![]() |
#301 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co rodzina dostanie od Was pod choinkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
tz - bojówki amerykanskie
siostra - piekny szalik i czapka, dziewczęcy golfik mama - modlitewnik buddyjski oprawiony w ramkę, jeszcze nie bylam z nim u specjalisty, ale podejrzewam, ze jest z XIX w. tata - zegarek
![]() |
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
![]()
Pomocy!!! Co można kupić teściowi? Mam mało kasy... Myślałam o krawacie może... Podpowiedzcie coś, proszę.
Krótka charakterystyka teścia: Ma wszystko co tylko można sobie wymyśleć, dużo zarabia i nic go nie zaskoczy...
![]() |
#304 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam pół wątku i mam mętlik, za to kilka nowych pomysłów
![]() na razie mam prezent dla: taty -płytę Sjesta cz 3 dla TZ-a - balsam po goleniu i do tego dokupię jeszcze hmmmm, szalik lub/i bokserki lub/i koszulkę jakąś fajną... albo jeszcze coś wymyślę ![]() dla mamy jeszcze nie mam, ale myślę o: jakimś fajnym dodatku szalik/ torebka/ pasek, super kosmetyku lub książce ![]() dla kuzynek - nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
TŻ : Koszulka polo,perfum,2 x bokserki w mikołaje
![]() Mama:Biovital plus kremik do twarzy Tata?Zestaw kosmetyków Brat:Toster Philipsa do nowego mieszania Jego narzeczona:Odkurzacz zelmer'a w kwiatuszki do nowego mieszkania Dla całej rodzinki:scrabble ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Wtajemniczenie
|
Jak narazie kupiłam koledze szalik
![]() Mamie: zamierzam kupić wodę perfumowaną; Tacie: nie wiem, prawdopodobnie też szalik; Wujkowi: nie mam pojęcia; TŻowi: kurtkę; Siostrze: błyszczyk z Sephory; Bratu młodszemu: bluzę albo koszulkę; Bratu starszemu: nie mam pojęcia; Wszystko będzie wiadomo jak przyjadę z Poznania z zakupów w sobotę;
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Rozeznanie
|
tacie ksiązkę
mamie korale i cienie do powiek dziadziusiowi zestaw kosmetyków
![]() |
#309 |
Konto usunięte
|
alkohol może? albo jakiś drobiazg na biurko w gabinecie, coś eleganckiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Wtajemniczenie
|
Dłuugo nie miałam koncepcji ale w końcu :
- tata - szalik ( sam napomknął ![]() - brat- balsam po goleniu+ szalik+ rękawiczki
![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Jutro idę po zakupy:
Mama: cienie do powiek + krem do twarzy + 2 płyty (arka noego i kolędy- mamcia uwielbia) Tata: jakiś zapach + płyty do samochodu (sama nagrywam jego przeboje) Mama i tata: Powiększe zdjęcie ślubne rodziców i wstawię w ramkę Tż: perfumy + skarpetki firmowe
![]() |
![]() |
#312 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Mama - winko
![]() Tż- bluze z house czarną i żel pod prysznic ![]() Brat- nic bo nie zasłużył ![]()
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Mama - perfumy
TŻ - dwie płyty Franka Sinatry Przyjaciółka - broszkę i korale
![]() |
![]() |
#315 |
Raczkowanie
|
TŻ - sweter
moja mama - bieżnik na stół i poduszkę rogal mój tato - kosmetyki: dezodorant i pędzel do golenia w pudełku wypełnionym 4-ma smakami Zozoli ![]() mój brat - T-shirt mama TŻ - wazon tato TŻ - narzędzia (był tam młotek, zestaw kluczy, kombinerki, metr i zestaw śrubokrętów) I siostra TŻ - kalendarzyk osobisty i świeczkę II siostra TŻ - 6 szklanek do Irish Coffee Mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni ![]()
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
Ja wydaje malutko na prezenty..rodzicom planowałam kupić upominki do 10zł no ale nie wyszło i jak zwykle straciłam wiecej niż planowałam...
mama- wikinowy kosz (bo lubi takie i podobają jej się w mieszkaniu jako element wystroju),tusz do rzęs , dwie farby do włosów (to taki gratis bo mi te farby nie pasowały wiec jej dam;-)) tata- odświeżacz do samochodu i planuję dokupić czteropak Tyskiego- bedzie się cieszył ![]() siostra- ozdobna świeczka i krem do twarzy siostrzeniec- złożyłam się na motor policyjny na akumulator i dokupiłam grającą książeczkę Tż- antyperspirant, lampe lava(taką z pływającymi kulkami np nie wiem jak to nazwać ale bardzo to chciał dostać) i planuję dokupić kaktusa bo on lubi roślinki ale nigdzie nie mogę dostać ![]() babcia & dziadek- nie wiem, pewnie rodzice coś im kupią od całej rodziny (Biovital te sprawy)
![]() |
#317 |
Zadomowienie
|
Chii1986 w supermarketach przewaznie są kaktusy w dziale rośliny.
![]()
![]() |
![]() |
#318 |
Rozeznanie
|
mama: komsmetyki garniera: krem do rak + krem do twarzy
tata:pianke do golenia,skarpety i zel pod prysznic brat:plyty cd ![]() babcia:apaszke i krzyzowki dziadek:szalik + ulubiona herbata
My dr House ![]() Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
mama- mikser
tata - koszula siostra- dwie płytki z filmami DVD narzeczony mojej siostry - portfel przyjaciółka- perfumy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Rozeznanie
|
tata-alkomat(sam chciał taki prezent,zeby nas sprawdzac po imprezie)
mama-torebka Tz-pizama,portfel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Przyczajenie
|
Dla mamy - radiomagnetofon na CD (ciagle ode mnie pożycza
![]() ![]() Dla TŻ - pendrive (pamięć przenośna) chętnie czasami pożycze ![]() Dla brata - ??? i tu jest problem, nienawidzi jak ktoś kupuje mu ciuchy i kosmetyki, uwielbia motocykle, ale już za późno na kupienie mu jakiegoś gadżetu, chyba że kupię mu puzzle z motywem motocykla ![]() Dalszą rodzinkę i znajomych obdaruję uściskami i uśmiechami, bo wszyscy powtarzają, że ciągle chodzę zachmurzona, no to ich zaskoczę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Zadomowienie
|
nic nie dostanie.
nigdy nie dostawała. bo ja nie miałam nigdy kasy na prezenty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
W mojej mieścinie nie ma takich dużych marketów...ale dzieki jeszcze poszukam po mniejszych marketach
![]() a zapomniałam jeszcze mojemu jamnikowi kupiłam ulubione przysmaki ![]()
![]() |
#324 |
Wtajemniczenie
|
mama-srebrne kolczyki ktore jej sie jakis czas temu podobaly
tato- tu mialam ogromny problem,w koncu padlo na dlugopis parkera to tyle z rodzinki ![]() a dla tz dzisiaj ide wybrac sweter
![]() |
![]() |
#325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a moje prezenty.... no coz moje plany egly w gruzach gdy zadzwonilam do mamy o okazalo sie ze: 1* z okazji imienin dostali to co chcialam im kupic na dwaizdke 2* jako ze nie dostali kosmetykow na imieniny to bylo moje awaryjne wyjscie a tu co.... mam zrobila mega zamowinie z Avonu ![]() i jak tu uszczesliwic ludzi ktorzy wszystko maja? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Raczkowanie
|
ja kupilam wszystkim duzo slodyczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Konto usunięte
|
Długa lista:
moja siostra dostała małe, srebrne kółeczka (skromnie, ale na Mikołajki kupiłam jej skórzane etui na komórkę, więc wystarczy) moja druga siostra tusz do rzęs, lakier do paznokci (Miss Sporty) oraz błyszczyk do oczu Wibo dla mojego taty mam nieco bielizny (skarpetki, kalesony ciepłe etc.) oraz słodycze dla mamy dla dezodoranty i torebkę japońską z Avon ogólnie słodycze dla całej rodzinki dla mojego brata w przypływie świątecznej łaskawości kupiłam opakowanie kaw 3 w 1 z Biedronki ![]() dla mojego TŻ mp4 + prezenty dla rodziców TŻ, ale to dajemy wspólnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostateczna lista zakupów się zmieniła. I dziś kiedy wszystko mam wygląda to następująco: Mama: krem przeciwzmarszczkowy to twarzy + zestaw: czapka i szalik + perfum + 2 płyty (wcześniej wspomniane) Tata: skarpetki (5 par) + perfum + etui na płyty + płyty do samochodu Niestety nie powiększyłam zdjęcia ślubnego, bo u fotografów dziś było za dużo klientów. Ale co się odwlecze... ![]() Tż: perfum (i to ten, o którym marzył! starczyło mi pieniędzy ![]() Mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni, bo niedawno mama mi oświadczyła, że zawsze dostaje pierdoły na prezenty ![]() Ale i tak uwielbiam obdarowywać bliskich ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Zadomowienie
|
moje prezenty:
mama- zawieszka Swarovskiego (sama skomponuję), podkolanówki i rękawica kuchnna, bo chciała ![]() tata- płyta Garczarka, bielizna (co za ludzie, że tylko skarpetki albo majty chcą dostawać) babcia- pasek z Reserved, broszka/czekoladki babcia II i dziadek- bilety do kina + czekoladowe paluszki z Tchibo ![]() siostra taty- kolczyki (sama zrobię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.