|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Jako,że dzisiaj mój TŻ obchodzi swoje urodziny i ,że jest on wyjątkową osobą to dostał też wyjątkowy prezent ;]
Zabrałam go w miejsce gdzie są piękne widoki, oraz widać loty szybowcem i podarowałam mu właśnie taki voucher na LOT SZYBOWCEM...;] Zaskoczenie,oszołomienie i jego mina - bezcenne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Witam,
mamy dziś rocznicę i mój TZ dostał polo Lacoste na lato ![]() http://www.allegro.pl/item606720263_..._6_kolory.html Cieszył się jak dziecko!!! Bałam się z tymi rozmiarami, ale na szczęscie trzyma u mnie w mieszkanku swój podkoszulek, więc wszystko dokładnie zmierzyłam i trafiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
Nie wiem,czy w odpowiednim watku pisze,ale ten wydal mi sie najodpowiedniejszy... otoz... poszukuje prezentu dla TZ. wiem juz co to ma byc,ale nie potrafie wybrac...brak mi doswiadczenia i wiedzy.. na prezent ma otrzymac maszynke elektryczna-golarke. i tu pojawia sie problem. bo ja kompletnie nie znam sie na drobnym sprzecie agd.... myslalam nad philipsem lub braunem...ale taki wybor,ze trudno sie zdecydowac. dodam,ze moglabym wydac ok 130-200zl. prosze poradzcie mi...moze Wasi TZ maja? i jakie sa ich odczucia?? prosze
![]() ![]()
#3394 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny! pomóżcie...
![]() otóż mi i TŻtowi zbliża się rocznica związku... nie mam bladego pojęcia co mam mu przygotowac w zwiazku z tym. Od ponad miesiąca myślałam nad albumem wykonanaym metodą scrapbookingu... ale stwierdzam, że wolę z tym poczekać na inną okazję, uzbierać trochę więcej wspólnych pamiatek, zdjęć... więc to odkładam na później. myślałam też nad ramką na zdjęcia - widziałam takie fajne we FLO. mieszczą w sobie ok 8 zdjęć, mają ciekawe kształty. Wybrałabym najładniejsze, jakoś ciekawie je rozmiesciła a w jednym okienku krotka dedykacja / cytat. ale to za mało... wpadlam tez na pomysł ramki cyfrowej, ale boje się, że to bedzie zupełnie nie trafiony gadżet w dodatku tandetny. ![]() mogłabym dorzucić do czegos takiego jakieś wspólne wyjście, impreze... problem w tym, że szukam koncertów, na które z chęcią bysmy poszli i póki co nic interesującego nie widzę. Poczekam jeszcze z tydzień. do kina wybieramy sie bez okazji, więc rewelacji nie zrobiłabym tym. ewentualmnie kolacja w jakims wyjatkowym miejscu Rocznica wypada w długi weekend majowy - wybieramy się wtedy do Mikołajek... superby było gdybyśmy sie tam gdzies wybrali, ale nie mam pojęcia gdzie, jak to zorganizowac... nie miałam okazji byc wcześniejw tych okolicach, za to mój TŻ tak. ![]() moge mu coś upiec... z dedykacją... ale boje się, że to u Nas stanie się takie monotematyczne. przerobiłam juz tort (na urodziny) 100 cukierków i każdy z dołączonym powodem za co go kocham koszulki zegarek kalendarz z sesją foto kolacja czapka fullcap plyty nawet ciasteczka z niespodziankami bez okazji sama nie wiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- no i zastanawiam się czy dać mu tą "niespodziewajkę" na wyjeżdzie na Mazurach, wieczorem... o podobnej porze do tej kiedy to wsyztsko się zaczeło czy jednak przyszykowac wsyztsko i dać te kilak dni przed.... ?? ![]()
#3395 |
Raczkowanie
|
a moze idz z nim do SPA na jakis masaz. sadze ze nie zapomnialby tych wspolnych chwil spedzonych z Toba, bo gadzety to sama wiesz, jak to z nimi jest. przycia pozostana na dluzej.a moze zamiast masazu, wspolna lekcja tanca? a wieczorem sexi striptiz. moj TZ bym wniebowziety!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Rozeznanie
|
Fajne pomysły, pewnie bym skorzystała ale...
- na SPA bylismy razem juz kilka razy... u Nas w mieście, fakt, że fajnym pomysłem jest wynajęcie np, całej sauny / basenu dla siebie. ale on kiedyś zrobił mi taka niespodziankę... zabrał mnie do jacizzi (w innej miejscowości) więc nawet nie wiedziałam gdzie dokładnie mnie wiezie. Był olbrzymi pokój, wielka wanna z hydromasazem wbudowana w podłogę, kwiaty, owoce i tylko my... więc niesttey odpada, tymbardziej, że w Mikołajkach pewnie za takie szaleństwo bym nieźle musiała zapłacić, a po za tym wole przygotowac wszytsko wcześniej. -striptiz też odpada... poczekam z tym na inna okazję ![]() Tak się składa, że będziemy na tym wyjeżdzie njaprawdopodobniej w 8-10 osób... zadbalismy jednak, aby każda parka miała swoje cztery kąty... Wczoraj przed snem wpadła mi jeszcze jedna myśl... a może nie szalec z Tymi wszystkimi atrakcjami... poprostu wstane przed nim, trochę się ogarnę ![]() ![]() wręczyłabym mu tą ramkę o której mówiłam (lub coś innego - HELP!) i liścik... bez wielkiego rozpisywania... kilka prostych słów od siebie i np. P.S. Pozwól, że raz ja zabiorę Cię na randkę. i ustalimy już później kiedy... myslę, że juz po powrocie... w Warszawie... znajdę jakąś fajną knajpkę... lub myślałam tez o kręglach ![]() co o tym sądzicie?
#3397 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem masz swietne pomysly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Rozeznanie
|
Je je jeeej Ciepła to teraz dałas mi orzech do zgryzienia...
![]() ![]() pewnie z buły i "jajcówki" najbardzije byłby zadowolony... ale kurcze... tych buł i jajek zjadł z rana ode mnie juz .... nawet nie naliczę... chciałabym coś wyjatkowego... a te gokarty tez niezły pomysł... musze zorientowac sie jeszcze w cenach ![]()
#3399 |
Raczkowanie
|
no ok, chyba troche przesadzilam z ta jajecznica
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
ćwir ćwir
|
Może komuś pomoże mój pomysł jaki zamierzam zrealizować na urodziny TŻta z m-c. Jako para z 3letnim stażem przerobiliśmy wszelkie misie, kubki, koszulki, ramki, książki, perfumy, itd. Od pewnego czasu pytamy siebie nawzajem co chcielibyśmy dostać, zamiast kupować w ciemno nieprzydatne bibeloty.
W ramach prezentu przydatnego i na życzenie TŻ dostanie okulary przeciwsłoneczne korekcyjne ( jako kierowca-okularnik w lato miał wieczny problem ze słońcem) robione na zamówienie ( gdyby komuś się przydało to koszt ich wyrobienia w naszym rodzinnym miasteczku na południu mazowieckiego to 120zł szkła plus oprawki do wyboru- ceny jak za oprawki u optyka) a ode mnie dodatkowo w ramach niespodzianki dostanie karykaturę do powieszenia na ścianie, mój TŻ w wymarzonym bugatti, rozwiany włos, itd ![]()
#3401 |
Zadomowienie
|
Oł, ale pomysł mi wpadł.
Wyszłabym z samego rana. Nastawiła budzik TŻ na baaardzo wczesną godzinę. Porobiła wskazówki jak dotrzeć ... gdzie? ... no właśnie do mnie i do miejsca w którym byłby niesamowity widok na wschód słońca ![]() ![]() Ależ by byłooo ![]() ![]() Taka ze mnie mała romantyczka ![]()
Dorota ! ![]() Edytowane przez dodek89 Czas edycji: 2009-04-16 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3403 |
Rozeznanie
|
rzeczywiscie bardzo fajny pomysł.,... ale jednak cięzki do zrealizowania...
spiocha ciężko wybudzić... a tak jak w moim przypadku ... mój TŻ raczej nie ma mocnego snu... i boje sie, że go wybudze... najwyżej wymknę się pod pretekstem "musze do łazienki Misiu..." ![]() i zaraz wpadne z jakąś (mam nadzieję) miłą niespodzianką ![]()
#3404 |
Raczkowanie
|
Ehh i mnie dopadł ten problem
![]() Tż ma niedługo urodziny i głowie się co mu dać. Póki co to mam zamiar stworzyć taką wielką kartkę urodzinową i jestem na etapie wymyślania co na niej się znajdzie, kiepsko coś mi to idzie ![]() Przeglądałam ten wątek i pare pomysłów wynalazłam ale muszę to jeszcze przemyśleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
są to urodziny, drugie odkąd się znamy, ale pierwsze gdy jesteśmy razem ![]() chciałabym coś szczególnego, ale.. odpadają jakieś bilety na coś tam - nasza miejscowość jest mała, więc nie byłoby jak razem, bądź osobno, wykorzystać. no i nie mam samochodu. odpada też album z naszymi wspólnymi fotkami, taniec dla Niego, perfumy, koszulki, łańcuszki.. może któraś mi coś podpowie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
luckygirl
|
Eh moj TŻ ma za tydzień urodziny i ja nie mam kompletnie żadnego pomysłu na prezent. Nie wiem już co mogłabym mu upic, bo chyba wszystkie pomysły juz wyczerpałam:/
Może Wy mi cos podsuniecie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Copyraptor
|
Ja to się tak na wpół zareklamuję, na wpół podrzucę pomysł - kiedyś dziewczyna zamawiała u mnie, właśnie na urodziny swojego faceta, dwie figurki - robiłam je ze zdjęcia, jego i ją. Jak się je postawiło obok siebie, to się trzymały za rączki, ale mogły też stać osobno
![]() Pamiętam jak ktoś kiedyś zamawiał też dość oryginalną figurkę - podstawką był znak yin-yang, a na niej siedziały kot i Cthulhu. Można je było rozsunąć, wtedy były osobno i patrzyły się w przód, a jak się je zsunęło, to się patrzyły na siebie nawzajem. Może coś w tym guście? Jakieś podwójne, eleganckie naszyjniki? |
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3409 |
Przyczajenie
|
a ja mam innego typu problem i bardzo liczę na waszą pomoc. mianowicie z moim mężczyzną nie układa mi się ostatnio najlepiej i chyba damy sobie trochę czasu żeby odpocząć, ale niedługo ma urodziny i chciałabym go czymś zaskoczyć, jakimś miłym gestem i potrzebuje pomysłów ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Rozeznanie
|
może zabierz go w jakies fajne miejsce, niekoniecznie musi być to cos kosztownego... może gdzieś w jakiś klimatyczne miejsce... a może gdzieś gdzie będziecie mogli się oboje razem wyszaleć, pousmiechać i zapomnieć o złych momentach?
może to bylby maly-duzy kroczek w lepszym kierunku ![]() powodzenia!
#3411 |
Rozeznanie
|
dziewczyny....
a co sądzicie o nagraniu skladanki z chilloutowymi kawalkami, nadruku na CD zdjecia, zrobienie ladnej okladki również z nami w tle z napisem typu: "...kiedy jestem daleko... wszytsko co robię przypomina mi o Tobie, może to przypomni Ci też o mnie..." (lub cos podobnego) mój TŻ uwielbia usypiać przy delikatnych dźwiekach, lekkim jazzie, przy spokojnych dżwiekach soul'u... może zaskoczyc go czyms nowym? może zrezygnować z tej ramki na rzecz czegos takiego? Czy to tylko nie będzie zbyt drobne...?? szczerze to raczej nie planujemy zakupienia sobie jakiś mega prezentow, nawet nie rozmawialismy o naszej rocznicy jako o świecie i okazji do prezentow... Chodzi mi bardziej o gest, symbol... nie o prezent... No i nie wiem tez co on planuje, czy cokolwiek planuje (choć mysle, że tak... podejzewam, że zabierze mnie gdzieś jak bedziemy na mazurach)... nie chce tez żeby sie poczuł tak jakby z pustymi rękoma... wiec nic drogiego nie planuje chyba że mają być to pieniazki na wspolne spedzenie czasu... wiec co myslicie o takim zestawieniu? szampan + truskawki w bitej śmietanie + pobudka buziakiem + płyta ze specjalna dedykacją... prosze poratujcie, bo czas goni, a ja mam mentlik w głowie...
#3412 |
Copyraptor
|
Link jest do katalogu, a to jest dopuszczalne, dowiadywałam się ![]() Madzia, Olya - nie wiem, czy skoro robią sobie przerwę, to wspólne wyjście gdzieś będzie dobrym prezentem..Chociaż z drugiej strony - ja uważam, że na wszystkie kłopoty w związku może pomóc rozmowa. Więc może jakaś kolacja w dobrej knajpce? Książka o pokonywaniu problemów? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 |
Przyczajenie
|
hmm myślę, że wyjście to dobry pomysł, z tym, że w naszym miasteczku nie mamy zbyt wielkich możliwości, do baru jedynie. rozmów było już wiele, ta książka to dobry pomysł. a jakbym wpadła do niego z winem i książką?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Rozeznanie
|
...z książką... lub jakimś dobrym filmem
![]() ![]() i jakies dobre ciacho... taaak....napewno ten wieczór by go zaskoczyl ![]() a tak w ogóle to nie mów mu co planujesz :P Poprostu spytaj czy możesz przyjsc wieczorem... bo chiałabys mu złozyc zyczenia i tyle ![]()
#3416 |
Przyczajenie
|
a jeszcze lepiej by było gdyby tego dnia była piękna słoneczna pogoda, pojechalibyśmy w jakieś ustronne miejsce, przygotowałabym co nie co do jedzonka, ciacho, no wino w tym przypadku odpada ze względu na auto i zrobilibyśmy sobie taki mini piknik. do tego ta książka( bo nic z filmw mi nie przychodzi do głowy). hmm ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Zakorzenienie
|
świetny pomysł moim zdaniem
#3418 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() w ogóle nie przejmuj sie tak, na pewno ucieszy go cokolwiek przygotowanego przez Ciebie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Zakorzenienie
|
moj mial urodziny i dostal ode mnie na romantycznym spacerku zegarek
![]() ![]()
#3420 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny błagam na kolanach o pomoc!Mój TŻ ma niebawem urodziny ZUPEŁNIE nie wiem co mu kupić!Zegarek nie,bo ma,perfumów ma dużo....No jetem w rozpaczy!Doradźćie coś ;( TŻ nie pali,nie pije...
Z 200zł mogę wydać na prezent ale pomysłu brak... ![]() ![]() PRoszę o pomoc,bo muszę powoli sie przyczajać...a nawet nie powoli bo mam jakieś 2 tygodnie... Pomóżcie ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.