![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze problemy łózkowe...seks:))
witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Może 'na jeźdźca'? pomyśl - chłopak leży i podziwia Twoje cudowne ciało
![]() ![]()
![]() |
#153 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() - róbcie sobie masaże... kup rozgrzewający olejek do ciała ... najlepiej o zapachu truskawek i zrób mu przyjemny masaż pleców... Na pewno na takim masażu się nie skończy ![]() - próbowałaś już może zabaw z zawiązywaniem oczu? Jeśli nie, to polecam... O ile wyrazi taką chęć (bo może go to nie kręcić, więc podpytaj go o to, gdy będziecie sobie rozmawiać) to zawiąż mu oczy i zajmij się nim... Niech on będzie bierny... ![]() - pokaż mu że nie się nie wstydzisz... Zaskocz go.. może ubierz seksownie (jakaś ładna bielizna itp) i wejdź do pokoju, kiedy on będzie oglądał tv czy siedział przy kompie ![]() ![]() - tak jak już zostało tu napisane przez Sandrulek, pozycja ''na jeźdźca" będzie bardzo dobra, bo to Ty będziesz sprawowała kontrolę... a on może na Ciebie patrzeć ![]() - gdy się kochacie, pieścicie, bądź zdecydowana, pokazuj i mów mu jak Ci dobrze i nie wstydź się tego. Faceci uwielbiaja ten grymas na naszych twarzach. Widzą, że nam dobrze i to ich podnieca ![]() - tak się zastanawiam, czy mówisz mu czasem, żeby coś zrobił... np "połóż rękę tu..." :P albo czy sama kierujesz czasem jego rękami... W końcu facet nie czyta w Twoich myślach i nie wie na co w tym momencie masz ochote... A przez to pokażesz mu, że nie jesteś skrępowana... -może zróbcie sobie prezent i kupcie grę erotyczną? Dzięki temu da się wyzbyć wszelkich zahamowań ![]() Hmmm nie wiem co jeszcze... Wpisz sobie w wyszukiwarce google "pozycje seksualne" na pewno znajdziesz wiele ciekawych ![]()
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
dziekuje z apomoc napewno wykorzystam
![]() sama sie musze najpierw przelamac bo jakos nigdy mu nei mowilam rb tak cyz inaczej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po drugie, ważna jest Twoja samoocena i wiara w siebie ![]() Jeśli wszystko będzie na "tak", to reszta pójdzie fajnie ![]()
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
hej. mam maly problem... po rozstaniu z chlopakiem mialam 1,5roczna przerwe w tych sprawach. teraz znow jestem w stalym zwiazku i jest nam ze soba bardzo dobrze, ale gdy postanowilismy rozpoczac wspolzycie to pojawil sie z tym problemy.. mianowicie chodzi o to,ze ja odczuwam koszmarny bol kiedy mamy juz sie kochac..nie wiem dlaczego poniewaz nie jestem juz dziewica.. moja partner to oczywiscie szanuje i nie zmusza mnie do niczego, ale gdy pojawia sie bol to ja sie wycofuje...zupelnie nie wiem dlaczego tak sie dzieje, nigdy wczesniej tak nie mialam...Jego pieszczoty sprawiaja mi ogromna przyjemnosc, a wielkosc jego meskosci jest imponujaca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A odczuwasz ból gdy on już w Tobie jest... tam głębiej w środku? Czy przy samym wejściu do pochwy?
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Patrzcie co znalazłam na onecie
http://wiadomosci.onet.pl/1697059,16...tu_g,item.html
![]() |
#164 |
Rozeznanie
|
Ja z moim TŻ jestem dopiero pół roku... Ale jakoś nie mielismy okazji jeszcze tego zrobić. Ja nie jestem dziewica, on prawiczkiem tez nie...
Przeraża mnie tylko jego gigantyczne przyrodzenie... ![]() ![]() ![]() Boziu ja nigdy tak wielkiego penisa nie widziałam :P Mam nadzieję ze obejdzie się od bólu... :P A wy kochałyście się kiedyś dziewczynki z 'gigantem'? Mam się czego obawiać? ![]()
![]() |
#165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak to ładnie napisałaś ![]() ![]() Pierwszego razu bałam się OKROPNIE!No i rzeczywiście bolało..ale byłam dziewicą i było wiele, wiele prób zanim udało się.Ale teraz jest NAJLEPIEJ, naprawdę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
no to niezle
![]() od jakiegos czasu bralam tabletki antykoncepcyjne..w tym miesiacu musialam niestety to przerwac bo nie zdobylam recepty na czas(sesja).. i problem jest nastepujacy: moj TŻ nie moze kochac sie w prezerwatywie bo opada mu erekcja momentalnie jak tylko ja nalozy.. a teraz czekam na okres aby znowu moc brac tabletki... tylko z tego co wiem po odstawieniu moge jeszcze dlugo na krwawienie poczekac :/ i nie mamy jak sie kochac :/ w ogole tabletki zaczelam brac bo po prostu nie bylo inneggo wyjscia- czlonek opadal po zalozeniu prezerwatywy... i potem bylo fajnie(bo bralam yasminelle).. az do teraz.. co radzicie?? myslalam o globulkach plemnikobojczych ale wiem, ze ich skutecznosc to 79% :/ prezerwatywa ma 88% no ale odpada.. czy myslicie ze po prostu globulki plus stosunek przerywany? a jak mozna zmienic to ze mojemu ukochanemu opada erekcja pod wplywem prezerwatywy?? pomocy!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hm ... sprawa wygląda na skomplikowaną ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Dorotka wlasnie nie wiem kiedy bedzie ten okres.. po odstawieniu tabletek mozna bardzo dlugo czekac.. moja kumpela czekala 2 miesiace
![]() no nie wiem.. mnoj tż juz nie chce probowac z gumka bo mowi ze znowu sie zdoluje.. itp :/ zostaja pieszczoty zanim znowu zaczne brac tabletki :/ przykre to :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Madziu, a probowaliscie moze durex ultra thin? One sa duzo ciensze od zwyklej gumki
![]() A tabletki mi sie pare razy udalo kupic bez recepty, najchetniej daja w aptece w ktorej mnie znaja i jak sie powie ze doniesie recepte. Chociaz czasem farmaceuci maja odpisy recept od pacjentow ktorzy mieli przepisane 2 opakowania a kupowali tylko jedno, a pozniej nie przyszli po wiecej. Wtedy nie trzeba tej recepty donosic. Taka rada na przyszlosc, bo przerywajac branie pigulki na miesiac czy 2 i wracanie do nich to dosc niezdrowa zabawa hormonami, fundujesz sobie niezla hustawke. ![]() Nie czepiam sie, ale warto to wiedziec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Betty dzieki za info sprobujemy tych durexow.. a odnosnie tabletek to nie zrobilam tego specjalnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeeeeej.... jutro bedziemy miec wolne mieszkanko... Aj, aż się boję tego pokaźnego stworzenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro się pochwale jak było hehe ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
ja miałam ok roczną przerwę i też czułam ból jakoś przy pierwszych 2 razach z obecnym TŻ. Ale zacisnełam zęby i teraz jest ok. Spróbuj pozycję z jedną nogą wyprostowaną, drugą ugiętą i biodra lekko do góry (lub podłuż poduszkę pod pupę). Moze pomoże.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz iść do ginekologa po tabletki wywołujące (przyspieszające - hormony) okres, ja miałam ten sam problem (odstawienie) i podziałały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
Dorotka <3 miałaś rację :-P Heh było wspaniale...
![]() ![]()
![]() |
#176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuje i wzajemnie Dorotko ![]()
![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
Nie przesadzasz troche z tym wychwalaniem ?
![]()
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.