|
|||||||
| Notka |
|
| Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
| Pokaż wyniki sondy: Który telefon wybrać? | |||
| HTC Wildfire S |
|
17 | 30,36% |
| Samsung Wave Y |
|
1 | 1,79% |
| Sony Ericsson Xperia Neo V |
|
7 | 12,50% |
| Nokia 500 |
|
7 | 12,50% |
| Samsung Galaxy Mini |
|
4 | 7,14% |
| Inny(ale jaki:P) |
|
20 | 35,71% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Masz problem z wyborem telefonu komórkowego ? Chętnie pomogę :)
A jaki wybrałybyście telefon do 700 zł?
Lepszy jest SE czy Nokia? |
|
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dodam tylko, że ejst obecnie dostępny w specjalnej ofercie Orange "Szef salonu poleca" w specjalnej cenie
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym wkrótce zmienić telefon. Na razie wpadły mi w oko dwa modele: Samsung J600 oraz Samsung E250. Co o nich myślisz? ( czy te samsungi są w ogóle w miarę dobre? Obecnie mam Motorole v3... )
|
|
|
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu
Tzn. za pierwszym razem się włączył, mój TŻ obejrzał demo, a teraz za każdym razem zawiesza się na ekranie z napisem "Sagem"...Jutro odsyłam go do sprzedawcy, obiecał przysłać mi inny egzemplarz. A już się cieszyłam, że dzisiaj się nim pobawię...
|
|
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
o widze ze kolega po fachu
![]() ja tez od jakiegos czasu maniaczka telefonow do tego stopnia ze zaczelam nawet pracowac w sklepie z telefonami ))
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Giżycko wita
Wiec jak moge to tez mam kilka pytan ![]() Czy wiesz w jakiej sieci mozna zdobyc SE K550i bialego? bo baardzo mi sie podoba ale nie wiem czy go sprowadza jakas siec :/ I kolejne: dlaczego polecasz Playa? ma jakies fajne promocje? bo ja sie nad nim zastanawiam (szczegolnie z tym telefonem SE w880i za 3 gr) ale szkoda ze inne sieci maja do Play drozej niz do innch sieci i nie wiem czemu tak zrobili :/A na dzien dzisiejszy to najbardziej sie przekonuje do se k550i w orange music mix za 99 zl na dwa lata
|
|
|
|
|
#188 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teoretycznie dostępny jest w Erze, w Orange go nie ma. W880i też ciężko zdobyć, bo został wykupiony po wprowadzeniu nowych cen. Inne sieci mają drożej, bo Play jako nowy operator ma prawo ściągać od innych sieci większe opłaty za połączenia do swojej sieci. Kurde troche zamotałem, ale w praktyce to jest mneij więcej tak: Plus, Era i Orange pobierają jednolitą opłatę za połączenie do swojej sieci, a Play pobiera opłatę znacznie wyższą, dlatego tak bardzo promuje swoją promocję oferując za 2 odebrane minuty-jedną wychodzącą. Mam nadzieję, że mneij więcej wiadomo o co chodzi, jak nie to mów, chętnie napiszę więcej, bo wiem troche na ten temat Play polecam, bo nie wciska ludziom kitu, ma świetny zarząd, buduje największy zasięg sieci 3G, ma powalające ceny i stale wprowadza nowe, lepsze oferty. Aż poczułem satysfakcje odpowiedając na to pytanie, oby więcej takich ![]() Cytat:
Pozdrawiam i mam nadzieje, że pomożesz mi troche w tym temacie ![]() Cytat:
No to jak przerzucisz się na któryś z tych modeli to na pewno będziesz abrdziej zadowolona niż z tej Motoroli. CIężko mi obiektywnie odpowiedzieć ... Na pewno bardzo złe nie są ale mają specyficzne wady, które powtarzają się wkoljenych modelach, np. jakośc głośnika pozostawia wiele do życzenia, niemniej jednak te dwa modele to dobre telefony, jednak bardziej polecam J600 |
|||
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko zrozumialam Cos wczesniej wspomniales o jakichś przecenach ze maja wejsc jeszcze w styczniu w play? dobrze pamietam? ![]() Bo czekam az moj ukochany SE w580i bedzie dostepny w jakims MIX'ie do 150 zl w co watpie ze tak stanieje ale moze jednak A i jeszcze jedno: myslisz ze jakby sie napisalo meila np przez strone orange do nich to jest mozliwosc zeby sprowadzili bialego SE k550i? Czy wogole nie maja do nich dostepu oni? Przepraszam ze tak mecze ale mam nadzieje ze odpowiesz
|
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myśle, że nie warto nawet pisać maila, bo to raczej wątpliwa sprawa
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
A ja bym miała pytanie odnośnie Samsunga SGH Z400 Byłam już na 99% zdecydowana na niego
![]() >BATERIA ktora naprawde krotko trzyma(słyszałam ze do 2 dni).Wszystko naprawdę bardzo pasuje mi w tym telefonie.To prawda z tą baterią??bardzo prosze o odp.
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jeszcze do zalozyciela watku- prosze polec mi który z tych telefonow jest lepszy: Samsung Z400 czy też SE K550i ???? |
|
|
|
|
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
A jakiś dobry telefonik do 500zl? Wlasnie sprzedaje swoja Nokie n95 i szukam czegos w zamian
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
Szukalam ale nie znalazlam chyba nic o tym modelu
![]() Mianowicie, motorola Z3, samsung U600, LG Shine, ktory wybrac? W zasadzie to chyba najwiecej uzywam tel do pisania smsow, chcialabym zeby mial pojemna skrzynke smsow, mile widziany slot na micro SD, chociaz muzyki raczej nie mam zamiaru sluchac na tel, moze pare utworow na dzwonki bym sobie wgrala. Aparat nie musi byc ekstra, mam od tego cyfrowke. Raczej zalezy mi na bezawaryjnosci i funkcjonalnosci Moze zaznacze, ze zawsze uzywalam Nokii, ale ostatnio zaczelo mi sie wydawac, ze kasuja tylko za marke, ktora nie zawsze idzie z jakoscia
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozmawiałam już na ten temat z nimi. miałam nadzieję, że będą mogli chociaż tego jedynego dla stałej klientki sprowadzić, ale nic moje jęczenie nie dało. zaczęli pitolić, że przecież obudowę można zmienić bla bla bla (pewnie taka obudowa kosztuje więcej niż sam telefon )poza tym chcieli mi go dać bez jakiejkolwiek karty pamięci. skoro się na mnie wypięli i tak dbają o klienta, to ja im dziękuję bardzo , niedługo go stracą
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak se k550i to napisz jak wrazenia po nim edit: juz przeczyalam ze 530i a dlaczego nie k550i? bo tez nie wiem jeszcze do konca czy chce tego 550i ale chyba jednak sie na niego zdecyduje
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Pretty, ja kupiłam fona w Play-u, a tam nie mieli 550.
gdyby tylko był biały to być może bym go wzięła i została w Orange. ale nie to nie. w każdym bądź razie nagadałam im, że to wielki błąd, że nie mają jasnej wersji, bo jest o wiele ładniejszy i mieli by większy popyt. 530 jest całkiem do rzeczy, mam go za 0,03 gr., bez kosztów aktywacji, za free karta pamięci 1GB i ok. 140 minut miesięcznie. nie było się co zastanawiać w sumie... ![]() jeszcze tylko w Plusie nie miałam fona
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez pewnie wzielabym w Playu ale nie oplaca mi sie bo chlopak ma w Orange, a chyba lepiej miec taniej do niego niz drozej ![]() Przegladalam na allegro te obudowy i jest biala za chyba 38 zlotych wiec moze sie skusze a szkoda wlasnie ze w Orange nie daja kart pamieci i trzeba za aktywacje placic, no ale trudno raz mozna sie na taki wydatek zgodzic
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie,
Szukałam w sieci właśnie takie wątku, który pomógłby mi w sprawach telefonów GSM - no i myślę że dobrze trafiłam. Chciałabym zasięgnąć informacji, jak to jest ze zmianą obudowy w Noki 7373? Czy można to bez problemu zrobić, bez narażenia nowego tekelefonu na jakieś uszkodzenia? Pytam, bo za 3 tygodnie będę miała ten telefonik, ale niestety chyba jego kolor nie będzie mnie satysfakcjonował :/ choć okaże się wtedy kiedy go zobacze ![]() Byłabym wdzięczna za informacje. |
|
|
|
|
#200 |
|
BAN stały
|
prosze o rade w wyborze telefonu moje wymagania to
-aparat minimum 2mpix -mp3 -radio -karta pamieci -ladny wyglad -mozliwosc bezprzewodowej lacznosci z innymi urzadzeniami -kalendarz -symbian i jeszcze wiele innych moj telefon musi byc funkcjonalny i solidny.. Jestem zainteresowana Nokia N95 ale nie wiem ile moze kosztowac w komisie?Albo telefonem zblizonym do tego modelu.Wiem ze jestem bardzo wymagajaca .Dodam ze ericssony zbrzydly mi do przesady(nie kupuje kom w zadnej z sieci) |
|
|
|
|
#201 |
|
Rozeznanie
|
witam, mysle ze dobrym wyborem bylaby np.
nokia 3250 ( z wlasnego doswiadczenia wiem ze telefon jest super ![]() nokia n80 nokia n82 nokia n93 no i oczywiscie n95 ale musisz pamietac ze symbiana trzeba polubic a zwlaszcza poznac, chyba ze mialas juz z nim do czynienia.
|
|
#202 |
|
BAN stały
|
fajna ta nokia 3250 tylko czy ona ma sybian?doczytac nie moge;( jeszcze musze wiedziec ile kosztuje nokia n 95
|
|
|
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, chciałabym się dowiedzieć co myślicie o Nokii E50 i N70?
I jeszcze Nokia 7360
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe Edytowane przez Connect Czas edycji: 2008-02-04 o 21:01 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale troche ceglowaty jest jak na damska kieszen
|
|
|
|
|
|
#205 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
N70 - dosyc ceglowaty telefon, wyswietlacz bardzo podobny jakosciowo do e50, aparat 2 mpx ale bez rewelacji, bez flesza itp. rowniez potrafi sie zamulic i nie nalezy do najszybszych 7360 - badziew jak na moj gust, nie dosc ze wyglada nie podoba mi sie wogole, aparat VGA, malo pamieci i wogole nie moj gust Cytat:
trzeba szukac odpowiednio na ten model, nie uwazam zeby ten telefon byl az tak ceglowaty jak na damska torebke, ja nosilam ja w kieszeni dzinsow i bylo ok telefon jest naprawde super, szczegolnie dla tych ktorzy cenia sobie odtwarzacz mp3 w telefonie i nie codzienny wyglada. nokia n95 w komisach bedzie kosztowala nowa ok.1300-1500 uwazana natomiast okolo 1000-1300 , jesli chodzi o allegro to bedzie duzo taniej uzywana w bardzo dobrym stanie mozna kupic za 800-900 zl
|
|
|
#206 |
|
Wtajemniczenie
|
No cóż, telefony z Symbianem zazwyczaj "mulą".
7360 mi się akurat bardzo z wyglądu podoba i tylko dlatego brałam go pod uwagę, ale to co ma w środku to rzeczywiście badziew.
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobny do reszty SE, ale wady jakie ma: niewygodne klawisze chociaż podobno można się przyzwyczaić, skrzypiąca obudowa- jak np naciskasz klawisze to jest takie "skrzzyyyp" "skrzyyyp", czasami się zawiesza. No i jak to w SE przy robieniu zdjęć/filmów zawsze jest dźwięk sygnalizujący że zrobiłaś zdjecie- więc z ukrcycia zdjecia nie zrobisz ![]() o tym skrzypieniu i zawieszaniu telefonu słyszałam od kilku osób.
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Jacobs co sądzisz o LG KU800 ???
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja bym nie mogła wytrzymać ze skrzypiącym telefonem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

bo baardzo mi sie podoba ale nie wiem czy go sprowadza jakas siec :/ 

wszystko zrozumialam 

, niedługo go stracą 
.Dodam ze ericssony zbrzydly mi do przesady