Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-07, 23:45   #4951
Delia N
Raczkowanie

Dot.: Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy

Boże, dziewczyny, oddajcie mój okres! Cholera jasna, dwa negatywne testy, a tego nadal nie ma!
Delia N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 08:50   #4952
Mariatta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vacancy Pokaż wiadomość
Ja juz przestalam tak bardzo schizowac. Chyba. Gumka byla cala, co prawda koniec w srodku, ale gumka nie pekla, bedzie dobrze tak?

Powiedzcie mi mialyscie kiedys taka sytuacje, wrazenie, ze nie podniecacie swojego TZ?
Wszystko bylo spoko, a przynajmniej tak sie zapowiadalo.. Az tu nagle TZ reka poszla w ruch.. Poczulam sie upokorzona, nigdy takich sytuacji nie bylo... Z seksu tez nici, bo byl "sflaczaly" caly czas musial sobie pomagac, pozniej zmienilismy pozycje na ta która on najbardziej lubi i doszedl w kilka sekund, bo nawet minuty nie bylo.. Powiedzialam mu, ze mam wrazenie, ze go juz nie podniecam. Powiedzial, ze nieprawda, bo inaczej by tego ze mna nie zrobil.. W ogóle dziwna sytuacja i czuje sie zdekoncentrowana, a jak pomysle o nastepnym seksie to mi sie odechciewa.. Moze jestem za gruba? Moze nieatrakcyjna? Moze cos sie zmienilo..
Też się zdarzyło - tyle, że był zmęczony po siłowni wtedy. Chociaż czasem jak wraca z pracy to w ogóle nie ma ochoty, nawet wtedy nic nie zaczynamy. Także może po prostu gorszy dzień?

Cytat:
No wlasnie ja mam wrazenie, ze juz go nie podniecam, bo nic takiego sie nie dzieje...
Albo po prostu o tym nie wiesz, że coś się dzieje.

Cytat:
Napisane przez maggies07 Pokaż wiadomość
Ha mój TZ się obronił we wtorek i poszaleliśmy oh się działo po pijaku.
Mam takie pytanie czy wy też macie problemy z O jak się napijecie bo czuć nawet czuję, ale nie potrafię dojść.;/
A tak to nudy na pudy u mnie mam praktyki i nawet nie mam czasu tutaj zaglądnąć.;/
I drugie aa z miłą chęcią przyjmę wujka do siebie od środy.
Ja wolę przed piciem coś robic jak już, po alkoholu to w ogóle tracę ochotę.
Mariatta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 11:50   #4953
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz przestalam tak bardzo schizowac. Chyba. Gumka byla cala, co prawda koniec w srodku, ale gumka nie pekla, bedzie dobrze tak?

Powiedzcie mi mialyscie kiedys taka sytuacje, wrazenie, ze nie podniecacie swojego TZ?
Wszystko bylo spoko, a przynajmniej tak sie zapowiadalo.. Az tu nagle TZ reka poszla w ruch.. Poczulam sie upokorzona, nigdy takich sytuacji nie bylo... Z seksu tez nici, bo byl "sflaczaly" caly czas musial sobie pomagac, pozniej zmienilismy pozycje na ta która on najbardziej lubi i doszedl w kilka sekund, bo nawet minuty nie bylo.. Powiedzialam mu, ze mam wrazenie, ze go juz nie podniecam. Powiedzial, ze nieprawda, bo inaczej by tego ze mna nie zrobil.. W ogóle dziwna sytuacja i czuje sie zdekoncentrowana, a jak pomysle o nastepnym seksie to mi sie odechciewa.. Moze jestem za gruba? Moze nieatrakcyjna? Moze cos sie zmienilo..
Nie mialam takiej sytuacji, no moze pierwszy raz z guma to byl maly problem

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariatta Pokaż wiadomość
Też się zdarzyło - tyle, że był zmęczony po siłowni wtedy. Chociaż czasem jak wraca z pracy to w ogóle nie ma ochoty, nawet wtedy nic nie zaczynamy. Także może po prostu gorszy dzień?

Albo po prostu o tym nie wiesz, że coś się dzieje.

Ja wolę przed piciem coś robic jak już, po alkoholu to w ogóle tracę ochotę.
Ja ochoty nie trace, wrecz przeciwnie, ale za to mam problem jak ktos pisal wyzej
katja_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 17:10   #4954
hellogoodbye
Raczkowanie

Parę dni do przyjazdu wujaszka a ja zaczęłam znowu schizować... Dręczy mnie kilka kwestii, ostatnio byłam u TŻ na noc, wiadomo, grzeczni nie byliśmy.. Prawdopodobnie byłam mniej więcej 3 dni po owulacji, oczywiście byliśmy zabezpieczeni. Tylko dręczy mnie to że w pewnym momencie zsunęła się gumka ale TŻ nie był wtedy w środku, od razu założyliśmy nową i potem nie było już nieprzyjemnych niespodzianek... Mam nadzieję, że nic się nie stanie :/ schizuję już masakrycznie, cały czas mam wrażenie że czuję coś w brzuchu, jakieś burczenie, kotłowanie itd..;/ Dajcie mi tego wujaszka, bo oszaleję! (
hellogoodbye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 17:13   #4955
wontrubka
Wtajemniczenie

vacancy, tak się czasem po prostu dzieje... Ty na pewno też nie zawsze jesteś w nastroju... Bo to chodzi o nastrój, o dzień, o chwilowy spadek formy. Nie masz powodów do zmartwień. To sytuacja zapewne jednorazowa.

maggies07, no właśnie zeschizowałam, ale już o tym kompletnie nie myślę. Będzie dobrze

Delia N
, nie ma bo się stresujesz, że go nie ma. Przyjdzie!

wontrubka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 17:16   #4956
Delia N
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wontrubka Pokaż wiadomość
delia n[/b], nie ma bo się stresujesz, że go nie ma. Przyjdzie!
jest jest jest!
Delia N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 17:57   #4957
wontrubka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delia N Pokaż wiadomość
jest jest jest!

Stary 2012-07-08, 20:50   #4958
xXMalinowaLadyXx
Zadomowienie

Thumbs down Dot.: Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy

Cześć piękne
Wróciłam z wiejskiego zesłania, ale nic mi się na tym sianie nie trafiło więc jadę znowu
Wczoraj zrobiłam coś głupiego- zadzwoniłam do EX-a. Mogę to usprawiedliwić jedynie % Zaraz po rozmowie było mi trochę dziwnie, ale nawet szybko przeszło więc to moje leczenie chyba idzie w dobrą stronę. Rozmowa przebiegła bez awantury, na spokojnie, bez jego oziębłości, ale tak bardzo kumpelsko. Jedno co mnie zabolało to chyba to, że wydawał się taki ....szczęśliwy. Wiem, że źle zrobiłam- nie krzyczcie. Stało się.
Co do mojego "nowego" obiektu to hmmm chyba coś zaczyna we mnie drgać. Tzn nie żeby jakaś tam wielka miłość- na chwilę obecną to chyba raczej chęć poschizowania No ale pożyjemy zobaczymy
Całuję Was mocno

P.S. Tak w ogóle to mam płodne i mnie nosi

WĄTEK UBRANIOWY:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68701111
WĄTEK KOSMETYCZNY[/B]
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68702621
xXMalinowaLadyXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 23:06   #4959
Niewymierna
Rozeznanie

Dajcie mi wujka jutro bo się zeschizuje na śmierć.
Niewymierna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 08:36   #4960
wontrubka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xXMalinowaLadyXx Pokaż wiadomość
Cześć piękne
Wróciłam z wiejskiego zesłania, ale nic mi się na tym sianie nie trafiło więc jadę znowu
Wczoraj zrobiłam coś głupiego- zadzwoniłam do EX-a. Mogę to usprawiedliwić jedynie % Zaraz po rozmowie było mi trochę dziwnie, ale nawet szybko przeszło więc to moje leczenie chyba idzie w dobrą stronę. Rozmowa przebiegła bez awantury, na spokojnie, bez jego oziębłości, ale tak bardzo kumpelsko. Jedno co mnie zabolało to chyba to, że wydawał się taki ....szczęśliwy. Wiem, że źle zrobiłam- nie krzyczcie. Stało się.
Co do mojego "nowego" obiektu to hmmm chyba coś zaczyna we mnie drgać. Tzn nie żeby jakaś tam wielka miłość- na chwilę obecną to chyba raczej chęć poschizowania No ale pożyjemy zobaczymy
Całuję Was mocno

P.S. Tak w ogóle to mam płodne i mnie nosi
na facebooku jest taka grupa "piłeś? nie pisz" to odnośnie smsów, ale dzwonienie też pod to podchodzi no ale przecież nie stało się nic złego, więc mówi się trudno (aż do następnego picia ). Masz płodne, to i zaczyna "coś drgać"

Stary 2012-07-09, 17:51   #4961
maya89
Raczkowanie

Hey! Wróciłam z mojego wypadu pod namioty i powiem wam, że taka posucha, że nici ze schizowania w tym miesiącu, co w sumie mnie nie cieszy, bo oddalamy się z Tżem jak nigdy, a jesteśmy ze sobą ponad 5 lat.. Może to taki chwilowy kryzys, ale dzisiaj się pożarliśmy, że Tż się spakował i pojechał do siebie, a ja zostałam sama w pustym domu..

W sumie martwi mnie to, że ja sie ciesze, że zostanę teraz sama przez kilka dni i że mogę odpocząć. To chyba niedobrze? Tż już prosi, żebyśmy się spotkali, że zaprasza mnie do kina, ale ja chcę odpocząć. Jak mam rozpoznać, że tkwię w martwym związku i może czas już na koniec?
Często mam takie rozkminy, ale to chwilę przed wujaszkiem lub w trakcie, więc wiem, że to 'złe' hormony sprawiają, że jestem okropna i wredna.. Ale teraz środek cyklu, więc powinien być miodzio....
maya89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 18:21   #4962
wontrubka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maya89 Pokaż wiadomość
Hey! Wróciłam z mojego wypadu pod namioty i powiem wam, że taka posucha, że nici ze schizowania w tym miesiącu, co w sumie mnie nie cieszy, bo oddalamy się z Tżem jak nigdy, a jesteśmy ze sobą ponad 5 lat.. Może to taki chwilowy kryzys, ale dzisiaj się pożarliśmy, że Tż się spakował i pojechał do siebie, a ja zostałam sama w pustym domu..

W sumie martwi mnie to, że ja sie ciesze, że zostanę teraz sama przez kilka dni i że mogę odpocząć. To chyba niedobrze? Tż już prosi, żebyśmy się spotkali, że zaprasza mnie do kina, ale ja chcę odpocząć. Jak mam rozpoznać, że tkwię w martwym związku i może czas już na koniec?
Często mam takie rozkminy, ale to chwilę przed wujaszkiem lub w trakcie, więc wiem, że to 'złe' hormony sprawiają, że jestem okropna i wredna.. Ale teraz środek cyklu, więc powinien być miodzio....
Może to kryzys... ale wiesz, zawsze jest taka, że kiedy niewiadomo o co chodzi, że po prostu tak jakoś się od siebie oddalacie bez żadnej wyraźnej przyczyny to chodzi o spadek zaangażowania, rutynę i nudę. Może by coś pokminić, żeby ten marazm przełamać? Przecież 5 lat to kupa czasu i bez sensu byłoby to kończyć bez spróbowania ratunku. Na początek zrób mu romantyczną kolację przy świecach, powiedz, że tak dawno nie rozmawialiście tak na spokojnie czy coś tam... achh jaka ze mnie romantyczka ale mam nadzieję, że się uda coś zmienić na lepsze!

Stary 2012-07-09, 18:28   #4963
hellogoodbye
Raczkowanie

maya89, może właśnie kryzys Cię dopadł, spróbuj odpocząć trochę, daj sobie parę dni wytchnienia, na porobienie czegoś sama, z przyjaciółkami, bez TŻ'ta, zobaczysz że w końcu zatęsknisz
Hmm mówisz, że się oddalacie od siebie, ale z tego co widzę/czytam to od strony TŻ-'ta jest chyba w porządku, ale na podstawie czytania też trudno coś rzeczywiście wywnioskować.
Mi się powoli PMS odzywa, jedna uwaga od TŻ'ta czy kogokolwiek i już mam ochotę płakać albo włącza mi się agresor ;/ głupie hormony! :/
Stary 2012-07-09, 19:12   #4964
vacancy
Raczkowanie

Gumka cala, koniec w srodku, bedzie okej ?
vacancy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:13   #4965
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:

miałam taka sytuacje i odczucia jak Ty,ale myśle że to nie problem w nas typu.''nie podniecam go'' itd.moze zły dzien?stres?alkohol?różne powody moga byc .maya89 miewam tak nieraz póki co to taki chwilowy kryzys później mi sieodmienia,jak mamtakie dni to nie spotykam sie z Tz i tyle czasem trzeba odpoczac jak sie tak czuje
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 19:27   #4966
hellogoodbye
Raczkowanie

Cytat:
Vacancy, zadaję sobie to samo pytanie:P nie martw się! będzie okej
Stary 2012-07-09, 20:02   #4967
OoDestinyoO
Wtajemniczenie

Cytat:
No pewnie że jest okej!

Jeszcze troszunie i zakładamy II część naszego zacnego i szlachetnego wątku

Z części organizacyjnej: która jest chętna,założyć wątek gdy już będzie czas i pora ?

Edytowane przez OoDestinyoO
Czas edycji: 2012-07-09 o 20:05
OoDestinyoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 20:42   #4968
maya89
Raczkowanie

Problem w tym, że my jesteśmy 'parą idealną' (żartuje;p).. W sensie, że robimy prawie wszystko razem, mamy podobne poczucie humoru, rozumiemy się i możemy prawie o wszystkim pogadać.. Moja mama mówi, że to takie słodkie, że chce jej sie rzygać:P
Ale ja czasami czuje się przygnieciona i chcę mieć trochę przestrzeni - Tż się obraża. Za każdym razem się o to kłócimy i znowu jest to samo. Jak mu dziś powiedziałam, że musimy od siebie odpocząć dzień,dwa,kilka.. to się wściekł, 'bo nie ma czegoś takiego jak odpoczywanie od siebie'. Przecież nie chodzi mi o zrywanie do jasnej ciasnej!
Jest jeszcze problem, bo on nie lubi mojej przyjaciółki i za każdym razem kłócimy się o to, że się z nią spotykam, że wymieniamy dużo sms i wogóle:/ Mój Tż jest 'prawie' idealny, ja wiem, że on jest najlepszym facetem pod słońcem, że każda by takiego chciała ale tylko w tej sprawie nie możemy się dogadać - nie lubi jak spędzam czas z TĄ jedną przyjaciółką. Ciągle ją atakuje, coś mu się nie podoba.. To jest moja przyjaciółka z dzieciństwa, znamy się od 1 klasy podstawówki, potem w czasie liceum i studiów miałyśmy gorszy kontakt, ale teraz się odnowił i Tż. tego nie akceptuje.. I próbowałam już wszystkiego, jakoś ich lepiej poznać, potem z nim rozmawiać, tłumaczyć mu, a teraz już skończyło się na tym, że się kłócimy, ja mówię że i tak się z nią spotykam a on się obraża.. Nie mam już siły. Zwłaszcza, że to przecież taka pierdoła, żaden poważny powód do aż takich kłótni, ale cały czas jest tak samo.
Do tego zaczął mnie wkur**** na maxa! O wszystko... Rozmawiałam z kuzynką i ona mówiła, że też tak miała (też jest ze swoim ponad 4 lata) i że przeszło jej.. po 2ch miesiącach jak się widzieli rzadziej:P
Już nie wiem co mam robić. Ostatnio też gadaliśmy o ślubie i wogóle, a ja coraz bardziej się wycofuję i mam wątpliwości czy chciałabym z nim być 'już zawsze'

Przepraszam, że się tak rozpisuje, ale w internecie 'anonimowo' jest o wiele łatwiej
Stary 2012-07-09, 21:06   #4969
OoDestinyoO
Wtajemniczenie

Każdy człowiek potrzebuje swojej przestrzeni,czasu dla siebie.Ja bym poprostu nie wytrzymała na Twoim miejscu mieć Tż 24h/7dni w tyg.gdzie ten czas żeby zatęsknić za sobą?W ogóle dla mnie jest to chore gdy Ty mówisz stop Tżcie chce odpocząć spotkajmy się za 2 dni a on się wścieka,no jaja jakieś czy on nie ma kolegów,pasji,zainteresow ań tylko jest przylepiony na Tobie w dzień dzień?
Może on nie trawi Twojej przyjaciółki bo jest zazdrosny w sensie że on np myśli ze Ty spędzając czas z ową koleżanką to ta koleżanka kradnie mu czas spędzany z Tobą?Jeżeli on nie lubi Twojej koleżanki z jakiegoś owego powodu niech zachowa to dla siebie,kto jak to ale kobiety lepiej się zrozumią.Nie ma prawa wymuszać na Tobie zerwania kontaktu z koleżanka.
Ty także postaw na swoim a nie że on wymusza wszystko jak mały dzieciak.
Stary 2012-07-09, 21:57   #4970
Akcila
Rozeznanie

Oj coś o tej przerwie wiem- TŻ-et czasami sam się pyta czy nie chcę sobie ze 2 dni odpocząć, a jak mówię ze w sumię chcę to robi minę zbitego psa i mi się żal robi i rezygnuje. Ale może do niego nie dociera że nie chcesz zrywać? może jakoś inaczej mu mów a nie że przerwę chcesz, bo może opacznie rozumiec.
A co do przyjaciółki- może zapytaj się po prostu w czym rzecz? Co mu w niej nie pasuje? Bo czasami faceci widzą więcej niż my i faktycznie z nią jest coś nie tak, albo po prostu jest zazdrosny.(tak jak piszę Destiny).

Mam tyko jeden pomysł-znajdź sobie jakąś pasję którą możesz sama robić np. zapisz się na jakiś kurs- będziesz chodziła sama i sama wracała, albo jego wyganiaj na spotkania z kolegami zawsze to te 2-3 h dla siebie.
Akcila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 23:09   #4971
dropit
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OoDestinyoO Pokaż wiadomość
No pewnie że jest okej!

Jeszcze troszunie i zakładamy II część naszego zacnego i szlachetnego wątku

Z części organizacyjnej: która jest chętna,założyć wątek gdy już będzie czas i pora ?
ta która pyknie 5000 post?

bosz jestem wykończona,nie dosc ze nieziemskie upały,to jeszcze zachciało mi się remontów i malowan ale na szczescie już dzisiaj wszystko skończyliśmy,posprzątaliś my i finito !
jutro odpoczynek w górach ojjj )

.
.
dropit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 09:32   #4972
wontrubka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maya89 Pokaż wiadomość
Problem w tym, że my jesteśmy 'parą idealną' (żartuje;p).. W sensie, że robimy prawie wszystko razem, mamy podobne poczucie humoru, rozumiemy się i możemy prawie o wszystkim pogadać.. Moja mama mówi, że to takie słodkie, że chce jej sie rzygać:P
Ale ja czasami czuje się przygnieciona i chcę mieć trochę przestrzeni - Tż się obraża. Za każdym razem się o to kłócimy i znowu jest to samo. Jak mu dziś powiedziałam, że musimy od siebie odpocząć dzień,dwa,kilka.. to się wściekł, 'bo nie ma czegoś takiego jak odpoczywanie od siebie'. Przecież nie chodzi mi o zrywanie do jasnej ciasnej!
Jest jeszcze problem, bo on nie lubi mojej przyjaciółki i za każdym razem kłócimy się o to, że się z nią spotykam, że wymieniamy dużo sms i wogóle:/ Mój Tż jest 'prawie' idealny, ja wiem, że on jest najlepszym facetem pod słońcem, że każda by takiego chciała ale tylko w tej sprawie nie możemy się dogadać - nie lubi jak spędzam czas z TĄ jedną przyjaciółką. Ciągle ją atakuje, coś mu się nie podoba.. To jest moja przyjaciółka z dzieciństwa, znamy się od 1 klasy podstawówki, potem w czasie liceum i studiów miałyśmy gorszy kontakt, ale teraz się odnowił i Tż. tego nie akceptuje.. I próbowałam już wszystkiego, jakoś ich lepiej poznać, potem z nim rozmawiać, tłumaczyć mu, a teraz już skończyło się na tym, że się kłócimy, ja mówię że i tak się z nią spotykam a on się obraża.. Nie mam już siły. Zwłaszcza, że to przecież taka pierdoła, żaden poważny powód do aż takich kłótni, ale cały czas jest tak samo.
Do tego zaczął mnie wkur**** na maxa! O wszystko... Rozmawiałam z kuzynką i ona mówiła, że też tak miała (też jest ze swoim ponad 4 lata) i że przeszło jej.. po 2ch miesiącach jak się widzieli rzadziej:P
Już nie wiem co mam robić. Ostatnio też gadaliśmy o ślubie i wogóle, a ja coraz bardziej się wycofuję i mam wątpliwości czy chciałabym z nim być 'już zawsze'

Przepraszam, że się tak rozpisuje, ale w internecie 'anonimowo' jest o wiele łatwiej
no właśnie - znudzenie, rutyna i brak oddechu od siebie... nie macie szans za sobą zatęsknić, zastanowić się co w tym momencie robi druga osoba, może nawet poczuć się o siebie odrobinkę zazdrośni... tak jak pisały dziewczyny - znajdź sobie jakieś hobby TYLKO dla siebie. Polecam zumbę od kiedy na nią chodzę, TŻ mnie ''bardziej kocha'' i jest zazdrosny, że jestem bardziej nakręcona zumbą niż chwilami z nim a w łóżku płonie ogień (wynika to z mojej większej pewności siebie, bo dzięki zumbie trochę zlazło mi tłuszczu z brzucha oraz z tego, że TŻ podświadomie konkuruje z moim fitnessem i chce mi dostarczyć conajmniej tyle samo endorfin co godzina zumbowania ). Ten "kryzys" u Ciebie NA PEWNO minie! Jak sama piszesz TŻ jest prawie ideałem, doceniasz go i oprócz tego że ostatnio Cię wkurza (ale też bez konkretnego powodu) wszystko jest u Was OK. I będzie na pewno, tylko właśnie znajdź sobie zajecie tylko dla siebie. Może, skoro TŻ nie lubi Twojej przyjaciółki (mój za moimi też nie przepada, uważa, że to histeryczki ) , to znajdź sobie razem z nią jakieś wspólne zajęcie. Będzie dobrze, trzymam kciuki

Stary 2012-07-10, 18:39   #4973
Mariatta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dropit Pokaż wiadomość
ta która pyknie 5000 post?

No jak to - wontrubka zapewne
A ja ostatnio mam dużo pracy, też potem nie chce mi sie ani seksu ani spotykac z TŻ-tem. Ale przynajmniej też brak powodów do schizów.
Mariatta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-10, 20:06   #4974
maya89
Raczkowanie

Dziekuje WAM za wszystkie slowa wsparcia! Pogadam z Tzem, odpoczniemy troche, moze wrescie zaiskrzy.. Mam nadzieje

wogole, to dzis 18dc a ja mam jakies takie bole jakbym miala miec wujaszka.. Znaczy slaby to bol, ale costam kreci. Dzwine.. moze to owulacja
Stary 2012-07-10, 21:05   #4975
Akcila
Rozeznanie

No a ja się z moim Tż-etem pokłóciłam... Mam wrażenie ze jak on jedzie do domu to mu się jakaś zapadka w mózgu zamyka. . Pierwszy problem chodze na spacery z koleżanką-wielki bulwers bo w tamtym roku jakoś chodziłam na spacery i dzwoniłam i pisałam sms-y a teraz nie mogę. No tak, ale na spacery chodziłam sama bez koleżanki i to dlatego, a jak z kimś jestem nie mam w zwyczaju odpisywać na sms-y. Tłumacze mu jak krowie na rowie, ale on nie rozumie. Druga rzecz coś sobie ubzdurał, że mało ma pieniędzy, a ja pewnie chcę majętnego itp. nie pomagają tłumaczenia, że ja nie potrzebuje takiego. Bo oboje studiujemy i na to mamy jeszcze czas żeby się dorobić. No, ale tego też nie rozumie. I trzecia rzecz- kiedyś zrobiłam mu awanturę, że poszliśmy do kluby a nawet nie zatańczyliśmy ani nic bo on się wstydzi. I teraz wysłuchuje że potrzebuje takiego co chodzi po klubach i będzie się ze mną bawił. A g***o prawda. Raz na jakiś czas chcę wyjść i wtedy idziemy, ale nie jestem za bardzo rozrywkowa. Jego argument-a bo kiedyś chodziłaś i Ci się podobało-owszem chodziłam, bo kumpele łaziły więc nie chciałam wyjść na odludka i chodziłam, ale żebym jakoś super się bawiła to nie. A i jeszcze jedno o co mogłabym się "pluć", ale nic nie mówię-jak jest propozycja wyjścia z jego znajomymi to on zawsze odmawia. Zapytałam się czy się mnie wstydzi czy co, ale powiedział, że nie.... I zrozum faceta.
Po prostu jak się z nim spotkam za tydzień to go potelepię, bo tłumaczenia nic nie dają. A już było tak fajnie, nie kłóciliśmy się, ani nie mieliśmy o nic pretensji do siebie....
Stary 2012-07-11, 08:08   #4976
wontrubka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Akcila Pokaż wiadomość
No a ja się z moim Tż-etem pokłóciłam... Mam wrażenie ze jak on jedzie do domu to mu się jakaś zapadka w mózgu zamyka. . Pierwszy problem chodze na spacery z koleżanką-wielki bulwers bo w tamtym roku jakoś chodziłam na spacery i dzwoniłam i pisałam sms-y a teraz nie mogę. No tak, ale na spacery chodziłam sama bez koleżanki i to dlatego, a jak z kimś jestem nie mam w zwyczaju odpisywać na sms-y. Tłumacze mu jak krowie na rowie, ale on nie rozumie. Druga rzecz coś sobie ubzdurał, że mało ma pieniędzy, a ja pewnie chcę majętnego itp. nie pomagają tłumaczenia, że ja nie potrzebuje takiego. Bo oboje studiujemy i na to mamy jeszcze czas żeby się dorobić. No, ale tego też nie rozumie. I trzecia rzecz- kiedyś zrobiłam mu awanturę, że poszliśmy do kluby a nawet nie zatańczyliśmy ani nic bo on się wstydzi. I teraz wysłuchuje że potrzebuje takiego co chodzi po klubach i będzie się ze mną bawił. A g***o prawda. Raz na jakiś czas chcę wyjść i wtedy idziemy, ale nie jestem za bardzo rozrywkowa. Jego argument-a bo kiedyś chodziłaś i Ci się podobało-owszem chodziłam, bo kumpele łaziły więc nie chciałam wyjść na odludka i chodziłam, ale żebym jakoś super się bawiła to nie. A i jeszcze jedno o co mogłabym się "pluć", ale nic nie mówię-jak jest propozycja wyjścia z jego znajomymi to on zawsze odmawia. Zapytałam się czy się mnie wstydzi czy co, ale powiedział, że nie.... I zrozum faceta.
Po prostu jak się z nim spotkam za tydzień to go potelepię, bo tłumaczenia nic nie dają. A już było tak fajnie, nie kłóciliśmy się, ani nie mieliśmy o nic pretensji do siebie....
skąd ja to znam - te gówniarskie, niedojrzałe moim zdaniem teksty typu "wolałabyś pewnie kogoś bardziej rozrywkowego", (po mojej opowieści, że chłopak koleżanki zrobił coś śmiesznego na imprezie): "wolałabyś pewnie być z kimś takim jak XY", "wolałabyś pewnie takiego, co jeździ większym samochodem ode mnie", "patrz jaki przypakowany koleś! pewnie byś chciała, żebym taki był"... doprowadza mnie to do szału i świadczy tylko i wyłącznie o kompleksach naszych TŻ-tów. Bo inni mają więcej/lepiej i on też chce tak mieć! Bo to nawet nie chodzi o nas, że naprawdę myślą, że "wolałybyśmy..." . Oni wiedzą, że ich nie zostawimy. Chodzi o to, że są na tej planecie mężczyźni, którzy mają LEPSZE auto, WIĘKSZE poczucie humoru, są BARDZIEJ wysportowani. I mały chłopczyk też chce dostać taką zabawkę jaką ma ten w piaskownicy obok.

Stary 2012-07-11, 09:19   #4977
Akcila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wontrubka Pokaż wiadomość
skąd ja to znam - te gówniarskie, niedojrzałe moim zdaniem teksty typu "wolałabyś pewnie kogoś bardziej rozrywkowego", (po mojej opowieści, że chłopak koleżanki zrobił coś śmiesznego na imprezie): "wolałabyś pewnie być z kimś takim jak XY", "wolałabyś pewnie takiego, co jeździ większym samochodem ode mnie", "patrz jaki przypakowany koleś! pewnie byś chciała, żebym taki był"... doprowadza mnie to do szału i świadczy tylko i wyłącznie o kompleksach naszych TŻ-tów. Bo inni mają więcej/lepiej i on też chce tak mieć! Bo to nawet nie chodzi o nas, że naprawdę myślą, że "wolałybyśmy..." . Oni wiedzą, że ich nie zostawimy. Chodzi o to, że są na tej planecie mężczyźni, którzy mają LEPSZE auto, WIĘKSZE poczucie humoru, są BARDZIEJ wysportowani. I mały chłopczyk też chce dostać taką zabawkę jaką ma ten w piaskownicy obok.
Dokładnie. Po prostu strasznie mnie zdenerwował. Efekt? Od wczoraj się nie odzywamy do siebie, kusi mnie żeby napisać, ale postanowiłam sobie, że nie bo tym razem to nie są moje wymysły. ot co!
Stary 2012-07-11, 12:32   #4978
vacancy
Raczkowanie

Ja czekam na wujaszka i zaczynam brac Midiane. Mam nadzieje, ze przybedzie, powinien byc na dniach.. Troszeczke tylko schizuje.. tak ciut, ciut. Bo koniec we mnie, ale gumka cala..
vacancy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 12:37   #4979
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czekam na wujaszka i zaczynam brac Midiane. Mam nadzieje, ze przybedzie, powinien byc na dniach.. Troszeczke tylko schizuje.. tak ciut, ciut. Bo koniec we mnie, ale gumka cala..
to po co te schizy? brałam Midiane, była ok
Stary 2012-07-11, 17:10   #4980
OoDestinyoO
Wtajemniczenie

Cytat:

No właśnie po co te schizy? gumka była cała więc schizy a sioooooo !
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości