|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy
Cytat:
![]() Moje faworyty w pozycjach to : misjonarska zwykle często z niej korzystamy,nowe odkrycie na pieska (kiedyś ta pozycja powodowała ból,teraz po dłuższych pieszczotach idzie jak ta lala),na łyżeczkę
|
|
|
|
|
#4712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TŻ jest biedny, ale najsmutniejsze jest to, że ja go w tych dniach naprawdę nie lubię a co do misjonarskiej z nogami na ramionach TŻ, to jej nienawidzę!!! To jedyna pozycja, w której naprawdę mnie boli więc TŻ nawet już nie próbuje... ja najbardziej lubię misjonarska z nogami oplecionymi w pasie TŻ... o tak!
|
|
#4713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://besty.pl/1273701 ![]() Dziewczyny tak wgl to jeszcze trochę i skończymy I część Naszego cudownego antyschizowego wątku
Edytowane przez OoDestinyoO Czas edycji: 2012-06-20 o 15:27 |
|
|
|
|
#4714 |
|
Raczkowanie
|
Z nogami na plecach też polecam.
OoDestinyoO U mnie też kiedyś na pieska powodowała straszny ból, a ostatnio nic mnie nie bolało i nawet było przyjemnie.
|
|
|
|
#4715 |
|
Wtajemniczenie
|
OoDestinyoO
no to pisać pisać, nie obijać się i dobijać do 5000 w sumie refleksja mnie taka naszła, ze przez te 5 tysięcy postów nie trafiła się jeszcze żadna z nas zaciążona (odpukać!!! ) ![]()
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tak trzymać jak najdłużej![]() u mnie TŻ się pochorował i nie było seksiuku od hohoho, później ja się posypałam i tak o misjonarzu sobie mogę pomarzyć
|
|
#4717 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co do pozycji to uwielbiam jeszcze misjonarke z nogami własnie na ramionach TŻta,pozycje w staniu i na krześle aaach rozmarzyłam się a tu nauka i na razie zero seksu do soboty : ( i do gina się przejść muszę w najbliższym czasie.. a obrazek przegenialny !! hahaha
![]() . . Edytowane przez dropit Czas edycji: 2012-06-20 o 17:40 |
||||
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie daj boziu seks, brrrrCo do nog w gorze, to ja tez nie moge, boli jakby mnie kto od srodka rozrywal.
|
|
#4719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja dla odmiany mam problemy z klasyczną misjonarską, taka z nogami w górze jest super za to. |
||
|
|
|
#4720 |
|
Raczkowanie
|
ja też mojego Tż. nie lubie przed wujaszkiem i źle to na nas wpływa, ja rycze a on nie wie o co chodzi
no ale raz w miesiącu musi wytrzymać:P lepiej że to ja ryczę a nie 'nasz' bachor![]() Czekam na wujaszka, dziś 26dc i czuje, że to już tużtuż bo spuchłam jak piłka i Tż. mówi, że mam 'miesiączkowy brzuszek'.. Mnie to zawsze wkurza, bo jak założe coś obcisłego to wyglądam jak w ciąży no ale chociaż wiem, że wujaszek przyjdzie i nie mam co się stresować, a w 1dc odrazu mi brzuch spada.Aa, co do pozycji to jednak misjonarska z nogami u góry jakoś mi najbardziej sie podoba, bo wtedy mi jest najlepiej u góry też lubie ale musimy mieć wcześniej dłuższą rozgrzewke.. A na pieska chyba ostatnio próbowałam jak miałam 19 lat (4 lata temu :O) i wtedy mi się nie podobało i już nigdy nie próbowałam..
Edytowane przez maya89 Czas edycji: 2012-06-20 o 18:47 |
|
|
|
#4721 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, to ja nie wiem, co ja mam, że dla mnie misjonarska pod takim czysto fizycznym względem jest bez rewelacji... Naprawde, prawie nic nie czuje, ale myślę, żeby jeszcze spróbować z nogami na ramionach, może tu będzie trochę inaczej. Ale tak normalnie to prawie, że TZ nie czuje, a nie jestem jakaś "wielka"
hmm, może on jest mały?Za to od tyłu na pieska czuje bardzo dużo, ale jakoś do orgazmu pochwowego to mi chyba jeszcze daleko. Ale myślę, że TZ nie obrazi się, jeśli mu powiem, że ćwiczymy aż do skutku ![]() Co do PMS to nie mam pojęcia o czym mowicie totalny luz, tylko cycki prawie o rozmiar większe, wyłażą perfidy ze stanika |
|
|
|
#4722 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4723 |
|
Rozeznanie
|
No widzę że nie tylko ja lubię pozycję misjonarską
, ale ostatnio polubiłam na jeźdźca, a od tyłu muszę mieć nastrój, bo po prostu czasami jest cudownie, a czasami boli i zero przyjemności. Ja jeszcze nie mam problemów z praca TŻ-eta, bo na razie studiujemy razem, a on tylko w weekendy do pracy chodzi. Chociaż nie mogę powiedzieć, nic złego bo po pierwsze wiem że musi pracować, a po drugie jak np. po pracy jest jakaś wystawa/film w browarze czy coś na co chcę iść to TŻ-et zmęczony pójdzie ze mną. A mi jest po prostu głupio tak ciągnąć, bo on taki zmęczony jest. |
|
|
|
#4724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Miałam na myśli, że go nie odczuwam i to co opisujecie jest mi kompletnie obce. :P |
|
|
|
|
#4725 |
|
Rozeznanie
|
Wontrubko Z prezerwatywami to w ogóle kowbojka niewygodna jest.
Ja lubię taką z nogami oplecionymi wokół Tża. Jestem taka spalona, że została mi nadana nazwa "moja cegiełka". |
|
|
|
#4726 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Wtrącę się trochę- ja też za misjonarską średnio przepadałam chooooociaż z tymi oplecionymi nogami było fajnie chociaż tak bardziej ze względu na bliskość. Natomiast z nogami na barkach już dużo lepiej, ale drętwiały mi szybko Na górze zwykle najszybciej dobijałam do celu Kurde dziewczyny iiii no właśnie niby sobie na ten temat bazgrze na wątku rozstaniowym, ale jakoś nie mogę się tam wkręcić, a was już znam i wiem, że można na was liczyć więc troszeczkę wam zaśmiecę. No to......Ex w ogóle się nie odzywa- padło trochę nieprzyjemnych słów. Wyszło na to, że byłam ostatnio marudna itd i że się wypalił. No ale cóż...nawet nieźle sobie psychicznie radzę- tzn tak mi się wydaje. Przestałam płakać, staram się jakoś funkcjonować, ale łapię się na tym, że coś mi go przypomina i wtedy wpadam w lekki dołek. Poza tym poznałam kogoś i generalnie chłopak to chodzący ideał- niby ma to wszystko czego mi brakowało w TŻ- zainteresowanie mną i moimi problemami, wsparcie itd., aleeeee no właśnie....ale to nie TŻ Nie chcę temu chłopakowi zrobić krzywdy. Niby mówi, że on rozumie i że nie będzie teraz liczył na nic więcej, ale jakoś się boję. Do tego ex trochę mnie irytuje- wiem, wiem- to dziecinne, ale zaczął się bawić w dodawanie opisów i zdjęć na fb, gdzie nie robił tego przez cały nasz związek, Ba! zanim byliśmy ze sobą też nie, gdyż jak twierdził musi się coś na prawdę ważnego zdarzyć żeby się tym musiał dzielić ze światem. A teraz zachowuje się jak gimnazjalista. Mam wrażenie, ze próbuję usilnie zwrócić moją uwagę, albo mnie denerwować, a jednocześnie nie robi nic, nie odzywa się....Ja cudem też nie (chociaż to zwykle ja byłam pierwsza, która pękała)- może dzieje się tak dlatego, że usłyszałam magiczne "już Cię nie kocham". To wszystko jest zbyt skomplikowane. Żeby moich problemów było mało- sypie mi się na studiach- będę musiała przełożyć obronę na wrzesień. Nie mogę znaleźć pracy i w ogóle ogólnie wielkie G.....Przepraszam dziewczyny, że Wam śmiecę, ale wiem, że można na was liczyć
|
#4727 |
|
Wtajemniczenie
|
Malinowa, odpiszę obiecuję! Ale teraz lece na usg piersi (trzymajcie kciuki!) Jak wrócę, to dam znać
|
#4728 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A myślałaś o stażu -tak na razie, i pod koniec stażu zaczniesz szukać sobie pracy. Taki staż to zawsze doświadczenie. A obrona na wrzesień to nie tragedia. Zobaczysz wszystko się ułoży. |
|
|
|
|
#4729 | |
|
Zadomowienie
|
Wontrubka trzymam kciuki za badanie- BĘDZIE DOBRZE !!!! No stressssss
Cytat:
Znajomość podtrzymuję. W sumie to taka znajomość, która pojawiła się już jakiś czas temu kiedy jeszcze byłam z TŻ. Ale wiadomo zakochana, zapatrzona itd więc traktowałam go tylko jako kolegę i teraz sama nie wiem, czy traktuję inaczej. Odnowiliśmy tą znajomość, aleee to chyba nie jest TO. Może to dla mnie za wcześnie, a może nie do końca mam przekonanie do niego. W związku szkoły -> ktoś inteligentny na ostatnim semestrze ułożył nam najgorszy plan- sporo przedmiotów, do tego ciężkich i z "ułatwiającymi życie" wykładowcami. No i chyba jeden egzamin i obrona pójdzie na po wakacjach- siła wyższa ![]() A co za tym idzie niestety póki nie mam zamkniętych studiów- nie mogę rozpocząć stażu, ponieważ jestem na dziennych...błędne koło ![]() Dziękuję za dobre słowo
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tego Ci z całego serduszka życzę! A stiudiami to w ogóle się nie przejmuj. U mnie pół roku ma obronę we wrześniu. Z pracą jest cieżko, też jej nie mam, ale cierpliwie wysyłam CV i wierzę, że w końcu ktoś zadzwoni. Warto pójść nawet na praktyki, bo często gęsto zdarza się, że firmy zatrudniają swoich praktykantów... Niektórzy chcą wykorzystać darmową siłę roboczą, owszem, ale warto poszukać. Zdobywasz w ten sposób doświadczenie, masz co wpisać w CV no i nie siedzisz w domu i się nie zamartwiasz! Wszystko się pomału ułoży i te wszystkie czarne chmury, które się nad Tobą zgromadziły, rozejdą się zanim się obejrzysz! USG ok - ta gulka, którą sobie wymacałam to zmiana hormonalna, wynika z budowy moich piersi, ale trzeba to kontrolować i co roku chodzić na USG. Ulżyło mi póki co.
Zacznij. Reszta pójdzie łatwo Edytowane przez wontrubka Czas edycji: 2012-06-21 o 10:26 |
|
|
|
|
#4731 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4732 |
|
Raczkowanie
|
xXMalinowaLadyXx Na pewno Ci się wszystko poukłada i wyjdziesz na prostą. Dobrze poczynasz z TZ ale ja dodatkowo jak Akcila pisała zablokowałabym jego posty.
Wontrubka To dobrze, że wszystko jest w porządku.! Och dziewczyny nie napisałam Wam ale w niedziele pogodziłam się z TZ powiedziałam mu, że ja sobie przerwy w związku nie wyobrażam więc musimy coś innego znaleźć na rozwiązanie naszych problemów. Muszę się pochwalić jaki ja wczoraj miałam super seks.
|
|
|
|
#4733 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma co. Więc teraz zostaje mi tylko schizowanie przedwujaszkowe jutro/pojutrze/popojutrze powinien się zjawić. Bilans z tego miesiąca: -brak seksu w dni największej płodności -z gumą wszystko było ok cały czas -wczoraj i w poniedziałek (24 i 26 dc) seks bez gumy , ale nie do końca. -PMS - jest Czyli wujek też będzie, no nie?
|
#4734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powiem tak olej eksa,wiadomo jak to po rozstaniu tęsknisz za tym co było ale kochana tamten rozdział zostaw za sobą.nie ma sensu zajmować myśli kimś kto nie był tego wart.daj sobie czas na odpocznięcie,nabranie sił i przemyślenie.Twój eks i jego nagłe wrzucanie wiadomości na tablicę fejsa cóż dla mnie to wygląda na to,że on chce po prostu zwrócić uwagę jaki on jest fajny i jak to się świetnie czuje w roli singla i nie rozpacza po rzuceniu Ciebie.Co do tego nowego kolegi to dałabym na wstrzymanie,jesteś po zerwaniu wiadomo że porównujesz kolegę do eksa i ogólnie wszystko Ci się kojarzy z byłym partnerem dlatego ja bym radziła uporać się z "żałobą" po zerwaniową,przemyśleć wszystko i wtedy myśleć nad nowym kolegą. mam nadzieję że znajdziesz w końcu szczęścieWontrubko to wspaniale,że to nic groźnego |
|
|
|
|
#4735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym go usunela ze znajomych. Wszystkie zwiazki zawsze konczylam chirurgicznym cieciem, usuniecie nr telefonu w komorki, smsow itp. Boli, ale tak jest latwiej. ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
Co do nowego kolegi, to wiesz, ja swojego TZta tez na poczatku nie traktowalam powaznie, chcialam byc sama, bo mialam dosyc facetow, a tu prosze, slub ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
|
|
#4736 |
|
Raczkowanie
|
Malinowa - też bym radziła odciąć sie od eks jak bardziej się da tak jak pisze Katja.. Może to drastyczne i będziesz cierpieć, ale po prostu się ''uwolnisz'' od niego. Jak widzisz, on próbuje sobie radzić w taki sposób i jeszcze Ci dopiec, ja bym skierowała całą złość na niego, skasowała ze znajomych i olała. A nowemu chłopakowi dała szanse
Znaczy, nie mówię, żeby się rzucać w nowy związek, ale zawsze to fajniej z kimś pogadać, gdzieś wyjść - teraz możesz robić wszystko na co masz ochotę! Ze studiami jakoś się uda, przecież Cię nie wyrzucą ani nic, tylko przesunie się wszystko w czasie troszeczkę! No i z pracą to też bym szukała stażu czy praktyk - co do stażu to nie zawsze trzeba być po studiach. Wszystko będzie ok! Wontrubka - ja też czekam na wujaszka, już tam mnie coś ściska jakby już było, a tu nic. Ale na pewno jutro, może razem do nas wpadną ![]() Gdzie jest Vacancy?? Martwie sie, mam nadzieje, że wujaszek dotarł! |
|
|
|
#4737 |
|
Zadomowienie
|
wontrubka kciuki trzymałam i cieszę się,że wszystko ok ! a wujas też przyjdzie do kompletu!
![]() xXMalinowaLadyXx tak jak dziewczyny radzą.. nie pisać,nie reagować,odciąć się.. teraz exTż pokazuje jaki to on jest fantastyczny.. a nowego kolegę trzymaj na dystans- skoro wie,że na razie nie ma na co liczyć i to akceptuje ok,jesteś wobec niego szczera,a czy rozkręci się coś poźniej.. sama się przekonasz ![]() trzymam kciuki,rozstania są beznadziejne,ale każda musi przez to przejść ciemne chmury wiszą.. na południu mają być dziś burze więc to tylko kwestia czasu.. niedobrze,bo mam dziś aero i wieczorem chciałam skoczyć do TŻta.. ale co tam poświęce się.a tak w ogóle,to dokładnie rok temu po wspaniale spędzonym weselu i przedłużonym weekendzie mój ówczesny chłopak ... mnie zostawił. ![]() Tego samego dnia spotkałam swojego obecnego TŻta i przepadłam (nie od razu).. do dziś! takie tam pierdy wspomnieniowe. ![]() właśnie Vacancy daj znać co i jak!
![]() . . Edytowane przez dropit Czas edycji: 2012-06-21 o 15:57 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne podsumowanie![]() xXMalinowaLadyXx wywalić, skasować, zapomnieć, ja tak robiłam, wyrzucałam wszystko co mi przypomniało ex-a od nr kom, po nr gg, bibeloty, książki, mapy....boli,ale jak sie nie pamięta nr komórki to nawet ciężko cokolwiek napisać po pijaku, a tego się oczywiście najbardziej bałam Po jakimś tam czasie sie zapomina, ale najgorsze chwile teraz tu przed Tobą![]() jak coś pisz i się żal nam bo przecież jesteś naszą weteranką
|
|
#4739 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam ja troszkę też zaśmiecę jakoś w tym wątku bardziej mogę sie odnaleść , 3 tygodnie się nie odzywa Mój jak zwykle ja pierwsza pisałam do niego dzwoniłam ;/ ale no cóż NIC pusto
telefon milczy po 3 tygodniach przed wczoraj kazał mi wejść na gadu ... ale taki podły sms wejdz na gadu no ale mniejsza o to ja poleciałam szybko " przecież dla niego wszystko zapatrzona w niego jestem jak w gwiazdy" ale szybko sie zaczeła kłotnia w sumie Pierw każe mi wejśc na gadu , a później z niego wyszedł bez słowa gdy napisał mi na gg przepraszam słoneczko że sie tak długo nie odzywałem ehhh a mi od razu pękło serce robilam se nadzieje czekam jak głupia kiedy sie on odezwie a tak za nic po prostu on zawsze mnie zostawia gdy coś nie pójdzie po jemu myśli . Czuje sie upokorzona i tak strasznie w środku , bo chciałam dla niego dobrze martwie sie o niego i zawsze wiecej skupiam sie na nim niż na sobie zawsze On mógl na mnie liczyć nie jest mu obojętny nie był nigdy.. ale jak mi powiedział że go nie interesuje gdzie chodze on sie nie zmieni ma wszystkich gdzieś , to się rozpłakałam a jak WYKRZYCZAŁAM ŻE JESTES INNY teraz zmieniłeś się odpowiedź jego BYWA Szook. Nie moge se znaleść miejsca bo jest dla mnie najważniejszą osoba ![]() ![]() wszystko jest dziwne pierw mi mówi że jestem dla niego najważniejsza jakbym nie była to by mi nie kazal wejśc na gadu ale juz nie chcial potem ze mną rozmawiać ... Jestem w kropce nie wiem co mam robić nadal przestac się do niego odzywac? jak on do mnie :| to takie dziecinne z jego strony sama nie wiem czego on chce . Jak ja bym chciała żeby to on poprosil mnie tak bardzo o rozmowę wszystko by było inne gdyby potrafił i chciał ze mną dyskutować ( znów przepłakana noc bo najbardziej boli obojętność . Eh przepraszam rozpisałam się ciamajda jestem wiem Ale mi rozywa serce jak widze to co się dzieje nie umiem się zachować jak ON mieć wszystko wszystkich w jednym słowie Dupie Przesyłam buziaki wam
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

Myśmy się właśie pokłócili o prace i to jak miałam PMS, więc katja_24 rozumiem Twoje myśli. 
oby tak trzymać jak najdłużej

ale co tam poświęce się.