Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-30, 22:10   #4891
Akcila
Rozeznanie

Dot.: Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy

No u mnie wujek przybędzie za ok 6-8 dni ju zaczynam lekko schizować.
Akcila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 22:39   #4892
Niewymierna
Rozeznanie

Akcila w takim razie czekamy razem na wujka.

Będzie dobrze, musi być dobrze, bo za równe 3 tygodnie dłuuugo oczekiwany urlop
Niewymierna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 10:18   #4893
Akcila
Rozeznanie

No ja już mam wakacje i siedze w domu ;/ Bez Tż-eta i zobaczymy się za jakieś 2-3 tygodnie . Będę sobie umilać czas grając w gears of war na pc nie mam konsoli to sobie na laptopie pogram i będę tęsknić za Tż-etem grając w jego ulubiną grę na xboxa
Stary 2012-07-02, 16:26   #4894
dropit
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wontrubka Pokaż wiadomość
Magister Wontrubka
GRATULEJSZYN !!
Cytat:
Napisane przez paulinka_47 Pokaż wiadomość
Tym bardziej, że jednego egzaminu już nie zdałam, więc i tak odwiedzam uczelnię we wrześniu...
Ja niestety też...

Cytat:
Napisane przez Frutti Pokaż wiadomość
dlatego ja uwielbiam pigułki minimalna dawka hormonów i forever bezpieczna
ojjj też bym chciała,ale nie mogę..

Dziewczyny TŻ zabrał mnie wczoraj na przejażdżke motorem i się zakochałam.. w przyszłym roku spłacam studia,robie prawko i kupuje motor ! hahaha

która odda mi wujasa? bo powinien na dniach przyjść

.
.
dropit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:46   #4895
Delia N
Raczkowanie

teraz to i mnie schiza łapie
zawsze, ale to zawsze zawsze ogumienie, a mniej więcej tydzień po miesiączce spróbowaliśmy bez; tzn wejście - wyjście, wejście i wyjście i koniec, przepraszam, że pisze o tym w ten sposób, ale chciałam opisać czysto technicznie ._. po prostu, z głupoty mam ochotę rozpędzić się i uderzyć w ścianę, bo ZAWSZE jest ryzyko, kurde no

niech któraś przyślę do mnie wujka, jutro ma być
Delia N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:44   #4896
xXMalinowaLadyXx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Delia N Pokaż wiadomość
teraz to i mnie schiza łapie
zawsze, ale to zawsze zawsze ogumienie, a mniej więcej tydzień po miesiączce spróbowaliśmy bez; tzn wejście - wyjście, wejście i wyjście i koniec, przepraszam, że pisze o tym w ten sposób, ale chciałam opisać czysto technicznie ._. po prostu, z głupoty mam ochotę rozpędzić się i uderzyć w ścianę, bo ZAWSZE jest ryzyko, kurde no

niech któraś przyślę do mnie wujka, jutro ma być
Spoko loko ciocia Malinowa wkracza do akcji i powie- działanie bez ogumienia jest ryzykowne, aleee ciocia Malinowa niestety też tak szalała i było nawet - wejście, wyjście, wejście, wyjście, wejścieeeeeeeee wyjście - "oooo jezuuuuu zdążyłem " No głupota straszna (przyjemna, bo przyjemna ) ale straszna...tak czy inaczej wózka nie pcham. Będzie gitara nie ma co panikować

Podłączam się też do wrześniówek (o matko jak to brzmi ) - w sensie do kampanii wrześniowej, aleee dziewczyny damy radę

A tak poza tym to posucha straszna Właśnie wujaszka gdzieś do was posłałam no i czekam na księcia z bajki A pewnie znowu jakaś ropucha mi się trafi

WĄTEK UBRANIOWY:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68701111
WĄTEK KOSMETYCZNY[/B]
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68702621
xXMalinowaLadyXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 23:11   #4897
Monichulaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dropit Pokaż wiadomość

Dziewczyny TŻ zabrał mnie wczoraj na przejażdżke motorem i się zakochałam.. w przyszłym roku spłacam studia,robie prawko i kupuje motor !
MOTO
Moja wielka miłość

Cytat:
Napisane przez xXMalinowaLadyXx Pokaż wiadomość
i czekam na księcia z bajki A pewnie znowu jakaś ropucha mi się trafi
Padłam
Miły koniec dnia

A jednak przy każdej niepewności tkwi odrobina nadziei, z której nie potrafisz zrezygnować...
Monichulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 23:13   #4898
maya89
Raczkowanie

