![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co rodzina dostanie od Was pod choinkę?
*mama - filiżankę do kawy i Tschibo Exclisive w metalowej puszce
*tata - klaendarz komunisty ![]() prezenty zbiorcze (czyli składka od kilku osób) *9-letni brat - Nowe przygody Mikołajka i "Wakacje z duchami" na DVD *dziadkowie - duża butelka Biovitalu, białe + czerwone wino w efektownym drewnianym pudełku z dodatkowym bonusem (bombki ![]() *siostrzenice - kubki i jakieś gadżety z Diddl + słodycze *ciocia - jadalny zestaw Oriflame i doładowanie do komórki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Mama-golf z Reserved, stanik i gatki z H&M, filiżanke z Tschibo
![]() Tata-super koszule z Reserved ![]() Brat i Siostra-patelnia i pieniadze zapewne. Chrześnica-kuchnie dziecięcą która niesyety jescze do mnie nie dotarla ![]()
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
Prezenty gwiazdkowe
Chcialam sie Was poradzic odnośnie zbliżajacej sie gwiazdki. Nigdy jakos nie mam specjalnych pomyslow co do prezentow a chcialabym w tym roku byc pomyslowa i zrobic rodzinie fajne prezenty. Może macie jakies sprawdzone sposoby na upominki dla męza, brata i rodzicow bo ja mam pustke w glowie.
Z gory dziekuje za wszystkie propozycje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty gwiazdkowe
hejcia . wejdz na forum zrób to sama , tam teraz roi się od takich wątków . w końcu to forum ,, zrób to sama " . pozdrawiam
![]()
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dla taty hm... krawat (ale to takie oklepane) spinacz do banknotow ![]() ![]() ja przez caly rok robilam zdjecia, ktorych nie pokazywalam nikomu, pozniej kupilam album i rodzice dostali wlasnie taka pamiatke ![]() ![]() najwiekszy problem jest z mezem/ partnerem... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
a ja mam jedną niesamowicie przydatna i dobrą rade. po niej będziesz wiedziala, co można kupić.
wyszukiwarka - skorzystaj.
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi czy dobrym pomysłem byłoby podarować rodzicom na Gwiazdkę bilety do kina albo lepiej do teatru? Oni tak rzadko chodzą gdzieś razem, wiecznie zabiegani.Mnie się to wydaje całkiem fajne, ale z nikim jeszcze sie nie konsultowałam,więc może Wy się wypowiecie?
Dziękuję z góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
na razie wiem jedynie że dla rodziców kosmetyki - konkretnie perfumy, ale co jeszcze nie wiem, nie planowałam jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny pomocy
![]() Co mozna kupic 14 letniemu bratu? Sportu nie uprawia, fan komputerowy ale gry sam sobie kupuje na biezaco wiec odpada, poza tym wiekszych zainteresowan nie ma. Moze jakas ksiazke? Cos w typie 'Harrego Pottera' czy 'Wladcy pierscieni'... Chciaialbym naprawde sprawic mu w tym roku radosc ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
A ja w zeszłym roku wydałam na prezenty dla rodziny kupę kasy - ponad 1000zł :/ W tym roku zamierzam skromne podarunki dać, by nie przesadzać z wydawaniem pięniedzy...
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
brat-koszulę, już kupiona
tata- koszulki 2 ![]() mama-perfumy E.Arden, szlafrok, piżamę
![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
Szczerze,to ja jeszcze nie wiem co dokładnie podaruje moim bliskim z rodziny :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Ja mam jak narazie pomysl na prezent dla brata a bedzie to mp3 a dla rodzicow nie moge nic wymyslec ehhhh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
nic pewnego i do konca sprecyzowanego,ale jest kilka pomysłów :
mężowi: duzo buziaków dam i kupie dyskografie Marka Grechurty; tesciowej - zegar kominkowy; tesciowi - wypasiona zapalniczke; ojcu - portfel (?)' mamie ? braciom ? jescze jest czas zeby to dobrze przemyslec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Mój kochany zażyczył sobie łańcuszek na szyjkę, mojej mamie pewnie jakąś bluzeczkę (uwielbia dostawać coś z ciuszków), szwagrowi kolekcję Piły na DVD, tacie nie wiem, drugiej mamie portfel.
