|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: prezent dla brata
mój brat zażyczył sobie kask rowerowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Rozeznanie
|
Ja mojemu bratu kupię odświeżacz do auta, taki ambi pura 17zł kosztuję w sam raz na moje ograniczone fundusze
![]() ![]()
#2193 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Hmmm ja też się głowiłam co kupic, zwłaszcza że jestem zmuszona kupic cos w miare niedrogiego ze względu na chwilowy brak funduszu...
![]() W sumie to upatrzyłam Jemu fajny zestaw woda toaletowa i żel pod prysznic (o ile pamiętam) Conino Lamborghini ![]() ![]() Oto moje propozycje prezentu dla Mężczyzny: 1. Kubek/poduszka/miś/podkładka do myszy/pocztówka z Waszym (bądź tylko Twoim) zdjęciem. Można zamówic m.in na www.empikfoto.pl ![]() 2. Ramka z Waszym zdjęciem ![]() ![]() 3. Album z Waszymi zdjęciami ![]() ![]() 4.Tak jak pisały przedmówczynie: warto spojrzec na prezent z perspektywy praktyczności. W sumie faceci wolą praktyczne prezenty, niż takie które postawią na półkę i będą im się tylko kurzyc... ![]() ![]() 5. Drzewko Bonsai - na początku wątku Angelika o tym wspomniała i uważam, że to jest bardzo dobry pomysł ![]() ![]() ![]() 6. Biżuteria - jeżeli Wasz facet lubuje się w takich błyskotkach można kupic Mu np męską bransoletke lub łańcuszek... ewentualnie, jeżeli mamy pewnośc, że Mu się to spodoba możemy kupic dwie obrączki ![]() ![]() 7. Zabawny gadżet z Sex Shopu - Dośc oryginalne, ale raczej dla par, które są już ze sobą w miarę długo ![]() ![]() 8. Prezent niematerialny - np striptiz... ![]() ![]() Zawsze można jeszcze popatrzec na www.allegro.pl ![]() P.S a ta piżamka to całkiem niezły pomysł ![]() ![]() Zastanawiam się też nad bokserkami... ![]() Edytowane przez KochanaGadzinka Czas edycji: 2008-12-10 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Rozeznanie
|
zgodnie z zainteresowaniami - licznik/rekawice/kask/bidon/swiatełko do roweru, cos do wedkowania - haczyki itp,
cos dla automaniaków - zestaw podreczny: odmrazacz do zamkow, skrobaczka, szczotka do omiatnia sniegu, zestaw do mycia - wiaderko, szampon, gabka, szczotka do mycia, płyn do szyb, ircha, plak itp, zestaw zapachowy - choinka, ambi - pur, maskotka do auta, sw. krzysztof, breloczek i co tam jeszcze wpadnie oko...wszystko to do kupienia w supermarkecie lub stacji benzynowej, moga byc wycieraczki, ale trzeba znac rozmiar pozatym - czapka, szalik, rekawiczki, zabawne bokserki/skarpetki, pendrive, jak jeszcze nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
A myslala ktoras z was o zaproszeniu na sylwestra?Wiem,ze u mnie sa takie bale za ok.300zl od pary..no ale nie wiem czy sie ucieszy...
pizamka jest bardzo fajnym pomyslem... ja myslalam tez kiedys o jakiejs fajnej koszuli... |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Raczkowanie
|
o zaproszeniu na sylwestra myślałam... niestety moje fundusze na to nie pozwalają
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent dla Eks
Ucieszył się?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Rozeznanie
|
a ja myślę też nad prezentem jak~Olya~ tylko że ten prezent miałby być dla 17letniego chłopaka
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2199 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezent dla Eks
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Raczkowanie
|
![]()
hey
tez zbytnio nie mam pomyslu a juz duzo czasu nie zostalo myslalam nad elektryczna golarka lub nad Kulami Newtona http://www.allegro.pl/item494090795_...xl_okazja.html co sadzicie i mzoe cos oduniecie jakis fajny pomysl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
ja chcę kupić mojemu facetowi portfel
![]() tylko nie wiem co wpisać. W środku napisze po prostu Kocham Cię. a z przodu? 20 znaków. a może bez graweru z przodu i zapłacić o 10 zł mniej. ajś macie jakieś pomysł?
#2203 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny!
Właśnie prześledziłam wątek w celu znalezienia pomysłu na prezent świąteczny dla mojego TŻ. Postanowiłam, że będzie to książka ;-) Tematyka? Nic oryginalnego ;]- oczywiście motoryzacja. W związku z tym mam do Was pytanie : może któraś z Was/Wasi TŻci mają jakąś fajną książkę motoryzacyjną godną polecenia? Kompletnie się na tym nie znam, a chciałabym kupić coś ciekawego, co przynajmniej przeczyta :P Jak macie tytuły i autorów/ linki do stron, gdzie można kupić takie książki, będę ogromnie wdzięczna za napisanie ;-* Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
MUSEarka
|
Cytat:
![]() np: http://allegro.pl/item483727769_nie_...orytet_ss.html
![]() |
#2205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedroga i skoro twierdzisz, że facetom się podoba... może kupię ;-) Dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie
![]() Zastanawiałam się nad własnoręcznym prezentem dla mojego ukochanego. Patrzyłam na forach i tak myślałam nad albumem z Naszymi zdjęciami? Chętnie bym mogła mu taki zrobić, jednakże nie wiem czy się nadaje gdyż ma telefon i tam też ma nasze zdjecia, często przegląda. Ale z drugiej strony własnoręczne jest takie "inne" i wyjątkowe? może macie inne pomysły ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
Hej, mam pytanie. Mój TŻ zainwestował w końcu w swoje wymarzone od lat Playstation portable (PSP). Oszalał wprost na punkcie nowej zabawki, wiadomo, faceci to duże dzieci ;D Pomyślałam żeby może dać mu na święta coś związanego z tym cudem, coś co jest potrzebne, przydatne, jakaś gra sama nie wiem. Właśnie... ja się w ogóle na tym nie znam! Kompletnie! Może któraś z was pasjonuje się takimi bajerami czy też ma jakiekolwiek pojęcie o tym sprzęcie i dodatkach do neigo. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki, próbowałam czytać wikipedię ale mnie zabija po 3 zdaniach ;D Z góry dzięki ;*
...w twoich doskonałych palcach jestem tylko drżeniem śpiewem liści pod dotykiem twoich ciepłych ust. 23.08 ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...20043&posted=1 WYMIANKA! XS, S, M - stan idealny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Raczkowanie
|
Hej, mam pytanie. Mój TŻ zainwestował w końcu w swoje wymarzone od lat Playstation portable (PSP). Oszalał wprost na punkcie nowej zabawki, wiadomo, faceci to duże dzieci ;D Pomyślałam żeby może dać mu na święta coś związanego z tym cudem, coś co jest potrzebne, przydatne, jakaś gra sama nie wiem. Właśnie... ja się w ogóle na tym nie znam! Kompletnie! Może któraś z was pasjonuje się takimi bajerami czy też ma jakiekolwiek pojęcie o tym sprzęcie i dodatkach do neigo. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki, próbowałam czytać wikipedię ale mnie zabija po 3 zdaniach ;D Z góry dzięki ;*
...w twoich doskonałych palcach jestem tylko drżeniem śpiewem liści pod dotykiem twoich ciepłych ust. 23.08 ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...20043&posted=1 WYMIANKA! XS, S, M - stan idealny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mojemu TŻowi zamierzam kupić taki portfel, tylko na inną okazję. tekst? "Zawsze przy Tobie - <tu mój inicjał>". Dwuznacznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Proponuję grę NEED FOR SPEED Undercover, gra niedawno wyszła, samochodowa, CUDO !
![]()
#2212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to jest super!! mój uwielbia tego typu rzeczy, szkoda, że nie mieszka w Polsce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Dot.: własnoręczny album - Prezent dla niego
Moim zdaniem prezent świetny, sama nad takim myślałam.
![]() ![]() Wydaje mi się, że album bardziej by pasował na rocznicę, jakieś ważne wydarzenie, walentynki, czy może nawet bez okazji. Dlatego jakaś np. ramka ze swoim zdjęciem pod choinką wydaje mi się złym pomysłem, sama nie wiem, jak myślicie Dziewczyny? Poza tym zostało mało czasu, a album i pomysły na jego zawartość pochłonęłyby trochę czasu. Po co się na siłę spieszyć. ![]() Jeśli jednak zdecydowałaś się na album, to podzielę się z Tobą tym co ja na ten temat zdązyłam się zorientować. W sklepach z figurkami, pamiętkami, w sklepach fotograficznych, czy nawet w supermarketach można znaleźć takie albumy (o różnej ilości kartek, i różnym formacie) które zostały wykonane własnoręcznie. ![]() Bardzo przyjemne dla oka, byłam w kilku sklepach i taki porządny widziałam za 70 zł. Proponuję album z czystym, sztywnymi kartkami, i do dzieła. Można wklejać zdjęcia jak się chce, gdzie się chce, o różnym formacie, a przy okazji można coś namalować, naszkicować, może napisać jakiś miły tekst. ![]() Powstanie z tego świetna pamiątka. Życzę powodzenia. ![]() _ Jeśli weźmiesz się za album to może pochwalisz się efektami, albo chociaż o nich opowiesz?
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2008-12-11 o 19:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
po 2 - zobacz jakie gry ma w swojej kolekcji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Raczkowanie
|
witam was serdecznie
![]() Tak czytam wasze posty i stwierdzam, że macie baaardzo fajne pomysły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ależ się rozpisałam ![]() ![]() ![]() aa ps. nie jest gadżeciarzem ![]()
Młodość uśmiecha się bez powodu ! ![]() Zdana matura ![]() Zdane prawkoo ![]() Oczekuję pieknej Greece <3 I bardziej deszczowej Anglii ![]() Od października studentka Zarządzania. Wciąż z tym samym u boku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ciężki orzech bym powiedziała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak szczerze mówiąc mi z tej stronki NIC się nie podoba... wszystko takie jakieś niby wyszukane, a zarazem pospolite. Te rzeczy kojarzą mi się z gadżetami z rynku :| a ceny są straszne ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, spórzcie tak w głąb siebie i szczerze same sobie odpowiedzcie : byłybyście zadowolone jako ze świątecznego prezentu np. z kalandarza, kubka, poduszeczki, ramki, albumu ze zdjęciem Waszego TŻ-ta ?! Pewnie takie zdjęcia już macie, a przede wszystkim : macie oryginał. No, jeśli dla Was taki gadżet to wymarzony prezent - nie ma co : zamawiajcie, kupujcie. Bardzo podoba mi się pomysł z kupnem książki o motoryzacji, płyty ulubionego wykonawcy lub gry komputerowej. Znaczy to, że ofiarodawca zadał sobie trud i zainteresował się potrzebami osoby obdarowanej i wie jakie ten {ta} ma hobby, zainteresowania. Czy nie jest to miłe ?! Nawet kupno szalika czy czapki - w partnera ulubionym kolorze lub fasonie, daje jakies takie ciepełko duszy ... Ja wolę np.kalendarz z ładnymi kajobrazami niż ze zdjęciami mojego partnera. Stoi parę Jego zdjęć, rozstawionych po mieszkaniu. Dla mnie - to wystarczająco. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Raczkowanie
|
ja z tego sklepu kupiłam jedną rzecz i to tylko dlatego, że TŻ-owi bardzo zależalo (wiadomo, faceci uwielbiają gadżety)
ale niedawno zauważyłam, że wiele rzeczy stamtąd można kupić w innych sklepach, nawet w realu, dużo taniej. ja polecam jeszcze studio indygo i czerwoną maszynę, też mają gadżety, ale takie trochę lepiej wyglądające i jeszcze, żeby zupełnie nie bawić się w offtop, to powiem, że fajnym pomysłem wg mnie jest książka nie-pamiętam-kogo, niedawno wyszła "Jak być leniem", to taki zbiór jakby felietonów o tym jak leniuchować, kto leniuchował ze znanych i sławnych, teraz i w starożytności itp itd. bardzo fajna, taka trochę z przymróżeniem oka, do tego dopisek 'masz moje pozwolenie na jeden dzień lenistwa w tygodniu' i kawałek prezentu gotowy ;p
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.