![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciekawe i zwariowane pomysly na prezenty
Pomysły wspaniałe, bajera!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Prezent dla spiocha
![]()
ZAPRASZAM!!! Kilka moich prac Papierowe szaleństwa sagap Galeria niewędraś - Dzieckiem być PREFERENCJE Edytowane przez sagap Czas edycji: 2007-02-03 o 23:53 Powód: Wieksze zdjecie :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
![]()
Jestem straaaasznym śpiochem bardzo mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny;D mam wielką prośbę...moja zwariowana koleżanka ma niedługo 18 urodzinki i chciałyśmy jej zrobić jakiś śmieszny i oryginalny prezent....jeśli macie jeszcze inne pomysły niż są na forum to prosze wrzućcie je;DDDD<mogą być całkiem zwariowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
hej;] ja ostatnio mialam taki pomysl ktory naprawde spoko wychodzi ;] znaczy moze nie jest to prezent ale dodatek do prezentu kupilam blok techniczny kolorowy .. kartki przecielam na pol tak ze mialam 20 kartke A5... zalatwilam kilka fotek z dziecinstwa mojej kumpeli .. pierwsza strona byla czarna wycielam z gazety literki i poprzyklejalam tak ze pisalo : "Zamiast kartki z zyczeniami" i na dole "Agnieszce z okazji urodzin" .. nastepne kartki to juz trzeba miec tylko pomysl jakis smiesznych napisow lacza sie one ze zdjeciem i piszesz sobie drukowanymi literkami czarnym cienkopisem ;] fajnie to wyglada;] no a jak juz wsjo zrobisz to idziesz to zabindowac i wychodzi taka ksiazeczka;] jako prezent kupilam jej winko;] ;] pozdrawiam;* ... a i fotki niestety nie moge dodac bo siostrzyczka mi na miesiac aparat wziela..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Przeglądałam wszystkie strony forum i ten pomysł utkwił mi najbardziej w głowie ![]() ![]() ![]() Moja przyjaciółka ma jutro imprezę urodzinową ![]() ![]() ![]() ![]() Gorące pozdrowienia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
jeśli będziesz wkładać malutkie rzeczy, to mogą to być nawet pudełka po zapałkach, jeśli większe to już nie wiem
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
Nikusia007 może pudełeczko metodą origami:
http://photo.163.com/photos/s_lisa118/74175561/#p1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
Nikusia007 jasne ze sie nie obraze;];];] bardzo sie ciesze ze moj pomysl sie przyda;] a co do kartonikow to ja jeden raz robilam sama i mi w miare wyszly fajne
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
ratujcie!
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Chi~
|
bukiecik z bibułkowych różyczek może?
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Na początku wątku jest super fajny słoń z ręczników. Znalazłam inne zwierzątka. Dobry pomysł na szybki i niespodziewany prezent (trzeba tylko miec dużo ręczników
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
Witam ;]
Czy znacie jakies polskie strony z instrukacja krok po kroku jak zrobic fajny prezent ? A drugie pytanie to czy da sie cos zrobic z korkow np od coca coli ? mam ich ok 20. i nie chce wyzucac bo moze sie przydadza ;] Chcial bym wlasnie jakis zwariowany prezent, dla mojej dziewczyny. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zadomowienie
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Przyczajenie
|
Super są Wasze pomysły!!!...
a wiecie może jak zrobić bukiet z lizaków serduszek? Nie wiem co wymyśleć dla 3 latka na urodziny. Raz zrobiłam bukiet z balonów, połączyłam takie długie i zwykłe okrągłe i kokardą obwiązałam na dole. Fajnie wyglądało bo był to duży bukiet ![]() Pozrawiam Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Przyczajenie
|
hej. co mogla bym .zrobic kupic chlopakowi na nasza pierwsza rocznice? cos w miare szybkiego ale efektywnego??
myslalam zeby upiec ciasto z napisem "kocham Cie" ale chciala bym cos jeszcze.. a przy okazji szukam czegos dla niego na 18 bo sie zbliza! PROOSZE POMOZCIE! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
jakby ktoś nie miał pomysłu na prezent dla przyszłej panny młodej,
proszę bardzo...
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Kamlciu super pomysl!!! szkoda tylko ze nie mialam takiej inspiracji w czerwca
![]()
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
świetny pomysł ten prezent dla mężatki. Mogę skopiować? proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
sagap nie teraz przyda się przy następnej okazji...
![]() mmajka jeżeli podoba Ci sie taki prezent to zgapiaj ile sie da, po to tu wstawiłam zdjęcia ![]()
![]() |
#173 |
Przyczajenie
|
szukałyśmy ostatnio z koleżanką oryginalnego prezentu na 18stkę dla naszej przyjaciółki, ja trafiłam tu i przyznam, że pomysł Kamilci nas zainspirował
![]() ![]() - ślicznego aniołka z porcelany- na szczęście - notesik- żeby nie zapomnieć o tym,co najważniejsze - ramkę, a właściwie 3 małe ramki połączone w jedną dużą, w każdej z ramek nasz zdjęcia, na oprawce napisane 'Żebyśmy się nigdy nie zgubiły...' - na chwile samotności - 2 małe filiżanki - na spokojne wieczory we dwoje - 2 pary stringów- na odważne noce - dziecięce buciki- na wszelki wypadek Wyszło naprawdę fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: Ciekawe i zwariowane pomysly na prezenty
Mam prośbę, prosiłabym o przesłanie mi instrukcji krok po kroku wykonania tortu z papieru toaletowego lub tortu z pampersów, bo chciałabym skorzystać z tego pomysłu, ale nie bardzo wiem, jak
![]() Z góry dziękuję za pomoc ![]() Monica2101 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie! Mogłabyś mi dokładnie powiedzieć jak zrobić tego ludzika z drewnianej łyżki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...&postid=333824
A konkretniej, nie wiem jak dołączyć te rączki i z czego je zrobić no i jak wykonać ten kapelusz, koszyczek i z czego :P Pomysł świetne, dziękuję za inspiracje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Macie naprawdę świetne pomysły!!
![]() Część z nich na pewno wykorzystam ![]() Ja na prezenty 18kowe często robiłam antyramy ze zdjęciami i śmiesznymi podpisami do nich. ![]() ![]() Teraz wpadłam na inny pomysł ponieważ koleżanka ma teraz urodzinki i razem studiujemy kierunek chemiczny więc pomyślałam że zrobię jej 'zestaw małego chemika' ![]() będzie on wyglądał tak: -3 probówki (o będą takie sole do kąpieli zapakowane w coś co przypomina probówkę) <---- dostępne w różnych drogeriach :P -zlewka (taka profesjonalna zlewka chemiczna kupiona w sklepie medycznym za 8zl, a w środku będą cukierki) -okulary ochronne (dziecięce zabawkowe okulary przeciwsłoneczne ![]() - gumowe rękawiczki ochronne (obwiązane wstążeczką) Myślałam żeby dokupić jeszcze papierki do pomiaru pH ale są troche za drogie ![]() ![]() ![]() Co o tym myślicie? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Przyczajenie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.