Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Komputery, telefony, tablety

Notka

Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz.

Pokaż wyniki sondy: Który telefon wybrać?
HTC Wildfire S 17 30,36%
Samsung Wave Y 1 1,79%
Sony Ericsson Xperia Neo V 7 12,50%
Nokia 500 7 12,50%
Samsung Galaxy Mini 4 7,14%
Inny(ale jaki:P) 20 35,71%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-18, 20:59   #781
Slavenka
Raczkowanie

Dot.: Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez amistad.k.m.s Pokaż wiadomość
Slavenka najlepiej zadzwoń do BOA, bo oni wiedzą na bieżąco, co mają na stanie i mogą ci zaproponować obniżkę ceny telefonu
Ja do końca miesiąca muszę się zdecydować i jestem w kropce Najpierw koniecznie chciałam ze sliderem, teraz już mi się odwidziało a każda moja rozmowa z BOA trwa, co najmniej pół godziny
No niestety nie ma już w ofercie żadnych modeli W. Napisałam do nich maila. Z SE zostaje, więc mi tylko K770.

amistad.k.m.s, a Ty na co się decudujesz (a może na co Cię kusili), może Twój wybór mi trochę podpowie

Edytowane przez Slavenka
Czas edycji: 2009-03-18 o 21:06
Slavenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-18, 22:45   #782
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Slavenka Pokaż wiadomość
No niestety nie ma już w ofercie żadnych modeli W. Napisałam do nich maila. Z SE zostaje, więc mi tylko K770.

amistad.k.m.s, a Ty na co się decudujesz (a może na co Cię kusili), może Twój wybór mi trochę podpowie
I tu jest wielki problem, bo nie wiem
Wychodzę z założenia, że jeśli ktoś mi proponuje dobry telefon za złotówkę, to po co mam przepłacać, jak i tak wiem, że za 2 lata zmienię na inny (obowiązkowo muszę mieć ważną gwarancję ).
Gdy ostatnio rozmawiałam z BOA jeszcze miałam w zamyśle slidera, albo telefon rozkładany, więc proponowano mi LG KC550, LG KF600, nokie 6650. W tej chwili doszłam do wniosku, że chcę mieć telefon z dobrym aparatem i dobrą baterią, pamięć można zawsze zwiększyć. Teraz skłaniam się ku SE K850i, ale jeszcze nie znam ceny, jeśli będzie korzystna to wybiorę ten. Lub może jakąś nokie o podobnych parametrach.
W najbliższych dniach mam zamiar się rozsiąść przed komputerem, otworzyć stronę ery i zadzwonić do BOA, na bieżąco będą mnie informować o zniżkach, a ja wtedy zdecyduje. Warto zamawiać w BOA, ponieważ ostatnio zaproponowano mi telefon o ponad 300PLN mniej niż jest na ich stronie i oni wiedzą na bieżąco, czy taki telefon jest u nich w magazynie czy też nie.
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 11:30   #783
Slavenka
Raczkowanie

Mhmm, ja mam jeszcze miesiąc na wymianę telefonu i chyba troszkę się z tym wstrzymam. Może w czasie okresu świątecznego, będą jakieś ciekawe oferty Bo dzisiaj rozmawiałam z BOA i nie ma już K770i brązowego w magazynie. Wiem, że kolor nie jest najważniejszy, no ale coż w końcu jestem kobietą

Edytowane przez Slavenka
Czas edycji: 2009-03-19 o 11:34
Slavenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 17:48   #784
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Ja na twoim miejscu tak bym zrobiła

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Dzwoniłam właśnie do BOA i szok cena wszystkich telefonów poszył w górę i to dużo
SE K850i - nie mają w ogóle w ofercie promocyjnej
Propozycje bardzo, bardzo marne. Nie wiem, czy warto czekać jak wszystko się tak zmienia na niekorzyść
Stary 2009-03-19, 18:57   #785
Slavenka
Raczkowanie

Cytat:
Ja na twoim miejscu tak bym zrobiła

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Dzwoniłam właśnie do BOA i szok cena wszystkich telefonów poszył w górę i to dużo
SE K850i - nie mają w ogóle w ofercie promocyjnej
Propozycje bardzo, bardzo marne. Nie wiem, czy warto czekać jak wszystko się tak zmienia na niekorzyść

Ja też dzwoniłam do BOA, rzeczywiście żadnych ciekawych ofert promocyjnych. W promocji nie ma żadnych modeli jakie mnie wczęśniej interesowały

Spytałam się czy do miesiąca będzie poszerzona ich oferta, powiedzieli, że tak. Zbliżaja się święta, a później komunie, więc zaczyna się dobry okres na promocje. Mam czas do 17 kwietnia. Poczekam.
Stary 2009-03-20, 20:16   #786
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Właśnie dopatrzyłam się, że umowa mi się kończy 27 kwietnia - miesiące mi się merdnęły. Tylko mnie wkurzyli i nic więcej. Głowę zawracają taką marnotą

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Tak na marginesie, do swojej oferty wrzucili nowy se w595
Stary 2009-03-21, 09:36   #787
kate1991
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jacobs37 Pokaż wiadomość
Gdyby ktoś potrzebował pomocy w wyborze telefonu to chętnie pomogę
A z tych 3:
  • LG KF600
  • Samsung J700
  • Samsung D900i
który byś wybrał?
Zależy mi na ładnym wyglądzie, dobrej baterii i dobrym aparacie.
Najbardziej skłaniam się ku Samsungowi D900i, ale słyszałam, że ma słabą obudowę- ściera się farba, itp.
Czy to prawda, że telefony LG są słabej jakości?
Najbardziej chciałam mieć SE, bo jestem do nich przyzwyczajona, ale niestety nie mają nic z rozsuwanych .
kate1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-21, 13:17   #788
Agata707
Przyczajenie

Za jakiś miesiąc kończy mi się umowa w Orange, długo zastanawiam się nad wyborem telfonu, chyba zdecyduję się na Samsunga U800.
Czytałam recenzje na Oragne i wszyscy chwalą ten telefon, jednak znajomi mi odradzają Samsunga, więc już sama nie wiem...
Agata707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-21, 14:01   #789
kate1991
Wtajemniczenie

Ja dziś zdecydowałam się jednak na Samsunga U600, ale byłam dziś w salonie ery i okazało się, że już od 1,5 miesiąca nie ma go w ich magazynie . Myślicie, że będzie w innych salonach? A w internecie? Próbowałam zamówić, ale nie widać go tam w liście telefonów przy moim abonamencie. Za to w cenniku jest...
kate1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-21, 14:03   #790
Costynuuna
Zadomowienie

mam w planach kupić w najbliższym czasie nowy telefon, i skłaniam się do Nokii n82 .
Cena to minus, ale poza tym jestem prawie zdecydowana.

Szuakm telefonu z dobrym odtwarzaczem mp3, głosnikiem, aparatem , pamięcią .. jaki telefon jeszcze sie sprawdza pod względem tych funkcji,oprócz nokii n82 ?
Stary 2009-03-21, 14:04   #791
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata707 Pokaż wiadomość
Za jakiś miesiąc kończy mi się umowa w Orange, długo zastanawiam się nad wyborem telfonu, chyba zdecyduję się na Samsunga U800.
Czytałam recenzje na Oragne i wszyscy chwalą ten telefon, jednak znajomi mi odradzają Samsunga, więc już sama nie wiem...
Ja też nie mam zbyt dobrych wspomnień z samsungiem [sgh-e250], ale mój wujek [ma ten sam model] chwali go sobie.
Najbardziej stabilne telefony w tej chwili to Sony Ericssony. A jeśli chodzi o LG [to jak to mówi mój przyjaciel], lodówki to może i dobre robią, ale telefony?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-21, 15:19   #792
Agata707
Przyczajenie

Cytat:
Najbardziej stabilne telefony w tej chwili to Sony Ericssony.
Od dwóch lat mam SE i jestem zadowolona pod względem stabilności, trudno go uszkodzić
Niestety w ofercie Orange jest bardzo mały wybór SE... Jedynie podoba mi się SE W910i. Problem jest w tym, że wielu moich znajomych ma ten telefon, więc wolałabym mieć inny. Po drugie rozsuwany telefon raczej nie jest dla mnie. Znając siebie ciągle bym się tym bawiła w skutek czego po szybkim czasie telefon by się rozleciał

Więc chyba dalej bede za Samsungiem U 800. Mam nadzieję, że do zakończenia mojej umowy telefon będzie trochę tańszy (teraz 250zł, a planuję jeszcze kupić cyfrówkę, więc chcę jak najmniej zapłacić hihi).
Stary 2009-03-22, 08:08   #793
jacobs37
Raczkowanie

GG do jacobs37

Cytat:
Napisane przez kate1991 Pokaż wiadomość
A z tych 3:
  • LG KF600
  • Samsung J700
  • Samsung D900i
który byś wybrał?
Najbardziej skłaniam się ku Samsungowi D900i, ale słyszałam, że ma słabą obudowę- ściera się farba, itp.
Najbardziej chciałam mieć SE, bo jestem do nich przyzwyczajona, ale niestety nie mają nic z rozsuwanych .
J700 odradzam na wstępie, gdyż ten model zdecydowanie odbiega funkcjonalnością od pozostałych. Jeżeli chodzi o dwa kolejne to osobiście skłaniałbym się ku KF600 aczkolwiek jest to model dosyć nietypowy i do jego obsługi trzeba się przyzwyczaić. Jest też nieco cięższy i mniej poręczny od Samsunga, lecz wg mnie jest wygodniejszy i bardziej intuicyjny w obsłudze. D900i ma bardzo podobne funkcje, lecz już nieco przestarzały interfejs. Co do jego obudowy to nie słyszałem o problemach z jakością wykonania. Być może przy długotrwałym użytkowaniu problem z farbą rzeczywiście może się pojawić.

Ogólnie LG jako marka tworzy telefony bardzo dobrej jakości a popularnością przegonili już nawet Sony Ericssona. Jeśli chodzi o tą markę to posiadają kilka sliderów, np. W580i, W595i, S500i, W910i ...
jacobs37 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-22, 08:36   #794
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Obecnie mam Samsung E250, ale tak się zastanawiam nad jakimś nowym, do ok. 500 zł.
Lubię slidery
Co mogłybyście mi polecić?
Stary 2009-03-22, 10:01   #795
Costynuuna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Costynuuna Pokaż wiadomość
mam w planach kupić w najbliższym czasie nowy telefon, i skłaniam się do Nokii n82 .

Szuakm telefonu z dobrym odtwarzaczem mp3, głosnikiem, aparatem , pamięcią .. jaki telefon jeszcze sie sprawdza pod względem tych funkcji,oprócz nokii n82 ?
mógłby mi ktoś odpowiedzieć na ten post?
zależy mi na czesie, bo musze się na coś decydować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-22, 12:13   #796
paulina9191
Raczkowanie

Cytat:
mógłby mi ktoś odpowiedzieć na ten post?
zależy mi na czesie, bo musze się na coś decydować

polecam nokie n95 8gb..ja na razie się na niej nie zawiodłam,jedyny minus to dość słaba bateria ..

co do nokii n82 to polecam poczytać opinie na tej stronie>> http://www.ceneo.pl/;0151117537-10.htm#productOpinions

pozdrawiam

paulina9191 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-23, 13:49   #797
Agata707
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Connect Pokaż wiadomość
Czy to dobry pomysł żeby sprzedać nową Nokie 5220 (żałuje że go kupiłam)
Mogłabyś napisać czemu żałujesz kupna?
Stary 2009-03-30, 18:35   #798
Nicole
Zakorzenienie

Dot.: Masz problem z wyborem telefonu komórkowego ? Chętnie pomogę :)

Cytat:
Napisane przez Klementynka Pokaż wiadomość
Mam pyt. do właścicielek Motoroli K1 Czy naprawdę ten tel. mieści maksymalnie tylko 20esów w skrzynce odbiorczej? Jeśli jest jakaś opcja w tel., która zwiększy pojemność skrzynki to napiszcie mi proszę jak do niej dotrzeć..

Zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu i powiedzcie mi, jak to jest z tymi smsami?

Nicole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-30, 19:32   #799
Slavenka
Raczkowanie

Witam,

Zdecydowałam się w końcu na model, oczywiście ten, który już upatrzyłam sobie 4 miesiące wcześniej

Poczekam do zakończenia okresu rozliczeniowego w kwietniu i zamówię przez BOA, SE K770i.

W takim razie mam pytanko czy ktoś z Was ma ten telefon, a jak tak to jak się sprawuje? Jak już pisałam wcześniej, ja ze SE jestem bardzo zadowlona i chce telefon z tej firmy (choć podobno mają nieciekawą sytuację )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-30, 19:53   #800
Nicole
Zakorzenienie

Dot.: Masz problem z wyborem telefonu komórkowego ? Chętnie pomogę :)

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
przede wszystkim motorola ma ładny profil,obudowa też ciekawa.ALE...
no właśnie,kto nigdy nue miał motoroli ten nie wie jak się ciężko pisze sms-y.
KOD w smsowaniu jest inny niż w pozostałych telefonach.jesli ktoś posiadał S.N.,lub NOKIE ,a dużo pisze sms-ow bedzie niezadowolony.ja motorolę V3 miałam trzy miesiące i dostawałam szału na jej widok.napaliłam się,dletogo,że kiedyś miałam już motorolę z klapką,ale nie miałam S.E. przypuszczałam,że ulepszyli już w niej przez kilka lat,a tu ZONK.
Powiedz mi, o co chodzi z tymi kodami sms.. Teraz mam Nokie 6111, piszę mnóstwo sms, myślisz że pod tym względem Motorole mnie rozczarują?

Nicole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-31, 05:18   #801
Ducky Duck
Raczkowanie

Cytat:

A na czym Ci zależy najbardziej z tych podanych rzeczy? Ze swojego doświadczenia z telefonami mogę powiedzieć tak: najbardziej cenię sobie Nokie, właśnie te z Symbianem (czyli np. N82, chociaż zastrzegam, że akurat z tym modelem z serii N nie miałam do czynienia). Jeśli miałabym się wypowiadać natomiast o najlepszych telefonach pod względem jakości zdjęć i muzyki, powiedziałabym, że są to telefony marki Sony Ericsson.

Zalety Nokii z serii N? Przede wszystkim Symbian, który daje dużo możliwości, ale to wówczas, gdy jesteś zainteresowana nowinkami, aplikacjami, grami itd. i lubisz mieć w telefonie tysiąc mniej i bardziej użytecznych programów. Wtedy z Nokii z Symbianem będziesz zadowolona. Ja mam Nokię z tym oprogramowaniem i wielokrotnie bardzo mi się to przydało, teraz już nie wyobrażam sobie, żebym miała mieć jakiś zwykły telefon bez tego oprogramowania, mimo że moja Nokia (a jest to już raczej starszy model bo 3230) nie robi jakichś superwypasionych fotek, a jakość mp3 też jest raczej marna. Nie do fotek i nie do muzyki mam telefon, więc te wady jestem w stanie akceptować.

Będąc wielką fanką Nokii przyznaję, że zdjęcia w porównaniu z SE robi dużo gorsze - mam tu na myśli zarówno starsze modele jak moja 3230 (1.3mpx) jak i nowsze modele typu N70 czy N73. Mam wrażenie, że w tych modelach zdjęcia różnią się głównie rozdzielczością, a szumy na zdjęciach w sztucznym świetle jak były tak są. Dźwięk w nowszych Nokiach jest lepszy niż w mojej, to się na pewno poprawiło, już w N70 widziałam dużą różnicę, więc w N82 pewnie jest tylko lepiej.

Podsumowując: ja wybrałabym Nokię, niekoniecznie N82 bo mi się z wyglądu średnio podoba. Osobie, której zależy na ciekawym telefonie z intuicyjną obsługą też poleciłabym Nokię. Komuś, kto szuka mp3 i aparatu z funkcją telefonu powiedziałabym dwa słowa: Sony Ericsson.
Stary 2009-03-31, 10:31   #802
Wredonisia
Zadomowienie

GG do Wredonisia

Cytat:
Napisane przez kate1991 Pokaż wiadomość
A z tych 3:
  • LG KF600
  • Samsung J700
  • Samsung D900i
który byś wybrał?
Mam samsunga j700, jestem zadowolona, bo wczesniej miałam nokię bez żadnych bajerów, ale telefon mógłby być lepszy. Napewno jest bardzo ładny i wygodny, ale bateria nie trzyma długo, są tylko 4 dzwięki sms, i nie można ustawić dzwięku mp3 (na sms, na dzwonek, budzik można)

Moja kolezanka ma samsunga d900i, nie podoba mi sie z wygladu, jest większy, szerszy. Za to ma obudowę z miłego w dotyku materiału, i opcje też ma lepsze.

Przykładowe zdj robione samsungiem j700, to z bazaru jest w maks rozdzielczości.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0010.jpg (73,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg targowisko.jpg (136,7 KB, 20 załadowań)
Wredonisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-01, 14:36   #803
mala2806
Zadomowienie

Pomóżcie mi wybrać dobry telefon
Zależy mi na tym żeby był ładny, najlepiej jakiś kolorowy z dobrym otwarzaczem mp3 i aparatem. Myślałam o Samsungu F480 ale one chyba tylko szare i srebrne są a znowu Sony ericsson W910i chyba słaby jest...
mala2806 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-01, 15:45   #804
awia
Zakorzenienie

czemu w910i słaby? mam go juz miesiąc, zakochana jestem.
odtwarzacz swietny, aparat w porządku.
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-01, 16:09   #805
mala2806
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez awia Pokaż wiadomość
czemu w910i słaby? mam go juz miesiąc, zakochana jestem.
odtwarzacz swietny, aparat w porządku.

Aparat tylko 2MP i słyszałam, że się strasznie farba ściera
Ale podoba mi się bardzo. Myślę jeszcze nad: LG KU990 VIEWTY
mala2806 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-01, 16:32   #806
awia
Zakorzenienie

zdecydowanie farba sie nie sciera. przynajmniej nie z czarnego.
slyszalam, ze z czerwonego sie scierala, ale poprawili tą usterkę.
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-01, 19:23   #807
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Mam pytanie do użytkowników SE (szczególnie k770i), czy jest możliwość sprawdzenia szczegółowego czasu połączeń? Będę wdzięczna za podpowiedź

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-01, 22:01   #808
Slavenka
Raczkowanie

Cytat:
Mam pytanie do użytkowników SE (szczególnie k770i), czy jest możliwość sprawdzenia szczegółowego czasu połączeń? Będę wdzięczna za podpowiedź

Domyślam się, że jeszcze nie zdecydowałas się na nowy telefon, to tak jak ja Dzisiaj dzwonili do mnie z BOA, by mnie pogonić

Jak wczesniej pisałam mam SE, ale z serii W, i jesli chodzi o czas połączeń to są takie opcje:
czas ostaniej rozmowy
całkowity czas rozmów
czas rozmów wychodzących
czas rozmwó przychodzących.

Ja byłam pewna, że kupię Se k770i, ale ostanio czytam na necie coraz więcej opinii negatywnych, no i dużo informacji wprowadzających w błąd (np. że jako dzwonka nie można ustawić mp3, przez 30 min. szukałam w necie czy to prawda czy fałsz, no i na szczęscie to fałsz)
Stary 2009-04-01, 23:46   #809
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Slavenka Pokaż wiadomość
Domyślam się, że jeszcze nie zdecydowałas się na nowy telefon, to tak jak ja Dzisiaj dzwonili do mnie z BOA, by mnie pogonić

Jak wczesniej pisałam mam SE, ale z serii W, i jesli chodzi o czas połączeń to są takie opcje:
czas ostaniej rozmowy
całkowity czas rozmów
czas rozmów wychodzących
czas rozmwó przychodzących.

Ja byłam pewna, że kupię Se k770i, ale ostanio czytam na necie coraz więcej opinii negatywnych, no i dużo informacji wprowadzających w błąd (np. że jako dzwonka nie można ustawić mp3, przez 30 min. szukałam w necie czy to prawda czy fałsz, no i na szczęscie to fałsz)
Podjęłam Wczoraj wieczorem dostałam telefon. Nie chwaliłam się, bo jeszcze ciągle zgrzytam zębami na konsultantów.
Nie wiem jak ty, ale ja konsultowałam się z innymi sieciami. Co prawda np. play ma dobrą ofertę, ale niestety ja wszystkich mam w erze i jest to dla mnie nieopłacalne. A w BOA... szkoda gadać o tych ich promocjach i ich realizacji
Moja rada: jeśli rozmawiasz z BOA zapisuj nazwisko i datę/godzinę połączenia. Jeszcze dziś myślałam, że będę tłukła się z nimi na noże i widelce.
Wymiana maili z konkurencją i potrzeba telefonu, było kropką nad i. Tak, więc jestem szczęśliwym bądź nieszczęśliwym [tego jeszcze nie mogę stwierdzić] posiadaczem czarnego SE k770i.
Do tej pory unikałam tej marki, choć znam zalety. Używałam od czasu do czasu, gdy moja komórka padała. Ciężko mi się przerzucić [po bardzo intuicyjnej nokii], ale chyba nie będzie tak źle. Brakuje mi kilku rzeczy, które miał mój poprzedni telefon, a z których korzystałam bardzo często [np. ten nieszczęsny szczegółowy czas połączeń - dziękuję za odp. w k750i też nie ma].
Ale przejdźmy do zalet Telefon zdecydowanie lepiej prezentuje się w realu niż na zdjęciu - nie jest toporny, tak jak myślałam.
Olbrzymim plusem jest obsługa aparatu z poziomu klawiatury, łatwy dostęp do menu. Dwa przyciski do robienia zdjęć - z boku [wymaga ustawienia] i klawisz a'la dżojstik [szybki automat]. Jakość zdjęć bardzo dobra.
Miałam problemy z połączeniem telefonu z komputerem. Program z płyty dołączonej do zestawu okazał się nieprzydatny, musiałam ściągać program ze strony producenta.
Wgrałam kilka motywów, dzwonków - działa bez zarzutu.
Magiczne słowo jest boskie - wybieranie numeru bez dotykania telefonu.
Co więcej mogę napisać... napisz, co cię interesuje, a ja postaram się sprawdzić

Edytowane przez amistad.k.m.s
Czas edycji: 2009-04-01 o 23:48
Stary 2009-04-02, 18:43   #810
Slavenka
Raczkowanie

Hej,
No to gratulację, że się zdecydowałaś i zakupiłaś nowy telefon.
Ja zrobię to w weekend przez neta, na pewno nie będę do nich dzwonić

Jeśli już jesteś posiadaczką SE k770i, to mam kilka pytań :
- czy obudowa trzeszczy?
-jaka jest jakość zdjęć?
-czy wyświtlacz naprawde jest tak bardzo mały?
- czy jest opcja ustawienia cyklicznego alarmu?
- czy jak się ustawia listę odtwarzania, jest opcja powtórzenia (bo w moim modelu nie ma i jest to trochę oporczywe)
-no i na końcu pytanie. by się upewnić: czy utwory mp3 można ustawić w dzwonku?

No i ogólne, jak po dwóch dniach użytkowania telefonu sie czujesz??

Myślę, że spokojnie się przyzwyczaisz do telefonu. Ja przez 6 lat miałam Nokię, potem kupiła SE i teraz nie wyobrażam sobie innej marki telefonu. Najgorsze jest, że uwielbiam moją obecną komórkę, ale myślę, że SE k770i mnie również zadowoli.

Ja łączę telefon z komputerem tylko przez kabel usb, nie wgywałam żadnego programu (tak mi doradził znajomy - spec od komputerów ). Komputer czyta mi telefon jako dwa dodatkowe dyski, wtedy mogę przerzucić to, co chcę w komórcę.

Pozdrawiam

Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości