PREZENTY na ROCZNICE, URODZINY, IMIENINY - pomysły - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-19, 18:02   #511
olenka_777
Przyczajenie

Dot.: PREZENTY na ROCZNICE, URODZINY, IMIENINY - pomysły

A ja mam taki problem.
Moja mama obchodzi niedługo 40 urodziny, i w związku z tą okazją, chciałabym Was prosić o pomoc, ponieważ nie wiem co by jej się podobało. Najbardziej chciałabym żeby to był prezent orginalny(nie jakaś biżuteria, czy perfumy albo inne rzeczy dość oklepane), żeby zapamiętała to do końca życia.Myślałam żeby ją gdzieś wywieść z zawiązanymi oczami, ale nie wiem gdzie
Liczę na Wasze pomysły!
olenka_777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-19, 20:04   #512
Yoanna21
Zadomowienie

skoro to dział "Zrób to sama" to może tu właśnie znajdziesz inspirację do zrobienia czegoś samemu, np. kartki, albumu( np. z rodzinnymi zdjęciami), zakładki do ksiazki itp.- jest mnóstwo pomysłów, wystarczy tylko trochę wyobraźni

To wywiezienie Mamy gdzieś z zawiązanymi oczami też mi się podoba - właśnie, tylko gdzie? może w miejsce gdzie Mama z Tobą chodziła na spacer jak byłaś mała ... albo miejsce, z którym ma miłe wspomienia...

Yoanna21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-22, 17:30   #513
895b3627776f1c0f61411a45d6c82d38f1b51b94_6848b9699b8af
Konto usunięte

drogie wizażanki pomocy! moja przyjaciółka ma niedługo 8naste urodziny... chciałam zrobić coś samodzielnie, prezent od serca... wiadomo... no i miałam pomysł żeby pomalować butelkę... miała być taka hm 'fajntazyjna' nie wiem właśnie jak ma wyglądać z zewnątrz ale od środka chciałam ścianki butelki posmarować klejem gdzieniegdzie i wsypać wtedy confetti żeby się ładnie przykleiło... do tego miałam zamiar wrzucić tam kartkę zwiniętą z extra życzeniami... jakimiś śmiesznymi (tu też nie wiem co ale coś wymyślę) narazie martwi mnie najbardziej sama butelka... oglądając wszytskie zamieszczone tu prace zupełnie się zagubiłam i nie wiem już co zrobić... podobają mi się też śnieżne kule... ogólnie to chciałabym żeby było to coś do postawienia na półkę żeby jej o mnie przypominało i żeby od razu widząc to uśmiechnęła się myśląc jakie to wyjątkowe i zabawne... nie chce nic zwykłego tylko raczej szalonego... macie jakieś pomysły? może jak już to confetti by było to jakoś w stylu urodzinowym z wieklą 18 na butelce... tylko co dalej? jakieś serduszka? gwizadki? nie mam pomysłu... poratujcie chociaż jakieś wskazówki... hm?
pozdrawiam!
895b3627776f1c0f61411a45d6c82d38f1b51b94_6848b9699b8af jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-23, 19:22   #514
zanag
Raczkowanie

Zbliża się Nasza Pierwsza Rocznica i mam trochę pomysłów jak pokazać mojemu Misiunowi jak bardzo mi na Nim zależy Część z nich pojawiła się w różnych wątkach na tym forum, ja je trochę poprzerabiałam. Sporo się naszukałam "inspiracji", dlatego podzielę się swoimi pomysłami, może komuś się przyda... Dodam jeszcze że budżet niewielki, raczej wymagający trochę pracy... Ale IMO wart zachodu!

- "Księga życzeń" z różnymi kuponikami, zaczynając od tych "niewinnych" życzonek jak romantyczny spacer pod gwiazdami, czy kolacja przy świecach skończywszy na takich bardziej "śmiałych" życzeniach ^^ których treści tu nie przytoczę...
- czekoladki z moim zdjęciem widziałam podobne na allegro, tyle że tamte to nadziewane czekoladki pakowane luzem, ja kupiłam swojemu TŻ Jego ulubione wiśnie w likierze w ładnym pudełeczku, znalazłam swoje zdjęcie, dorobiłam paski z napisem "Wszystkiego Najsłodszego" i oddam je do wydrukowania na papierze fotograficznym (mam zbyt słabą drukarkę...) i owinę cukierki a pudełko ozdobię czerwoną kokardą. Misiun jest strasznym łakomczuszkiem, ciekawa jestem czy zje cukierki czy zachowa na pamiątkę :P
- no i mam jeszcze dla Niego album erotyczny...
http://merlin.pl/Satysfakcja-Sztuka-....html#fullinfo
ale nie na rocznicę, ot tak kupiłam; rocznica akurat się zbiegnie z Jego przyjazdem do mnie i wtedy na pewno go wykorzystamy ^^ to taki prezent dla nas dwojga i pewnie dam Mu go od razu jak do mnie przyjedzie

(tak BTW - mam nadzieję że nie zostanę posądzona o reklamę, ale polecam tę książkę - kupiłyśmy ją przyjaciółce na jej wieczór panieński i kilku "głębszych" zaczęłyśmy dość wnikliwie przeglądać i bardzo nam się spodobała a świeżo upieczona mężatka również jest z niej zadowolona ^^ )

Mam nadzieję że Misiun będzie zadowolony...
Pozdrowienia!

zanag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-09, 12:20   #515
kicia1604
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bitn Pokaż wiadomość
zrobiłam takie cos na 18 koleżanki. Jest tam napisane ,,Z okazji 18 urodzin życzymy ci...'' i jest ponad 200 najróżniejszych życzeń. Wyszło prawie 3 metry rozwijania
zrobiłam takie cos na 18 koleżanki. Jest tam napisane ,,Z okazji 18 urodzin życzymy ci...'' i jest ponad 200 najróżniejszych życzeń. Wyszło prawie 3 metry rozwijania Do Bitn suchaj laska świetny prezent na 18-nastke ja właśnie wybieram się do przyjaciółki i myślałam o czymś podobnym gdyż twoja praca mnie zainspirowała masz moze życzenia jakie tam wypisałaś ??? pozdrawiam
kicia1604 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-15, 17:12   #516
895b3627776f1c0f61411a45d6c82d38f1b51b94_6848b9699b8af
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kicia1604 Pokaż wiadomość
zrobiłam takie cos na 18 koleżanki. Jest tam napisane ,,Z okazji 18 urodzin życzymy ci...'' i jest ponad 200 najróżniejszych życzeń. Wyszło prawie 3 metry rozwijania Do Bitn suchaj laska świetny prezent na 18-nastke ja właśnie wybieram się do przyjaciółki i myślałam o czymś podobnym gdyż twoja praca mnie zainspirowała masz moze życzenia jakie tam wypisałaś ??? pozdrawiam
tez nad tym myslalam... ale zyczenia musialy by byc naprawde swietne.... jakies takie smieszne... tylko nie mam pomyslu :|
tylko chcialabym zrobic ten rulonik wiekszy... gdzies na 20 cm szer., tylko nie wiem jak taki zorbic
ma ktoś pomysł?
895b3627776f1c0f61411a45d6c82d38f1b51b94_6848b9699b8af jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-29, 23:40   #517
Krakoska87
Raczkowanie

A wiecie co ja dalam swojemu na nasze pol roku? Zrobilam taki niby album-poradnik.kazda strona dotyczyla czegos innego,np.jedna czego pragna kobiety,druga co zrobic zeby bardziej Cie kochala,trzecia tajniki pocalunku,dalej....2 strony znaszymi ulubionymi pozycjami-rusunki i omowienie,jak wiazac krawat,jakies glupkowate teksty o kobietach,stronka o samochodach,o manchester united,bo to jego ulubiona druzyna.Mozna wykorzystac wszystkie pomysly a jest ich mnostwo. Wykonanie jets czasochlonne bo potrzebne sa do tego wycinki z gazet,ksiazek,drukowane teksty z internetu.Trzeba sporo szukac ale efekty sa boskie Moj Misiek byl tak zaskoczony i zadowolony,a ja happy ze prezent sie udal. Acha,jeszcze wykonanie; na kolorowych kartkach bloku technicznego.Mozna to potem zbindowac lub zalaminowac(to drozsza opcja).Kazda kartka powinna miec swoj tytul jak w gazecie.Mowie wam,prezent swietny i radosc ogromna a nasz roczek tuz tuz i wykorzystam chyba pomysl karteczek z zyczeniami dobrze,ze znalazlam to forum,jestescie genialne dziewczyny
Krakoska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-12, 20:30   #518
erha
Zakorzenienie

Przejrzałam całe forum i postanowiłam się podzielić swoimi pomysłami na różne prezenty

DLA KOLEŻANKI/PRZYJACIÓŁKI/SIOSTRY
Jak chodziłam do liceum, to miałam takie koleżanki, które wszystko robiły ręcznie. Głównie kartki z życzeniami, ale były też:
- ramki do zdjęć,
- świeczki kolorowe, które miały jakieś zatopione rzeczy,
- fajny obrazek przedstawiający kwiatki, które były wycięte z takiego cieniutkiego korka i pomalowane, każdy płatek osobno, bardzo ładne i oryginalne,
- morski piasek w takim małym słoiczku do przypraw, słoiczek ozdobiony farbkami do szkła,
- taki sam słoiczek, ale wypełniony muszelkami,
- zestaw pudełeczek, ale nie takich gotowych do prezentów, tylko własnoręcznie pomalowane kartoniki, ozdobione, można w nich trzymać jakieś drobiazgi, biżuterię,
- ręcznie robiona biżuteria, szczególnie kolczyki
Myślę, że to fajne rzeczy dla koleżanki, przyjaciółki

Fajnym prezentem, generalnie dla każdego, może być wydzierganie czapeczki czy szalika, klasyczne lub szalone, różne kolorki, tak by pasowało do tej osoby Albo takie kompleciki dla mnie + dla niego )

Na dzień chłopaka zrobiłyśmy kiedyś taki numer, że każdy dostał wielki karton (taki szary zwykły, można w jakimś sklepie zapytać), w kartonach gazety pozwijane w kulki, taki zaśmiecony i do środka wrzuciłyśmy po jedNym jajku-niespodziance (może być cukierek, bo jeszcze mniejszy). Hehe, niezły ubaw jak się na nich patrzy, gdy szperają w pudłach oczywiście z zasadą, że nie wolno wyrzucać papierów na zewnątrz, bo to by było za łatwe

DLA RODZICÓW
Mamie najczęściej kupuję kosmetyki, widzę, które się kończą, a są one zwykle z tych droższych i nie zawsze ją stać, żeby sobie kupić tak bez okazji.
Najgorzej jest z prezentem dla taty. Jakaś wiertarka czy coś z narzędzi, ale to tak raczej od rodziny. Kiedyś kapcie kupiłam, innym razem nagrałam płytkę z mp3 z ulubionymi zespołami z dawnych lat i których by chętnie posłuchał. Mama kiedyś mu kupiła lunetę i całą dyskografię Kaczmarskiego. Więc może jakiś zestaw płyt ulubionego zespołu czy kolekcję filmów. Teraz się przymierzam, żeby mu krzesło komputerowe kupić, bo to co ma teraz jest w fatalnym stanie.
Zwykle rozwiązaniem są książki, bo u mnie akurat dużo się czyta.

DLA NIEGO/DLA NIEJ
Mój P. nie znosi wszelkiego rodzaju bibelotów, więc nie ma mowy, żebym mogła zrobić jakieś ramki, poduszki czy albumik albo kupić jakiś drobiazg. Woli jakieś praktyczne rzeczy, których by używał, a nie wrzucił do szuflady. W sumie też mam takie podejście do tego Chociaż skuszę się na pewno na te kuponiki z życzeniami jako dodatek; już myślę nad formą i treścią . I chyba dobrze jest dodać kilka takich pustych kuponików, aby mógł sam coś wpisać

Raz od mojego P. dostałam na urodziny dużą drewnianą kostkę z oczkami, ale miała otwierane wieczko, a w środku było 5 mniejszych drewnianych kostek z oczkami, bardzo ładnie wykonanie. Generalnie widziałam sklepik z takimi drewnianymi przedmiotami, m.in. różne pudełka do kart, szachy czy warcaby. Przepiękne!

Wiecie, jak się chce zrobić komuś prezent, to nie musi to być koniecznie jakaś rzecz. Może to byc na przykład spędzenie dnia w jakiejś zaskakującej formie, pójście na fajny basenik, na kręgle, na jazdę konną, może do galerii, muzeum albo wystawa czy pokaz związany z czymś co lubi (np.samochody). Myśleliśmy tez o spędzeniu nocy w hotelu, niesamowicie romantyczne, ale na razie za drogie dla nas. A może bilet na samolot tanich linii lotniczych, jak się dobrze poszuka, to z tymi opłatami nawet tanio wychodzi i można sobie gdzieś fajny weekend spędzić No nie mam tu na myśli Wysp Kanaryjskich czy Majorki, ale taki Londyn, Barcelona czy Rzym. Chociaż to może być trochę ryzykowne, bo nie wiadomo jak z czasem drugiej osoby no i jak to bywa z samym przewoźnikiem

A teraz taka historyjka, może być inspiracją do jakiegoś podobnego pomysłu. Mój P. na walentynki mnie bardzo zaskoczył. W tym dniu zadzwonił do mnie rano i powiedział, żebym zajrzała pod laptopa, a tam leżała karteczka, którą dzień wcześniej zostawił (a ja tego nie zauważyłam). na karteczce było wyznaczone miejsce i godzina spotkania. Gdy tam poszłam, to zobaczyłam na budce przylepioną karteczkę zaadresowaną do mnie i kolejne wskazówki, którędy mam iść, a po drodze zbierałam serduszka poprzylepiane na krzakach czy słupach no i jak dotarłam do celu, to czekał tam mój Misio z wielkim bukietem kwiatków

Generalnie mój P. chciałby dostać takie rzeczy jak scyzoryk, krzesiwo, zapalniczkę żarową. Ostatnio zachciało mu się być eleganckim i marzą mu się spinki do mankietów Chciałby też prezenty związane z jego zainteresowaniami np. stację lutowniczą czy obcinarkę do kabli.

Kiedyś kupiłam mu taką drewnianą zabawkę logiczną (ja uwielbiam się męczyć nad takimi), no ale niestety nie był to trafiony prezent. Innym razem kupiłam butelkę whisky, była w promocji z dwiema szklankami. Miałam duże opory przed kupowaniem mu alkoholu, wg mnie za młody Skakał pod sufit Trafionym prezentem był też kufel do piwa, który wkłada się do zamrażarki. Ja osobiście byłam kuflem rozczarowana, bo taki trochę tandetny, ale jemu się podoba, non stop go używa, więc chyba dobrze Wiem, że muszę też mu kupić jakiś ładny kalendarz do zapisywania ważnych rzeczy, bo jest dosyć roztargniony

Generalnie to przez cały rok robię sobie listę prezentów dla niego. Czasami jak chodzimy po mieście, to coś zobaczy ciekawego albo przy rozmowie wychodzi, że coś chciałby mieć i wtedy sobie dyskretnie zapisuję I najlepiej od razu wypytać o parametry (kolor, wielkość, cokolwiek), żeby nie wspominać o tym przed jakąś rocznicą, bo wtedy się domyśli, że chcemy mu to kupić, a tak to będzie niespodzianka

Pozdrawiam
erha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-14, 20:22   #519
mala2806
Zadomowienie

Kolega ma niedługo 19-ste urodziny i kompletnie nie wiem co moge mu zrobić/kupić. Interesuje się taką bronią na kulki (więc może jakieś motywy wojskowe?), alkohol lubi... oii (wiec moze jakis mix puszka z karabinem....?) no i pali (coś z zapalnicza, popielniczką?) Fajnie gdyby to było coś śmiesznego... kompletnie nie mam pomysłu.
Pomożecie?
mala2806 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 10:06   #520
mala2806
Zadomowienie

up
mala2806 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-15, 11:01   #521
misia2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala2806 Pokaż wiadomość
Kolega ma niedługo 19-ste urodziny i kompletnie nie wiem co moge mu zrobić/kupić. Interesuje się taką bronią na kulki (więc może jakieś motywy wojskowe?), alkohol lubi... oii (wiec moze jakis mix puszka z karabinem....?) no i pali (coś z zapalnicza, popielniczką?) Fajnie gdyby to było coś śmiesznego... kompletnie nie mam pomysłu.
Pomożecie?
Nie wiem ile chcesz wydać na prezent ale myślę że mozesz mu kupić piwko w puszce lub czteropak ,wokół puszek druciki rozprowadzić jak gałazki a na końcówki nałożyć papieroski ,to ładnie ozdobić np.krepą kolorową i przewiązac jakąś wstążeczką na której końcówce będzie zapaliniczka np lub pistolecik zabawka na kulki.

Lub malusie buteleczki z różnym alkoholem na wstążeczkach lub sznureczkach połączone z paczką papierosów i balonikiem lub balonikami sztuk 19 do którego/ych to wszystko przymocować.
misia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-23, 20:29   #522
coupelle
Przyczajenie

Dot.: Prezent na Dzien Chłopaka?

Cytat:
Napisane przez tala Pokaż wiadomość
Ja też właśnie zastanawiam sie poważnie nad takim prezentem.
Lista życzeń wg uznania, tzn zależy ile czasu jesteście razem, badż jak bliski ci to chłopak (tylko kolega czy przyjaciel?)
ja zastanawiając się nad życzeniami dla mojego TŻ mam już kilka ale chętnie poznam wasze pomysły.
Moje propozycje na kupony
-jakieś przyjemności cielesne (nie bede wymieniać )
-np" dziś cały dzień będziesz dla mnie super miła"
-"śniadanie do łóżka"
-"pranie/prasowanie koszuli"
-"zimne piwo"
-"masaż"
-"drapanie po plecach"

Kurcze.. gruba ta książeczka mi wyjdzie!!
Świetny pomysł tylko jak zrobiłas te ksiażke jaka miała forme? bo to wspanialy pomysl ale nie umiem sobie wyobrazic wykonania.. prosze jesli ktos cos takiego robil niech mi szybko odpisze! mój chłopak ma urodziny za trzy dni.. musze to zrobic ;(
coupelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-23, 23:48   #523
*MaYa*
Raczkowanie

GG do *MaYa*

Cytat:
Napisane przez coupelle Pokaż wiadomość
Świetny pomysł tylko jak zrobiłas te ksiażke jaka miała forme? bo to wspanialy pomysl ale nie umiem sobie wyobrazic wykonania.. prosze jesli ktos cos takiego robil niech mi szybko odpisze! mój chłopak ma urodziny za trzy dni.. musze to zrobic ;(
Jest wątek na ten temat pt. Kupony miłości. Tam jest wszystko wytłumaczone Dziewczyny dodawały propozycje czynności zawartych na takch kuponach. Są tam nawet gotowe szablony do wydrukowania

Z pasji do gotowania http://dietetycznie-fantastycznie.blogspot.com/
*MaYa* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-29, 16:09   #524
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

związku z jutrzejszym dniem chlopaka mam problem nie wiem co kupic chlopakowi. jestesmy ze soba dopiero miesiąc i z tad ten problem bo nie znam go jeszcze i nie wiem co mu sie marzy mi powiedzial ze mam mu nic nie kupowac czy moglybyscie mi doradzic??

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-13, 20:16   #525
kahaaaaa
Raczkowanie

można zrobić zdjęcie rentegenowskie pluc, zaznaczyć serce i napisać "całe Twoje" na kartce jakie najciekawsze prezenty wy dostałyście?
kahaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-02, 11:49   #526
guska126p
Przyczajenie

dziewczyny, juz mam duzo opcji na prezent dzieki temu watkowi ;D dzieki ;**
ale zastanawiam sie czy nie zrobic czegos zwiazanego z nim konkretnije, najlepiej cos WOJSKOWEGO
oczywiscie moge taki np albumik we wzroki moro, itp..
ale moze macie jakies inne pomysly zwiazane z ta tematyka??
guska126p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 12:19   #527
katarzyna0
Raczkowanie

Exclamation Prezent -pomocy!!

Witam wszystkie wizażanki !

Mam problem ..
Chce zrobic koleżance prezent ,lecz chodzi mi o własnoręczne wykonanie tego prezentu.
Niestety nie mam żadnego pomysłu..
Może ktoś z Was mogłby mi pomoc?
Musze zrobic to do poniedziałku..
Pomoże mi ktoś ?

Pozdrawiam i z gory dziekuje ;*

ODPISUJCIE U MNIE!! BD.WDZIECZNA
katarzyna0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 12:43   #528
siek
Wtajemniczenie

Dot.: Prezent -pomocy!!

proponuję kolczyki hand made
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PIC_0006.jpg (14,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PIC_0022.jpg (11,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PIC_0021.jpg (13,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PIC_0029.jpg (13,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PIC_0050.jpg (20,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PIC_0040.jpg (17,6 KB, 8 załadowań)
siek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 13:08   #529
katarzyna0
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Prezent -pomocy!!

Cytat:
Napisane przez siek Pokaż wiadomość
proponuję kolczyki hand made

no ale właśnie nie umiem i nie mam tych produktoe do zrobienia takich kolczykow ;(

Stary 2008-11-13, 13:11   #530
sleepy
Zakorzenienie

na targowisku wymieniamy sie kosmetykami

swoje pytanie powinnaś skierowac na inny wątek, podobne pytania juz padały nie raz...
Stary 2008-11-13, 13:12   #531
Mariolcia =P
Zakorzenienie

mi sie podoba pomysl z podchodami ale cojesli te kartki spadna np?

http://www.iprezenty.pl/prezent/Disc..._USB/7666/175/ i chyba kupie tz takie cos bo kocha swiatla lasery itd a na to mnie nie stac wiec bedzie mial namiastke a oprocz tego zabiore go do sphinksa i jeszcze cos kupie tylko co do 50 zl?

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 13:22   #532
Pfff34
BAN stały

GG do Pfff34

mm...może figurka z masy papierowej?
Pfff34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 13:45   #533
kasiaaa178
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez *MaYa* Pokaż wiadomość
Jest wątek na ten temat pt. Kupony miłości. Tam jest wszystko wytłumaczone Dziewczyny dodawały propozycje czynności zawartych na takch kuponach. Są tam nawet gotowe szablony do wydrukowania
MaYa czy moglabys podac link do watku bo ja wpisuje w wyszukiwarce i nic nie ma ...

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę'
kasiaaa178 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2008-11-13, 14:00   #534
Hisoka
Zakorzenienie

GG do Hisoka

przejedź się do jakiejś hurtowni koralików,albo kup koraliki na allegro i zrób korale-jak kolczyków nie umiesz, to korale to na prawdę nic trudnego. Potrzebujesz tylko korali,żyłki [może być wędkarska] i zapięcia [ci co sprzedają na allegro korale, sprzedają najczęściej i zapięcia]
Stary 2008-11-13, 14:13   #535
katarzyna0
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Prezent -pomocy!!

Cytat:
Napisane przez Pfff34 Pokaż wiadomość
mm...może figurka z masy papierowej?

ooo a co to takiego??

Stary 2008-11-13, 14:17   #536
katarzyna0
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: Prezent -pomocy!!

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
na targowisku wymieniamy sie kosmetykami

swoje pytanie powinnaś skierowac na inny wątek, podobne pytania juz padały nie raz...

: cool:
mądrala ..
moglas tu nie wchodzic
proste i dla mnie logiczne

buhahahaha żegnam !

Stary 2008-11-13, 14:18   #537
katarzyna0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hisoka Pokaż wiadomość
przejedź się do jakiejś hurtowni koralików,albo kup koraliki na allegro i zrób korale-jak kolczyków nie umiesz, to korale to na prawdę nic trudnego. Potrzebujesz tylko korali,żyłki [może być wędkarska] i zapięcia [ci co sprzedają na allegro korale, sprzedają najczęściej i zapięcia]

niestety brak czasu ...
a co do wymianki do wejdz na moj watek i odpisz co do wymiany ;D
POZDRAWIAM

REKLAMA
Stary 2008-11-13, 14:38   #538
Pfff34
BAN stały

GG do Pfff34

masa plastyczna.samemu można ją zrobić
Pfff34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 14:50   #539
Mei B
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Mei B

jakoś tak nie wiem czemu, ale 100% zgadzam sie ze sleepy. To jest watek wymiankowy. Sma miałam swego czasu dokładnie taki sam problem i znalazłam mnóstwo pomysłów tylko trzeba jeszcze użyc wyszukiwarki, a niektórym jak widac się nie chce. Tak czy owak nie jest to miejsce na takie pytania.

MÓJ NOWY WĄTEK CIUSZKOWY!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9705395

odpisz u mnie, prosze!

Mei B jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-13, 18:37   #540
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna0 Pokaż wiadomość
: cool:
mądrala ..
moglas tu nie wchodzic
proste i dla mnie logiczne

buhahahaha żegnam !
bardzo dojrzała odpowiedź...
a dla mnie logiczne jest to że w dziale TARGOWISKO, Kosmetyki wymianiamy sie kosmetykami a nie udzielamy sobie rad 'jak przygotowac prezent'
od tego są inne watki...

Cytat:
Napisane przez Mei B Pokaż wiadomość
jakoś tak nie wiem czemu, ale 100% zgadzam sie ze sleepy. To jest watek wymiankowy. Sma miałam swego czasu dokładnie taki sam problem i znalazłam mnóstwo pomysłów tylko trzeba jeszcze użyc wyszukiwarki, a niektórym jak widac się nie chce. Tak czy owak nie jest to miejsce na takie pytania.
dzięki
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości