Alkoholowe ekscesy - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-20, 13:17   #331
ewanka1989
Zakorzenienie

Dot.: Najgłupsza rzecz zrobiona pod wpływem alkoholu...

łoooj aż wstyd co do niektórych się przyznać

całowałam się na oczach mojego "przyszłego" i w sumie już niedoszłego chłopaka z innym i całą dyskotekę przebawiłam się z tym drugim ( w sumie to on mi się baaaaardzo podobał i taaaaak świetnie całował, ale nie powinnam tego robić),
jak przeholowałam baaardzo mocno z alkoholem to zasnęłam u kolegi (razem z nim) w łóżku, w sumie to niewiele pamiętałam jak dotarłam do tego łóżka, ale oboje byliśmy zdrowo wstawieni, jego mama byla rano dość bardzo zdziwiona....

ewanka1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 13:35   #332
Arethaf
Wtajemniczenie

A ja mam różne teksty, może teraz nie są takie zabawne, ale i tak płonę ze wstydu.

Marzena: Piotrek, jak się spijesz, to nie będziesz ze mną spał
Piotrek: Trudno, pójdę do salonu, albo do Agnieszki (do mnie).
Marzena: O jaaa, to byłoby kazirodztwo
Ja: Spoko, nie jesteśmy rodziną.
Marzena, Piotrek: Ty już więcej nie pijesz.

Jak to musiało zabrzmieć, jakbym przystała na to, żeby z nim spać. Echhh.

Poza tym raz z kuzynem darłam ryja przy "Sto lat", aż się dziecko rozpłakało

Przewijam się przez palce czasu,
plączę się w zdradzieckie supły.
Czasami pękam, bo mnie przerywa
niecierpliwość życia.
Arethaf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 14:35   #333
caipirinha
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kitsh Pokaż wiadomość
przystawianie się do ludzi (niezależnie od płci), czy wieszanie się na znajomych jest normą
aczkolwiek staram sie nie być upierdliwa.
Ja mam identycznie z tym wieszaniem się na ludziach. Znajomi już wiedzą, że jak tylko powiem coś w stylu "ej, mogę się o ciebie oprzeć?" to jestem porządnie wstawiona.

Cytat:
Napisane przez fossa Pokaż wiadomość
Ale nie upijam sie, jestem co najwyzej wstawiona
Każdy tak zaczyna. xD

Ja ostatnio mam jakieś dziwne problemy z powrotami do domu. W niedziele chyba przysnęłam na przystanku i przegapiłam autobus, potem musiałam o trzeciej w nocy iść z buta przez całe miasto. I wczoraj miałam bardzo dziwną sytuacje. Wsiadłam w ten sam nocny autobus co zawsze, a dojechał w zupełnie inne miejsce. Nie mam pojęcia, jak do tego doszło i co się stało. ^^

Generalnie nie wstydzę się rzeczy, które robię po alkoholu. Mam świadomość, że większość moich znajomych robi i robiła równie głupie rzeczy. Poza tym, w moim otoczeniu jest tak, że nie śmieje się z osoby, która zrobiła coś idiotycznego, tylko z tą osobą.

caipirinha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 15:15   #334
ZapachNocy
Raczkowanie

Śmiać mi się nieziemsko z takch sytuacji chce a ja często taki wstyd robię, że do tej pory uszy mi płoną :/ ale powiem wam, że pijane kobiety dużo gorzej się zachowują niż faceci....

Dla mnie, by pamiętać
ZapachNocy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 15:53   #335
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZapachNocy Pokaż wiadomość
ale powiem wam, że pijane kobiety dużo gorzej się zachowują niż faceci....

No nie zgodzę się.

Kobietom puszczają wtedy hamulce - śmieją się, wariują na maksa, całują się z kim popadnie i inne tym podobne. Ale to wszystko jest niegroźne.

Mężczyźni od razu chcą się bić, padają zaczepki, każdy ma jakiś problem. Załącza im się nieśmiertelność, uruchamia się agresja. A to jest już groźne, może się skończyć wyrokiem sądu

Pracuję w barze i z całą pewnością mogę powiedzieć - faceci są gorsi.
Stary 2008-08-20, 15:56   #336
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
No nie zgodzę się.

Kobietom puszczają wtedy hamulce - śmieją się, wariują na maksa, całują się z kim popadnie i inne tym podobne. Ale to wszystko jest niegroźne.

Mężczyźni od razu chcą się bić, padają zaczepki, każdy ma jakiś problem. Załącza im się nieśmiertelność, uruchamia się agresja. A to jest już groźne, może się skończyć wyrokiem sądu

tez tak uwazam
vadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 19:50   #337
gandusia
Zakorzenienie

też uważam że faceci są duuuużo gorsi ;/ ledwo na niego ktoś popatrzy a już chce się bić:/

oh ja też mam kilka przypadków po alkoholu za które jest mi wstyd okropnie:P

1. wtedy po raz pierwszy byłam pijana, było to we włoszech, byłam młodziutka, i nigdy dotąd nie zdarzyło mi się przeklnąć, aż tu nagle stałam w łazience i zobaczyłam chłopaka nie wiedziałam że jest polakiem i rozumie co do niego mówie i puściłam mu taką wiązane że uszy miękną, moja przyjaciółka po tym powiedziała że w życiu tyle przekleństw naraz nie słyszała, chłopak chyba zrozumiał że byłam na cyku i wystarczyły przeprosiny

2. koleżanka namówiła mnie na wspólną imprezę (od godz 14 czy to mozna nazwac imprezą?) z jej klasą, oczywiście była wódka, miałysmy tylko tak napić się na poprawę humoru bo pozniej miałysmy się spotkać z naszymi ówczesnymi tżtami, oczywiscie przecholowałysy, jakoś nie dotransportowano do mca spotkania z tz jak mnie zobaczył to odziwo się zaczął śmiać, cały wspolny czas przespałam w knajpie na kanapie;/ oczywiscie jak to mówił mój tz: z'ygałam dalej niż widziałam'to byo jakies

3. namówiona na wiśniówkę tak się nią nagrzałam że wymiotowałam w autobusie który bynajmniejnie był puściutki do tego zasnęłam i kierowca mnie musiał obudzic. WSTYD;((((

„lepiej byc blisko z kims niz blisko kogos”

gandusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-20, 19:55   #338
ZapachNocy
Raczkowanie

Cytat:
No nie zgodzę się.

ja powiem tak - z mojego doświadczenia oczywiście...że nie ma bardziej ŻAŁOSNEGO widoku jak dla mnie, jak pijana kobieta. Rozmawiam z przyjaciólką, która ma swoje zasady, dośc konserwatywna, w żakiecie, spokojna, poważna...
Wypije kilka piw za dużo...robi się "rozlazła" rubaszna, śmieje się jak szalona, siada komu popadnie na kolanach....składa niedwuznaczne propozycje...strasznie, ale to strasznie mnie irytuje. Mówię po prostu z własnego punktu widzenia. Takich kumpel "cichych" myszek mam wiele...a faceci na ogół zachowują się (o dziwo ) ok.

Dla mnie, by pamiętać
ZapachNocy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 20:28   #339
Elfia4
DOMator

Hehe, jeszcze ok jak kobieta upije się i całuje z kim popadnie, gorzej jak obie strony sa za bardzo wyluzowane pod wpływem i nie kończy się tylko na pocałunkach
Ja o niektórych swoich imprezach wolę nie wspominać, bo w dobrym towarzystwie nie liczy się drinków i nie zastanawia czy po tej mieszance nie rozboli rano głowa.
W każdym razie robiłam rzeczy na tyle szalone, że bez promili bym tego nie zrobiła.
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 20:35   #340
Arethaf
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ZapachNocy Pokaż wiadomość
ja powiem tak - z mojego doświadczenia oczywiście...że nie ma bardziej ŻAŁOSNEGO widoku jak dla mnie, jak pijana kobieta. Rozmawiam z przyjaciólką, która ma swoje zasady, dośc konserwatywna, w żakiecie, spokojna, poważna...
Wypije kilka piw za dużo...robi się "rozlazła" rubaszna, śmieje się jak szalona, siada komu popadnie na kolanach....składa niedwuznaczne propozycje...strasznie, ale to strasznie mnie irytuje. Mówię po prostu z własnego punktu widzenia. Takich kumpel "cichych" myszek mam wiele...a faceci na ogół zachowują się (o dziwo ) ok.
Mój tata wykazał się taką trzeźwością umysłu, że po tym, jak przyprowadziłam go pijanego do domu, w akcie podziękowań pocałował mnie w rękę. Na drugi dzień nic nie pamiętał

niecierpliwość życia.
Stary 2008-08-20, 20:36   #341
kitsh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gandusia Pokaż wiadomość
3. namówiona na wiśniówkę tak się nią nagrzałam że wymiotowałam w autobusie który bynajmniejnie był puściutki do tego zasnęłam i kierowca mnie musiał obudzic. WSTYD;((((
ta wiśniówka ma w sobie coś takiego, że usypia w publicznych środkach lokomocji.
nieraz zdarzyło mi się usnąć. i dwa razy obudził mnie kierowca (ten sam!), którego teraz często widuje na mieście mówiącego mi "dobranoc"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-20, 20:41   #342
saslycek
Zakorzenienie

Także, pracuje w barze... facetom w ogóle po alkoholu robi się mizia w głowie, sa wredni i agresywni. Wyobrażają sobie o wiele za dużo niż powinni i co najlepsze naprawdę to myślą, że im wszystko wolno i nikt im nie podskoczy. Przykład : Jeden pijany gość, agresywny... poproszony o opuszczenie lokalu rzucił się na moją szefową z łapami... totalna porażka.. ona drobna.. facet wielki... nie bił jej, ale szarpał za włosy, potem popchnał na schodach.. biedna spadła i ponad tydzien ją bolało kolano.. reakcja wezwanej ochrony: co się dzieje? po czym opuścili lokal... facet zdenerwował się jeszcze bardziej i znowu zaczal szarpac szefową, tuż za barem... w ogóle było dużo ludzi wtedy w lokalu i nikt nie pomógł, powód - każdy się bał... reakcja policji: 'nas tu nie było, nic się nie działo, dobranoc'...

Co do widoku kobiety upitej, jest żenujący.. ale i tak pijemy bo nie ma co ukrywać, lubimy to a że czasami przecenimy swoje możliwości? cóż, każdemu się zdarza.

Będzie im miło za odwiedziny
saslycek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 20:55   #343
dagirll
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez saslycek Pokaż wiadomość
Także, pracuje w barze... facetom w ogóle po alkoholu robi się mizia w głowie, sa wredni i agresywni. Wyobrażają sobie o wiele za dużo niż powinni i co najlepsze naprawdę to myślą, że im wszystko wolno i nikt im nie podskoczy. Przykład : Jeden pijany gość, agresywny... poproszony o opuszczenie lokalu rzucił się na moją szefową z łapami... totalna porażka.. ona drobna.. facet wielki... nie bił jej, ale szarpał za włosy, potem popchnał na schodach.. biedna spadła i ponad tydzien ją bolało kolano.. reakcja wezwanej ochrony: co się dzieje? po czym opuścili lokal... facet zdenerwował się jeszcze bardziej i znowu zaczal szarpac szefową, tuż za barem... w ogóle było dużo ludzi wtedy w lokalu i nikt nie pomógł, powód - każdy się bał... reakcja policji: 'nas tu nie było, nic się nie działo, dobranoc'...

Co do widoku kobiety upitej, jest żenujący.. ale i tak pijemy bo nie ma co ukrywać, lubimy to a że czasami przecenimy swoje możliwości? cóż, każdemu się zdarza.

Ehh...No tak

dagirll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 21:02   #344
pink69
Zakorzenienie

Cytat:

Moich rodziców pobito w pizzerii w bialutki dzień- w południe.Pijanych 5 kolesi powaliło mojego ojca i go lało,a mamie strzelili z pięści w oko.
Barmanki oczywiście nic nie zrobiły podobnie jak inni ludzie.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 21:09   #345
dagirll
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
Moich rodziców pobito w pizzerii w bialutki dzień- w południe.Pijanych 5 kolesi powaliło mojego ojca i go lało,a mamie strzelili z pięści w oko.

Co za bydło..

dagirll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 21:15   #346
Arethaf
Wtajemniczenie

Cytat:
O boże, współczuję
Wezwał ktoś chociaż policję? Ja bym poszła na obdukcję, niech sobie gnoje nie myślą. Powinni za to zostać zaje*iście ukarani.

niecierpliwość życia.
Stary 2008-08-20, 21:24   #347
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arethaf Pokaż wiadomość
O boże, współczuję
Wezwał ktoś chociaż policję? Ja bym poszła na obdukcję, niech sobie gnoje nie myślą. Powinni za to zostać zaje*iście ukarani.
One nie reagowały na krzyki mojej mamy i nasze,żeby dzwoniły.
Dopiero po dojściu do domu zadzwoniliśmy na policję ,zabrali mamę na 3 godziny na komisariat ,pokazywali fotki,jeździli z nią po okolicy,ale niestety nic nie znaleziono.

Stary 2008-08-20, 21:35   #348
saslycek
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem w głębokim szoku, przecież jedna mogła się schować i zadzwonić albo ktoś coś zrobić !! strasznie jestem zdenerwowana tym jak inni ludzie reagują na cudzą krzywdę... spokojnie siedzieli i jedli pizze? nie mogę, osobiście bym im przyłożła to oczywiste, że się bali, ale jak można nie zareagować

Cytat:
Napisane przez dagirll Pokaż wiadomość
Co za bydło..
Zgadzam się...

Będzie im miło za odwiedziny
saslycek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 21:52   #349
pink69
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem w głębokim szoku, przecież jedna mogła się schować i zadzwonić albo ktoś coś zrobić !! strasznie jestem zdenerwowana tym jak inni ludzie reagują na cudzą krzywdę... spokojnie siedzieli i jedli pizze? nie mogę, osobiście bym im przyłożła to oczywiste, że się bali, ale jak można nie zareagować

Zgadzam się...
Ludzi to było może ze dwoje,a może nikogo,nie pamiętam,to było strasznie dawno.Tzn byli ale kompani tych pijaków.A barmanki się lampiły.Autentycznie.

Stary 2008-08-20, 23:20   #350
Arethaf
Wtajemniczenie

Cytat:
Ludzi to było może ze dwoje,a może nikogo,nie pamiętam,to było strasznie dawno.Tzn byli ale kompani tych pijaków.A barmanki się lampiły.Autentycznie.
Już teraz nawet w zasranej pizzerii nie można się czuć bezpiecznie.
Z pracy bym zwolniła za brak reakcji, odpowiadają za bezpieczeństwo klientów. Po takich zdarzeniach powinni przeprowadzać jakiś kurs dla pracowników, chociaż z drugiej strony nie potrzeba nie wiadomo jakiej inteligencji, żeby k. wziąć komórkę i zadzwonić. Żal po prostu.

niecierpliwość życia.
Stary 2008-08-20, 23:36   #351
mesarka
MUSEarka

Cytat:
No nie zgodzę się.

niestety faceci też całują się i też włącza im się "mysiopysio" niestety ja zostałam taką ofiarą na tegorocznym Sylwestrze 07/08. Wybrałam się do wiejskiej remizy ze paczką dobrych znajomych. BYło świetnie, zabawa, tańce, wygłupianie, po kilku głębszych [ja byłam kompletnie trzeźwiutka, nie mam w zwyczaju picia wódki] brat chłopaka który mi się podobał, nazwijmy go Gibek, zaczął się do mnie przystawiać. Nie raz to robił wcześniej na dyskotekach, więc potraktowałam to jako zaloty i chyba trochę za bardzo mnie 'wzięło' :\ O pólnocy zaserwował mi soczystego buziaka w usta. Po północy działy się rzeczy różne, od namiętnego tańca, poprzez obściskiwanie się po gorące poacłunki. Gibek stawał się coraz śmielszy, ale nie pił już ani kropelki. Ja głupia, narobiłam sobie nadziei - ale NO WŁAŚNIE! nie wzięłam pod uwagę, że Gibek był po %. Na drugi dzień, cała w skowronkach, że wyleczę się z chorej miłości do brata Gibka, czekałam na niego na gjegje. Kiedy wkońcu zrobił się dostępny i zaczęliśmy gadać, okazało się, że on się tylko bawił i chciał dostarczyć rozrywki również mi... Nie udało mu się Czułam się tak beznadziejnie. Całą winę pokładałam w sobie, ale czułam się wykorzystana i jak dziwka, którą można zabawiać się kiedy tylko przyjdzie na to komu ochota. Zawiodłam się na Gibku, do tej pory czasami nabijam się z jego podejścia do życia, albo odgryzam się w stylu " no tak, Ty się lubisz bawić" on wie o co chodzi i zawsze się zamyka. Teraz jesteśmy dobrymi znajomymi, a paczka nadal trwa. Co lepsze chodzę z jego bratem, nie tym co mi się wcześniej podobał, ale z drugim szczęście, że mojego [wtedy jeszcze nie] TŻ nie było na tym Sylwku, bo nie wiem jakby się to wszystko skończyło

ale się rozpisałam
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 23:44   #352
yes
Zakorzenienie

-calowanie sie z nieodpowiednimi osobami
-glosne, beznadziejne zachowanie, zwracanie na siebie uwagi
-krzyk na moja przyjaciolke zeby (i tu cytuje) : -'zap**edalała po ten je**any mikrofon'
-czołganie się za nogami przyjaciela

ojj nawet nie chcę przypominac sobie, bo bylo tego wiecej

Edytowane przez yes
Czas edycji: 2008-08-20 o 23:45 Powód: lietrowka.
yes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 23:51   #353
caipirinha
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
niestety faceci też całują się i też włącza im się "mysiopysio" niestety ja zostałam taką ofiarą na tegorocznym Sylwestrze 07/08. Wybrałam się do wiejskiej remizy ze paczką dobrych znajomych. BYło świetnie, zabawa, tańce, wygłupianie, po kilku głębszych [ja byłam kompletnie trzeźwiutka, nie mam w zwyczaju picia wódki] brat chłopaka który mi się podobał, nazwijmy go Gibek, zaczął się do mnie przystawiać. Nie raz to robił wcześniej na dyskotekach, więc potraktowałam to jako zaloty i chyba trochę za bardzo mnie 'wzięło' :\ O pólnocy zaserwował mi soczystego buziaka w usta. Po północy działy się rzeczy różne, od namiętnego tańca, poprzez obściskiwanie się po gorące poacłunki. Gibek stawał się coraz śmielszy, ale nie pił już ani kropelki. Ja głupia, narobiłam sobie nadziei - ale NO WŁAŚNIE! nie wzięłam pod uwagę, że Gibek był po %. Na drugi dzień, cała w skowronkach, że wyleczę się z chorej miłości do brata Gibka, czekałam na niego na gjegje. Kiedy wkońcu zrobił się dostępny i zaczęliśmy gadać, okazało się, że on się tylko bawił i chciał dostarczyć rozrywki również mi... Nie udało mu się Czułam się tak beznadziejnie. Całą winę pokładałam w sobie, ale czułam się wykorzystana i jak dziwka, którą można zabawiać się kiedy tylko przyjdzie na to komu ochota. Zawiodłam się na Gibku, do tej pory czasami nabijam się z jego podejścia do życia, albo odgryzam się w stylu " no tak, Ty się lubisz bawić" on wie o co chodzi i zawsze się zamyka. Teraz jesteśmy dobrymi znajomymi, a paczka nadal trwa. Co lepsze chodzę z jego bratem, nie tym co mi się wcześniej podobał, ale z drugim szczęście, że mojego [wtedy jeszcze nie] TŻ nie było na tym Sylwku, bo nie wiem jakby się to wszystko skończyło
Ja myślę, że płeć nie ma tutaj aż takiego znaczenia. Znam np. panny, którym włącza się niesamowita agresja, jak i facetów u których po alkoholu tej agresji w ogóle nie ma. Także jakiekolwiek generalizowanie nie ma chyba racji bytu. A co do takiego "bawienia się" na melanżach, to mam podobne podejście jak chłopak z powyższego posta. Nigdy niczego co dzieje się po alkoholu nie traktuję poważnie i wszystkim innym też to radzę. ;]

caipirinha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 00:24   #354
nice6irl
Zakorzenienie

Ja też robię się agresywna po alkoholu, nie zawsze, lecz zdarzyło się. Kilka razy w stosunku do brata, kilka do tż. Nie wiem z czego to wynika. Brat, to chyba za mocno o wszystko wypytuje, a tż? Nie mam pojęcia. Zdarzyło się, że go uderzyłam w twarz w przypływie agresji poalkoholowej.
Stary 2008-08-21, 00:30   #355
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cytryna21 Pokaż wiadomość
chciałam pobić ochroniarza w lokalu a koleś był na prawdę wielki znajomi mieli glebę że do takiego kafara wystartowałam!
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 00:51   #356
Aguusia89
Raczkowanie

heh ja na szczescie mam mocna glowe i nawet mieszanie alkoholu na mnie nie dziala, nie zdazylo mi sie nigdy upic, czasami tylko lekko wstawic ale zawsze wiedzialam co sie dzieje
Stary 2008-08-21, 01:04   #357
Afra86
Zakorzenienie

nie przypominam sobie jakiejs glupoty po alkoholu. moze dlatego, ze po 'wychylilibymy" robie sie strasznie senna i wracam do domu ;p

kiedys ino po %, pierdykłam sie czolem o drzwi, bo nie chcialy mnie wypuscic z toalety

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-21, 07:40   #358
cochonnetta
Wtajemniczenie

akcje z wczoraj/dzisiaj

Nie wiem co mi odbiło, bo nawet bardzo sie nie upiłam. Zamiast jak normalny człowiek gasić papierosy w popielniczce zaczełam chomikować niedopałki w kieszeni twierdząc, że napewno przydadza się później

Wracając do domu zglodniałam tak więc kupiłam sobie kebaba, ale oczywiscie zamiast normalnie go zjeść odrazu włożyłam do torebki , chyba nie muszę mówić jaką rano miałam minę zaglądając do owej torebki
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 08:50   #359
peggy_blue
Zakorzenienie

w sumie nie zdarzyło mi się jeszcze to porządnie wstawić, ale kilka dni temu po dwóch lampkach wina, już w domu popatrzyłam się na swoje paznokcie i postanowiłam je spiłować. a na drugi dzień rano myślałam, że się popłaczę. że śmiechu, bo każdy był innej długości i spiłowany pod innym kątem.
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 10:10   #360
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Co to za miejsce?

Cytat:
Napisane przez Arethaf Pokaż wiadomość
Już teraz nawet w zasranej pizzerii nie można się czuć bezpiecznie.
Z pracy bym zwolniła za brak reakcji, odpowiadają za bezpieczeństwo klientów. Po takich zdarzeniach powinni przeprowadzać jakiś kurs dla pracowników, chociaż z drugiej strony nie potrzeba nie wiadomo jakiej inteligencji, żeby k. wziąć komórkę i zadzwonić. Żal po prostu.

Wiesz co... Może jak kiedyś znajdziesz się w takiej sytuacji to zrozumiesz

Strach może człowieka tak sparaliżować, że nie jest się w stanie nic zrobić.

U mnie kiedyś była akcja typu noże i krzesła w powietrzu. Myślisz, że pomyślałam o tym, że coś może się stać gościom w klubie? NIE. Pomyślałam tylko o tym, że lepiej, żebym się schowała za bar/na zaplecze, bo ja chcę jeszcze żyć...

Myślę, że te dziewczyny były w totalnym szoku i dlatego zero reakcji. Nie codziennie boją kogoś w takim miejscu W ogóle pierwszy raz słyszę, żeby w Pizzerii ktoś zaatakował rodzinę.

Cytat:
Napisane przez cochonnetta Pokaż wiadomość
akcje z wczoraj/dzisiaj

Nie wiem co mi odbiło, bo nawet bardzo sie nie upiłam. Zamiast jak normalny człowiek gasić papierosy w popielniczce zaczełam chomikować niedopałki w kieszeni twierdząc, że napewno przydadza się później

Wracając do domu zglodniałam tak więc kupiłam sobie kebaba, ale oczywiscie zamiast normalnie go zjeść odrazu włożyłam do torebki , chyba nie muszę mówić jaką rano miałam minę zaglądając do owej torebki
O matko Widoki w torebce zapewne bezcenne

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
każdy był innej długości i spiłowany pod innym kątem.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości