|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Cytat:
![]() ![]() to mi podsunęłaś pomysł ![]() dzięki! ![]()
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
gdzie mozna takie dostac i ile kosztują?
![]()
#3813 |
Rozeznanie
|
ja swoje dostałam w takim specjalnym sklepie z mydłami
![]() za 25 zl. ![]()
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Przyczajenie
|
Ładnie wygląda w misie z wodą na stole, więc i tak można wykorzystac
![]()
#3815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaa super ![]() ![]()
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Rozeznanie
|
apropo tych 100 powodów. Też kiedyś napisałam TŻtowi . tylko, że było ich z 500 i na takim paragonie w rolce
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: Prezent na urodziny
hej.mam problem moj chłopak ma za niecały tydzien urodziny i nie wiem co mu kupic jestem z nim pół tora roku a nawet ponad.kupiłam mu juz:
-kubek -poduszeczkę z naszym zdjeciem -bluze -bluzke -łancuszek -serduszko dzielone na 2 części -dużą antyramę z naszymi zdjęciami -perfumy orginelne wyczerpały mi sie juz pomysły! ratujcie! myslalam o obraczkach ale wydaje mi sie ze to na walentynki albo na nasza rocznice. jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Zadomowienie
|
Hm.. było tu sporo pomysłów. A jakie prezenty lubi ? Raczej praktyczne czy niekoniecznie? Jest coś czym się konkretnie interesuje? Lubi czytać książki albo nie wiem, grać na komputerze?Jest fanem jakiegoś aktora?
Ile pieniędzy możesz mniej więcej wydać na prezent? Może zegarek albo portfel? To dosyć uniwersalne prezenty
#3819 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezenty dla brata/kuzyna/przyjaciela/kolegi
Cześć wszystkim.
![]() ![]() Uprzedzam Wasze pytanie i piszę : chłopak kończy 16 lat w lipcu. Uczy się całkiem dobrze, ale jest leniem. xD Interesuje się historią, lubi j.polski, wybiera się do LO do klasy biol-his-pol. Lubi alkohol i imprezy :P Poza tym jeszcze słucha Coldplay, RHCP, LP. Ma b. dziwne pomysły (np. odwiedziny o 1 w nocy.. :p )Pali kadzidełka i ma fajkę wodną. Kupując prezent muszę wiedzieć, że to coś fajnego, bo to jest taki..hmm.. bliski 'przyjaciel' z którym niby byłam, niby nie, a w końcu chyba coś z tego będzie, ale pewna nie jestem, więc sami rozumiecie.. Trzeba wymyślić coś fajnego. ![]() Myślałam o koszulce : http://allegro.pl/item668462365_jest...t_shirt_l.html , ewentualnie o mixie kadzidełek : http://allegro.pl/item647785910_kadz...t_prezent.html , ale sama już nie wiem. Myślałam też o tytoniu do fajki, ewentualnie o perfumach(ten pomysł najmniej mi się podoba, bo to takie pospolite jest..) Może po prostu wydrukuję moje zdjęcie, oprawię w ramkę i Mu wręczę? A może kubek? Ale czy to nie będzie zbyt 'odważne', skoro nie jesteśmy parą? Ratujcie, bo mam coraz mniej czasu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Przyczajenie
|
hej
![]() Jestem tutaj nowa i nie mam za bardzo czasu na przeszukiwanie innych watkow waszych wypowiedzi na temat prezentow ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To,że jesteś nowa akurat nieusprawiedliwia Cię co do użycia wyszukiwarki... Ale nie będę taka i wspomogę Cię ![]() Skoro mówisz, że interesuje się kuchnią, to polecam kupić jakąś ciekawą ks. kucharską np. z orientalnymi przepisami, czymś nowym, co może go zainteresować i zachęcić do buszowania w kuchni ![]() ![]() Co do koszykówki... Piłkę pewnie posiada więc nie wiem co można tu poradzić :P Może jakiś adekwatny do tej dyscypliny strój? Wejściówka na dobry mecz? A jeżeli chodzi o siłownie, to mogą być jakieś przyrządy typu ciężarki czy coś... Nie wiem na jak zaawansowanym stopniu ćw. jest więc trudno mi określić co byłoby dobrym prezentem. Może coś z tych wymienionych rzeczy Ci się spodoba ![]() Pozdrawiam!
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2009-06-29 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3822 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kuchnia hmm.. może książka kucharska z przepisami, dzięki którym zawładnie Twoim sercem na zawsze ![]() oo..własnoręcznie wykonana ksiązka kucharska to było by coś ![]()
![]() |
#3823 |
Przyczajenie
|
Hmmm no wlasnie na silownie to on chodzi bo ma karnet wykupiony, a jak nie ma to do kolegi na silownie wiec laweczka odpada:P hmmmm a co do ksiazki to juz ma ksiazki kucharskie zwiazane z kuchnia ;] jedyne co to musialabym sie dowiedziec jakie juz ma zeby nie kupic tych samych ;] ii hmm kolezanka mi doradzila zebym cos takiego kupila ;
http://www.odbitki.fotojoker.pl/Kula_z_sercami.html co o tym myslicie?? i wtedy jeszcze cos do tego ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Zadomowienie
|
Hmm ja za takimi przedmiotami nie przepadam...Są tak niepraktyczne, że według mnie mogą być dawane głównie bez okazji jako miły umilacz dnia
![]() ![]() Naciaaa1991 miała świetny pomysł z tą książką własnoręcznie robioną. Może ma jakieś ulubione przepisy? Mogłabyś je zebrać razem a każdą stronę jeszcze dodatkowo ozdobić lub/i napisać coś od siebie ![]() Albo może lubi wyjątkowo kuchnię włoską czy francuską więc zebrać najbardziej tradycyjne i charakterystyczne przepisy z tego regionu. Niektóre restauracje organizują specjalne kursy kucharskie dla amatorów gotowania. Może to byłby miły prezent? zwłaszcza jeśli moglibyście zrobić to razem ![]() ![]()
"It's a fun show if you haven't seen it. I can't understand what the devil he's saying, but you know, there's a lot of movement, and it's bright and colorful, it keeps my attention." ![]() Edytowane przez watashi Czas edycji: 2009-07-01 o 11:23 Powód: strasznie nielogicznie i niegramatyczne zdanie xD |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny. Zbliża się 5 rocznica moja i Tż-a. Chciałabym mu podarować jakiś miły prezencik. Tylko problem w tym, że nie mam zbytnio pomysłu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3826 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też myślałam nad taka mini sesją ![]() ![]() A jeżeli już pytasz o cenę takiej profesjonalnej sesji, to wydaje mi się, że wszystko zależy od fotografa, jego umiejętności, czasu jaki musi poświęcić tej sesji i miejscu gdzie będzie się ona odbywała ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2009-07-01 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3827 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomysł z książka wydaje mi się bardzo fajny, taki kurs gotowania również ![]() Cytat:
![]() |
#3828 |
Raczkowanie
|
prezent na rocznicę z chłopakiem :)
witam
![]() ![]() pozdrawiam, Magda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Raczkowanie
|
Dot.: prezent na rocznicę z chłopakiem :)
też ostatnio obchodziłam rocznicę ze swoim chłopakiem. Dałam mu poduszkę z naszym wspólnym zdjęciem i bardzo się ucieszył
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3830 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Raczkowanie
|
wiem, wiem fajne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Raczkowanie
|
sesja zdjeciowa z wizazem w plenerze
taki watke juz byl |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Raczkowanie
|
któraś dziewczyna pisała w innym wątku że podarowała TŻ 100 cukierków i na każdym był napisane za co go kocha, jak tak zrobiłam na 3 rocznice i mój TŻ cieszył się jak dziecko jak otwierał cukierka patrzył na karteczkę i na twarzy banan, można coś jeszcze do tego dołożyć
|
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Raczkowanie
|
hej. jestem tu nowa wiec prosze o duza wyrozumiałość no i nie wiem czy w odpowiednim miejscu pisze pytanie:P moj chłopak ma niedlugo urodziny i nie mam zadnego pomysłu na prezent... on bardzo interesuje sie kulturystyka i nawet zrobił sobie siłownie w domu i chcialabym dac mu cos zwiaznego z jego hobby... ma ktos jakis pomysl???
|
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A no widzisz ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Raczkowanie
|
prooosze pomózcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Skoro ma siłownie w domu, to nie wiem czy jest mu jeszcze potrzebne coś do szczęścia w tym temacie ![]() Może pokusisz się o jakiś własnoręczny prezent?
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Raczkowanie
|
nie ma nikt zadnego pomyslu?
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- ehhhh z moim talentem manualnym to chyba nic z tego nie bedzie:P a co sadzicie o bransoletce z wygrawerowanym napisem? chyba troche banalne... |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlaczego tak w siebie wątpisz? Jeśli nie spróbujesz, to się nie dowiesz ![]() Bardzo cieszą prezenty dane od serce i zrobione przez nas (choćby nie były najdoskonalsze!) ![]() A co do tej pory kupowałaś mu na różne okazje? Żeby nie powtórzyć prezentu... PS. Bransoletka dla faceta - mi się to zupełnie nie podoba. Ale są różne gusta, kto co lubi ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2009-07-01 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Raczkowanie
|
jak na razie to dostał ode mnie tylko perfumy... hmmm nosi lancuszek na szyi wiec wydaje mi sie ze brasoletke tez by nosil?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.