|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
dziewczyn co mogłabym kupić Tż na 22 urodziny? studiuje automatykę i robotykę, interesuje się komputerami, muzyką i ostatnio bardzo wciągnęła go gra w pokera (internetowe turnieje i granie sobie na małe stawki z kumplami).
jesteśmy razem 3 lata i nie mam pojęcia co kupić.
#3272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Hey
![]() Mojej koleżanki chłopak (16 lat) ma urodziny i ona poprosiła mnie, żebym Was spytała, co mogłaby mu kupić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Rozeznanie
|
a ja mam pytanie do dziewczyn, które obchodziły ze woimi TŻ'tami rocznice...
szczegolnie interesuja mnie prezenty robione wlasnoręcznie... od serca (ale nie rami i inne pierdółki ![]() myslalam o eleganckim albumie (takim do , ktorego przykleja sie fotki... ne wiem jak to sie profesjonalnie mówi :P ) z naszymi zdjęciami (robionymi np na czarno-białe), mam kilka biletów ze wspolnych wyjsc... jakies pierdołki, które przypomniałyby mu jakies momenty (ale niesttey mam tego niewiele ![]() Mniej wiecej obmysliłam w jaki sposób to napisać... Mam jeszcze 2 miesiące, wiec napewno wpadnie mi coś do głowy. Jeśli ktoś robił coś podobnego... mogłby mi podpowiedzieć coś... bylaby baaaaaaaardzo wdzięczna. dzięki ![]()
#3274 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny.Ja mam taki troche inny problem, poniewaz moj chlopak otwiera gabinet rehabilitacyjny i chcialabym cos kupic na to otwarcie, tylko nie mam pojecia co by to moglo byc bo wolalabym zeby to bylo cos wlasnie do gabinetu a nie dla niego. Moze macie jakies pomysly co by to moglo byc????
|
![]() ![]() |
![]() |
#3275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jakiś obraz do powieszenia?
![]() |
#3276 |
Przyczajenie
|
Kurcze juz sama nie wiem.A moze jakis slonik na szczescie czy cos?Myslice ze pasuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kupiłam (o ile mnie pamięć nie myli co do ilości) 2 duże bloki techniczne, i odpowiednią ilość kalek technicznych (żeby poprzekładać strony - tak jak to w tych starych albumach jest), oprawę zrobiłam sama z tektury takiej co miała takie coś pofalowane w środku, no i cześć tej wierzchniej warstwy zdarłam żeby było widać to falowanie, pomalowałam, poprzyklejałam tam różne rzeczy - między innymi nasze imiona wycięte z jakiś gazet - ta okładka to był taki kolaż i na tą okładkę (żeby się nie niszczyła) nałożyłam jeszcze zdjęcie rendgenowskie, które nie wyszło, bo zostało prześwietlone, więc była to taka niebieska, przeźroczysta warstwa, która chroniła kolaż przed zniszczeniem. Co do połączenia kartek, to wybrałam najprostszy sposób - w kartkach i kalkach technicznych zrobiłam dziurkaczem otwory i przewiązałam odpowiednio luźno tasiemkami (teraz pewnie oddałabym to do jakiegoś fajnego bindowania) i nie wklejałam zdjęć, tylko umieszczałam je w takich nacięciach w stronach, a obok każdego oczywiście jakiś komentarz. Też nie miałam dużo zdjęć, ale przecież wtedy nie sądziłam, że związek się skończy więc wyszłam z założenia, że możemy w przyszłości uzupełniać album razem ![]() No to się spisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3278 |
Rozeznanie
|
dzieki
![]() ja mysląlam żeby wlasnie kupic taki otowy album... jakis prosty, elegancki bez zadnych rysuneczkow i pierdoł na okladce. chce mu go dać dzień przed naszą rocznicą i poproszę, żeby otworzył prezent wieczorem, jak juz bedzie leżal w łózku... ![]() w środku chcę napisać tak jakby list do niego.. n na pierwszej stronie: Kochanie... 1 maja 2008 roku mój świat odwrocił sie do góry nogami... to było 365 najwspanialszych dni w moim życiu. itd... (kilka zdań na kazdje kartce) na str 2 np wkleic zdjęcie ze wspólnego wypadu na którym sie poznalismy i napisac kilak zdań o tym co wtedy czulam i myślalam na kolejnej str np zdjecie z dnia kiedy przyjechal po raz pierwszy do mie do mieszkania (była wtedy u nas mała impreza ![]() na nastepnej juz np. zdjęcie z naszego pierwszego spaceru za rękę i rownież mały komentarz kapsel z tymbarku z którego sie bardzo smieliśmy podczas wspólnej przejażdzki za miasto później kilka słów o tym jak przyjechał do mnie, bylo lato, sami w domu, siedzielismy na balkonie popijajac martini i po raz pierwszy gadalismy o nas poważnie... zdjęcia z pierwszego wspólnego wyjazd juz jako para, był to 2 dniowy koncert na mazurach, więc poszukam jakis artykułów z tego dnia... podrukuje zdjęcia z internetu.... itd. zdjęcia z wesela jego siostry ciotecznej bilety ze wspólnegowyjscia do kina opis moich i jego urodzin pierwsze walentynki itd.... musze poszukac jeszcze jakiś wspólych rzeczy... i przez najblizsze 2 miesiace uwaznie zbierać wszytsko co możę mu nas przypominać ![]() i na ostatniej stronie (czyli pewnie ok setnej) powtorzę pierwsze zdanie z albumu... czyli np. kochanie... 1 maja 2008 roku mój świat odwrocił sie do góry nogami... to było 365 najwspanialszych dni w moim życiu... i zakończe je jakos inaczej... np. ... bo spedzone z Tobą. wszytskie wspomniane kartki chce zrobić w formie kolażu, natomiast wszytskie zdjęcia czarno białe, ewentualnie lekko przerobione w photoshopie na lekki pop art. Troche wycinkow z gazet itd. całośc ma nadal jednak stanowic list. co o tym sądzicie?
#3279 |
Raczkowanie
|
szczerze? jak dla mnie BOMBA!!
też kiedys myślałam nad takim czymś ale nie mogłam sie do tego zabrać chyba jednak na nasza 4 rocznice zrobie takie cos bo to extra sprawa naprawde świetny pomysł |
![]() ![]() |
![]() |
#3280 |
Rozeznanie
|
tez wydaje mi się, że spodobałby mu się ten prezent... chce żeby był orginalny... bez zbednych misiaczków, serduszek itd... tak aby nie było przesłodko...
![]() musze jeszcze pokombinować z tymi naszymi pamiatkami, bo szczerze to nie zwracalam uwagi na to by zachowywc np. bilety z kina... wyjscia do zoo, etykietek... itd.... ehhh... a teraz żałuję...no ale cos pokombinujemy. Musze jeszcze nam troche zdjęc nacykać... co by ich se wiecej zrobiło. o póki co to takich względnie ladnych mam moze ze 20... myslalam żeby jeszcze powklejac kilka swich robionych specjalnie dla niego... mam akurat okazję zrobić sobie sesje... i też co ktorąś strone powklejalabym je w formie kolażu... chcialabym, żeby miał co czytać, ale co i oglądać ![]()
#3281 |
Wtajemniczenie
|
takie albumy są naprawde rewelacyjne.
![]() robiłam taki kiedyś dla przyjaciółki, ile było radośsśści i wzruszeń ![]() a jak myslicie? spotykam sie z tż 2 miesiace. ma niedługo imieniny, których nie obchodzi nawet. ale wiem, że tak formalnie są 7ego. nie bede kupowała mu żadnego wymyślnego prezentu, poprostu upiekę te muffinki z dr. oetkera, kupię ladne pudełko. dużą kokardę.. ![]() a to straszny łasuch jesssst ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3282 | |
Rozeznanie
|
myslałam o zakupie czegos takiego:
http://allegro.pl/item569011524_piek..._60_stron.html http://allegro.pl/item569982226_supe...ta_oprawa.html http://allegro.pl/item560007836_slic...radycyjny.html http://allegro.pl/item567269213_albu..._rozyczek.html (to serducho bym czyms zastąpiła.) ciężko znaleźc coś prostego.... :/ ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- a jeszcze jedno (sorry ze sie tak rozpisałam, ale wiem, ż dziewczyny z wizaża sa bardzo pomocne, wiec moze ocenia ten mój pomysł) zdjęcia chciałam zrobić w formie collage coś na ten styl... (mam nadzieje, że moge zamieszczac tu te linki ![]() np. kilka swoich w ten sposób: http://abraxaslove.deviantart.com/art/Collage-51965890 może cos takiego, ale w czarno białych kolorach z ewentualnymi kolorowymi dodatkami http://that-day.deviantart.com/art/P...llage-17285159 w tle zrobilabym jakies takie bazgrołki.... wycięla dokladnie moje/nase foto... i przykleiła karteczkę... czyli coś w tym stylu http://lilix-sodelicious.deviantart....llage-43538017 http://penniilane.deviantart.com/art/Love3-114563159 http://mimori-chan101.deviantart.com/art/Love-114531016 http://sksdarkwizard2284.deviantart....llage-25357896 http://virtualpalette.deviantart.com...-Love-20075878 itd oczywiście mam swoje koncepcje... chcialabym wam tylko przyblizyć jak ja to widzę ![]()
...cause your love is my love & my love is your love. ![]() Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 Edytowane przez ~Olya~ Czas edycji: 2009-03-03 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to bym wziela ten http://allegro.pl/item569982226_supe...ta_oprawa.html i wziela sie za jego okladke ![]() p.s to Wasza 1 rocznica?
![]() ![]() |
![]() |
#3284 |
Rozeznanie
|
tak, pierwsza.
#3285 |
Raczkowanie
|
Ja nie dodałam, że mój były się nie ucieszył wcale z prezentu - tzn. z tego albumu - miałam wrażenie, że w ogóle go nei docenił i wolałby żebym mu poprost coś kupiła. Ale to pewnie zależy od człowieka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3286 |
Rozeznanie
|
ja na walentynki zrobiłam jak juz z reszta wspominałam... kalendarz biurkowy z własnymi foto z sesji specjalnie dla niego
![]() do tego pudełeczko w którym schowąłam 100 cukierków a do każdego dołączony powód za co go kocham.... przyznam ze był pod wielkim wrazeniem.. czytał z godzine... tak sie składa, ze widujemy sie zazwyczaj tylko w weekendy... w tygodniu dzieli nas ok 100km.... i z tego co wiem, czasem jak myśli o mnie to wraca do tych powodów... wiec chyab mu sie spodobało ![]() była tez romantyczna kolacja... ale długo by opowiadac... powiedział mi, że nawet jesli prezent by mi nie wyszedł/okazał sie nie trafiony itd... to i tak by mu sie podobał bo wie ile pracy w niego włożyłam ![]() myślę, że i ten przypadnie mu do gustu... choc faktycznie mże to tak pierdoła... ale chciałabym, żeby własnie miał do czego wracac pamiecią... (co do pudełeczka... to stwierdził, że zachowa je dla wnuków i będzie sie nim chalił ![]() nie chce dawać mu wielkich prezentów na tę okazję... nie wiem co sam planuje... czy cokolwiek planuje... choć napewno pamięta... po za tym, w rocznice raczej fajnie byłoby dac mu coś osobistego... tak mi sie wydaje.
#3287 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ...
Normalnie mam pustkę w głowie.. Za ... dokładnie 16 dni ... będzie moja i mego mężczyzny rocznica... Nie wiem,co mu można dać ... Wiem,że uwielbia "Manchester United" i myślałam o długopisie Parkera, który ma wygrawerowane logo tego klubu ... ale nie wiem,czy to dobry pomysł ... Myślałam też o albumie ze zdjęciami .. albo czymś takim jak kronika... ,gdzie wypisałabym różne nasze wspólne przeżycia... Pomóżcie !!
![]() |
#3288 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sory za maltretowanie ![]() Cytat:
![]() PS macie rocznice 1maja? ja z moim też ![]() ![]() ale nei wiem czy mu coś zrobie/kupie, póki co jestem na minusie z kasą ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Ja żałuję że nie prowadziłam pamiętnika albo takiego dziennika od początku naszego związku, żeby zapisywac sobie co myslałam itp. Potem można by to łatwo wykorzystac ![]() No, ale teraz już musztarda po obiedzie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3289 |
Rozeznanie
|
nie ma problemu
![]() moge się nim podzielić. stwierdziłam, że zacznę go robić za dwa tygodnie (bo cały przyszły tyzien spędzam z TŻ'tem)... ina bieżąco będę starała się dzielić postepami ![]() narazie szukam pomysłów ![]()
#3290 |
Zakorzenienie
|
tez mam rocznice w maju tylko, ze 9 ;p
![]() |
#3291 |
Rozeznanie
|
widac że wiosna miłośc kwitnie
![]()
#3292 |
Zakorzenienie
|
oj tak
![]() ![]()
![]() |
#3293 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agatko ![]() Znalazłam fajne stronki ![]() http://www.2future.pl/ http://www.iprezenty.pl/ http://zrobprezent.pl/ http://www.bigboystoys.pl/ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3294 |
Raczkowanie
|
mój TŻ ma urodziny za tydzień. a ja nie mam pomyslu. jestesmy razem 3 miesiące. Prosze o pomysly bądź natchnienie.
Wysoki, dba o siebie, chodzi na siłownie, przytojniaczek, troche narcyz ![]() ma 21 lat. co kupić ? ![]() perfumy - odpadają, ma takie piękne moje ulubione wiec bez sensu koszula - jakas fajna z krotkim rekawem itd... ? wolalabym by to przymierzył najpierw bo on lubi jakies slimy nie slimy blabla - odpada filmy - owszem jest mianiakiem, ma jakies ulubione seriale itd.. - ale wszystko sciaga z interentu :/ muzyka - sciaga z neta pomocy ![]()
#3295 |
Zadomowienie
|
mój TŻ ma urodziny za półtora tygodnia i kompletnie nie wiem co mu kupić, bo chodzimy dopiero parę tyg ze sobą, nawet nie miesiąc..
pomóżcie proszę.... ![]()
#3296 |
Raczkowanie
|
ja już kupiłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 |
Zakorzenienie
|
moze cos stad?
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=128
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
a ja polece stronke chce.to (mam nadzieje ze nie bedzie to potraktowane jako reklama
![]() Mozna stworzyc sobie liste tego co chce sie dostac ![]() Macie pewnosć ze dacie komuś to co naprawde chce. A poza tym można znaleźć wiele inspiracji ![]()
![]() |
#3299 |
Rozeznanie
|
kupiłam smieszny prezencik dla swojego Mężczyzny
![]() ![]() ![]()
#3300 |
Raczkowanie
|
Taniec w mega seksownym przegraniu
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.