|
|||||||
| Notka |
|
| Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
| Pokaż wyniki sondy: Który telefon wybrać? | |||
| HTC Wildfire S |
|
17 | 30,36% |
| Samsung Wave Y |
|
1 | 1,79% |
| Sony Ericsson Xperia Neo V |
|
7 | 12,50% |
| Nokia 500 |
|
7 | 12,50% |
| Samsung Galaxy Mini |
|
4 | 7,14% |
| Inny(ale jaki:P) |
|
20 | 35,71% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy
Ponawiam moje pytanie
![]() Poważnie, mam nie lada dylemat z tymi telefonami i nie wiem nawet jak zacząć
|
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#873 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Od niedawna mam telefon Sony Ericsson w350 i niestety bardzo często mi sie zawiesza. Czytałam, ze należy wgrywać aktualizacje? Tylko jak to się robi?
Można również użyć płytki CD, która dodana była do telefonu. Nie mam pojęcia co jest na tej płytce i co należy zrobić. Czy mógłby mi ktoś pomóc? |
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Podpinam się. Nie przekonują mnie jej gabaryty, tak to bym brała bez zastanowienia...
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#875 |
|
Zadomowienie
|
No ja rozważam E63 i E71... I nie mam pojęcia który
|
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Hm. To zależy, czy chcesz wydać więcej kasy na parę bajerów.Bo akurat ich gabaryty są chyba takie same, więc to bez znaczenia. E71 ma inną obudowę i GPS, a e63 nie.
Ja myślałam nad e63 albo e51(mój brat ma,ale była 4 razy w serwisie w ciągu kilku miesięcy...) lub nokię 6650, mój wujek i kuzyn mają, jest ok, tylko nie ma wi-fi. Brat też mi doradzał LG Ku990i, ale sama nie wiem. Nie chciałabym dotykowego, nie ma żadnej klawiatury... wyświetlacz wiecznie umazany palcami...no sama nie wiem.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a co mi doradzicie?
Szukam telefonu ze sliderem, normalnego rozsuwanego. Z poprzadnym aparatem, o fajnym wygladzie.
|
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Witam drogie wizażanki !
Chciałabym zmienić model telefonu ... Najlepiej na jakąś nokię , ewentualnie sony ericssona . Do 500 zł . żeby dość długo bateria trzymała (przynajmniej 4 dni ) . z obsługą kart pamięci , z bluetooth... jaki model byście mi radziły ? ![]() zastanawiałam się nad nokią 7373
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
W końcu znalazłam ten temat. A już myślałam że nie ma takowego! Otóż tak: Mój budżet to max 200zł. Szukam telefonu TYLKO do dzwonienia i smsów. I niestety gryzie się to trochę z faktem, że chcę, aby pięknie wyglądał i był zgrabniutki. No i jeszcze duży wyświetlacz. Nie potrzebuję aparatu, bluetootha, radia itp. No ale z drugiej strony te zwykłe, normalne telefony nie podobają mi się... Kurcze, wpadła mi w oko Nokia 7070. Tylko czy ona jest "dobra"? Intuicyjna w obsłudze, poręczna itp? No i jak z klapką? A może polecicie mi jakiś inny telefon? Proszę o poradę i pozdrawiam. |
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
ja własnie czatuję na nokię N96, ale to chyba najpierw poczytam jakieś opinie o niej w internecie, zebym nie kupiła jakiegoś syfu
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
Na allegro często widzę oferty sprzedaży telefonu bez sim-locka, ale z gwarancją... Czy to możliwe? Zawsze wydawało mi się, że zdjęcie blokady = przerwanie gwarancji.
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Masz problem z wyborem telefonu komórkowego ? Chętnie pomogę :)
Cytat:
Gdzie ustawic by bylo glosniej(konkretnie rozmowa..) slabo cokolowiek slychac jak sie przez niego rozmawia(a na glosno-mowiacym nie bede rozmawiac..)
|
|
|
|
#883 |
|
Miss Pudernica
|
Jeżeli telefon pochodzi od operatora do zdjęcie simlocka powoduje przerwanie gwarancji, ale Era sprzedaje już telefony bez blokady. Telefon kupiony od firmy np Nokia czy LG nie ma od razu blokady, a gwarancję tak.
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was drogie wizazanki
Przepraszam jesli pisze w nieodpowiednim watku ale nie wiedzialam za bardzo gdzie taki temat moge umiescic![]() W grudniu bede wymieniac tel. Zastanawiam sie nam wyborem odpowiedniego modelu. Ostatnio spodobaly mi sie... rozowe telefony komorkowe Nie zalezy mi tylko na ladnym wygladzie tel ale takze na jego wyposazeniu chociaz nie musi to byc jakis z najwyzszej polki. Musi miec w miare dobry aparat, dzwonki mp3, radio, najlepiej zeby mial tez spora karte pamieci bo lubie miec troche piosenek no i bluetooth lub podczerwien. Zastanawialam sie nad lg cookie rozowym lub lg shine ale on juz chyba troche stary jest Moze ktoras z Was ma rozowy telefon z ktorego jest zadowolona?? Prosze poleccie mi cos Pozdrawiam |
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: różowy telefon komórkowy;))
Polecam samsunga g600, ma aparat 5mgpx jest stosunkowo bardzo tani, mam go od roku jeszcze mi się nie zepsuł. Wszystkie bajery nawet flesz ma wbudowany :p odtwarzanie bla bla bla. Super wyświetlacz, oczywiście dostępny w kolorze różowym :p ja sama mam taki fiolet-wpadający w róż.
jest np taki http://www.mobiles-actus.com/photos/...-g600-rose.jpg ja mam taki ![]() http://hotcellshop.com/images/p_g600_purple_zoom.gif
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ladny ten samsung
a ma ktos moze lg cookie rozowy? mam jeszcze do grudnia czas zeby cos wybrac. jesli macie rozowe telefony i jestescie z nich zadowolone to prosze napiszcie![]()
|
|
|
|
|
#887 |
|
Konto usunięte
|
Ja mogę z 'czystym' sumieniem polecic nokie n97
. Ogólnie ogromnie ten telefon przekonał mnie do tel dotykowych- przynajmniej ta nokia jest super w obsłudze-polubiłam przez nią symbiana +to błogosławione qwerty ). Duża pamięć wbudowana, procesor śmiga jak na fona, robi ładne zdjęcia, kreci fajne filmiki.Fajny fonik to również nokia xpress 5800 -bardzo podobna.
|
|
|
|
|
#888 |
|
Moderator
|
Samsung S800 jet
Mam pare pytan do tego telefonu,wiec jesli ktos takowy posiada od dluzszego czasu prosilbym o podzielenie sie opinniami. ![]() Nieaktualne.Telefon mam juz.Narazie jestem z niego bardzo zadowolona.
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-11-29 o 22:24 Powód: dopisek
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 247 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#889 |
|
Przyczajenie
|
Mam pewien problem. Stoję przed wyborem telefonu. Ma być to nokia 5530, samsung avila, lg cookie lub lg viewty
Niestety, nie mam pojęcia, który telefon wybrać
[...] I tried to be someone else But nothing seemed to change I know now, this is who I really am inside Finally found myself Fighting for a chance I know now, this is who I really am [...] 30 Second To Mars rządzi!!!! |
|
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki telefon?POMOCY!
Cytat:
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki telefon?POMOCY!
Cytat:
A może Samsung Corby? Ewentualnie wzięłabym Avile plus kartę max. 2gb |
|
|
|
|
|
#892 |
|
Raczkowanie
|
Samsung czy Sony Ericsson ?
witam. mam dylemat.
myślę nad kupnem telefonu i mam do wyboru Samsunga C3050 oraz Sony Ericssona W205. i nie wiem na który się zdecydować. obydwa mi się podobają.. który według was jest lepszy ? z góry dziękuję za pomoc w dokonaniu decyzji. |
|
|
|
|
#893 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Samsung czy Sony Ericsson ?
Sony Ericssona W205
szajsungów bym nie polecała ![]() ale to tylko moja opinia ![]() |
|
|
|
|
#894 |
|
Rozeznanie
|
Moim skromnym zdaniem Sony Ericsson..
|
|
|
|
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
zdecydowanie SE
|
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
SE ładniejsze to po pierwsze, a po drugie wydaje mi się, że Samsungi szybciej się psują.. przynajmniej tak jest w moim przypadku. Każdy samsung, którego miałam ciągle mi się psuł. Mam od 2 lat Samsunga j600 i 5 razy był w naprawie ; o. Nie wiem, może to ja mam takiego pecha do telefonów.. Wybrałabym SE
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Sony Ericsson
|
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie SE sama mam i nie narzekam ani jednej naprawy przeżywa upadki
i ciągle działa a bateria trzyma ponad tydzieńa jeszcze ja w swoim modelu miałam komplet kabel kartę sterowniki a przy samsungu różnie to bywa |
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
generalnie wolę samsungi bo nie umiem obsługiwać SE.
ale myślę że da się przyzwyczaić, SE jest tak bardziej nowszy jakby to powiedzieć na przód, polecam SE.
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Samsungi bardzo szybko się psują to jest fakt
Dlatego Sony Ericssona W205 bym wybrała. edit: chociaż moja koleżanka miała właśnie Sony Ericssona W205 i też bardzo szybko jej się popsuł
Edytowane przez Kiss xd Czas edycji: 2009-11-20 o 21:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

dodatkowo dodano nawet aparat, więc nie jest najgorzej