Cytat:
Spoko loko ciocia Malinowa wkracza do akcji i powie- działanie bez ogumienia jest ryzykowne, aleee ciocia Malinowa niestety też tak szalała i było nawet - wejście, wyjście, wejście, wyjście, wejścieeeeeeeee wyjście - "oooo jezuuuuu zdążyłem " No głupota straszna (przyjemna, bo przyjemna ) ale straszna...tak czy inaczej wózka nie pcham. Będzie gitara nie ma co panikować

Podłączam się też do wrześniówek (o matko jak to brzmi ) - w sensie do kampanii wrześniowej, aleee dziewczyny damy radę

A tak poza tym to posucha straszna Właśnie wujaszka gdzieś do was posłałam no i czekam na księcia z bajki A pewnie znowu jakaś ropucha mi się trafi
No nieee, umarłam!!Mój Tż. to taki wstydliwy, że nigdy w życiu by mi tak nie powiedział hah.. On wogóle na temat seksu nie lubi rozmawiać (i w trakcie:P) - znaczy lubi żartować, ale jakoś tak na poważnie to niebardzo.
Ja w środę idę do gina po ewentualna tabletkę po, a potem jedziemy pod namiot i będzie się działo (bo posucha u mnie też straszna, praktycznie czerwiec to nic).
maya89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 09:19   #4899
wontrubka
Wtajemniczenie

a ja mam gówniarski problem strasznie ale potrzebuję, żeby mnie któraś uspokoiła, więc rozsiądźcie się wygodnie i czytajcie przygody cioci wontrubki:

Wczoraj był 11 dc. Postanowiliśmy się z TŻkiem poprzytulać i w trakcie kiedy ja zajmowałam się nim, dotykałam go. Potem TŻ się ogumił (chwilę to potrwało) i ... nie mógł trafić, więc mu pomogłam tyle że pomogłam mu TĄ RĘKĄ KTÓRĄ GO WCZEŚNIEJ DOTYKAŁAM! Rozumiecie? Czyli dotknęłam gumy z zewnątrz i on wszedł. Uświadomiłam to sobie dopiero później. No i stres. Bo niby to nie są jeszcze dni bardzo ryzykowne, ale się zbliżają, a plemniki, wiadomo mogą żyć te 5 dni. panikaaa

wontrubka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 09:55   #4900
Delia N
Raczkowanie

Cytat:
Wczoraj był 11 dc. Postanowiliśmy się z TŻkiem poprzytulać i w trakcie kiedy ja zajmowałam się nim, dotykałam go. Potem TŻ się ogumił (chwilę to potrwało) i ... nie mógł trafić, więc mu pomogłam tyle że pomogłam mu TĄ RĘKĄ KTÓRĄ GO WCZEŚNIEJ DOTYKAŁAM! Rozumiecie? Czyli dotknęłam gumy z zewnątrz i on wszedł. Uświadomiłam to sobie dopiero później. No i stres. Bo niby to nie są jeszcze dni bardzo ryzykowne, ale się zbliżają, a plemniki, wiadomo mogą żyć te 5 dni. panikaaa
nie no, gdzie tam. na rączce to Ci długo nie pożyją. To dla nich chyba zbyt duży wysiłek, popełzać sobie po ręku, potem po gumie, a dopiero potem trafić tam gdzie trzeba poza tym = wytrysku nie było, nie ma opcji, nie schizuj

Cytat:
wejście, wyjście, wejście, wyjście, wejścieeeeeeeee wyjście - "oooo jezuuuuu zdążyłem "
Stary 2012-07-03, 10:39   #4901
wontrubka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez delia n Pokaż wiadomość
nie no, gdzie tam. Na rączce to ci długo nie pożyją. To dla nich chyba zbyt duży wysiłek, popełzać sobie po ręku, potem po gumie, a dopiero potem trafić tam gdzie trzeba poza tym = wytrysku nie było, nie ma opcji, nie schizuj :d
!!!

Stary 2012-07-03, 13:45   #4902
Delia N
Raczkowanie

zrobiłam test 13 dni od stosunku, wyszedł negatywny. Wieeem, ze powinnam poczekać na 14, ale byłam przekonana, że dziś jest 4.07 -.-
Myślicie, ze to w miarę wiarygodne?
Stary 2012-07-03, 15:11   #4903
wontrubka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delia N Pokaż wiadomość
zrobiłam test 13 dni od stosunku, wyszedł negatywny. Wieeem, ze powinnam poczekać na 14, ale byłam przekonana, że dziś jest 4.07 -.-
Myślicie, ze to w miarę wiarygodne?
organizm nie chodzi jak w zegarku, więc DOKŁADNE 14 dni od stosunku jest bez sensu. 13 dni spokojnie powinno być wiarygodne

co tu tak cicho ostatnio? Aż tak Was rozleniwiają te upały?
katja24 a Ty gdzie się podziewasz?

Stary 2012-07-03, 16:23   #4904
Akcila
Rozeznanie

Cytat:
a ja mam gówniarski problem strasznie ale potrzebuję, żeby mnie któraś uspokoiła, więc rozsiądźcie się wygodnie i czytajcie przygody cioci wontrubki:

No ja tak dość często zdarza No ale z drugiej strony przecież one wewnątrz mogą żyć do 5 dni, na zewnątrz natychmiast umierają, a poza tym przecież musiałaś się ułożyć czy coś to rączkę wytarłaś(nawet nieświadomie o koc , prześcieradło itp.)
Stary 2012-07-03, 17:30   #4905
wontrubka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Akcila Pokaż wiadomość
No ja tak dość często zdarza No ale z drugiej strony przecież one wewnątrz mogą żyć do 5 dni, na zewnątrz natychmiast umierają, a poza tym przecież musiałaś się ułożyć czy coś to rączkę wytarłaś(nawet nieświadomie o koc , prześcieradło itp.)
wytarłam rękę o plecy TŻta w sumie zawsze coś dzięki za wsparcie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-03, 17:53   #4906
Mariatta
Zakorzenienie

wontrubka, mnie czasem podobne wątpliwości ogarniają czy po piesczeniu go sama sie gdzieś nie dotknęłam itd. Ale też wtedy sobie tłumaczę, ze nie ma mozliwości bo jeśli nawt to ani wytrysku ani pewnie nie zyja tak długo na ręce.
Mariatta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 21:54   #4907
OoDestinyoO
Wtajemniczenie

Hello ;** wróciłam do świata ogumionych

Wontrubka spoko loko,nie siej paniki ale następnym razem nie wtykaj rączki tam gdzie nie masz
OoDestinyoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 22:07   #4908
Niewymierna
Rozeznanie

Wontrubka, nie paniukuj! to jeszcze mniejsze prawdopodobieństwo niż ciąża z palca

U mnie wujaszek za 6 dni powinien być, jak tak sobie czytam to aż mi się zachciewa bez ogumienia, ale wtedy przypominam sobie jak schizowałam dwa miesiące temu i od razu mi się odechciewa
Stary 2012-07-04, 09:16   #4909
xXMalinowaLadyXx
Zadomowienie

Oj Wontrubka Wontrubka kto jak kto....żebym ja tak wymyślała to normalne, ale Ty?
P.S. Też się zawsze o plecy wycierałam pod ręką były

Mówię wam dziewczyny, alee gorąco. A te ropuchy (co to jeden z nich ma mi dzieci kiedyś począć) to chodzą teraz takie skwaszone Widzę, że się zejdzie. A ex już się chyba "zalovał" ................no ale głupi to zawsze ma szczęście Także jakby któraś miała brata na zbyciu to chętnie się zaopiekuje
Chyba mi słońce szkodzi :brzyda l:

WĄTEK UBRANIOWY:
WĄTEK KOSMETYCZNY[/B]
Stary 2012-07-04, 09:46   #4910
maya89
Raczkowanie

Malinowa, nie przejmuj sie exem, mam nadzieje, że znajdzie sobie nową wredną babę, która mu tylko życie bardziej uprzykrzy!

Co do dotykania palcami i wogóle - DZIEWCZYNY!! Nie bawmy się w rozkminy z podstawówki!:P Ja tam się miziam i wogóle i nigdy mi nie przyszły do głowy takie rzeczy
maya89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 11:28   #4911
wontrubka
Wtajemniczenie

Dzięki Kochane za słowa otuchy U mnie właśnie trwają dni płodne. Ale zapowiedziałam TŻtowi, że z seksu nici zobaczymy, czy TYM RAZEM się uda

Stary 2012-07-04, 12:19   #4912
OoDestinyoO
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj Wontrubka Wontrubka kto jak kto....żebym ja tak wymyślała to normalne, ale Ty?
P.S. Też się zawsze o plecy wycierałam pod ręką były

Mówię wam dziewczyny, alee gorąco. A te ropuchy (co to jeden z nich ma mi dzieci kiedyś począć) to chodzą teraz takie skwaszone Widzę, że się zejdzie. A ex już się chyba "zalovał" ................no ale głupi to zawsze ma szczęście Także jakby któraś miała brata na zbyciu to chętnie się zaopiekuje
Chyba mi słońce szkodzi :brzyda l:
Chętnie bym oddała któregoś z braci ale wszyscy zajęci
Malinowa w końcu znajdziesz swojego księcia na białym koniu

Edytowane przez OoDestinyoO
Czas edycji: 2012-07-04 o 12:20
Stary 2012-07-04, 18:49   #4913
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
organizm nie chodzi jak w zegarku, więc DOKŁADNE 14 dni od stosunku jest bez sensu. 13 dni spokojnie powinno być wiarygodne

co tu tak cicho ostatnio? Aż tak Was rozleniwiają te upały?
katja24 a Ty gdzie się podziewasz?
jestem, jestem Podgladam caly czas
Dziewczyny, macie jakis sposob, zeby pozbyc sie tej wody z organizmu? W sobote slub, a ja czuje sie taka jakby napompowana...Dzisiaj mam 4 d.c, wiec w sumie po okresie powinno samo zejsc, ale moze jakies ziolka, herbatki czy cos?

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
wytarłam rękę o plecy TŻta w sumie zawsze coś dzięki za wsparcie

Ja tez zawsze dyskretnie wycieram o swojego

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Dzięki Kochane za słowa otuchy U mnie właśnie trwają dni płodne. Ale zapowiedziałam TŻtowi, że z seksu nici zobaczymy, czy TYM RAZEM się uda
A ja tam sobie uzywam w dni plodne z guma przed okresem tak troszke bez i zyje. A co, nalezy mi sie
katja_24 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2012-07-04, 19:08   #4914
wontrubka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katja_24 Pokaż wiadomość
jestem, jestem Podgladam caly czas
Dziewczyny, macie jakis sposob, zeby pozbyc sie tej wody z organizmu? W sobote slub, a ja czuje sie taka jakby napompowana...Dzisiaj mam 4 d.c, wiec w sumie po okresie powinno samo zejsc, ale moze jakies ziolka, herbatki czy cos?

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Ja tez zawsze dyskretnie wycieram o swojego

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

A ja tam sobie uzywam w dni plodne z guma przed okresem tak troszke bez i zyje. A co, nalezy mi sie
nooo jesteś kochana ja w te upały też się czuję napompowana strasznie. Organizm zatrzymuje wodę na ciężkie czasy. Paradoksalnie trzeba... pić więcej wody. mi na takie wzdęcia jakby pomaga jeszcze czerwona herbata, bo po niej się dużo sika i woda z cytryną.

Uwielbiam seks bez gumy przed okresem ostatnio było ostro, bo prawie do konca i już z zamglonym umysłem wysapałam do TŻ "kończ w środku! wszystko jedno!" Ale on na szczęście jest odpowiedzialnym i trzeźwo myslacym człowiekiem i zdążył się wycofać

Stary 2012-07-04, 19:12   #4915
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
nooo jesteś kochana ja w te upały też się czuję napompowana strasznie. Organizm zatrzymuje wodę na ciężkie czasy. Paradoksalnie trzeba... pić więcej wody. mi na takie wzdęcia jakby pomaga jeszcze czerwona herbata, bo po niej się dużo sika i woda z cytryną.

Uwielbiam seks bez gumy przed okresem ostatnio było ostro, bo prawie do konca i już z zamglonym umysłem wysapałam do TŻ "kończ w środku! wszystko jedno!" Ale on na szczęście jest odpowiedzialnym i trzeźwo myslacym człowiekiem i zdążył się wycofać
ja pije ile wlezie, a i tak czuje sie spuchnieta. Moze trzeba pic jeszcze wiecej? Piwo jest moczopedne, ale przy okazji te kalorie...
Nie znosze czerwonej herbaty, smierdzi ryba, ktora zdechla w stechlym bagnie :/ Lubie zielona, pije 2 dziennie, wiecej nie mozna.
My ostatnio tez dwa razy tak sie bawilismy, oba po alko, wiec sama rozumiesz. I tez pomyslalam, ze moze by skonczyl w srodku, ale na szczescie zachowalam jeszcze resztki trzezwego myslenia
katja_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 19:54   #4916
xXMalinowaLadyXx
Zadomowienie

Matkooooo dziewczyny a jak ja lubię BEZ przed okresem (chociaż teraz nie mam z kim). I też mam wtedy tak (nawet bez alko ) że jest tak bosko, że jest mi już chwilami wszystko jedno. Raz TŻ też się tak wkręcił (chociaż zwykle to on bardziej kontrolował), że w ostatniej chwili się wycofał i jeszcze do mnie z tekstem "chyba zdążyłem, ale mogło trochę polecieć" Jak już mnie emocje cudowności opuściły to się schizy zaczynały- mało tego jeszcze WAS wtedy nie miałam - dramat

A w ogóle to chciałam powiedzieć, że jadę do babci na wieś - odchamić się trochę Nie wiem na ile więc nie będę was mogła czytać, a co za tym idzie nie piszcie jakoś strasznie dużo, żebym później zdążyła nadrobić. Wrócę raczej bez schiz- nooo chyba, że coś się na sianie trafi

Całuje was mocno I brzydko mówiąc - bzykajcie się ile wlezie

WĄTEK UBRANIOWY:
WĄTEK KOSMETYCZNY[/B]
Stary 2012-07-05, 09:31   #4917
wontrubka
Wtajemniczenie

Cytat:
Matkooooo dziewczyny a jak ja lubię BEZ przed okresem (chociaż teraz nie mam z kim). I też mam wtedy tak (nawet bez alko ) że jest tak bosko, że jest mi już chwilami wszystko jedno. Raz TŻ też się tak wkręcił (chociaż zwykle to on bardziej kontrolował), że w ostatniej chwili się wycofał i jeszcze do mnie z tekstem "chyba zdążyłem, ale mogło trochę polecieć" Jak już mnie emocje cudowności opuściły to się schizy zaczynały- mało tego jeszcze WAS wtedy nie miałam - dramat

A w ogóle to chciałam powiedzieć, że jadę do babci na wieś - odchamić się trochę Nie wiem na ile więc nie będę was mogła czytać, a co za tym idzie nie piszcie jakoś strasznie dużo, żebym później zdążyła nadrobić. Wrócę raczej bez schiz- nooo chyba, że coś się na sianie trafi

Całuje was mocno I brzydko mówiąc - bzykajcie się ile wlezie
Baw się dobrze (na tym sianie też, ale pamiętaj o gumowym przyjacielu )! Będziemy tęsknić

katja, czerwoną herbatę kocham! mam do niej olbrzymi szacunek, bo kiedyś pomogła mi schudnąć i w ogóle jest moją receptą na wyrzuty sumienia jak zjem coś tłustego zielona też jest OK. innej nie pijam.

REKLAMA
Stary 2012-07-05, 14:09   #4918
Delia N
Raczkowanie

Dziewczyny, kopnijcie mnie w tyłek, no.

Zrobiłam ten test, i nic, negatywny. Brzuch pobolewa, skurcze niby są, ale zaraz przechodzą i du.pa. Okresu jak nie było, tak nie ma Powiedzcie, że to przez pogodę, że zmiana klimatu, ze gorąco, że miałam pewnie dużo stresów... Jeeeju no, nie wytrzymam, gdzie on sie podziewa
Stary 2012-07-05, 15:25   #4919
OoDestinyoO
Wtajemniczenie

Delia N test negatywny = ciąży nie ma czekaj spokojnie!

Do mnie wujaszek przybędzie pod koniec przyszłego tygodnia w niedzielę przypuszczam że miałam owulacje bo tak jajniki mnie bolały że hej
Stary 2012-07-05, 16:23   #4920
Niewymierna
Rozeznanie

Ja się chyba będę przenosić na konkurencyjny wątek,albo na dniach, albo za miesiąc dopiero. Obawy zniknęły, pojawiło się stwierdzenie, że będzie ekonomiczniej, częściej i może mniej obaw.

W każdym razie mogę zrobić mały offtop? Bo nie odpisali mi na innym wątku ;/ mam plastry które kupiłam w kwietniu i nie wzięłam, bo stwierdziłam, że to może być za duża dawka hormonów i może lepiej tabletki ale do gina przed okresem to raczej nie zdążę. I zastanawiam się czy dużo szkód by zrobiło branie przez miesiąc plastrów, a po miesiącu przejście na tabletki.

A tak w ogóle to Tż mi schizuje, że nie chce mieć dzieci na studiach i ja w sumie też, chociaż staż na gumkach coraz dłuższy i dzidzi nie ma tylko że to w sumie ograniczenie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości