Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-19, 13:24   #4351
vacancy
Raczkowanie

Dot.: Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy

Cytat:
Napisane przez wontrubka Pokaż wiadomość
Jakaś masakra się tu zrobiła licytujemy się która ma gorzej, u której wujas nie przyszedł, który to dzień cyklu i która ma więcej objawów ciążowych

ann_s2, zależy jak długie normalnie masz cykle i czy regularne... bo jak nie, no to w sumie cóż można powiedzieć - czekaj grzecznie!

vacancy, co to znaczy, że ciało się zmieniło??? I ŻADNEJ CIĄZY sprzed dwóch miesięcy!!! Dziewczyno, masz już drugi normalny okres, więc przestań świrować! a to i tak szczęście, bo znam dziewczynę, której po escapelle okres zatrzymał się na 3 miesiące!
W ogóle mam brzuch taki ciazowy jakis No i piersi zawsze mialam srednie, a teraz jak tak patrze to normalnie balony Wkrecam sobie ciaze z marca, bo wtedy tez poszalalam w owulacje No, ale niby potem mialam wujaszka w marcu i w kwietniu i teraz mam, ale to cialo... No i jakas zaspana, zmeczona chodze, taka do... Ale tak jak w tym miesiacu to tak w zadnym nie schizowalam
vacancy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 15:04   #4352
OoDestinyoO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Ale mamy miesiąc schiz nie dziewczyny? Jak nigdy tutaj chyba. Wszystkie co do jednej schize złapały.
Jestem wyjątek bo czekam spokojnie na wujka i wiem że przyjdzie
U mnie 20 dc. jest spokojnie na luziku bardziej martwi mnie to że złapałam grypę jelitową,tragicznie się czuję

Dziewczynki spokojnie,jestem pewna że wujaszek na pewno u wszystkich Was zagości
OoDestinyoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 17:20   #4353
ann_s2
Raczkowanie

od jakiegoś czasu cykle były co 31, 33 dni :d
ale zrobiłam dwa testy i negatyw ;p a termin spodziewnego wujka na 14.05 miałam ;p
no nic czekam na razie, ale może to przez tą portugalie od 25.04 do 30.04
ann_s2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 17:42   #4354
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
ooo w końcu i Ciebie dopadło schizowanie ale skoro ćwiczysz więcej to może to mięśnie? mi też się waga zatrzymała mimo, że w obwodach mam znacznie mniej to ważę tyle samo co wcześniej. Nie schizuj! Nie TY! Ty tu jesteś moją oazą spokoju!
Ja jestem oaza spokoju? Widac, ze nie mialas ze mna do czynienia w realu
Ja tez mam swoje problemy, tyle ze jakos rzadko mam potrzebe pisania o tym na forum..nauczylam sie, ze trzeba uwazac, co sie pisze, bo ktos to moze wygrzebac i wykorzystac w brzydki sposob.
Zlapala mnie chiza, ale wujek byl pare dni temu, wiec to chyba niemozliwe, nie? moze waga sie zepsula? a moze zwyczjanie urosla mi dupa? choc to ostatnie raczej wykluczam
katja_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 17:47   #4355
vacancy
Raczkowanie

Ja sobie za to na maksa wkrecilam ciaze, bo doszlam do wniosku, ze moje cialo nie jest juz moje, brzuch, wieksze piersi, do tego czuje sie dziwnie senna i jem ile wlezie.. Schiza, schiza
Stary 2012-05-19, 17:49   #4356
Akcila
Rozeznanie

Katja ale przecież tłuszcz jest lżejszy od mięśni, więc skoro więcej ćwiczysz to masz więcej mięśni i mniej tłuszczu i myśle że one dodały te 1,5 kg, chociaż to może być też zwiazane z pora dnia o której się warzyłaś. bo wieczorem jesteś cięższa niż rano.
Akcila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 17:54   #4357
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vacancy Pokaż wiadomość
Ja sobie za to na maksa wkrecilam ciaze, bo doszlam do wniosku, ze moje cialo nie jest juz moje, brzuch, wieksze piersi, do tego czuje sie dziwnie senna i jem ile wlezie.. Schiza, schiza
mi tez od 2 dni ciagle chce sie spac, moze cos z cisnieniem?

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Akcila Pokaż wiadomość
Katja ale przecież tłuszcz jest lżejszy od mięśni, więc skoro więcej ćwiczysz to masz więcej mięśni i mniej tłuszczu i myśle że one dodały te 1,5 kg, chociaż to może być też zwiazane z pora dnia o której się warzyłaś. bo wieczorem jesteś cięższa niż rano.
Zawsze waze sie rano, na czczo
Ja mam taka nazieje, ze to moje wielkie MUŁY, ale jakos nie moge tego przyjac do wiadomosci
Stary 2012-05-20, 00:58   #4358
xXMalinowaLadyXx
Zadomowienie

Wiecie co?? Miałam Wam nie mówić i długo się zastanawiałam, czy to zrobić iiiiii nooo dobrze- zrobię to i powiem: otóż.....tak, wszystkie jesteście w ciąży z poprzedniego miesiąca, dwóch, a nawet trzech A ja to jestem w tej sprzed 6 miesięcy- wiecie, wtedy co to mi gumka pękła
Dziewczyny bez przesady !!!!! boooo : pala:
Nie ma żadnych ciąż !!!!!!!

W ogóle to mam dni płodne i za przeproszeniem - chce mi się
A teraz zabieram swój 6-miesięczny brzuch i idę spać, bo wy to już pewnie jako dobre mamusie grzecznie śpicie

WĄTEK UBRANIOWY:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68701111
WĄTEK KOSMETYCZNY[/B]
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68702621
xXMalinowaLadyXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 09:50   #4359
wontrubka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xXMalinowaLadyXx Pokaż wiadomość
Wiecie co?? Miałam Wam nie mówić i długo się zastanawiałam, czy to zrobić iiiiii nooo dobrze- zrobię to i powiem: otóż.....tak, wszystkie jesteście w ciąży z poprzedniego miesiąca, dwóch, a nawet trzech A ja to jestem w tej sprzed 6 miesięcy- wiecie, wtedy co to mi gumka pękła
Dziewczyny bez przesady !!!!! boooo : pala:
Nie ma żadnych ciąż !!!!!!!

W ogóle to mam dni płodne i za przeproszeniem - chce mi się
A teraz zabieram swój 6-miesięczny brzuch i idę spać, bo wy to już pewnie jako dobre mamusie grzecznie śpicie
hahahhhah

vacancy! czy mi się zdaje, czy dwa dni temu pisałaś, że masz okres??? no to jaki jest problem? wzdęty brzuch i pełne piersi to chyba normalna sprawa przy okresie, senność tak samo - ja przynajmniej mam tak zawsze! Schizowanie schizowaniem ale już bez przesady!! do okresu można, potem już nie usprawiedliwiam

katja24, no ale Ty nigdy nie schizowałaś z nami, raczej byłaś z tych uspokajających Ja się trzęsłam, że kochałam się w dni płodne i mogłam liczyć na Twoje - ja też to robię i jeśli guma jest cała to nie wnikam tak jak mówi Akcila - to z pewnością przyrost tkanki mięśniowej

u mnie tydzień do wuja... spinam się, nie powiem, że nie, ale staram się jak mogą nie schizować i trzymać fason

wontrubka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 10:09   #4360
xXRudaXx
Raczkowanie

31 dni i mam ten brązowy śluz uznać za okres pierwszy naturalny też był bardzo skąpy no ale bez przesady
Stary 2012-05-20, 10:21   #4361
Mariatta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ann_s2 Pokaż wiadomość
od jakiegoś czasu cykle były co 31, 33 dni :d
ale zrobiłam dwa testy i negatyw ;p a termin spodziewnego wujka na 14.05 miałam ;p
no nic czekam na razie, ale może to przez tą portugalie od 25.04 do 30.04
Na pewno, mi się kiedys tydzień przesunął po takim wyjeździe za granicę.
Mariatta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 11:13   #4362
vacancy
Raczkowanie

Cytat:
hahahhhah

vacancy! czy mi się zdaje, czy dwa dni temu pisałaś, że masz okres??? no to jaki jest problem? wzdęty brzuch i pełne piersi to chyba normalna sprawa przy okresie, senność tak samo - ja przynajmniej mam tak zawsze! Schizowanie schizowaniem ale już bez przesady!! do okresu można, potem już nie usprawiedliwiam

katja24, no ale Ty nigdy nie schizowałaś z nami, raczej byłaś z tych uspokajających Ja się trzęsłam, że kochałam się w dni płodne i mogłam liczyć na Twoje - ja też to robię i jeśli guma jest cała to nie wnikam tak jak mówi Akcila - to z pewnością przyrost tkanki mięśniowej

u mnie tydzień do wuja... spinam się, nie powiem, że nie, ale staram się jak mogą nie schizować i trzymać fason
wontrubka no tak, tak dzisiaj 3 dzien wujaszka.. Ale dzisiaj cos zaczyna byc bardzo skapy.. A zazwyczaj jest obfity 7 dni! Ja sama nie wiem Wewnetrznie czuje sie jakos dziwnie od stosunku a ten brzuch to zauwazylam juz wczesniej.. Ja zwariuje, te ciaza mnie przesladuje niemilosiernie..
Stary 2012-05-20, 11:19   #4363
wontrubka
Wtajemniczenie

Cytat:
wontrubka no tak, tak dzisiaj 3 dzien wujaszka.. Ale dzisiaj cos zaczyna byc bardzo skapy.. A zazwyczaj jest obfity 7 dni! Ja sama nie wiem Wewnetrznie czuje sie jakos dziwnie od stosunku a ten brzuch to zauwazylam juz wczesniej.. Ja zwariuje, te ciaza mnie przesladuje niemilosiernie..
Kochana, nic nie wskazuje na to, żebyś przy następnym okresie za miesiąc miała się uspokoić więc pójdź do apteki, wydaj niepotrzebnie te 10 zł i zrób test (przy okazji kup podpaski, bo wujaszek z pewnością nie powiedział jeszcze ostatniego słowa ). I kiedy już zobaczysz wynik negatywny to weź uwierz!

Stary 2012-05-20, 11:22   #4364
vacancy
Raczkowanie

Cytat:
Kochana, nic nie wskazuje na to, żebyś przy następnym okresie za miesiąc miała się uspokoić więc pójdź do apteki, wydaj niepotrzebnie te 10 zł i zrób test (przy okazji kup podpaski, bo wujaszek z pewnością nie powiedział jeszcze ostatniego słowa ). I kiedy już zobaczysz wynik negatywny to weź uwierz!
Nie no, moze sobie odpuszcze.. To moja psychika wytwarza takie historie, bo jak czytam moje wpisy stad sprzed 2 miesiecy to naprawde wszystko bylo okej, nic nie peklo ani nic a skoro mam okres.. juz w sumie 3 to jest ok, prawda? ja to dopiero jestem schizolec.
Stary 2012-05-20, 11:27   #4365
wontrubka
Wtajemniczenie

OMG!! wkręcasz sobie ciąże sprzed TRZECH miesięcy ???? mistrzostwo! PRZYSIĘGAM Ci, że nie jesteś w ciąży! A jeśli jesteś, to obiecuję, że wezmę od Ciebie dzieciaka na wychówek

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

edit: od DWÓCH, ale ten okres jest już trzeci tak? tak czy siak, to nie ciąża! Zbieraj lepiej energię teraz, bo za tydzień ja zaczynam schizy i trzeba mnie będzie naprostować

Stary 2012-05-20, 11:46   #4366
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
hahahhhah

No bo w tym cyklu tez tak robie i guma jest poki co cala, wiec nie wnikam

Wy tez macie przy owulacji powiekszony brzuch? Bo ja mam, i troche pobolewa.
Stary 2012-05-20, 12:07   #4367
vacancy
Raczkowanie

Cytat:
OMG!! wkręcasz sobie ciąże sprzed TRZECH miesięcy ???? mistrzostwo! PRZYSIĘGAM Ci, że nie jesteś w ciąży! A jeśli jesteś, to obiecuję, że wezmę od Ciebie dzieciaka na wychówek

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

edit: od DWÓCH, ale ten okres jest już trzeci tak? tak czy siak, to nie ciąża! Zbieraj lepiej energię teraz, bo za tydzień ja zaczynam schizy i trzeba mnie będzie naprostować
No, bo ja schizuje po tym stosunku marcowym owulacyjnym Pozniej w marcu dostalam @, potem mialam przerwe miesieczna to w kwietniu dostalam no i w maju w owulacje tez poszalalam i teraz mam 3 @ Co nie?! Mistrzostwo Dobra, zbieram sil, zeby Cie doprowadzic do porzadku
Stary 2012-05-20, 13:01   #4368
Niewymierna
Rozeznanie

VACANCY! Była gumka cała = nie ma ciąży.
Za to ja mam skurcze ciążowe, na samą myśl, że mogłabym w niej być. Ja wiem że po owulacji to już prawie bezpiecznie jest, ale kopnijcie mnie gdy kiedyś jeszcze przyjdzie mi to głowy spróbowanie jak jest bez gumki.

Minęły dwa tygodnie, okres niby był i obfity że hoho, ale coś mnie kusi aby wydać to 10 zł i zrobić test
Niewymierna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 13:07   #4369
Arya90
Zakorzenienie

A ja 2 dni do okresu i kurde nadal żadnych oznak!
zwariuje tutaj!
schizę mam taką, że hej.
co prawda w tym mies 0 szans na ciążę, nic nie pękło ani nic. nawet seksu w owu nie było

ale się martwię i tak. nie bijcie... czy na pewno escapelle zadziałała...

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 14:20   #4370
vacancy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niewymierna Pokaż wiadomość
VACANCY! Była gumka cała = nie ma ciąży.
Za to ja mam skurcze ciążowe, na samą myśl, że mogłabym w niej być. Ja wiem że po owulacji to już prawie bezpiecznie jest, ale kopnijcie mnie gdy kiedyś jeszcze przyjdzie mi to głowy spróbowanie jak jest bez gumki.

Minęły dwa tygodnie, okres niby był i obfity że hoho, ale coś mnie kusi aby wydać to 10 zł i zrobić test
Ja im jestem starsza tym bardziej boje sie ciazy W ogóle podczas seksu wszystko jest w porzadku, czasem zerkam czy wszystko OK, ale pozniej.. Zycia nie mam. Stres, schizy, sny.. Idzie zwariowac. Ide zarejestrowac sie do gina. Zastanawiam sie czy nie przejsc na tabletki.. Ale mam jeszcze czas wiec rozwaze ta opcje

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
A ja 2 dni do okresu i kurde nadal żadnych oznak!
zwariuje tutaj!
schizę mam taką, że hej.
co prawda w tym mies 0 szans na ciążę, nic nie pękło ani nic. nawet seksu w owu nie było

ale się martwię i tak. nie bijcie... czy na pewno escapelle zadziałała...
Zadnej ciazy nie ma! Gumka byla cala, seksu w owulacje tez nie bylo, wiec no stress! I jeszcze tabletka, na pewno zadzialala Wiec prosze sie nie stresowac, schizowac tylko porzadnie zrelaksowac No pomysl, nie ma bata na ciaze
Stary 2012-05-20, 14:36   #4371
Akcila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katja_24 Pokaż wiadomość
No bo w tym cyklu tez tak robie i guma jest poki co cala, wiec nie wnikam

Wy tez macie przy owulacji powiekszony brzuch? Bo ja mam, i troche pobolewa.

No ja właśnie mam podobnie, w trakcie okresu mam płaski brzuch a przy owulacji się powiększa (a powinno byc odwrotnie)
Stary 2012-05-20, 14:41   #4372
vacancy
Raczkowanie

Cytat:
No ja właśnie mam podobnie, w trakcie okresu mam płaski brzuch a przy owulacji się powiększa (a powinno byc odwrotnie)
Ja to obojetnie w której fazie cyklu bym nie byla to i tak widze ten ciazowy bembolek
Stary 2012-05-20, 14:57   #4373
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w sumie mam plaski tylko pomiedzy
Tzn jak patrze z boku, to wyglada na plaski, ale czuje sie jakby byl spuchniety i twardy :/
Stary 2012-05-20, 15:47   #4374
Akcila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katja_24 Pokaż wiadomość
Ja w sumie mam plaski tylko pomiedzy
Tzn jak patrze z boku, to wyglada na plaski, ale czuje sie jakby byl spuchniety i twardy :/
Oj coś o tym wiem, często takie coś mam.
Stary 2012-05-20, 20:28   #4375
wontrubka
Wtajemniczenie

katja24, ja się czuję podczas owu tak jak w pierwsze dni okresu. Boli mnie brzuch, cycki, puchnę i jest mi niedobrze.

ejj... trochę mnie zaraziłyście swoim schizowaniem... i o ile większość nie ma kompletnie powodu do obaw, bo albo są w trakcie okresu, albo tuż po, albo NIE kochały się w owulację... tak ja... oczywiście beztrosko szalałam w dni płodne a do wujka jeszcze prawie tydzień

Stary 2012-05-20, 21:02   #4376
OoDestinyoO
Wtajemniczenie

Cytat:

ejj... trochę mnie zaraziłyście swoim schizowaniem... i o ile większość nie ma kompletnie powodu do obaw, bo albo są w trakcie okresu, albo tuż po, albo NIE kochały się w owulację... tak ja... oczywiście beztrosko szalałam w dni płodne a do wujka jeszcze prawie tydzień

wontrubka dostaniesz na żebyś się nie pogrążała w rozpaczy to powiem że ja tydzień temu też kochałam się w owulacje i wiem że w ciąży nie jestem u mnie 21 dc,wujaszek przybędzie 24 dc i wszystko gro jak w zegarku
OoDestinyoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 21:06   #4377
KamilaEwa
Raczkowanie

ojj musiałam troch nadrobić :P ale Juwenalia były i czasu na neta nie było
Ode mnie Wujek odjeżdża także wysłałam go wszystkim oczekującym teraz chcica pewnie mnie najdzie....ale trzeba uważać w dni płodne ! :P

I’ve loved and I’ve lost .

KamilaEwa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-20, 21:10   #4378
vacancy
Raczkowanie

Ja to chyba serio jestem w tej ciazy, brzuch jest CIAZOWY ! I co z tego, ze mam @. Niedobrze mi dzis bylo.. i ten brzuch, on taki nigdy nie byl.. Naprawde, strasznie sie boje, az sie poplakalam jak patrzylam do lustra.. To niemozliwe zeby tak sie zmienil!! Cos mi sie wydaje, ze to ta marcowa ciaza, jak nic..
Stary 2012-05-20, 21:13   #4379
martyna1633
Przyczajenie

a co jeśli facet chce mieć dziecko ma 25 lat a ja 20 i tez bym chciała ale wiem jaki to obowiązek
martyna1633 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 21:41   #4380
KamilaEwa
Raczkowanie

Cytat:
Ja to chyba serio jestem w tej ciazy, brzuch jest CIAZOWY ! I co z tego, ze mam @. Niedobrze mi dzis bylo.. i ten brzuch, on taki nigdy nie byl.. Naprawde, strasznie sie boje, az sie poplakalam jak patrzylam do lustra.. To niemozliwe zeby tak sie zmienil!! Cos mi sie wydaje, ze to ta marcowa ciaza, jak nic..
to może faktycznie zrób test dla spokoju własnego

I’ve loved and I’ve lost .

KamilaEwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości