![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: najbardziej nielubiane prezenty...
Przede wszystkim porcelanowe figurki. Obleśnie błyszczące słoniki z porcaleny - fuj! Wszelkie pluszaki, chociaż zdarzają się odstępstwa od reguły - jak na razie jedno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W te święta jednak największym prezentem będzie dla mnie to, że babcia będzie mogła spędzić z nami je w domu, a nie na oiomie być może nieprzytomna... ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
porcelanowych figurek bleee chyba musze sie niektorych pozbyc :/ chyba ze beda to zolwie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
![]()
Do założenia tego wątku zainspirowały mnie reklamy telewizyjne.
A konkretnie jedna. Otóż jest to reklama pewnej firmy,która jako prezent dla panów oferuje golarki-a dla płci pięknej depilatory. Jak ją tylko zobaczyłam,to sobie pomyślałam- o nie! depilatora to ja na pewno bym nie chciała dostać w prezencie(pewnie dlatego,że jestem zadbana i na taki prezent bym się obraziła). A zaraz po reklamie tej firmy -inna znana marka -reklamująca kremy przeciwzmarszczkowe. Takiego kremu też bym nie chciała dostać-nawet naj,naj naj najlepszego,ponieważ rzeczy takiego typu lubię kupować osobiście. Na razie tylko to umieszczam na liście,ale jak coś mi się przypomni lub rzuci w oko-to dopiszę oczywiście. A czy Wy macie jakieś typy prezentów,których nigdy byście nie chciały dostać? ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czego byście nie chciały dostać w prezencie?
Skarpetek bądź dezodorantu (traktuję to tak jak Fresa depilator
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
np. mopa
![]() a tak serio to nie przepadam za tzw. durnostójkami czyli wszelkiego rodzaju figurkami aniołów, słoników itp... aż mnie ciary przeszły... No i te kiczowate śpiewające maskotki....
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
ee ja nie jestem tak przewrazliwiona i lubie dostawac praktyczne prezenty. na pewno nie chcialabym dostac psa ani zadnych ubran (no skarpetki ewentualnie moga byc, bo to takie praktyczne i nie czuje potrzeby wybierania ich samodzielnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Nie lubię dostawać najróżniejszych figurek, bo wg mnie służą do zbierania kurzu (i nie daję takowych). Na razie to tylko przychodzi mi na myśl.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Hmm... nie lubie dostawać dezodorantów, bo jakoś tak dziwnie się czuję
![]() ![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
nie chciałabym dostać żadnych figurek,ani rzeczy do pokoju....
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Żadnych ubrań, bo wole kupowac sama. Pare razy juz dostałam i nie bylam zadowolona. Nie chcialabym tez dostac pieniędzy, bo zawsze się rozchodzą i nic konkretnego nie kupuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
No i połączyłam
![]()
![]() |
![]() |
#103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Figurki, ubrania, obrazki, rzeczy z hipermarketu na ostanią chwilę (kiczowate wazoniki, figurki) - tego bym nie chciała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
nieznosze dostawac "perfum" za 15-20 zl od wszelkich cioc itp. szlak mnie trafia, bo wiem, ze nigdy nie uzyje, no chyba, ze jako odswiezacza w toalecie i to tez niekoniecznie.
oryginalnych wod perfumowanych tez nie lubie (szkoda kasy na cos czego i tak nie uzyje), chyba ze ktos zna mnie na tyle, ze wie jakim zapachom jestem wierna. ciuchy :| trafic w moj gust jest ciezko, a szafy i bez tego mam przeladowane. bizuteria nie w moim stylu, wszelkie durnostojki i kurzolapki i kwiaty doniczkowe. wybredna jestem ![]()
![]() |
#105 |
żona
|
Nie lubie dostawac figurek porecelanowych, czegos w tym stylu... nie potrzebne mi te badziewia... a ludzie czesto ida na prościzne i kupuja wlasnie takie figurki
![]() Takze ubran od rodziny typu ciotek, wujkow bo nigdy nie trafia w moj gust... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Taaaak, porcelanowe figurki brrrrrrr..., a nabrzydsze to takie ciemno brązowe, blyszczące.
Nie lubię też dostawać zegarow (już), bo mam ich cale mnóstwo, tzn w każdym pokoju i w pudłach na strychu. Nie mam gdzie ich wieszać ani stawiać tyle ich jest. Moi znajomi dostali w prezencie ślubnym DZIEWIĘĆ zegarów,a mieszkali w kawalerce 21 m kw.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
bleh porcelanowe figurki. Kurzą się w piwnicy . Wstyd mi coś takiego postawić na szafce. Różne duperelki nie w moim guście.
Lubie proste formy, bez rzadnych udziwnień i wywijasów barokowych( najchętniej wykupiłabym całą Ikeę ![]() Coż... są gusta i guściki....ale nigdy pzrenigdy nie powiedziałabym TŻ towi, lub jego mamie że coś mi się nie podoba, zawsze tylko się durnowato uśmiecham i dziekuje( ostatnio dostałam jakiegos tandetnego swiecącego mikołaja na okno:/od jego mamy). Za to mój TZ nie ma oporów w mowieniu kiedy coś mu sie nie podoba. POtrafi wrecz perfekcyjnie krytykowac mój styl.Koszula którą mu kupiłam. Najpierw mu się podobała. A po tygodniu, kiedy nie mogłam juz jej zwrócic do sklepu!!! , stwierdził ze nie bedzie w niej chodzil bo wszystko przemyslal i wyglada w niej gejowato!. To przykre ze został w ten sposob wychowany. Powinien zostac nauczony że bliskiej osobie nie powinno sie sprawiac przykrosci, nawet jesli cos sie nie podoba. PS. jeden pozytyw:dostałam ładny komplet bielizny z Triumpha od TZta, który sama wybrałam.
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
no coz, ja nie znosze dostawac rzeczy typu dezodoranty, kremy do rak, kremy do twarzy-zwlaszcza ze ciagle tego i tak mam zapas swoj wlasny-a do tego ciagle poszukuje czegos lepszego, lubie dostawac perfumy - ale tylko te ktore lubie wiec najlepiej mnie podpytac-bede spiewac bo kocham perfumy
![]() ![]() nie lubie skarpetek, *******ek na poleczki typu porcelanka, jakies dziwne bibeloty, wole pluszaki ale na szczescie MOJ UKOCHANY wie jakie pluszaki - mam serie szarych misiaczkow ![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Nie cierpie dostawac skarpetek!!!
![]() Pozniej perfum za 5 zl z targu bo nawet firanki zal nimi psikac ![]() I slownikow encyklopedii itp.Wolalabym dostac kase ![]()
![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
Ja też wolę kasiorę
![]() A nie nawidzę dostawać figurek z porcelany. Edytowane przez jotemka Czas edycji: 2006-12-18 o 12:48 Powód: kuku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Rzadko dostaje nielubiane prezenty. Ostatnio glownie dostaje pieniedze - z jednej strony to fajne, a z drugiej nie, bo to pojscie na latwizne. Obecnie prezentem, ktory dostaje, a za ktorym nie przepadam sa slodycze. Oczywiscie slodycze uwielbiam, ale z uporem maniaka staram sie od nich uwolnic, a gdy same do mnie przychodza to nie jestem w stanie sie im oprzec.
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
ubrań - wole kase żeby sobie coś samej kupić niż nie robić przykrości przez to, ze coś mi sie nie podoba
![]() ![]() porcelanowych dupereli ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
nie lubię figurek... tylko stoją i się kurzą. czasami tez wolę dostac kasę, ale tu chodzi o ten moment, kiedy odpakowywujesz prezenty i banan Ci się robi na buzi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie lubie figurek
chociaz ladnym obrazem/zkiem nie pogardze. nie mam nic przeciwko dostawaniu skarpetek, szlaikow, czapek, rekawiczek i bielizny - bo u mnie w rodzinie prezenty kupujemy sobie tylko w nablizszej rodzinie i kazdy wie, co kto lubi nie lubie dostawac kasy a najbardziej nie lubie, jak mi brat kaze sobie samej kupic prezent, a potem mi kase oddaje ![]() ale on biedny, zabiegany to mu wybaczam ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
niecierpie dostawac ciuchow - jakos tak sie zazwyczaj sklada ze nie trafiaja w moj gust i laduja w szafie
![]()
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Nienawidzę dostawać
-świeczek -kubków -miśków -ozdobnych tandetnych dupereli -jedzenia
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze miejsce rzecz jasna-porcelanowe figurki
Resztę bardzo chętnie ![]()
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: najbardziej nielubiane prezenty...
Hmm.. wsumie nie ma okreslonej kategori-> jezeli ktos nie trafia w moj gust wtedy prezent jest nie udany
![]() Figurki i te sprawy-> Lubie ale sama dobierac ![]() Przypomnialo mi sie cos--> Nie lubie jak osoby nie zbytnio mi bliskie daja mi ramke ze swoim zdjeciem (zdarzylo mi sie to 3 razy)
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
porcelana :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
ktoś tu pisał o porcelanie i kubkach..a ja bym chciała dostać takie coś do zaparzania herbatek (które ostatnio uwielbiam) - widziałam nawet takie śliczne kubki z pieskiem ..no ale raczej nie dostanę
![]() generalnie łatwiej byłoby zrobić listę tego co mogłabym dostać niż nie ![]() dlatego się wyłamię i napiszę co zawsze można mi kupić ![]() - srebrna biżuteria (ale nie kolczyki) - zegarek na rękę (im bardziej zwariowany tym lepiej) - książka (byle nie wspomnienia Stalina itp. ![]() - sprzęt AGD - typu toster, albo malutka suszarka - dodatek typu pasek, szaliczek - rajstopy w różnych kolorach - film DVD - talon do SPA lub fryzjera - samochód ![]() to bezpieczne prezenty, których nie ma szans zepsuć (no chyba że ktoś by się bardzo postarał ![]() nie chciałabym dostać: - figurek (co za zgodność) ![]() - ubrań - bo na 99% nie będą pasować albo zupełnie nie w moim stylu - golarki ![]() - perfum (większość wywołuje kichanie) - zestawu marketowych kosmetyków typu żel i balsam albo szampon - mam swoje ulubione marki a eksperymenty źle się kończą - zapaliniczki, cygar ![]() - pluszaka - no chyba że byłby to prezent od bliskiej osoby
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.