Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Komputery, telefony, tablety

Notka

Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz.

Pokaż wyniki sondy: Który telefon wybrać?
HTC Wildfire S 17 30,36%
Samsung Wave Y 1 1,79%
Sony Ericsson Xperia Neo V 7 12,50%
Nokia 500 7 12,50%
Samsung Galaxy Mini 4 7,14%
Inny(ale jaki:P) 20 35,71%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-05, 11:34   #3301
adam23
Raczkowanie

Dot.: Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy

Merys nie słuchaj tej dziewczynki w dodatku młodszej odemnie to są ludzie zazdrośni i z łodzi haha tak więc ja mam wielką ucieche z tej dziewczynki pozdrawiam i jeszcze raz życzę miłego korzystania z iphone
adam23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-05, 12:23   #3302
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez adam23 Pokaż wiadomość
Merys nie słuchaj tej dziewczynki w dodatku młodszej odemnie to są ludzie zazdrośni i z łodzi haha tak więc ja mam wielką ucieche z tej dziewczynki pozdrawiam i jeszcze raz życzę miłego korzystania z iphone
żałosny jesteś
pffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-05, 12:41   #3303
adam23
Raczkowanie

no co ty woow! pozdrawiam
Stary 2016-01-05, 12:47   #3304
Micraell
Zakorzenienie

Cytat:
może ma mało muzyki góra ma z 1000 utworów i to wszystko tak jak pisałem ja mam całe pełne albumy muzyki

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

ja to podziękował za laptopy z systemem windows

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

co do ceny macbooków pro to ceny powyżej 8000 w zwyż w najlepszej konfiguracji
8000 za laptopa z "darmowym" systemem i konfiguracją sprzed trzech lub czterech lat w momencie premiery. Jasne, mają kilka fajnych opcji, ale dla kogoś, kto wymaga czegokolwiek od swojego komputera to katorga. A poza posiadaniem windowsa i MacOSa są jeszcze inne możliwości, o których pewnie nie słyszałeś, fanboyu apple'a.

PS. Mam więcej muzyki niż Ty, mimo, że nie mam 128GB na telefonie. Zamiast albumów mam całe dyskografie wykonawców. Słyszałeś o czymś takim jak Spotify?

Cytat:
Akurat w branży szeroko pojętego IT to im ktoś starszy tym mniej ogarnia nowe technologie, więc nie wiem czym próbujesz zabłysnąć, serio.

"Well, I guess it would be nice, if I could touch your body, you know not everybody, has got a body like you."

~George Michael

Micraell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-05, 13:17   #3305
Maaguchaa
Raczkowanie

Zmiana telefonu , ale co wybrać?

Cześć aktualny samsung ( galaxy trend plus ) mam go rok i 2 m-ce stwarza mi coraz więcej problemów : zawiesza się , wyrzuca z aplikacji , lampa przestaje działać na snapchacie , klawiatura często nie chce się pojawiać i co najważniejsze gdy dzwoni mi telefon nie mogę go odebrać tak jakby padał mi dotyk. W lutym chciałabym zmienć na coś innego pod uwagę biorę :
- htc one m7 ( koleżanka baaardzo poleca a używa go w takich celach jak ja a nawet jeszcze bardziej )
- iphone 5/5s ( kolega poleca ,nigdy mu się nie zawiesił a również z telefonu korzysta w wiekszości z social media )
-huawei y5 widziałam ma najnowszego androida ale parametry telefonu całkowicie nic mi nie mówią a recenzji jeszcze mało.

Muzyki nie słucham na telefonie , zdjęć też nie robię wielu mam od tego aparat , telefonu głównie używam do rozmów i do przeglądania internetu , korzystania z aplikacji . Możecie mi polecić typowego "konia" nie do zajechania? Który nie będzie się zacinał jak przysłowiowy windows 98 ? Pierwsze dwie pozycje na pewno kupowałabym używane. Chciałabym przeznaczyć 600zł na telefon . Pomocy
Maaguchaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-05, 14:42   #3306
adam23
Raczkowanie

po pierwsze macbooki są stworzone do pracy a nie do grania po drugie ten system jest tak zoptymalizowany np mój macbook ma 8gb ramu a chodzi lepiej niż laptop na windowsie który ma 16gb ramu tu bebechy nie są najważniejsze jak ty to podkreśliłaś a system na którym pracuje i nie jestem fan boyem apple tylko po prostu cenie sobię tę markę bynajmniej jeżeli chodzi o komputery więc następnym razie zbastuj sobie i nie pisz takich rzeczy w moim kierunku bo mdli mnie a dziś miałem dobry obiad.

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

spotify haha melomanką to ty na pewno nie jesteś skoro mp3 słuchasz w swoim życiu nie słyszałaś pewnie o czymś takim jak HI-RES audio ale to do szczegół pozdrawiam serdecznie.

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

im starszy tym mniejsze pojęcie buahahahahhahahahahahhaha hahahahahahahahaah leże hahahahahahahhahahahaahha hahahaha

w skrócie Zanim jednak zacznę, słowo wprowadzenia dla wszystkich tutaj profesjonalistów haha którzy o High-Resolution Audio słyszą pierwszy raz. Bez wstydu powiem, że pierwszy raz miałem okazję słuchać tej jakości muzyki więc ekspertem też nie jestem. Przytoczę wam dwa zdania teorii i powiem jak to słychać uszami „spotyfajowego słuchacza”

O co chodzi z Hi Res? W skrócie chodzi o to aby konwertując muzykę analogową do postaci cyfrowej, ograniczyć maksymalnie straty na jakości dźwięku. Jak to wygląda od strony technicznej? Standardowa płyta CD (która i tak ma o niebo lepszą jakość od standardowej mp3 słuchanej w serwisach streamingowych) charakteryzuje się wskaźnikami na poziomie 16 bit/44,1 kHz, a dla dźwięku o wysokiej rozdzielczości zazwyczaj 24 bit/192 kHz. Oczywiście trzeba to umieć usłyszeć i trzeba mieć do tego sprzęt. Teraz masz duże pole do popisu chętnie posłucham.

Edytowane przez adam23
Czas edycji: 2016-01-05 o 15:08
Stary 2016-01-05, 17:07   #3307
Ennyo
Raczkowanie

Witam!
Jakiś czas temu pytałam w tym wątku o smartfona dla mojego chłopaka, wybrał polecaną Nokię 735. Pffe o ile dobrze pamiętam to posiadasz ten model - powiedz czy Tobie też bateria trzyma mega krótko? Chłopak ma telefon niecały rok, a dostrzega ogromną różnicę pomiędzy tym, jak bateria trzymała na początku, a jak teraz. Nokia leży cały dzień nieużywana, a i tak trzeba ją ładować niemalże codziennie. Jako kontrę podam przykład mojego telefonu - iphone 6 użycie: 2 godz. i 52 min., w gotowości: 111 godz. i 55 min. a baterii zostało nieco mniej niż połowa. Natomiast Nokia: czas od ostatniego ładowania: 1 dzień 9 godz. i bateria już pada...
Pytam o to ponieważ zastanawiamy się czy to normalne, czy może to oznaczać problem z baterią?

Adam macbooki są stworzone do pracy? Tak, ale tylko serii pro (o imacach nie zapominając), natomiast nowy macbook, tudzież macbook air to piękne gadżety. Wkurza mnie polityka marki Apple, która wybiła się tworząc sprzęt dla profesjonalistów, a teraz za przeproszeniem ku*wi się conajmniej tak, jak gawiedź do której swą ofertę kieruje (apologeci social-media).

Edytowane przez Ennyo
Czas edycji: 2016-01-05 o 17:19
Ennyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-05, 17:16   #3308
Merys
Zakorzenienie

Telefon zamówiony jeszcze raz dzięki za pomoc.
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-05, 17:53   #3309
adam23
Raczkowanie

tak dokładnie seria pro i teraz również robią świetny sprzęt tylko tyle że to sprzęt nie na każdą kieszeń marka która zaliczana jest do takich marek jak armani, rolex, ferrari, prada itp laptop służy do pracy do programowania różnych rzeczy dla bardzo wymagających programów mac pro jest idealny
Stary 2016-01-05, 18:56   #3310
FantazZja
Raczkowanie

Telefon do 300zł

Dziewczyny, pomocy! Płyta główna w telefonie mi siadła, stwierdziłam, że nie opłaca mi się tego naprawiać, więc tak siedzę i szukam czegoś nowego. Mogłybyście polecić jakiś dobry telefon DO 300zł? Głównie do serfowania po necie. Wcześniej miałam Nokie Lumie 520.
Stary 2016-01-05, 19:16   #3311
Artm
Rozeznanie

Dot.: Telefon do 300zł

To może Lumia 435? Jeśli przyzwyczaiłaś się do telefonu z windowsem to nie będziesz musiała zmieniać nawyków.
Artm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-05, 19:52   #3312
Micraell
Zakorzenienie

Cytat:
po pierwsze macbooki są stworzone do pracy a nie do grania po drugie ten system jest tak zoptymalizowany np mój macbook ma 8gb ramu a chodzi lepiej niż laptop na windowsie który ma 16gb ramu tu bebechy nie są najważniejsze jak ty to podkreśliłaś a system na którym pracuje i nie jestem fan boyem apple tylko po prostu cenie sobię tę markę bynajmniej jeżeli chodzi o komputery więc następnym razie zbastuj sobie i nie pisz takich rzeczy w moim kierunku bo mdli mnie a dziś miałem dobry obiad.

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

spotify haha melomanką to ty na pewno nie jesteś skoro mp3 słuchasz w swoim życiu nie słyszałaś pewnie o czymś takim jak HI-RES audio ale to do szczegół pozdrawiam serdecznie.

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

im starszy tym mniejsze pojęcie buahahahahhahahahahahhaha hahahahahahahahaah leże hahahahahahahhahahahaahha hahahaha

w skrócie Zanim jednak zacznę, słowo wprowadzenia dla wszystkich tutaj profesjonalistów haha którzy o High-Resolution Audio słyszą pierwszy raz. Bez wstydu powiem, że pierwszy raz miałem okazję słuchać tej jakości muzyki więc ekspertem też nie jestem. Przytoczę wam dwa zdania teorii i powiem jak to słychać uszami „spotyfajowego słuchacza”

O co chodzi z Hi Res? W skrócie chodzi o to aby konwertując muzykę analogową do postaci cyfrowej, ograniczyć maksymalnie straty na jakości dźwięku. Jak to wygląda od strony technicznej? Standardowa płyta CD (która i tak ma o niebo lepszą jakość od standardowej mp3 słuchanej w serwisach streamingowych) charakteryzuje się wskaźnikami na poziomie 16 bit/44,1 kHz, a dla dźwięku o wysokiej rozdzielczości zazwyczaj 24 bit/192 kHz. Oczywiście trzeba to umieć usłyszeć i trzeba mieć do tego sprzęt. Teraz masz duże pole do popisu chętnie posłucham.
Powtórzę: poza Windowsem i MacOSem są inne systemy, znacznie wydajniejsze od obydwu z nich. Ale tym wpisem udowadniasz mi jak bardzo nie masz pojęcia o czym mówisz.

Czyli mówisz, że słuchasz tej swojej "high resolution audio" w jakości 192kbps? To śmiechłam, bo ten marny spotify, jak go określiłeś oferuje mi 320kbps. No i nie popisałeś się, bo Spotify nie używa mp3 tylko ogg. Meloman z jakością 192kbps... Lulz.

Dalej twierdzisz, że szybciej łapiesz nowe technologie, bo jesteś starszy?

Cytat:
Napisane przez Ennyo Pokaż wiadomość
Witam!
Jakiś czas temu pytałam w tym wątku o smartfona dla mojego chłopaka, wybrał polecaną Nokię 735. Pffe o ile dobrze pamiętam to posiadasz ten model - powiedz czy Tobie też bateria trzyma mega krótko? Chłopak ma telefon niecały rok, a dostrzega ogromną różnicę pomiędzy tym, jak bateria trzymała na początku, a jak teraz. Nokia leży cały dzień nieużywana, a i tak trzeba ją ładować niemalże codziennie. Jako kontrę podam przykład mojego telefonu - iphone 6 użycie: 2 godz. i 52 min., w gotowości: 111 godz. i 55 min. a baterii zostało nieco mniej niż połowa. Natomiast Nokia: czas od ostatniego ładowania: 1 dzień 9 godz. i bateria już pada...
Pytam o to ponieważ zastanawiamy się czy to normalne, czy może to oznaczać problem z baterią?

Adam macbooki są stworzone do pracy? Tak, ale tylko serii pro (o imacach nie zapominając), natomiast nowy macbook, tudzież macbook air to piękne gadżety. Wkurza mnie polityka marki Apple, która wybiła się tworząc sprzęt dla profesjonalistów, a teraz za przeproszeniem ku*wi się conajmniej tak, jak gawiedź do której swą ofertę kieruje (apologeci social-media).
Ja bym poszła z tym do Microsoft Care. Coś za szybko pada ta bateria na nieużywanym w zasadzie telefonie.
Cytat:
tak dokładnie seria pro i teraz również robią świetny sprzęt tylko tyle że to sprzęt nie na każdą kieszeń marka która zaliczana jest do takich marek jak armani, rolex, ferrari, prada itp laptop służy do pracy do programowania różnych rzeczy dla bardzo wymagających programów mac pro jest idealny
Pracy programisty na systemie, który nie ma wsparcia dla większości nowych technologii sobie nie wyobrażam. OSX to bardzo zamknięty w sobie ekosystem, który świetnie działa ze swoimi programami, ale zmuszenie go do przyjęcia czegoś nowego staje sie nierealne. A moja praca na komputerze jest bardziej wymagająca niż pisanie bloga, bo mam wrażenie, że poza programistami apple'owskich technologi, blogerzy to jedyni ludzie, którzy używaja maców.

Wróć jak już się czegoś nauczysz i dowiesz, bo czytać się Ciebie nie da z tym stekiem bzdur.

"Well, I guess it would be nice, if I could touch your body, you know not everybody, has got a body like you."

~George Michael

Stary 2016-01-05, 23:22   #3313
adam23
Raczkowanie

192 khz a nie kbps to są zupełnie dwie rózne rzeczy hahaha widzę że jednak nie masz o tym pojęcia na oryginalnych płytach cd jest 44khz i 16 bity a na hi-res 192khz i 24bity khz to jest częśtotliwość próbkowania a nie kilobajty bo kilobajty w hi-res średnio wynosi od 1500 do 6000 w dodatku kawałek 5 minutowy zajmuje 180 mb

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

naucz się czytać i rozróżniac khz a kbps

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

proszę cię nie komentuj więcej bo do melomanki ci daleko widzę że takich podstaw jak khz nie znasz kup sobie sprzęt grający za 40 tysięcy zł posłuchaj poczytaj zainteresuj się audiofilskim brzmieniem muzyką pojeździj troche na zloty a będzie dobrze i wtedy złapiesz pojęcie bo nie odrazu Kraków zbudowano , posiadam taki sprzęt bardzo zaawansowany i słuchanie muzyki w takiej jakośći sprawia mi ogromną przyjemność i relaks ale cóż przyjemność kosztuje.

Edytowane przez adam23
Czas edycji: 2016-01-05 o 23:31
Stary 2016-01-05, 23:51   #3314
adam23
Raczkowanie

coś pięknego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10560397_1058436847531856_3468862458852566512_o.jpg (150,5 KB, 19 załadowań)
Stary 2016-01-06, 08:38   #3315
pffe
BAN stały

Widzę, że ktoś tu ma małego i musi się sprzętem dowartościować

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez FantazZja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pomocy! Płyta główna w telefonie mi siadła, stwierdziłam, że nie opłaca mi się tego naprawiać, więc tak siedzę i szukam czegoś nowego. Mogłybyście polecić jakiś dobry telefon DO 300zł? Głównie do serfowania po necie. Wcześniej miałam Nokie Lumie 520.
Lumie teraz są bardzo tanie więc w zasadzie jeśli nadal chcesz windowsa to czemu nie
android w tej cenie to skazanie się na masakrę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-06, 11:55   #3316
Micraell
Zakorzenienie

Ale ja nigdzie nie pisałam, że jestem melomanką, tylko Ty. Ja pisałam tylko, że da się mięć sporo muzyki i nie zawalać nią całego dysku.
A 40 tysięcy na pewno wydałabym na inny cel niż głośniki ;p

Pffe, dobrze, ze zdjęć samochodu jeszcze nie zaczął wrzucać xD

Adamie, albo zacznij pisać znów na temat telefonów albo wyjdź z wątku, bardzo proszę, bo robisz offtop tylko.

Fantazja - możesz poszukać jakiejś używanej Lumii 640, które zbierają niezłe opinie, powinnaś sie zmieścić w tych 300 złotych. Z nowych do tej ceny będzie trochę trudniej, myślę, że 400 już prędzej.

~George Michael

Stary 2016-01-06, 11:56   #3317
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
Widzę, że ktoś tu ma małego i musi się sprzętem dowartościować

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Lumie teraz są bardzo tanie więc w zasadzie jeśli nadal chcesz windowsa to czemu nie
android w tej cenie to skazanie się na masakrę.
Droga Pffe, pisałam priv, ale bez odzewu, więc spróbuję tutaj ponowić swoją prośbę (tak, jestem namolna) sprawdziłabyś, czy na Lumii chodzi bez problemu, to o co wcześniej pytałam?
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-06, 12:11   #3318
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Droga Pffe, pisałam priv, ale bez odzewu, więc spróbuję tutaj ponowić swoją prośbę (tak, jestem namolna) sprawdziłabyś, czy na Lumii chodzi bez problemu, to o co wcześniej pytałam?
priv? nic nie dostałam. jasne, póki ją mam bo jutro prawdopodobnie sprzedaję
Stary 2016-01-06, 12:15   #3319
Micraell
Zakorzenienie

I na co zmieniasz?

~George Michael

Stary 2016-01-06, 12:18   #3320
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Micraell Pokaż wiadomość
I na co zmieniasz?
Zdziwię Cię huawei p8. Niestety z windowsem nic nie wybrałam poza 950 a póki nie ogarną 10 to jestem bardzo zawiedziona tym, że stoi to wszystko w miejscu.
Może wrócę a może następny będzie iphone.
Póki co, od wczoraj mam p8 i jestem zadowolona, choć potrafi przyciąć. Nie mówiąc o tym, że oryginalna przeglądarka to porażka a chrome sobie lepiej radzi
Stary 2016-01-06, 12:22   #3321
ania9o
Zakorzenienie

Ja chyba niedługo będę musiała się rozstać z moimi kochanym BlackBerry. Dwa lata i bateria już niedomaga. Mój Mąż ma lumie 640 xl i jest bardzo zadowolony ale dla mnie trochę za duży jest ten telefon.
Androida nie chce bo wszystkie moje podejścia do niego zakończyły się niepowodzeniem. Marzy mi się kontynuacja przygody z BlackBerry ale niestety Classic jest dla mnie za drogi a przy takiej cenie jeśli bateria ma po dwóch latach umrzeć jak w moim Q5 to niestety szkoda kasy.
Jaki Windows będzie dobry tak w cenie 800-1000 zł ale nie ze zbyt dużym wyświetlaczem?
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-06, 12:24   #3322
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Ja chyba niedługo będę musiała się rozstać z moimi kochanym BlackBerry. Dwa lata i bateria już niedomaga. Mój Mąż ma lumie 640 xl i jest bardzo zadowolony ale dla mnie trochę za duży jest ten telefon.
Androida nie chce bo wszystkie moje podejścia do niego zakończyły się niepowodzeniem. Marzy mi się kontynuacja przygody z BlackBerry ale niestety Classic jest dla mnie za drogi a przy takiej cenie jeśli bateria ma po dwóch latach umrzeć jak w moim Q5 to niestety szkoda kasy.
Jaki Windows będzie dobry tak w cenie 800-1000 zł ale nie ze zbyt dużym wyświetlaczem?
a zwykła 640?
Stary 2016-01-06, 12:54   #3323
adam23
Raczkowanie

boże jak można komuś polecać telefony z windowsem phone które mają malutkie możliwości , bardzo malutko aplikacji w sklepie w dodatku słabej jakości ten system się dopiero rozwija więc teraz nie warto kupować i zaczekać pare lat przecież win 10 wyszedł więc windows idzie ku lepszemu to tyle jeżeli chodzi o moją opinie na ten temat.
Stary 2016-01-06, 13:07   #3324
pffe
BAN stały

Cytat:
boże jak można komuś polecać telefony z windowsem phone które mają malutkie możliwości , bardzo malutko aplikacji w sklepie w dodatku słabej jakości ten system się dopiero rozwija więc teraz nie warto kupować i zaczekać pare lat przecież win 10 wyszedł więc windows idzie ku lepszemu to tyle jeżeli chodzi o moją opinie na ten temat.
Jak ktoś chce wydać 300 zł to jak mam mu polecać telefon za 1300? Spoważniej.
A windows 10, szczerze? Póki co, stoi w miejscu. Ja się przerzuciłam na androida właśnie bo już zaczęło mnie to denerwować. Zrobią z tym porządek, to wrócę. Nie zrobią, to nie wrócę.
Stary 2016-01-06, 13:26   #3325
adam23
Raczkowanie

od tego można zacząć że nikomu bym nie polecił telefonu za 300 zł to raz a dwa to win 10 jest jeszcze nie dopracowany ma mnóstwo błędów to norma pewnie z czasem będą co raz to nowe aktualizacje ale cóż na chwilę obecną lepiej pozostać przy iOS lub androidzie.

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

chodziło mi o całą linie telefonów lumii nie tylko te za 300
Stary 2016-01-06, 13:36   #3326
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
a zwykła 640?
No właśnie Mąż mnie namawia na tą mniejszą. Jedyna różnica między nimi to chyba aparat no i trochę mniejsza bateria. Może i rzeczywiście będzie dobry model dla mnie.
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-06, 13:46   #3327
adam23
Raczkowanie

Micraell powiedz a cóż to za cudowny system który rzekomo jest dużo dużo wydajniejszy od windowsa i mac osx kurde jestem bardzo ciekaw.

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

bo pókim co nie ma wydajniejszego systemu od mac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-06, 13:58   #3328
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Cytat:
od tego można zacząć że nikomu bym nie polecił telefonu za 300 zł to raz a dwa to win 10 jest jeszcze nie dopracowany ma mnóstwo błędów to norma pewnie z czasem będą co raz to nowe aktualizacje ale cóż na chwilę obecną lepiej pozostać przy iOS lub androidzie.

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

chodziło mi o całą linie telefonów lumii nie tylko te za 300
Nie kazdy ma tyle kasy zeby wydawac niewiadomo ile na telefon....

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

No i nie kazdy chce wydawac tyle na telefon...

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-06, 14:13   #3329
adam23
Raczkowanie

no to fakt choć ja wyznaje zasadę że lepiej do czegoś dołożyć pieniędzy i mieć porządną rzecz która będzie długo służyć.
Stary 2016-01-06, 14:59   #3330
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Cytat:
no to fakt choć ja wyznaje zasadę że lepiej do czegoś dołożyć pieniędzy i mieć porządną rzecz która będzie długo służyć.
Wiesz co jak ktos ma np rodzine to woli cos dzieciom kupic lub cos do domu niz wypasione telefony...

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości