Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-25, 16:43   #3811
k4rotk4
Rozeznanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez Axunia Pokaż wiadomość
Moja koleżanka ma chłopaka z nad morza, ona mieszka na śląsku
zawsze albo pisze mu wiersze, albo choćby jakiś kawałek piosenki którą znają a ponad to do każdej koperty wkłada garść takich malutkich serduszek pachnących jak wata cukrowa jedne sa białe, jedne czerwone. ( to są jakieś płatki mydlane do kąpieli, ale ślicznie pachną i wykorzystala je własnie do wysyłania listów)
O! akurat wlaśnie mam takie kupiłam je na naszą pierwszą wspólną kąpiel z TŻtem
to mi podsunęłaś pomysł
dzięki!

— Albert Camus
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 17:55   #3812
gaga111
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

gdzie mozna takie dostac i ile kosztują?
Stary 2009-06-25, 18:00   #3813
k4rotk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gaga111 Pokaż wiadomość
gdzie mozna takie dostac i ile kosztują?
ja swoje dostałam w takim specjalnym sklepie z mydłami
za 25 zl.

— Albert Camus
Stary 2009-06-26, 11:45   #3814
Klusio
Przyczajenie

GG do Klusio

Ładnie wygląda w misie z wodą na stole, więc i tak można wykorzystac
Stary 2009-06-26, 16:12   #3815
zwariowanna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gaga111 Pokaż wiadomość
http://www.infodajnia.pl/ebooki-opis-75.html <=ma to może ktoś?

Mi się to podoba:
Kup małe kartonowe pudełeczko i olejek do masażu. Włóż olejek do pudełka, z papieru wytnij kawałek w wielkości wizytówki i podpisz tak: " Znam świetnego Masażystę. Zadzwoń, aby się umówić. (Twój numer telefonu)." Całość zapakuj i zostaw na stoliku swojej partnerki albo wyślij je to do pracy.

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

A tu znalazłam powody miłości

1 - Bo jesteś
2 - Bo też kochasz
3 - Za to,że jesteś sobą
4 - Za to,że pocieszysz kiedy jest mi smutno
5 - że jesteś czuły
6 - że jesteś słodki
7 - że jesteś zabawny
8 - Za to,że zawsze przyjdziesz z pomocą
9 - Bo jesteś i będziesz moim najlepszym i najprawdziwszym przyjacielem
10 - Bo jesteś milutki
11 - Bo jesteś kochany
12 - Bo jesteś tylko mój
13 - Bo jesteś szczery
14 - Bo jesteś wierny
15 - Bo nigdy mnie nie okłamałeś
16 - Bo tylko z tobą potrafię cieszyć sie prawdziwą miłością
17 - Bo kiedy cie poznałam moje życie nabrało sensu
18 - Za twoją wyrozumiałość w trudnych chwilach
19 - Za opiekuńczość
20 - Za to,że jesteś przy mnie
21 - Za wspólne wieczory
22 - Za twoje poczucie humoru
23 - Za piękne oczka
24 - Za to,że zawsze potrafisz mnie rozweselić
25 - Za to,że potrafisz mnie mile zaskoczyć
26 - Za to,że chcesz mieć mnie ciągle przy sobie
27 - Za to,że nauczyłeś mnie cieszyć sie chwilą
28 - Za to,że sprawiłeś,że wszystko jest warte poświęcenia
29 - Że ciągle za mną tęsknisz
30 - Że jesteś zazdrosny
31 - Że potrafisz mnie słuchać
32 - Że trzymasz mnie za rączke
33 - Za to,że czasami czasami ocierasz łezki
34 - Bo wiesz co dla mnie dobre
35 - Bo zawsze mogę na ciebie liczyć
36 - Bo jesteś jedyny w swoim rodzaju
37 - Bo właśnie przy Tobie czuje motylki w brzuszku
38 - Bo dzięki Tobie moje życie jest cudowne
39 - Że mówisz,że jestem miłością Twojego życia
40 - Bo dzięki Tobie sie uśmiecham i mam dla kogo żyć
41 - Bo mam za kim tęsknić i na kogo czekać
42 - Bo nie potrafisz sie na mnie długo gniewać
43 - Bo poświęcasz się żeby było nam dobrze
44 - Bo tak słodko wyglądasz jak śpisz
45 - Bo mogę Ci ufać
46 - Bo przy Tobie wszystko jest łatwiejsze
47 - Bo jesteś troskliwy
48 - Bo jesteś opiekuńczy
49 - Bo jest nam razem cudownie
50 - Bo nie ma chwili żeby, o Tobie nie myślała
51 - Bo o mnie dbasz
52 - Bo przy Tobie czuje sie kochana i bezpieczna
53 - Bo jesteś facetem mojego życia
54 - Bo chcesz być ze mną
55 - Bo mogę na Tobie polegać
56 - Bo zawsze mi wybaczasz
57 - Bo kochasz mimo wszystko
58 - Bo masz ładną pupke
59 - Bo przy Tobie czuję się wyjątkowo
60 - Bo przy Tobie zapominam o problemach
61 - Bo mamy swój mały świat
62 - Bo zawsze potrafisz mi wszystko wytłumaczyć
63 - Bo jesteś cierpliwy i wyrozumiały
64 - Bo mogę się z Tobą dzielić obowiązkami
65 - Bo pomagasz mi w sprzątaniu i zmywaniu
66 - Bo lubię ci dokuczać
67 - Bo dzięki Tobie wiem co to wzajemna miłość
68 - Bo jesteś inny niż wszyscy
69 - Bo czuję,że jestem dla ciebie najważniejsza
70 - Bo rozmawiasz ze mną przez sen
71 - Bo z dnia na dzień czuję,że KOCHAM CIĘ coraz bardziej
72 - Bo dajesz mi wiarę w każdy nowy dzień
73 - Bo jestem,z Tobą szczęśliwa
74 - Za to,że nie lekceważysz moich problemów
75 - Za to,że mamy cudowne plany
76 - Za to,że jesteś moim uroczym skarbem
77 - Bo akceptujesz mnie taką jaką jestem
78 - Bo rozumiemy sie bez słów
79 - Za nasze cudowne noce
80 - Za to,że mówisz mi,że mnie ciągle kochasz
81 - Bo dzięki Tobie wiem co to szczęście
82 - Bo tak cudownie spać z tobą do południa
83 - Bo jesteś osobą dla której warto żyć
84 - Za to,że zawsze znajdujesz wyjście z jakiegoś problemu
85 - Bo każdy twój dotyk sprawia mi wiele radości
86 - Bo kocham każdą część ciebie
87 - Bo nie ma drugiego takiego misia
88 - Bo nie ważne dziś co dzieli nas,lecz co łączy nas
89 - Bo wytrzymujesz ze mną
90 - Bo jesteś moim skarbem i nic nie jest w stanie nas rozdzielić
91 - Bo tak ładnie do mnie mówisz
92 - Bo jesteś moim ideałem
93 - Bo nie ma na świecie 2 takiego jak Ty
94 - Każda godzina,minuta,sekunda bez ciebie jest stracona
95 - Bo dzięki Tobie zmądrzałam
96 - Bo chcę dla ciebie żyć
97 - Bo przy Tobiezapominam o złych rzeczach
98 - Bo oddała bym za ciebie wszystko
99 - Bo przy Tobie płacze ze szczęścia
100 - Bo fajnie sie denerwujesz
101 - Bo tak na prawdę tylko na ciebie mogę liczyć

aaaa super przyda mi sie to bo za kilka dni mamy 2 rocznice z Tż i moze jakas karteczke albo cos wykombinuje i napisze cos na niej DZIEKI!!! :d hihi
Zbudują domek z klocków
Małe rączki potrafią napisać mama,
i przynoszą mi jabłko czerwone
ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją.
W małych rączkach mieści się cała miłość.

Marcelek klik
zwariowanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 23:33   #3816
k4rotk4
Rozeznanie

apropo tych 100 powodów. Też kiedyś napisałam TŻtowi . tylko, że było ich z 500 i na takim paragonie w rolce ale miał czytania

— Albert Camus
Stary 2009-06-26, 23:36   #3817
aluska007
Przyczajenie

Dot.: Re: Prezent na urodziny

hej.mam problem moj chłopak ma za niecały tydzien urodziny i nie wiem co mu kupic jestem z nim pół tora roku a nawet ponad.kupiłam mu juz:
-kubek
-poduszeczkę z naszym zdjeciem
-bluze
-bluzke
-łancuszek
-serduszko dzielone na 2 części
-dużą antyramę z naszymi zdjęciami
-perfumy orginelne

wyczerpały mi sie juz pomysły!
ratujcie!
myslalam o obraczkach ale wydaje mi sie ze to na walentynki albo na nasza rocznice. jak myślicie?
aluska007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-27, 11:06   #3818
watashi
Zadomowienie

Hm.. było tu sporo pomysłów. A jakie prezenty lubi ? Raczej praktyczne czy niekoniecznie? Jest coś czym się konkretnie interesuje? Lubi czytać książki albo nie wiem, grać na komputerze?Jest fanem jakiegoś aktora?
Ile pieniędzy możesz mniej więcej wydać na prezent?
Może zegarek albo portfel? To dosyć uniwersalne prezenty

watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 19:09   #3819
malinkaxD
Przyczajenie

Dot.: Prezenty dla brata/kuzyna/przyjaciela/kolegi

Cześć wszystkim. ) Macie może jakieś pomysły, co kupić na prezent dla 16-latka?
Uprzedzam Wasze pytanie i piszę : chłopak kończy 16 lat w lipcu. Uczy się całkiem dobrze, ale jest leniem. xD Interesuje się historią, lubi j.polski, wybiera się do LO do klasy biol-his-pol. Lubi alkohol i imprezy :P Poza tym jeszcze słucha Coldplay, RHCP, LP. Ma b. dziwne pomysły (np. odwiedziny o 1 w nocy.. :p )Pali kadzidełka i ma fajkę wodną.
Kupując prezent muszę wiedzieć, że to coś fajnego, bo to jest taki..hmm.. bliski 'przyjaciel' z którym niby byłam, niby nie, a w końcu chyba coś z tego będzie, ale pewna nie jestem, więc sami rozumiecie.. Trzeba wymyślić coś fajnego.
Myślałam o koszulce : http://allegro.pl/item668462365_jest...t_shirt_l.html , ewentualnie o mixie kadzidełek : http://allegro.pl/item647785910_kadz...t_prezent.html , ale sama już nie wiem. Myślałam też o tytoniu do fajki, ewentualnie o perfumach(ten pomysł najmniej mi się podoba, bo to takie pospolite jest..) Może po prostu wydrukuję moje zdjęcie, oprawię w ramkę i Mu wręczę? A może kubek? Ale czy to nie będzie zbyt 'odważne', skoro nie jesteśmy parą? Ratujcie, bo mam coraz mniej czasu!
malinkaxD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 21:12   #3820
milusska
Przyczajenie

hej
Jestem tutaj nowa i nie mam za bardzo czasu na przeszukiwanie innych watkow waszych wypowiedzi na temat prezentow Mam taki problem z prezentem urodzinowym dla mojego chlopaka Jestem z moim chlopakiem od 15 miesiecy i za 1,5 tyg. ma urodziny i kompletnie nie wiem co mam mu kupic Beda to jego 20-ste urodziny czyli juz okragle. Na dodatek z bizuteri nic nie potrzebuje bo juz ode mnie dostawal.. zdjecie nasze wspolne w ramce ma.. rozne zestawy kosmetykow, perfum itd. dostawal i ma tego pelno.. Interesuje sie on koszykowka, kuchnia i silownia. I chcialabym mu kupic cos szczegolnego cos od serca. Cos co bedzie mu mnie przypominac ;] i na prezent mam do wydania do 120zl. pomozcie!;***
milusska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 21:55   #3821
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milusska Pokaż wiadomość
hej
Jestem tutaj nowa i nie mam za bardzo czasu na przeszukiwanie innych watkow waszych wypowiedzi na temat prezentow Mam taki problem z prezentem urodzinowym dla mojego chlopaka Jestem z moim chlopakiem od 15 miesiecy i za 1,5 tyg. ma urodziny i kompletnie nie wiem co mam mu kupic Beda to jego 20-ste urodziny czyli juz okragle. Na dodatek z bizuteri nic nie potrzebuje bo juz ode mnie dostawal.. zdjecie nasze wspolne w ramce ma.. rozne zestawy kosmetykow, perfum itd. dostawal i ma tego pelno.. Interesuje sie on koszykowka, kuchnia i silownia. I chcialabym mu kupic cos szczegolnego cos od serca. Cos co bedzie mu mnie przypominac ;] i na prezent mam do wydania do 120zl. pomozcie!;***

To,że jesteś nowa akurat nieusprawiedliwia Cię co do użycia wyszukiwarki... Ale nie będę taka i wspomogę Cię

Skoro mówisz, że interesuje się kuchnią, to polecam kupić jakąś ciekawą ks. kucharską np. z orientalnymi przepisami, czymś nowym, co może go zainteresować i zachęcić do buszowania w kuchni Jeszcze jedno co przychodzi mi do głowy, to własnoręcznie zrobiona ks. To na pewno wzbudzi w nim większą radość. Poszperaj po necie, poszukaj ciekawych przepisów, jeżeli wiesz co lubi, to kieruj się tym i będzie fajnie
Co do koszykówki... Piłkę pewnie posiada więc nie wiem co można tu poradzić :P Może jakiś adekwatny do tej dyscypliny strój? Wejściówka na dobry mecz?
A jeżeli chodzi o siłownie, to mogą być jakieś przyrządy typu ciężarki czy coś... Nie wiem na jak zaawansowanym stopniu ćw. jest więc trudno mi określić co byłoby dobrym prezentem.

Może coś z tych wymienionych rzeczy Ci się spodoba
Pozdrawiam!

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Edytowane przez Naciaaa1991
Czas edycji: 2009-06-29 o 21:59
Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 21:57   #3822
infante
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milusska Pokaż wiadomość
hej
hmm .. skoro siłownią to albo gna na siłownie albo ma własną mini w domu... jeśli dba o brzuch to może skośną ławeczkę do ćwiczeń? np. http://allegro.pl/item668160842_marb...w_mh_l001.html
kuchnia hmm.. może książka kucharska z przepisami, dzięki którym zawładnie Twoim sercem na zawsze

oo..własnoręcznie wykonana ksiązka kucharska to było by coś
  • mniej narzekania
infante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 20:09   #3823
milusska
Przyczajenie

Hmmm no wlasnie na silownie to on chodzi bo ma karnet wykupiony, a jak nie ma to do kolegi na silownie wiec laweczka odpada:P hmmmm a co do ksiazki to juz ma ksiazki kucharskie zwiazane z kuchnia ;] jedyne co to musialabym sie dowiedziec jakie juz ma zeby nie kupic tych samych ;] ii hmm kolezanka mi doradzila zebym cos takiego kupila ;
http://www.odbitki.fotojoker.pl/Kula_z_sercami.html
co o tym myslicie?? i wtedy jeszcze cos do tego ;p
milusska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 21:16   #3824
watashi
Zadomowienie

Hmm ja za takimi przedmiotami nie przepadam...Są tak niepraktyczne, że według mnie mogą być dawane głównie bez okazji jako miły umilacz dnia Chyba, że chłopak to romantyk

Naciaaa1991 miała świetny pomysł z tą książką własnoręcznie robioną. Może ma jakieś ulubione przepisy? Mogłabyś je zebrać razem a każdą stronę jeszcze dodatkowo ozdobić lub/i napisać coś od siebie
Albo może lubi wyjątkowo kuchnię włoską czy francuską więc zebrać najbardziej tradycyjne i charakterystyczne przepisy z tego regionu.
Niektóre restauracje organizują specjalne kursy kucharskie dla amatorów gotowania. Może to byłby miły prezent? zwłaszcza jeśli moglibyście zrobić to razem Mógłby robić coś co lubi, spędzić miło czas nauczyć się czegoś i do tego spędzić ten czas z tobą

Edytowane przez watashi
Czas edycji: 2009-07-01 o 11:23 Powód: strasznie nielogicznie i niegramatyczne zdanie xD
watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 10:11   #3825
sunshine90
Raczkowanie

Hej Dziewczyny. Zbliża się 5 rocznica moja i Tż-a. Chciałabym mu podarować jakiś miły prezencik. Tylko problem w tym, że nie mam zbytnio pomysłu myślałam o tym, żeby iść do fotografa i zrobić sobie parę fajnych zdjęć. Wiecie może w granicach jakiej kwoty jest taka mała "sesja"?

sunshine90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 10:24   #3826
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sunshine90 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny. Zbliża się 5 rocznica moja i Tż-a. Chciałabym mu podarować jakiś miły prezencik. Tylko problem w tym, że nie mam zbytnio pomysłu myślałam o tym, żeby iść do fotografa i zrobić sobie parę fajnych zdjęć. Wiecie może w granicach jakiej kwoty jest taka mała "sesja"?

Też myślałam nad taka mini sesją Ale uważam, że jeżeli ma to sporo kosztować, to lepiej poprosić kogoś znajomego z dobrym aparatem oraz wieloma pomysłami na ciekawe zdjęcia
A jeżeli już pytasz o cenę takiej profesjonalnej sesji, to wydaje mi się, że wszystko zależy od fotografa, jego umiejętności, czasu jaki musi poświęcić tej sesji i miejscu gdzie będzie się ona odbywała Najlepiej będzie jak popytasz o szczegóły fotografów w swoim mieście

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Czas edycji: 2009-07-01 o 10:50
Stary 2009-07-01, 10:26   #3827
infante
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez watashi Pokaż wiadomość
Hmm ja za takimi przedmiotami nie przepadam...Są tak niepraktyczne, że według mnie mogą być dawane głównie bez okazji jako miły umilacz dnia Chyba, że chłopak to romantyk

Naciaaa1991 miała świetny pomysł z tą książką własnoręcznie robioną. Może ma jakieś ulubione przepisy? Mogłabyś je zebrać razem a każdą stronę jeszcze dodatkowo ozdobić lub/i napisać coś od siebie
Albo może lubi wyjątkowo kuchnię włoską czy francuską więc zebrać najbardziej tradycyjne i charakterystyczne przepisy z tego regionu.
Niektóre restauracje organizują specjalne kursy kucharskie dla moglibyście to amatorów gotowania. Może to byłby miły prezent? lub zwłaszcza jeśli robić to razem Mógłby robić coś co lubi, spędzić miło czas nauczyć się czegoś i do tego spędzić ten czas z tobą
mnie takie coś tez by nie ucieszyło, nie lubie takich pierdółek;p
Pomysł z książka wydaje mi się bardzo fajny, taki kurs gotowania również

Cytat:
to chyba zalezy od miasta, poszukaj w internecie, sama sesja nie wychodzi chyba dużo ale drukowanie i obrabianie zdjęc już niestety tak.
  • mniej narzekania
infante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 12:33   #3828
madziaaa900
Raczkowanie

prezent na rocznicę z chłopakiem :)

witam 12 sierpnia obchodzę z chłopakiem pierwszą rocznicę. On ma 20 lat, ja 19. chciałabym mu dać coś tak żeby kojarzyło mu to się ze mną. nie wchodzą w grę ciuchy, perfumy itp. najlepiej byłoby coś własnoręcznie zrobione. na 10 miesięcy on przygotował mi filmik z naszymi zdjęciami, podłożoną piosenkę z tekstem i strasznie mi się to spodobało więc myślę że jeżeli ja coś zrobię takiego to też będzie zadowolony. też słyszałam o łańcuszkach z połówkami serca.. macie jakies pomysły to będę wdzięczna gdy je podacie

pozdrawiam, Magda )
madziaaa900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 12:53   #3829
Carla112
Raczkowanie

Dot.: prezent na rocznicę z chłopakiem :)

też ostatnio obchodziłam rocznicę ze swoim chłopakiem. Dałam mu poduszkę z naszym wspólnym zdjęciem i bardzo się ucieszył Teraz jest mnóstwo takich rzeczy , np. koszulki, kubeczki, misie; możesz na nich umieścić i zdjęcie i dedykację . poszukaj na allegro
Carla112 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-01, 12:53   #3830
sunshine90
Raczkowanie

Dziękuję za odpowiedzi Moja koleżanka poleciła mi swoją znajomą, która robi fajne zdjęcia, więc rozwiązanie samo się znalazło:P

sunshine90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 13:18   #3831
madziaaa900
Raczkowanie

wiem, wiem fajne bo poduszkę z moim zdjęciem dostał na święta i ucieszył się bardzo
madziaaa900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 13:30   #3832
czystytlen
Raczkowanie

sesja zdjeciowa z wizazem w plenerze
taki watke juz byl
czystytlen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 15:49   #3833
zla_zakonnica
Raczkowanie

któraś dziewczyna pisała w innym wątku że podarowała TŻ 100 cukierków i na każdym był napisane za co go kocha, jak tak zrobiłam na 3 rocznice i mój TŻ cieszył się jak dziecko jak otwierał cukierka patrzył na karteczkę i na twarzy banan, można coś jeszcze do tego dołożyć
zla_zakonnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 18:15   #3834
suzyyy
Raczkowanie

hej. jestem tu nowa wiec prosze o duza wyrozumiałość no i nie wiem czy w odpowiednim miejscu pisze pytanie:P moj chłopak ma niedlugo urodziny i nie mam zadnego pomysłu na prezent... on bardzo interesuje sie kulturystyka i nawet zrobił sobie siłownie w domu i chcialabym dac mu cos zwiaznego z jego hobby... ma ktos jakis pomysl???
suzyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 18:15   #3835
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedzi Moja koleżanka poleciła mi swoją znajomą, która robi fajne zdjęcia, więc rozwiązanie samo się znalazło:P

A no widzisz

Stary 2009-07-01, 18:32   #3836
suzyyy
Raczkowanie

prooosze pomózcie
Stary 2009-07-01, 18:37   #3837
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez suzyyy Pokaż wiadomość
hej. jestem tu nowa wiec prosze o duza wyrozumiałość no i nie wiem czy w odpowiednim miejscu pisze pytanie:P moj chłopak ma niedlugo urodziny i nie mam zadnego pomysłu na prezent... on bardzo interesuje sie kulturystyka i nawet zrobił sobie siłownie w domu i chcialabym dac mu cos zwiaznego z jego hobby... ma ktos jakis pomysl???

Skoro ma siłownie w domu, to nie wiem czy jest mu jeszcze potrzebne coś do szczęścia w tym temacie

Może pokusisz się o jakiś własnoręczny prezent?

Stary 2009-07-01, 18:42   #3838
suzyyy
Raczkowanie

nie ma nikt zadnego pomyslu?

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

ehhhh z moim talentem manualnym to chyba nic z tego nie bedzie:P a co sadzicie o bransoletce z wygrawerowanym napisem? chyba troche banalne...
Stary 2009-07-01, 18:55   #3839
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez suzyyy Pokaż wiadomość
nie ma nikt zadnego pomyslu?

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

ehhhh z moim talentem manualnym to chyba nic z tego nie bedzie:P a co sadzicie o bransoletce z wygrawerowanym napisem? chyba troche banalne...

Dlaczego tak w siebie wątpisz? Jeśli nie spróbujesz, to się nie dowiesz
Bardzo cieszą prezenty dane od serce i zrobione przez nas (choćby nie były najdoskonalsze!)
A co do tej pory kupowałaś mu na różne okazje?
Żeby nie powtórzyć prezentu...

PS. Bransoletka dla faceta - mi się to zupełnie nie podoba. Ale są różne gusta, kto co lubi

Czas edycji: 2009-07-01 o 18:58
Stary 2009-07-01, 19:07   #3840
suzyyy
Raczkowanie

jak na razie to dostał ode mnie tylko perfumy... hmmm nosi lancuszek na szyi wiec wydaje mi sie ze brasoletke tez by nosil? a z wlasnorecznych prezentow co proponujesz?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości