|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
rahatlukum - co to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
tez mnie to zastanawia . . .
#2043 |
Zakorzenienie
|
Taki turecki przysmak, jakby galaretka, ale zupełnie inna. Strasznie słodkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
mój tez by sie cieszyl ze zdalnie sterowanego samolotu.. hamak dostal na imieniny (swietna rzecz)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zakorzenienie
|
to moze w jakims tureckim kupic mozna?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Zadomowienie
|
Moze w kuchnich swiata jesli jest taki sklep we Wroclawiu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
BAN stały
|
ja mam z moim TZ tak - 6. grudnia mikolaj, 14. grudnia rocznica, potem prezent pod choinkę..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
No właśnie przed Mikołajkami niestety się nie wybieram
![]() Dzięki dziewczyny, nie wiem czy we Wrocławiu są jakieś kuchnie świata (tzn. byłam tylkow Piotr i Paweł), ale poszukam jutro lub w piątek jeszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Przyczajenie
|
![]()
hmm....witam
![]() z moim byłym chłopakiem mam dosc dobry kontakt, moglabym zaryzykowac i stwierdzic ze wrecz przyjacielski ... i na Gwiazdkę chcialabym dać mu prezent,ale wiem ,że jego nie stać na prezent dla mnie... oczywiscie nie bedzie to nic duzego,drogiego... poradzcie mi Kochane czy to dobry pomysl? |
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba mamy ten sam problem bo moj TŻ tez nie ma konkretnych zaintresowani i ja nie wiem co mu kupic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Zakorzenienie
|
kurcze..
szalik już ma, na dodatek go lubi i pasuje mu do kurtki błagam pomożcie co jeszcze można kupić niezobowiązującego na początek znajomości? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Zadomowienie
|
Dot.: trudne...;/
dajesz prezenty z mysla ze ktos ci musi koniecznie tez dac cos od siebie??
![]() w dawaniu chyba nie o to chodzi
![]() |
#2056 |
Wtajemniczenie
|
Ja mojemu kupiłam w zeszłym roku dwie koszatniczki i wyposazenie dla nich
![]() Ma 22 lata i jak widzi szczeniaczki, male futrzaczki itp. to mu kolana miekna ![]() a Kosie są słodkie ![]() Niestety nie wiem co mu kupić na gwiazdkę :/ W listopadzie dostał ode mnie na urodziny dobrą piłkę do nogi (fascynuje sie tym sportem) |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() rok temu kupiłam mu bluzę z gramofonem, nosi ją do dziś -> www.unclegreg.pl torba na winyle jak najbardziej wskazana! albo może samego winyla? jakiego typu muzykę gra? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Raczkowanie
|
...wiesz kupując mu prezent możesz postawić go mimo wszystko w niezręcznej sytuacji....owszem prezenty daję się z myślą, że ta druga osoba nie musi nic dawać.....ale postaw się w jego sytuacji- będzie mu mimo wszystko przykro.....więc musisz wybrnąć z tego inaczej- jako prezent kup mu drobiażdżek maciupki -jak twoje zdjecie w mini rameczce, albo po prostu zdjęcie do portfela....i zaproponuj mu, że skoro zbliżaja się święta chciałabyś żebyście nie myśleli o prezentach, ale zrobili razem coś szczególnego- na przykład dzień przed poszli razem na spacer tam ,gdzie jeszcze nie byliście albo po prostu sam na sam posiedzieli u ciebie lub u niego w domu przy herbatce i filmie....taki wiesz wasz szczególny prezent dla siebie- chila razem....i wówczas możesz mu dać to zdjęcie- że niby było ci miło i chcesz żeby zawsze miał cię przy sercu
![]()
#2060 |
Wtajemniczenie
|
bardzo mi sie spodobal pomysl karnetu bozonarodzeniowego :P ...jendak moje pomysly zyczen dobiegly do 6 i dalej mam pustke w glowie, prosze o pomoc...co umiescilycie w takowym karneciuku ...hmmm??
#2061 |
Zadomowienie
|
*sloneczko* chodzi chyba o to (jak mówi cappala) żeby on nie czuł się głupio, kiedy dostanie od niej prezent, a nie będzie mógł się odwdzięczyć
myiorek daj mu cos takiego raczej 'symbolicznego', bardziej tak żeby widział, że się postarałaś, nie że wydałaś pieniądze ![]() to zdjęcie to fajny pomysł ![]() a może zrób coś sama? jakąś rameczkę i włóż tam wasze zdjęcie (albo całej ekipy, z jakiejś imprezy, z wakacji), albo zrób na kompie prezentacje ze zdęciami i piosenkami które lubicie i daj mu na płycie, upiecz pierniczki świąteczne, ( poszukaj pomyslów na zrób to sam ![]() w każdym razie najlepiej coś takiego żeby było widać że włożyłaś dużo pracy a mało pieniędzy, tak po prostu, że o nim pamiętałaś, że chciałaś mu zrobić niespodziankę napewno się ucieszy a nie będzie mu głupio, że nie może się 'odwdzięczyć' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Propozycje: - kupon na ciasto (on wybiara jakie upieczesz) - kupon na wspólne uprawianie dowolnego sportu, - kupon na zwolnienie z odkurzania, sprzatania, zmywania (zalezy jakie ma obowiazki, no chyba ze nie mieszkacie razem) - kupon na ponadprogramowe oglądanie meczu (wyjsie z kolegami) - kupon na masaz, - kupon na śniadanie do łóżka, - kupon na dowolną przyjemnosc.... Mysle ze trzeba je dopierac indywidualnie.. i nie chodzi o to ze potem Ty biedulka bedziesz musiała sie podporzadkowac. Mój mąż przeciez nigdy tych kuponów nie wykorzystywał, za to ile było smiechu i satysfakcji, ze w kazdej chwili moze cos wykorzystac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
skoro uwazasz ze moze zle soe czuc z jakims prezentem od ciebie to zrob cos co nie kosztuje nic poza czasem-nagraj piosenki ktorych szukal, kolaz ze zdjec kraju ktory chcial zwiedzic itd
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla Eks
dzieki dziewcyny ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Konto usunięte
|
kostka rubika
aniolek z masy solnej motyl na firankę długopis 4-kolorowy itd. |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Raczkowanie
|
hm... a może by tak rękawice trenerskie (nie wiem czy tak się to nazywa), no wiecie, takie np. na siłownie, skórzane, żeby nie było odcisków podczas ćwiczeń? a co do tego ?
oo a do tego kubek do pracy, bo pije w plastikach np. z napisem "kubek szefa" =P Edytowane przez malinella Czas edycji: 2008-12-04 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |
perfumove love
|
Cytat:
Ale już np. pieczenie pierniczków dla Byłego to lekkie przegięcie ![]() ![]() Także wszelkie aniołki pierdółki kurzołapacze nie uważam za dobry prezent dla faceta. Chyba że zbiera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.