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Kurczę a ja jeszcze w ogóle się nad tym nie zastanawiałam.
Nie mam pojęcia co komu kupić.. ech
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
ja wiem,ze babci zrobie własnej roboty ajerkoniaczek i zapakuje w jakies ladne pudelko-skrzyneczke,zeby potem mogła sobie do niego nici albo zdjęcia przepakować
![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
nic, bo nie mam pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i nie potrzeba byc daVincim ![]() ja też nie mam kasy,ale nie tylko kupne prezenty mogą cieszyć,naprawde ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Prezenty świateczne- co kupić chłopakowi, rodzicom i bachorkom??
Zblizaja sie swieta.. niestety okazało sie ze na spólke z moim facetem mam w sumie kupic 10 prezentów + sama oczywiscie dla niego, czyli w sumie 11<wow>!!!! .. Doradzcie prosze co kupic:
- rodzicom<ok 50 lat> -siostrze<24> -dziewczynce która idzie do 1 klasy<ile sie wtedy ma lat? hehe> -dziewczynce w 3 klasie podstawówki -dziewczynce i chlopcu w 1 klasie gimnazjum -chłopcu w 5 klasie podstawówki?? wiem, wiem, duzo tego.. podrzuccie jakies pomysły Z góry dzieki, całuje papa
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezenty świateczne- co kupić chłopakowi, rodzicom i bachorkom??
Były takie posty.A po 2 to moim zdaniem przez internet wiele nie zdziałasz.Nie znamy przecież zainteresowań tych osób oraz ich marzeń.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
to chyba Ty ich znasz a nie my, poza tym jest juz tyle wątków z pomysłami na prezenty, swiateczne, rocznicowe, dla chlopaka, mamy dziadka, dzieci ...
a co można kupic dzieciom? maskotki, zabawki jakieś książeczki rodzicom? to co lubią, to co jest im potrzebne, my nie znamy ich preferencji... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
Wyszukiwarkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Rózgi
![]()
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() mozęsz zrobic jakieś miłe fajne drobiazgi...... W tym roku plan juz obmyslany..... - mama dostanie kosmetyki - kremy na dzień i noc (obie jestesmy praktyczne i wiem ze sie ucieszy ) do tego jakis drobiazg. - tata dostanie jakaś kolekcje płyt ze swoich czasów - ma juz ich dużo,ale wiem że bedzie sie cieszył no i oczywiscie nieśmiertelny sweterek i wode po goleniu - nasz coroczny hit ![]() - brat dostał - co prawda w spadku po mnie - telefon i chyba o tym marzył, a wiem ze sam sobie nie kupi bo jest wiecznie biednym studentem ![]() - tż - tu jest jescze zagadka, chciałam mu kupic mp4 ale jesli sprawi sobie telefon o którym mówi to okaże sie to zbednym drobiazgiem ![]() Na prezenty wydam w tym roku wiecej niz zawsze, ponieważ mam w miare stałe dochody ale jak ich nie było to kupowalismy z bratem na pół jakieś drobiazgi, ale zawsze myslac o mamie czy tacie, co by im sie podobało i zawsze była radosć.
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Moj taka jakas koszule, paskudna jestem, zawsze mam problem z tata
Moj brat kaszmirowy sweter R Laurent Dziewczyna brata perfum diesel Mamuska pieknego aniolka w podswietlanym szkle, torebke i cos do ubrania 10 letniej siostrze mp3 player oraz plyte jej ulubionego zespolu a TZ Fawlty Towers na DVD, antalogie Rocky na DVD, oraz kij golfowy i pileczki do golfa ![]() ![]()
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
O Matko,rzeczywiscie,przeci ez zaraz Swieta:/
Musze kupic prezent bratu,TZtowi i psu. Bratu przydalby sie pasek,jakis porzadny-bo byle czego nie zalozy przeciez:/ TZtowi chcialbym kupic zestaw pachnacy Farenheit(kocham go od zawsze) albo Armani Remix-chociaz on dzis mi mowil,zebym przekazala Mikolajowi,ze chcialby procesor. Tylko,ze ten Mikolaj sie na takich rzeczach nie zna:/ Dzis go jeszcze podpytam. A moje psiejsko czarodziejsko dostanie paczke z koscmi kolorowymi i zabawki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.