|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent na Dzien Chłopaka?
ja ci wkleje link
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ny+mi%B3o%B6ci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent -pomocy!!
Cytat:
haha grupowy bunt? ejj jestem tu poczatkujaca ;D wiec nie wiem zbytnio co i jak i gdzie ;D wiec powinnyscie zrozumiec , bo na p0oczatku tez mialyscie problemy . ja was nibe zmuszam abyscie tu wchodzily ;] PA.
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
wątek łącze. Dla porządku
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PREZENTY na ROCZNICE, URODZINY, IMIENINY - pomysły
Cześć dziewczyny!
Chciałabym was poprosić o pomysły na własnoręcznie robione prezenty GWIAZDKOWE dla najbliższych. Uważam, że niektóre z nich bardziej cieszą niż kupione. W ubiegłym roku zrobiłam świetny prezent rodzicom - byli zachwyceni! Poszperałam, poszukałam i zebrałam ich zdjęcia - od lat młodości do teraz. Powklejałam je do ozdobnego albumu etapami - osobno, później razem, ślub, dzieci i tak dalej...naprawdę bardzo się cieszyli ![]() W tym roku też chciałabym im zrobić jakąś niespodziankę, ale nic nie przychodzi mi do głowy... Będę bardzo wdzięczna jeśli któraś z Was podsunie mi jakiś ciekawy pomysł ![]() Nie muszą to być pomysły na prezenty tylko dla rodziców, przydadzą się też dla brata i bratowej... ![]() Z góry dziękuję! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#546 |
BAN stały
|
A ja odnoszę się do tematu wątku
![]() ![]() Ja wykonuje takie obrazy na zamówienie, zapraszam do mojego wątku - adres jest w stopce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Przyczajenie
|
Oficjalnie witam wszystkich, jest to mój pierwszy post tutaj. Jestem pewnie w zdecydowanej mniejszości forum ponieważ jestem chłopakiem. Zarejestrowałem się tu ze względu na 2 działy - zrób to sam i moje gotowanie. Bardzo lubię piec i kombinować różne rzeczy. Może niedługo założę swój wątek.
Ale do sedna sprawy. Mam prośbę na gwiazdkę w naszej paczce robimy sobie prezenty. Ja robię go mojemu przyjacielowi. Mam plan żeby zrobić mu jakieś pudełko, takie fajne, śmieszne, na różne drobiazgi. Materiałów raczej mam dużo do wyboru. Chodzi mi głównie o pomysł. I druga sprawa - kupujemy sobie prezenty na gwiazdkę i wylosowałem chłopaka. Ogólnie jestem w pierwszej klasie liceum, więc jeszcze wszyscy nie za dobrze się znają. To mogłoby być coś śmiesznego. Szukałem w różnych wątkach, ale nie znalazłem żadnych pomysłów, które by mi pasowały. Jakby ktoś jednak coś podobnego znalazł to mógłby podać linka. Czekam na Waszą pomoc. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
BAN stały
|
Hm myslę, że obrazki robione przeze mnie i mojego Tż'a bedą sprawdzonym prezentem
![]() Wykonujemy obrazki ze zdjecia - par, albo innych wybranych zdjec przez kienta ![]() Powiem szczerze, że ja dostałam obrazek od swojego chłopaka na nasza półrocznicę. (NIC O TYM NIE WIEDZIAŁAM!) I omal nie padłam z wrażenia ![]() Jesteśmy godni zaufania - mieliśmy wiele zleceń, jedno z wizażu zostało nawet zamieszczone w naszym wątku ![]() ZAPRASZAM SERDECZNIE Link w podpisie - Obrazki na zamówienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Raczkowanie
|
A ja właśnie się zastanawiam nad prezentem gwiazdkowym dla... hmm... no właśnie - troszkę więcej niż kolegi ale jeszcze nie chłopaka...
![]()
...Ukrzyżowane wspomnienia nie pozwolą zapomnieć, nawet wówczas, gdy odkryję wszystkie ścieżki Twojej filozofii i przesłucham całego Bacha... W najgłębszą ciemność strącił mnie największy blask (...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Przyczajenie
|
![]()
hej
witam wszystkich w styczniu mam rok ze swoim chlopakiem i chcialabym aby byl to prezent super, ale nei chcialam dawac mu teo co dala swojemu bylemu, a dla niego zrobilam kronike 3 lat naszego zwiazku a zwiazek sie rozadl nie chce 2 raz robic kroniki wiec wymyslilaj ze zrobie "planszowa gre erotyczna" co sadzicie o tym pomysle??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
martuska877
|
a ile by to trwalo ja bym chciala taki na rocznice?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Przyczajenie
|
witam Wizażanki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Zadomowienie
|
swego czasu miałam pomysł na wyhawtowanie inicjałów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#554 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a co na prezent dla mamy na urodziny? :<
![]() |
![]() |
#555 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, co myślicie o tym, by kupić mojemu chłopakowi na trzecią rocznicę bycia razem spinki do mankietów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Przyczajenie
|
Niewiem czy to komuś się przyda ale ja na naszą pierwszą rocznicę zrobiłam uroczystą kolacje (świece, sok porzeczkowy(bo prowadziliśmy), spagetti z jednego tależa, kwiatek...) w miejscu gdzie zabrał mnie na pierwszą randkę,a że to jest styczeń to wieczorem było już ciemno, poprosiłam kumpele żeby wszystko przygotowała a ja pojechałam po mojego kochanego, zawiązałam mu oczy i długo kluczyłam po różnych uliczkach żeby nie orientował sie gdzie jest a na koniec dostał puzzle z naszym zdjęciem i wierszem na 1000elementów (bo bardzo lubi układać) i wiszą teraz nad łóżkiem i tak sobie wspominamy...
![]() niestety problem weny twórczej znów się pojawił to bo za 2 miesiące kolejna rocznica pomóżcie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
BAN stały
|
a czy ktoś z Was miał kiedyś doświadczenia z quadami? Mój facet to fascynat i zapaleniec kompletny - wiem, że z tą jago pasją nie wygram, dlatego też w myśl przysłowia gdy wejdziesz wśród wrony to kracz jak i one znalazłam coś takiego: http://wyprawaquadami.notlong.co m nie znam się za bardzo bo do tej pory starałam się być jak najdalej od tego hobby i starałam się konkurować, ale cóż...
![]() Edytowane przez kocikocilapki Czas edycji: 2009-11-12 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Przyczajenie
|
rocznice
najlepszym, prezentem na takie rocznice moimzdaniem, jest własno recznie wykonany album ze zdjeciami badz kronika wspolnych wypadów... super mozna to zrobic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Przyczajenie
|
Dot.: 25 rocznica ślubu moich przyszłych teściów
Wtam wszystkich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Hej - to może dasz mu to co ja mojemu TŻ. Bo ja mu robie fotozeszyt z jego drużyną piłkarską - mój misiek jest zajawionym kibicem, sam zresztą gra. Więc ukradkiem pozbierałam kilka fotosów, jakies podpisy od jego kolegów ( w tajemnicy) i teraz prezent się robi. Na okładec jego zdjęcie i herb druzyny, a na kartach zdjęcia z treningów, zyczenia od kolegów, jakieś inne podpisy i na końcu moje foto ( no bo musi pamietać, że sport jest wazny, ale mnie też nie może zaniedbywać) całośc kosztuje mnie tylko 20 zł, ale jestem pewna, że misiek się ucieszy, tym bardziej, że zbiliża się koniec sezonu i terningi sie skończą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Raczkowanie
|
Zbliża się gwiazdka a ja nie mam jakikolwiek pomysłów co by jeszcze kupić przyjaciółce. Chciałabym żeby to było na prawdę związane ze świętami bo na mikołaja dostała komplet różnych kosmetyków itd więc chciałam teraz kupić jej coś co będzie związane z Bożym Narodzeniem tym bardziej że tego roku spędzam z nią Wigilie.
Myślę nad: Świeczką w kształcie śmiesznego renifera. Kubek który gra jak w leje się picie z mikołajem. i co dalej. ? I tak tu przy okazji podaje strone jak zrobić samej pudełko na prezent ![]() http://www.cafeart.pl/20080329696/mi...e/Pudelko.html ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
Jeżeli chcesz aby to przypominało o Tobie to może latającą w powietrzy ramkę na 4 zdjęcia koszt: 69zł http://www.gadzetex.pl/Ramka_latajac...escian-11.html Następnie może być jajko z wiadomością ![]() KOCHAM CIĘ HAPPY BIRTHDAY GOOD LUCK THANK YOU koszt: 29.95 zł http://www.2future.pl/Produkt/69/jajko_z_wiadomoscia Zegar Kamasutra ;] niema godziny o której by nie myślał o Tobie ;DD koszt;49zł http://www.znajdzprezent.pl/Prezent/...Kamasutra.html Może jeszcze wasze zdjęcie stworzone z innych waszych lub ulubionych maleńkich zdjęć. koszt zależy od rozmiaru. http://www.znajdzprezent.pl/Prezent/...o-zdjecia.html
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Przyczajenie
|
Ja dla swojej dziewczyny na zeszłe święta zrobiłem magiczne pudełko z sentencjami. Znalazłem gdzieś stare metalowe pudełko po kawie albo herbacie. Wydrukowałem z jednej ze stron z cytatami około 300 myśli, sentencji, dobrych rad itp. Dopisałem również kilkadziesiąt od siebie, bardzo się ucieszyła. To była jedna z część świątecznej paczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Przyczajenie
|
dzieki wielkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
96LadyPoziomka96
kurcze, nie patrzyłam już tutaj, a taki fajny pomysł. Fantastyczna ta lewitująca ramka ![]() Wybrać jakieś ładne zdjęcia i już ![]() Może mamie na Dzień Matki kupię ![]() A teraz zbliża się Dzień Babci - ale tu już prezent wymyślony, nie super oryginalny ale wiem, że babcia się ucieszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Raczkowanie
|
Fajnie że się podobają..
![]() ![]() A ja tym razem przyszłam się poradzić.. Moja przyjaciółka z którą znamy się juz 15 lat obchodzi urodziny czy dobrym pomysłem byłoby oprócz jakieś materialnej rzeczy zrobić filmik z naszymi zdjęciami, głupkowatymi nagraniami, cytatami, tekstami ![]()
![]() |
![]() |
#566 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wg mnie to świetny pomysł ![]() ![]() ![]() I ja też mam problem, pisałam już w innym wątku, ale nikt nie odpisał, więc może tu ktoś mi pomoże ![]() Mój bliski kolega ma niedługo imieniny i nie wiem co mu kupić, a chciałabym aby to było coś naprawdę fajnego ![]() On interesuje się kolarstwem (kiedyś jeździł na zawody itd.), ekonomią/bankowością/finansami itp. a także motoryzacją. I kompletnie nie mam pomysłu na prezent. Mam nadzieję, że mi pomożecie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Wtajemniczenie
|
Mi przyjaciółka na urodziny zrobiła własnoręcznie album
![]() Okładka oznacza to co kocham i czym się fascynuję, zaś pierwsza strona w środku rzeczy, które uwielbiam. edit. dodam, iż każdy zawsze myśli, że album jest kupiony w sklepie, widząc jego okładkę ![]()
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
Witam was drogie wizażanki
![]() ![]() ![]() Więc były już -zdjęcia z własnoręcznie robionymi ramkami(wakacyjnymi, z muszelkami, z serduszkami itp ![]() -album ze zdjęciami(zrobiony na stary) W nim na 1 stronie długi cytat Paulo Coelho o miłości Kolejne strony to zdjęcia(wszystkie w sepii) i pasujące do zdjęć inne cytaty ![]() ![]() -był też torcik ![]() ![]() -była prezentacja multimedialna (śmieszna) :P Zaczęłam od tego jak byliśmy mali ale jeszcze osobno, potem jak się poznaliśmy, co razem przeżyliśmy do tej pory, ile dla mnie znaczy Potem przeszłam do tego co nas czeka :P(ślub, dziecko, dom, starość) W każdym slajdzie był obrazek zciągnięty z internetu (np małe dzieci, para, obrazki z cytatami,tekstami, obrazek z usg kobiety w ciąży, don, samochód, ślubna para, a na końcu dziadek i babcia trzymający się za ręce ![]() ![]() Proszę was dziewczyny o jakieś ciekawe pomysły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Przyczajenie
|
hej!
![]() Ja znalazłam dużo ciekawych pomysłów na prezent, sposobów na spędzenie oryginalnego wieczoru tylko we dwoje lub urządzenie naprawdę fajnej urodzinowej imprezki na tej stronce: www.pomyslnawieczor.pl Gorąco polecam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.