylko nie wiem co wpisać.
W środku napisze po prostu Kocham Cię.
a z przodu? 20 znaków. a może bez graweru z przodu i zapłacić o 10 zł mniej.
ajś macie jakieś pomysł?

zuzek9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 16:22   #2203
maaddzziiaa
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny!

Właśnie prześledziłam wątek w celu znalezienia pomysłu na prezent świąteczny dla mojego TŻ. Postanowiłam, że będzie to książka ;-) Tematyka? Nic oryginalnego ;]- oczywiście motoryzacja. W związku z tym mam do Was pytanie :
może któraś z Was/Wasi TŻci mają jakąś fajną książkę motoryzacyjną godną polecenia? Kompletnie się na tym nie znam, a chciałabym kupić coś ciekawego, co przynajmniej przeczyta :P Jak macie tytuły i autorów/ linki do stron, gdzie można kupić takie książki, będę ogromnie wdzięczna za napisanie ;-*

Pozdrawiam!
maaddzziiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 16:44   #2204
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez maaddzziiaa Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!

Właśnie prześledziłam wątek w celu znalezienia pomysłu na prezent świąteczny dla mojego TŻ. Postanowiłam, że będzie to książka ;-) Tematyka? Nic oryginalnego ;]- oczywiście motoryzacja. W związku z tym mam do Was pytanie :
może któraś z Was/Wasi TŻci mają jakąś fajną książkę motoryzacyjną godną polecenia? Kompletnie się na tym nie znam, a chciałabym kupić coś ciekawego, co przynajmniej przeczyta :P Jak macie tytuły i autorów/ linki do stron, gdzie można kupić takie książki, będę ogromnie wdzięczna za napisanie ;-*

Pozdrawiam!
książki Clarksona z programu na TVN Turbo cieszą się powodzeniem wśród moich [nieczytających] znajomych - facetów

np: http://allegro.pl/item483727769_nie_...orytet_ss.html
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 17:27   #2205
maaddzziiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
książki Clarksona z programu na TVN Turbo cieszą się powodzeniem wśród moich [nieczytających] znajomych - facetów

np: http://allegro.pl/item483727769_nie_...orytet_ss.html
Ślicznie Ci dziękuję !

Niedroga i skoro twierdzisz, że facetom się podoba... może kupię ;-)

Dzięki
maaddzziiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 18:24   #2206
KimAnhusienka
Przyczajenie

Question własnoręczny album - Prezent dla niego

Witajcie
Zastanawiałam się nad własnoręcznym prezentem dla mojego ukochanego. Patrzyłam na forach i tak myślałam nad albumem z Naszymi zdjęciami? Chętnie bym mogła mu taki zrobić, jednakże nie wiem czy się nadaje gdyż ma telefon i tam też ma nasze zdjecia, często przegląda. Ale z drugiej strony własnoręczne jest takie "inne" i wyjątkowe? może macie inne pomysły a jeśli myślicie że album to coś świetnego to pomóżcie mi, jak bym mogła to wykonac?
Pozdrawiam
KimAnhusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 18:32   #2207
Atiishia
Raczkowanie

GG do Atiishia
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia

Hej, mam pytanie. Mój TŻ zainwestował w końcu w swoje wymarzone od lat Playstation portable (PSP). Oszalał wprost na punkcie nowej zabawki, wiadomo, faceci to duże dzieci ;D Pomyślałam żeby może dać mu na święta coś związanego z tym cudem, coś co jest potrzebne, przydatne, jakaś gra sama nie wiem. Właśnie... ja się w ogóle na tym nie znam! Kompletnie! Może któraś z was pasjonuje się takimi bajerami czy też ma jakiekolwiek pojęcie o tym sprzęcie i dodatkach do neigo. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki, próbowałam czytać wikipedię ale mnie zabija po 3 zdaniach ;D Z góry dzięki ;*

...w twoich doskonałych palcach
jestem tylko drżeniem
śpiewem liści
pod dotykiem twoich ciepłych ust
.

23.08

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...20043&posted=1

WYMIANKA! XS, S, M - stan idealny!
Atiishia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 18:58   #2208
Atiishia
Raczkowanie

GG do Atiishia

Hej, mam pytanie. Mój TŻ zainwestował w końcu w swoje wymarzone od lat Playstation portable (PSP). Oszalał wprost na punkcie nowej zabawki, wiadomo, faceci to duże dzieci ;D Pomyślałam żeby może dać mu na święta coś związanego z tym cudem, coś co jest potrzebne, przydatne, jakaś gra sama nie wiem. Właśnie... ja się w ogóle na tym nie znam! Kompletnie! Może któraś z was pasjonuje się takimi bajerami czy też ma jakiekolwiek pojęcie o tym sprzęcie i dodatkach do neigo. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki, próbowałam czytać wikipedię ale mnie zabija po 3 zdaniach ;D Z góry dzięki ;*

...w twoich doskonałych palcach
jestem tylko drżeniem
śpiewem liści
pod dotykiem twoich ciepłych ust
.

23.08

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...20043&posted=1

WYMIANKA! XS, S, M - stan idealny!
Atiishia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 19:13   #2209
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzek9 Pokaż wiadomość
ja chcę kupić mojemu facetowi portfel z grawerem.
tylko nie wiem co wpisać.
W środku napisze po prostu Kocham Cię.
a z przodu? 20 znaków. a może bez graweru z przodu i zapłacić o 10 zł mniej.
ajś macie jakieś pomysł?

Ja mojemu TŻowi zamierzam kupić taki portfel, tylko na inną okazję. tekst? "Zawsze przy Tobie - <tu mój inicjał>". Dwuznacznie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-11, 19:16   #2210
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
zgadzam sie moj brat raczej nie czyta ksiazek, za to ksiazki clarksona uwielbia i czyta nawet po kilka razy

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 19:21   #2211
One_LoVe
Zakorzenienie

Proponuję grę NEED FOR SPEED Undercover, gra niedawno wyszła, samochodowa, CUDO !

Kosmetyki na wymianę:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016
One_LoVe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 19:21   #2212
Little_Shee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blanx Pokaż wiadomość
Moja koleżanka znalazła stronkę www.wonderbox.pl i są tam takie pakiety w prezencie, np. skok ze spadochronem (właśnie taką atrakcję zafundowała swojemu TŻ), kolacja w restauracji czy też zabiegi w SPA Pakiety prezentowe są podzielone na kategorie - z tego co pamiętam: Adrenalina, Kolacja we dwoje itp. Bardzo oryginalnie. Bony są ważne do końca następnego roku Polecam

ale to jest super!! mój uwielbia tego typu rzeczy, szkoda, że nie mieszka w Polsce

moj emigrancki blog

my world
Little_Shee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 19:28   #2213
One_LoVe
Zakorzenienie

Dot.: własnoręczny album - Prezent dla niego

Moim zdaniem prezent świetny, sama nad takim myślałam. Ale później doszłam do wniosku, żę Święta Bożego Narodzenia są raz w roku, a w ciągu roku wiele będzie okazji do podarowania Chłopakowi takiego albumu.
Wydaje mi się, że album bardziej by pasował na rocznicę, jakieś ważne wydarzenie, walentynki, czy może nawet bez okazji.
Dlatego jakaś np. ramka ze swoim zdjęciem pod choinką wydaje mi się złym pomysłem, sama nie wiem, jak myślicie Dziewczyny?
Poza tym zostało mało czasu, a album i pomysły na jego zawartość pochłonęłyby trochę czasu. Po co się na siłę spieszyć.

Jeśli jednak zdecydowałaś się na album, to podzielę się z Tobą tym co ja na ten temat zdązyłam się zorientować.
W sklepach z figurkami, pamiętkami, w sklepach fotograficznych, czy nawet w supermarketach można znaleźć takie albumy (o różnej ilości kartek, i różnym formacie) które zostały wykonane własnoręcznie.
Bardzo przyjemne dla oka, byłam w kilku sklepach i taki porządny widziałam za 70 zł. Proponuję album z czystym, sztywnymi kartkami, i do dzieła.
Można wklejać zdjęcia jak się chce, gdzie się chce, o różnym formacie, a przy okazji można coś namalować, naszkicować, może napisać jakiś miły tekst.

Powstanie z tego świetna pamiątka.

Życzę powodzenia. Pozdrawiam.

_
Jeśli weźmiesz się za album to może pochwalisz się efektami, albo chociaż o nich opowiesz?

Kosmetyki na wymianę:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016

Edytowane przez One_LoVe
Czas edycji: 2008-12-11 o 19:31
One_LoVe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-11, 19:43   #2214
Awenturyn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Atiishia Pokaż wiadomość
po 1 - jeśli ma PSP to musisz wiedzieć czy ma II czy III - to ważne
po 2 - zobacz jakie gry ma w swojej kolekcji , spisz nazwy i idz do najbliżeszego sklepu z grami (np komputerowy) a tam ci powiedzą jaka gra pasuje do kompletu (ale uprzedzam ceny sa wysokie)
Awenturyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 20:34   #2215
Ćwirka
ćwir ćwir

Dot.: własnoręczny album - Prezent dla niego

Łączę z watkiem o prezentach dla TŻta
Stary 2008-12-11, 20:52   #2216
czajaa
Raczkowanie

witam was serdecznie
Tak czytam wasze posty i stwierdzam, że macie baaardzo fajne pomysły Tylko kurcze ja mam problem. Jestem ze swoim chłopakiem już 3 lata i chyba już mi się pomysły wyczerpały :P Były koszulki, boxerki, skarpetki, szaliki i inne tego typu , kosmetyki tez oczywiście. Na urodziny dostał bransolete (x2 bo 1 zgubił :P ) i w tym roku tableta, bo interesuje się też między innymi grafiką ( wiem, że to drogi prezent ale to były jego 18 urodziny ). Były tez kubki, portwel, poduszki, ramki i maaasa takich rzeczy których juz chyba oboje mamy dość Interesuje się muzyką ( sam robi ją na komputerze - głównie house) - myślałam o kupnie słuchawek ale po 1 powiedział, że nie chce , a po 2 takie jakie by mu się przydały kosztują min. 400zł, bo mówi, że inne mają słabą jakość. Interesuje się też 3d ( już mu kupiłam książkę o tym, więc tez niestety odpada ), flashem ( tablet do rysowania już jest więc też odpada ), no i ćwiczy capoeire, ale z tym związanych prezentów nie chcę mu kupowac, bo ostatnio traktuje to tylko jako trening. No i drogie Panie nie mam już pomysłów! Golarki i inne takie rzeczy tez odpadają, bo po tacie ma skłonność do bardzo zminimalizowanego zarostu, więc kolejny prezent odpada

Ależ się rozpisałam Jeżeli macie jakies sugestie to chętnie skorzystam i serdecznie pozdrawiam)

aa ps. nie jest gadżeciarzem

Zdana matura

Zdane prawkoo - już dawno ;P

Oczekuję pieknej Greece <3

I bardziej deszczowej Anglii <3

Od października studentka Zarządzania.

Wciąż z tym samym u boku
czajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 22:16   #2217
aaggnniieesszzkkaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez czajaa Pokaż wiadomość
witam was serdecznie
Tak czytam wasze posty i stwierdzam, że macie baaardzo fajne pomysły Tylko kurcze ja mam problem. Jestem ze swoim chłopakiem już 3 lata i chyba już mi się pomysły wyczerpały :P Były koszulki, boxerki, skarpetki, szaliki i inne tego typu , kosmetyki tez oczywiście. Na urodziny dostał bransolete (x2 bo 1 zgubił :P ) i w tym roku tableta, bo interesuje się też między innymi grafiką ( wiem, że to drogi prezent ale to były jego 18 urodziny ). Były tez kubki, portwel, poduszki, ramki i maaasa takich rzeczy których juz chyba oboje mamy dość Interesuje się muzyką ( sam robi ją na komputerze - głównie house) - myślałam o kupnie słuchawek ale po 1 powiedział, że nie chce , a po 2 takie jakie by mu się przydały kosztują min. 400zł, bo mówi, że inne mają słabą jakość. Interesuje się też 3d ( już mu kupiłam książkę o tym, więc tez niestety odpada ), flashem ( tablet do rysowania już jest więc też odpada ), no i ćwiczy capoeire, ale z tym związanych prezentów nie chcę mu kupowac, bo ostatnio traktuje to tylko jako trening. No i drogie Panie nie mam już pomysłów! Golarki i inne takie rzeczy tez odpadają, bo po tacie ma skłonność do bardzo zminimalizowanego zarostu, więc kolejny prezent odpada

Ależ się rozpisałam Jeżeli macie jakies sugestie to chętnie skorzystam i serdecznie pozdrawiam)

aa ps. nie jest gadżeciarzem

ciężki orzech bym powiedziała
aaggnniieesszzkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 06:49   #2218
KochanaGadzinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Słodkaaa Pokaż wiadomość
ja polecam stronke www.toys4boys.pl na prawde świetne prezenty...

nie tylko dla tżta...

ja szperam i szperam po niej i chyba musialabym wygrac w totka zeby kupic wszytko co mi sie podoba

Tak szczerze mówiąc mi z tej stronki NIC się nie podoba... wszystko takie jakieś niby wyszukane, a zarazem pospolite. Te rzeczy kojarzą mi się z gadżetami z rynku :| a ceny są straszne ;/
Stary 2008-12-12, 07:37   #2219
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pogodynka20 Pokaż wiadomość
Czyli najlepiej postępować wg zasady 'nie kupuj drugiemu czego Ty byś tez nie chciał'
Cytat:
Napisane przez pogodynka20 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem faceci nie cieszą się z takich prezentów jak : poduszki ze zdjęciami, ramki ze zdjęciami, kubki ze zdjęciami, połówki serduszek, kartki ze zdjęciami oczywiście skarbonki, skarpetki i zabawne kapcie po domu... dziewczynom wydaje się to słodkie i są przekonane ze w ten sposób wyrażą swoje uczucie... ale jeszcze nie spotkałam sie ze szczerą radością ze strony faceta z takiego prezentu :P wystarczy wejść na jakiekolwiek męskie forum dlatego ja stawiam na prezenty praktyczne orientuje się co jest mu potrzebne, lub co chcialby mieć i kupuję wtedy mam pewność że sprawiłam mu przyjemność

Edit: Zreszta wystarczy looknać na forum "A co Wy chciałybyście znaleźć pod choinką?" wszystkie wymieniacie prezenty praktyczne ... żadna nie napisała że marzy o plakacie ukochanego 2*2 metry ani o kalendarzu ani o tuzinie kubków z jego podobizną...
Mam nadzieję, pogodynko, że nie pogniewasz się, iż przytoczyłam Twoje wypowiedzi . Moim zdaniem Twoje spostrzeżenia są jak najbardziej trafne . Mam to samo zdanie !
Dziewczyny, spórzcie tak w głąb siebie i szczerze same sobie odpowiedzcie :
byłybyście zadowolone jako ze świątecznego prezentu np. z kalandarza, kubka, poduszeczki, ramki, albumu ze zdjęciem Waszego TŻ-ta ?! Pewnie takie zdjęcia już macie, a przede wszystkim : macie oryginał. No, jeśli dla Was taki gadżet to wymarzony prezent - nie ma co : zamawiajcie, kupujcie.
Bardzo podoba mi się pomysł z kupnem książki o motoryzacji, płyty ulubionego wykonawcy lub gry komputerowej. Znaczy to, że ofiarodawca zadał sobie trud i zainteresował się potrzebami osoby obdarowanej i wie jakie ten {ta} ma hobby, zainteresowania. Czy nie jest to miłe ?! Nawet kupno szalika czy czapki - w partnera ulubionym kolorze lub fasonie, daje jakies takie ciepełko duszy ...
Ja wolę np.kalendarz z ładnymi kajobrazami niż ze zdjęciami mojego partnera.
Stoi parę Jego zdjęć, rozstawionych po mieszkaniu. Dla mnie - to wystarczająco.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 07:54   #2220
mekinking
Raczkowanie

ja z tego sklepu kupiłam jedną rzecz i to tylko dlatego, że TŻ-owi bardzo zależalo (wiadomo, faceci uwielbiają gadżety)
ale niedawno zauważyłam, że wiele rzeczy stamtąd można kupić w innych sklepach, nawet w realu, dużo taniej.
ja polecam jeszcze studio indygo i czerwoną maszynę, też mają gadżety, ale takie trochę lepiej wyglądające

i jeszcze, żeby zupełnie nie bawić się w offtop, to powiem, że fajnym pomysłem wg mnie jest książka nie-pamiętam-kogo, niedawno wyszła "Jak być leniem", to taki zbiór jakby felietonów o tym jak leniuchować, kto leniuchował ze znanych i sławnych, teraz i w starożytności itp itd. bardzo fajna, taka trochę z przymróżeniem oka, do tego dopisek 'masz moje pozwolenie na jeden dzień lenistwa w tygodniu' i kawałek prezentu gotowy ;p
mekinking jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości