Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Komputery, telefony, tablety

Notka

Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz.

Pokaż wyniki sondy: Który telefon wybrać?
HTC Wildfire S 17 30,36%
Samsung Wave Y 1 1,79%
Sony Ericsson Xperia Neo V 7 12,50%
Nokia 500 7 12,50%
Samsung Galaxy Mini 4 7,14%
Inny(ale jaki:P) 20 35,71%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-10-25, 17:26   #1321
201610030905
Konto usunięte

Dot.: Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez a ga ta Pokaż wiadomość
Poszukuję telefonu z klawiaturą QWERTY w cenie do 400 zł. Może być też klasyczny bez QWERTY. Chodzi o to, by nie był dotykowy.
Ważne jest by był w miarę elegancki i miał dobrą baterię.
Z góry dziękuję za rady
/może BlackBerry 9320?
201610030905 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-27, 05:08   #1322
mariuszbejzel
Przyczajenie

blackbarry miałem i mogę polecić, teraz jestem użytkownikiem samsunga ace i też jest ok nigdy mnie nie zawiódł
Stary 2013-10-27, 19:28   #1323
amman
BAN stały

Samsunga Avile jest nie zły ale u mnie nigdy nie trzymał 7 dniu,max to 4
amman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-28, 16:24   #1324
sofciaa
Zadomowienie

GG do sofciaa

Cytat:
Napisane przez honey92 Pokaż wiadomość
Zerknęłam na telefony, które poleciłaś. Fajny jest ten LG L9, ale troszkę drogi Do Sony jakoś nie mogę się przekonać, nie wiem dlaczego.
Ktoś może powiedzieć coś więcej o LG L9? Warto?
O L9 ja się mogę wypowiedzieć, bo używam go od ok 10 m-cy. Jestem typową 'gadżeciarą'. Zaryzykowałam, kiedy go brałam - wtedy LG słabo było oceniane za telefony - a to brak aktualizacji, olewanie uzytkownika. Nie były te modele popularne (jeszcze 10 m-cy temu) i nie dałam za niego dużo. Pełna obaw, ale to był strzał w 10! Telefon mnie zaskoczył - szybki - posiada 1 gb ramu - przyzwoicie było na tą półkę cenową, dźwiga mi nawet gry (tak jestem babą - lubię pograć) - daje radę z takimi tytułami jak GTA III, Dead Trigger czy Max Payne. Mimo, że tylu ludzi pluło na LG - marka zaskoczyła - L9 dostał aktualizację do Jelly Bean. Ekran jest spory 4,7'' - przejrzysty w technologii IPS, kolory są ładnie odwzorowane bez przekolorowania - jakie jest w ekranach AMOLED (przykład: Samsung Galaxy S3) - co kto woli. Póki co chodzi mi jak marzenie, żadnych problemów, także z czystym sercem mogę polecić. Przez ten model stałam się fanką marki, śledzę ich wszystkie nowości i mimo, że ten telefon spełnia wszystkie moje zachcianki - gry, aplikacje - zawalony jest towarem, daje radę... to powoli zaczynam marzyć o najnowszej pozycji w ofercie - LG G2 No ale póki co mnie nie stać
Mam nadzieję, że pomogłam

25.02.2011 [*] Aniołek

Co nie zabije...

17.01.2012 Córcia
sofciaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-30, 09:30   #1325
martynusia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a ga ta Pokaż wiadomość
Poszukuję telefonu z klawiaturą QWERTY w cenie do 400 zł. Może być też klasyczny bez QWERTY. Chodzi o to, by nie był dotykowy.
Ważne jest by był w miarę elegancki i miał dobrą baterię.
Z góry dziękuję za rady
Może Samsung S 5610? Miałam go, duży dosyć ekran, bateria trzyma ok. tygodnia, dosyć elegancki wygląd.
Stary 2013-10-31, 09:10   #1326
Veronia123
Przyczajenie

Polecam HTC 8s. Bardzo szybki i niezawodny telefon w bardzo niskiej cenie ;-)
Veronia123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-31, 12:10   #1327
201607111050
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sublime Pokaż wiadomość
A ga to, Nokia c3 i jej późniejsze wersje nie są dotykowe, mają qwerty i bateria trzyma całkiem ok.
O tak, Nokia C3 to na prawdę porządny telefon, bateria mimo częstego dzwonienia i smsowania trzymała koło 5 dni. Tylko wyświetlacze mocno się rysują więc folię polecam.
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-09, 22:20   #1328
agabaga31
Przyczajenie

No to teraz ja. Poprzednio miałam xperie x8 od orange. Telefon sprawował się bardzo dobrze, jednak z czasem zaczął się coraz bardziej przycinać. Zrobienie zdjęcia / przeglądanie galerii itp. - masakra. Do tego abonament ~ 60 pln co miesiąc = niezadowolenie z oferty. Na szczeście umowa się skończyła, nowej z orange nie chciałam podpisać (proponowali mi One Touch Idol za 99 pln + abonament 69 pln z 1gb internetu). Przeniosłam numer do new mobile. Telefon kupiłam z chin przez allegro (wiem - ryzykowałam, ale nie wiele - w razie wtopy na pewno kaske bym odzyskała) - Lenovo A820. Ma 1 gb ramu i szybki procesor. Telefon nie tnie w ogole, wszystko na nim ładnie działa. Android 4.2. A no i ma dwa miejsca na karte sim - do drugiego włożyłam kartę od Aero2 i neta do 2016 roku mam za darmo (co prawda tylko 512 kb - ale wystarcza).
agabaga31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-09, 23:26   #1329
Syl993
Zadomowienie

Czesc, lubie gadzety tak jak Sofciaa i ostatnio byla premiera nowego Nexusa 5, cudensko jest przesliczne, tylko wlasnie problem w tym, ze nie wiem czy przechodzic na niego czy zostac na Iphonie. Czy ktoras miala Nexusa lub miala z nim jakakolwiek stycznosc ?
Syl993 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-09, 23:54   #1330
Baas
Zakorzenienie

Ma ktoś NOKIE LUMIE 625 ?
Szukam kogoś kto ją posiada, bo miałabym kilka pytań.. zastanawiam się nad jej zakupem i potrzebne mi kilka informacji...
Baas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-12, 16:51   #1331
1991kasia
Przyczajenie

Mój kolega ma lumie i chyba ją lubi, a nawet i poleca

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-13, 16:28   #1332
bambinkka
BAN stały

A co powiecie o takim telefonie?

LG G2
bambinkka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 09:28   #1333
tarka12
Raczkowanie

Z telefonów z górnej półki jest chyba najtańszy.
Oczywiście jeżeli ktoś chce taki telefon.
Dla mnie najważniejszą zaletą jest bardzo dobry aparat 13Mpx.
tarka12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-14, 20:59   #1334
bambinkka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tarka12 Pokaż wiadomość
Z telefonów z górnej półki jest chyba najtańszy.
Oczywiście jeżeli ktoś chce taki telefon.
Dla mnie najważniejszą zaletą jest bardzo dobry aparat 13Mpx.
mam właśnie możliwość wzięcia go na abonament. Podoba mi się wizualnie. Też już kilka osób (znawców) mówiło mi, że ten LG G2 jest jednym z tych lepszych telefonów.
bambinkka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-18, 08:32   #1335
tarka12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bambinkka Pokaż wiadomość
mam właśnie możliwość wzięcia go na abonament. Podoba mi się wizualnie. Też już kilka osób (znawców) mówiło mi, że ten LG G2 jest jednym z tych lepszych telefonów.
W Play faktycznie jest dostępny. Mam nadzieję, że pojawi się w Orange.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-18, 23:12   #1336
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Dziewczyny mam pytanie
Chcę kupić sobie nowy telefon.
Zależy mi na jakimś w cenie ok. 500zł, z możliwością łatwego i szybkiego pisania smsów i korzystania z Internetu (przykładowo, żeby taki wizaż czy poczta mi fajnie działała), z systemem android i długo trzymającą baterią.
Polecicie coś?
Myślałam nad jakimś HTC lub Samsungiem ale sama nie wiem..
Obecnie mam LG GT350 z wysuwaną klawiaturą qwerty i powiem szczerze, że ciężko będzie go wymienić na coś co mi podpasuje.

Pomóżcie
Stary 2013-11-19, 09:28   #1337
tarka12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie
Chcę kupić sobie nowy telefon.
Zależy mi na jakimś w cenie ok. 500zł, z możliwością łatwego i szybkiego pisania smsów i korzystania z Internetu (przykładowo, żeby taki wizaż czy poczta mi fajnie działała), z systemem android i długo trzymającą baterią.
Polecicie coś?
Myślałam nad jakimś HTC lub Samsungiem ale sama nie wiem..
Obecnie mam LG GT350 z wysuwaną klawiaturą qwerty i powiem szczerze, że ciężko będzie go wymienić na coś co mi podpasuje.

Pomóżcie
A może LG L5 II, skoro jesteś już przyzwyczajona do tej marki.
A abonament Ciebie nie interesuje? Może warto w ten sposób nabyć telefon. Masz wtedy szansę na jakiś model z większym ekranem i nominalnie droższy.
Stary 2013-11-19, 10:01   #1338
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Właśnie chętnie bym wzięła abonament, ale zostało mi ok. 15 doładowań w mix plusie i muszę je wykorzystać niestety..
Stary 2013-11-19, 10:31   #1339
Dzikun
Zakorzenienie

Im większy ekran, tym większa wygoda ale jednocześnie dużo większe zużycie baterii. Ciężko niestety o to, aby telefon z powiedzmy wyświetlaczem powyżej 4", włączonym transferem danych i uruchomionymi aplikacjami wytrzymał długo. Można co prawda zoptymalizować zużycie energii, ale nie łudź się że to będzie 4 dni bez ładowania. Ja jestem już zwyczajna tego, że na noc telefon idzie pod kabel.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-22, 13:53   #1340
tarka12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dzikun Pokaż wiadomość
Im większy ekran, tym większa wygoda ale jednocześnie dużo większe zużycie baterii. Ciężko niestety o to, aby telefon z powiedzmy wyświetlaczem powyżej 4", włączonym transferem danych i uruchomionymi aplikacjami wytrzymał długo. Można co prawda zoptymalizować zużycie energii, ale nie łudź się że to będzie 4 dni bez ładowania. Ja jestem już zwyczajna tego, że na noc telefon idzie pod kabel.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
W moim przypadku jest podobnie. Na noc smartfon zawsze jest podłączany.
Na szczęście mamy wybór wielkości ekranu. Zresztą coraz więcej osób wybiera jeszcze inną opcję, czyli telefon z małym wyświetlaczem (jakiś w miarę tani) oraz tablet.
Stary 2013-11-25, 01:24   #1341
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
W moim przypadku jest podobnie. Na noc smartfon zawsze jest podłączany.
Na szczęście mamy wybór wielkości ekranu. Zresztą coraz więcej osób wybiera jeszcze inną opcję, czyli telefon z małym wyświetlaczem (jakiś w miarę tani) oraz tablet.
Ja mam tablet 8 calowy(idealnie wymiar zeszytu ) i smartphona.
Dla mnie i jedno i drugie pełni ważne role
Tablet mi nigdy nie zastąpi telefonu i na odwrót.Na tablecie jest świetnie czytać książki,magazynować je i np zdjęcia/kserówki do nauki.
Teraz nauczyłam się,że telefon min 5 mpx i lampą to podstawa jeśli chodzi o robienie zdjęć,szybciej od skanera :P

Polecam Galaxy Trend jeśli chce się mieć w miarę funkcjonalny telefon za około 500 zł,zastanawiałam się nad Xperiami,HTC,LG jednak wybrałam Samsunga ze względu na nowsze oprogramowanie i kształt telefonu,nie wiem po kiego robić takie kanciaste telefony :P z gumą u kumpelki krawędziami zaczepia się w spodnie.
Stary 2013-11-25, 17:35   #1342
inwencja
Zadomowienie

Hej,
Tak jak mówi tytuł wątku mam problem z wyborem telefonu
Strasznie irytuje mnie mój telefon i chciałabym go wymienić na nowego smartfona. Chciałabym się zmieścić w kwocie poniżej 1000 zł. Nie mam jakiś wielkich wymagań. Smsowanie, rozmowy, słuchanie muzyki, facebook i przeglądanie innych stron internetowych w ramach szybkich poszukiwań oraz przyzwoity aparat fotograficzny.
Zastanawiam się nad Samsungami Galaxy Trend/ Core/ s3 mini .
Pomożecie mi w wyborze?

Cytat:
Napisane przez kikunga
Polecam Galaxy Trend jeśli chce się mieć w miarę funkcjonalny telefon za około 500 zł,zastanawiałam się nad Xperiami,HTC,LG jednak wybrałam Samsunga ze względu na nowsze oprogramowanie i kształt telefonu,nie wiem po kiego robić takie kanciaste telefony :P z gumą u kumpelki krawędziami zaczepia się w spodnie.
Możesz coś więcej napisać o sprawowaniu się Trenda ?

There's only one way to soothe my soul.

Edytowane przez inwencja
Czas edycji: 2013-11-25 o 17:37
inwencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-25, 23:49   #1343
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inwencja Pokaż wiadomość
Hej,
Strasznie irytuje mnie mój telefon i chciałabym go wymienić na nowego smartfona. Chciałabym się zmieścić w kwocie poniżej 1000 zł. Nie mam jakiś wielkich wymagań. Smsowanie, rozmowy, słuchanie muzyki, facebook i przeglądanie innych stron internetowych w ramach szybkich poszukiwań oraz przyzwoity aparat fotograficzny.
Zastanawiam się nad Samsungami Galaxy Trend/ Core/ s3 mini .
Pomożecie mi w wyborze?

Możesz coś więcej napisać o sprawowaniu się Trenda ?
Jeśli miałabym wybierać z tych trzech to na stówkę Core lepszy procesor i pamięci więcej.Jednak nie miałam funduszy na niego bo jest na allegro za około 850-900 najtaniej.S3 mini to akurat przepłacanie i ekran mniejszy.
Trend ma dużo funkcji jak na taką cenę ale wiadomo czasem się zawiesza jak to zwykle w Androidzie bywa.Mi się trafił wadliwy dlatego po dwóch tygodniach trafił do serwisu,system chłodzenia był zły ale od tamtej pory działa dobrze mam koleżankę z Trendem i działa ok
Według mnie Trend to za 500 zł najlepszy model jaki jest teraz,wiem może głupie bo zwracałam uwagę na kształt mimo,że te Xperie czy LG w takich cenach mają lepsze aparaty czy baterie to nie podobały mi się bo albo za małe albo kanciaste lub stary system,dopiero od Androida 4.0 jest Sklep Play a tak to tylko Android Apps itp.

Ogółem robi ładne zdjęcia internet działa szybko i dobrze łączy,ma funkcje routera wifi,gps,czujnik dotyku(np podczas rozmowy ekran się robi czarny a jak nie styka się z uchem świeci się).Nie ma koloru czarnego tylko jest taki garfitowo-granatowo-fioletowy chociaż dużo ludzi a w tym producent upatruje "czarny" tak samo w S3 mini.
Ja mam gumę na niego i kilka razy mi upadł i odbił się ale jest ok bo dobrze zabezpiecza na allegro około 2-3 zł,jakość (s-line) jest taka sama jak tych za 25 zł nawet w sklepie to tak na przyszłość

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-26, 08:41   #1344
tarka12
Raczkowanie

Cytat:
Hej,
To jest chyba największy problem, bo jeżeli smartfon nie jest z najwyższej półki, to niestety także aparat nie jest zbyt przyzwoity. Wszystko zależy od Twoich wymagań.
Świetny jest LG G2 (aparat 13Mpx), o czym już wcześniej było, ale cena to ok. 1800zł, czyli większa. Możesz jednak wziąć w abonamencie lub spróbować na raty.
Stary 2013-11-26, 12:09   #1345
Provocateur
Rozeznanie

Mam pytanie - przedłużam umowę abonamentową i mam do wyboru - LG Swift L3 E400 lub LG Swift L3 II za złotówkę, Samsung galaxy Young za 69 zl i Sony Xperia E za 99.
Ogólnie nigdy nie miałam takich telefonów, jestem wielbicielką telefonów z klapką, niestety producenci chyba uznali, że to passe
Chciałabym telefon na którym da się coś posprawdzać w necie, nie trzeba będzie ładować codziennie.
Wszystkie dotykowe są według mnie takie same i brzydkie, widziałam np w H&M jakieś naklejki itd, na które telefony one będą pasować, może wiecie?
No i który z tych telefonów polecacie, może są podobne w działaniu i wzięłabym wtedy za złotówke?

Edytowane przez Provocateur
Czas edycji: 2013-11-26 o 12:10 Powód: literowka
Provocateur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 12:28   #1346
baryleczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Provocateur Pokaż wiadomość
Mam pytanie - przedłużam umowę abonamentową i mam do wyboru - LG Swift L3 E400 lub LG Swift L3 II za złotówkę, Samsung galaxy Young za 69 zl i Sony Xperia E za 99.
Ogólnie nigdy nie miałam takich telefonów, jestem wielbicielką telefonów z klapką, niestety producenci chyba uznali, że to passe
Chciałabym telefon na którym da się coś posprawdzać w necie, nie trzeba będzie ładować codziennie.
Wszystkie dotykowe są według mnie takie same i brzydkie, widziałam np w H&M jakieś naklejki itd, na które telefony one będą pasować, może wiecie?
No i który z tych telefonów polecacie, może są podobne w działaniu i wzięłabym wtedy za złotówke?
Moim zdaniem wszystkie są podobne. Sama mam LG Swift L3, biały i sprawdza się nieźle, aczkolwiek ma małą pamięć. Niestety, kupiłam go w Playu i dodatkowo ma masę guana, które zajmuje miejsce, a którego nie da się usunąć, o ile nie zrootujesz systemu.

Z LG lepszy byłby Swift L7 lub L9, są droższe, ale posłużą dłużej. Żałuję, że nie byłam taka mądra wcześniej
Stary 2013-11-26, 18:52   #1347
inwencja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kikunga Pokaż wiadomość
Jeśli miałabym wybierać z tych trzech to na stówkę Core lepszy procesor i pamięci więcej.Jednak nie miałam funduszy na niego bo jest na allegro za około 850-900 najtaniej.S3 mini to akurat przepłacanie i ekran mniejszy.
Trend ma dużo funkcji jak na taką cenę ale wiadomo czasem się zawiesza jak to zwykle w Androidzie bywa.Mi się trafił wadliwy dlatego po dwóch tygodniach trafił do serwisu,system chłodzenia był zły ale od tamtej pory działa dobrze mam koleżankę z Trendem i działa ok
Według mnie Trend to za 500 zł najlepszy model jaki jest teraz,wiem może głupie bo zwracałam uwagę na kształt mimo,że te Xperie czy LG w takich cenach mają lepsze aparaty czy baterie to nie podobały mi się bo albo za małe albo kanciaste lub stary system,dopiero od Androida 4.0 jest Sklep Play a tak to tylko Android Apps itp.

Ogółem robi ładne zdjęcia internet działa szybko i dobrze łączy,ma funkcje routera wifi,gps,czujnik dotyku(np podczas rozmowy ekran się robi czarny a jak nie styka się z uchem świeci się).Nie ma koloru czarnego tylko jest taki garfitowo-granatowo-fioletowy chociaż dużo ludzi a w tym producent upatruje "czarny" tak samo w S3 mini.
Ja mam gumę na niego i kilka razy mi upadł i odbił się ale jest ok bo dobrze zabezpiecza na allegro około 2-3 zł,jakość (s-line) jest taka sama jak tych za 25 zł nawet w sklepie to tak na przyszłość
Jeśli chodzi o cenę to Core i s3 mini wychodzą podobnie - core 800 zł a s3 mini -850zł, to nie robi mi różnicy :P
Dziękuje za wypowiedź , ale nadal nie wiem co zrobić
Cytat:
To jest chyba największy problem, bo jeżeli smartfon nie jest z najwyższej półki, to niestety także aparat nie jest zbyt przyzwoity. Wszystko zależy od Twoich wymagań.
Świetny jest LG G2 (aparat 13Mpx), o czym już wcześniej było, ale cena to ok. 1800zł, czyli większa. Możesz jednak wziąć w abonamencie lub spróbować na raty.
Nie mam jakiś ogromnych wymagań. Jako standardowy użytkownik chcę okazjonalnie cyknąć fote i widzieć całkiem dobrze co tam jest :P Telefon to nie aparat.
Chciałabym wydać do 1000zł w sklepie z rtv i agd etc. nie chce brać abonamentu i płacić taką kasę,o ratach też nie myśle, bo nie wykorzystam drogiego telefonu tak jak powinnam

Stary 2013-11-26, 20:26   #1348
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli chodzi o cenę to Core i s3 mini wychodzą podobnie - core 800 zł a s3 mini -850zł, to nie robi mi różnicy :P
Dziękuje za wypowiedź , ale nadal nie wiem co zrobić

Nie mam jakiś ogromnych wymagań. Jako standardowy użytkownik chcę okazjonalnie cyknąć fote i widzieć całkiem dobrze co tam jest :P Telefon to nie aparat.
Chciałabym wydać do 1000zł w sklepie z rtv i agd etc. nie chce brać abonamentu i płacić taką kasę,o ratach też nie myśle, bo nie wykorzystam drogiego telefonu tak jak powinnam
Core jest większy,ma lepszy procesor i baterię inne parametry identyko.Ja bym go wybrała jakbym wtedy miała te kilka stów więcej.
Trend też jest ok tańszy a jeśli telefon nie ma być jakiś super hiper to spokojnie starczy.
Stary 2013-11-26, 21:25   #1349
inwencja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kikunga Pokaż wiadomość
Core jest większy,ma lepszy procesor i baterię inne parametry identyko.Ja bym go wybrała jakbym wtedy miała te kilka stów więcej.
Trend też jest ok tańszy a jeśli telefon nie ma być jakiś super hiper to spokojnie starczy.
Ok, dzięki W takim razie sobie poczytam i pomyślę ;-)

Stary 2013-11-26, 22:30   #1350
kikunga
Zadomowienie

Cytat:
Ok, dzięki W takim razie sobie poczytam i pomyślę ;-)
Na mgsm jest dużo informacji z objaśnieniami co do czego

Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości