![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Alkoholowe ekscesy
moj kolega po jakims ognisku klasowym, wiadomo w jakim stanie, kazał sobie wlaczyc film z lektorem.. po jakims czasie prosi, aby mu kolega powiększył napisy, bo nie widzi..
![]()
![]() |
![]() |
#692 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Zadomowienie
|
ojjjj a co ja ostatnio narobiłam... Przyjechał kolega z za granicy, zabral mnie i kolegę do pubu, siedzielismy tam dosc dlugo, do 3 jakos, oni pili, ja z nimi. Mam slabą głowę, wypiłam 3 piwa i już byłam pijana
![]() ![]() ![]() ![]() Heh jak sobie o tym pomyśle, dobrze ze tego nikt nie widział jak ja tak mówiłam a wcięta byłam nieźle ![]()
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
koleżanka mi to ciągle wypomina i sobie dziś przypomniałam - jakoś pod koniec liceum czyli doobre parę lat temu, rodzice wyjechali no to zaprosiłam koleżankę, kupiłam piwo i babski wieczór gotowy.. babski wieczór skończył się tak że ona wlazła na chat, gadała z jakimiś gośćmi, a na mnie spadła suszarka z praniem i nie mogłam się wydostać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja pojechałam z koleżanką na dyskoteke na wakacjach, tańczyłyśmy no i wiadomo piłyśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez krolowakiczu Czas edycji: 2010-05-04 o 23:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Zadomowienie
|
No nie ma i bardzo glupio mi było jak sobie o tym pomyślałam tak na drugi dzien ![]() ![]()
![]() Edytowane przez evak1988 Czas edycji: 2010-05-05 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Przyczajenie
|
oooo jeny. ja to wczoraj na urodzinach byłam, narzuciłyśmy z koleżankami tempo i w 20 minut wypiłyśmy litr wódki na trzy głowy.
![]() ![]() a dwa tygodnie temu jak się spiłam [też impreza była, i też były to urodziny - no bo maj ogólnie jest sezonem urodzinowym Oo.] to kolega mi powiedział tak: no stałaś w przedpokoju i mówiłaś, że idziesz do kuchni - napić się wódki. i stoisz w tym przedpokoju i stoisz.. no to ja poszedłem do kuchni i polałem. a ty dalej stałaś ale mówiłaś, że idziesz do kuchni! wkońcu jak się uciszyłaś to krzyknęłem do Ciebie: idziesz już do kuchni? a ty odkrzyknęłaś: tak już idę! ale postanowiłem sprawdzić, więc poszedłem do tego przedpokoju. patrzę a ty poszłaś na łóżko do pokoju [w przeciwną strone haha. ![]()
![]() |
![]() |
#699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wcale to nie śmieszne, co najwyżej żałosne, a jak pomyslę że mówi to 16latka to zaczynam wątpić w normalne społeczeństwo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ta wielka fascynacja alkoholem, upijanie się do zgonów przejdzie z wiekiem w większosci przypadkach. Powiem, ze sama należałam do tego typu ludzi wlasnie w wieku 16 lat. Tzn. nigdy nie wymiotowałam niezależnie od ilości, nikogo nie wyzywałam itp., ale zrobiłam mase innych głupich rzeczy za które do dziś mi wstyd chociaż i wywołują również usmiech, bo nad głupotą mozna sie juz tylko śmiac... ![]() I powiem, ze picie w lesie wino z Biedrona moze byc mimo wszystko naprawdę miłym wspomnieniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Wtajemniczenie
|
Tutaj nikt was nie prosił o komentarze tego typu.Nigdy nie byłyście młode? Najlepiej to założyć strój pokutny i płakac na młodzieć,na Polske,na społeczeństwo itp. Jak sie ktoś chce bawic niech się bawi,a jak wam sie nie podoba możecie siedzieć w domu i patrzeć w tv i nażekać jaki ten świat jest zły i nie dobry.
Jak chcecie zmieniać świat to najpier zacznijcie od siebie. Pozdrawiam.Miłego dnia
![]() |
#703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#704 |
Wtajemniczenie
|
niedługo wizaz zamieni sie w klasztor chyba
![]()
![]() |
#705 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Zadomowienie
|
tak chyba zamieni sie w klasztor
![]() po to jest ten wątek i normalne że takie rzeczy sie tutaj pisze bo co by się mialo innego dziac po alkoholu a po jednym drinku nic takiego nie ma, nie zebym była alkoholiczką czy coś ale wielu osobą zdarzyło sie zrobić coś głupiego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#707 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Ja zbytnich alkoholowych ekscesów nie miałam... jakieś wymioty, zgony itp - zawsze się pilnuję :P
Ale fakt faktem, rodzicom na oczy wstydzę się pokazać po piwie - szczególnie jak byłam jeszcze w LO. Dwie sytuacje... ![]() Jedna - mój półmetek. Impreza przednia, tańce, hulanki swawole. Cała impreza spoko. Czwarta rano - dzwonię po mamę, żeby przyjechała po mnie. Droga od domu do klubu ok pół godz samochodem. Moja klasa już zbiera się do wyjścia, stoimy na tarasie... nagle kolega wyciąga pełną flaszkę Pana Tadka i dawaj, kółeczko z gwinta... ja oczywiście też. Mama przyjeżdża, do samochodu wsiadłam w miarę ok... Ale jak mnie ciepełko nie rozłoży... Podjeżdżamy pod dom - wielkie śniegi wtedy były, tylko wjazd odśnieżony był, a obok wielkie zaspy. Staram się wygramolić z samochodu.... i nagle.... fik głową w zaspę! Kompletnie z niej wyjść nie mogłam ![]() Chodziło o to, żeby do pokoju trafiła... ![]() Druga... Lipiec trzy lata temu, rekrutacja na studia. Pierwsze wyniki, a ja w każdej uczelni pod kreską ![]() Wracam o drugiej nad ranem (a rodzicom powiedziałam po południu, że na godzinkę na kawę do znajomej skoczę), mocno zawiana, staram się zachować 100% ciszy, co łatwe nie było... na dodatek słyszałam że rodzice nie śpią... Chciałam wyłączyć komp, ale poodświeżałam strony... i JEST! PRZYJĘTA NA STUDIA! I kompletnie zapominając o moim skrzętnie ukrywanym stanie pobiegłam pochwalić się mamie i tacie ![]() Popłakali się ze śmiechu, jak im mówiłam o wymarzonym Krakowie i trzymałam się drzwi, żeby prosto stać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Zadomowienie
|
Fakt- kto nie rzyga po wódzie ten z zakonu ...
A w temacie każdy ma prawo napisać co o nim myśli. Czy wam się to podoba, czy nie, ja również napisałam co myślę o "ekscesach" którymi niektórzy tutaj się wręcz szczycą. A młoda byłam, jestem nadal, opiłam się nie raz przed osiemnastką aczkolwiek żenujący poziom tych opowieści mnie mierzi.
![]() |
![]() |
#709 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
E tam, bez przesady, zakonu tu nikt nie robi, natomiast rzeczywiście nie ma co się szczycić rzyganiem dalej niż się widzi. Każdemu kto pisze w tym wątku zdarzyło się coś o czym wolałby zapomnieć, myślę że nikt specjalnie się swoimi wyczynami nie chwali, bo nie ma czym więc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
no popatrz, a ja widzę różnicę pomiędzy arcyśmieszną sytuacją po alko a rzyganiem gdzie popadnie i całowaniem się z byle kim
![]()
![]() |
![]() |
#713 |
Raczkowanie
|
Chyba kazdy zaliczył w swoim życiu większe czy mniejsze banie, ale cała sztuka polega na tym żeby potrafić odróżnić śmieszną sytuacje od sytuacji czy zachowania którego powinnam się wstydzić i bynajmniej nie opisywac na forum.
To świadczy o człowieku. I wcale nie oznacza że jestem sztywną, niepijącą zakonnicą. Owszem może się zdarzyć, ale nie musze tego wywlekać. To, co i w jaki sposób niektóre wizażanki tu opisały świadczy tylko i wyłącznie o nich samych.. co sobie kto pomyślał, to jego. Wyprzedzając ewentualne niepotrzebne uogólnienia, napiszę że niektóre z opisanych tu sytuacji owszem są zabawne. ![]()
![]() |
#714 |
Raczkowanie
|
To ja opowiem i coś od siebie.. pamiętam jak kiedyś na grubszej imprezie, każdy już więcej wypił i nagle zebrało się wszystkim na tańce. Ja złapałam pędem kolegę za rękę , a ten co chwilę krzyczał,że nie umie tańczyć ,na co ja żeby się nie przejmował ,bo zaraz go nauczę. I tak nim wywijałam na boki i sama się okręcałam wokół niego, że za każdym razem waliłam go po kolei łokciem w każde miejsce,a swoją głową uderzałam o jego ciało. I coraz szybciej i coraz szybciej, w rytm muzyki. W końcu po kolejnym gwałtownym obrocie sama przywaliłam sobie ręką w twarz i oboje przewróciliśmy się na parkiet potrącając przy okazji kilka innych osób. I zamiast się szybko podnieść zaczęłam się trząść nieziemsko ze śmiechu , a na drugi dzień nie miałam pojęcia skąd mi się wzięło tyle siniaków
![]() Albo inna historia mojej koleżanki. Kiedyś na jakimś wyjeździe, jeszcze za czasów licealnych, zrobiliśmy sobie grilla niedaleko lasu. I siedzimy, rozmawiamy, już niektórzy nieźle wstawieni i nagle moja koleżanka zerwała się na równe nogi ,że ona musi siku i chce do lasu, bo na świeżym powietrzu zdrowiej i tam jej nikt nie zobaczy.. i zaczęła gonić. Nie chcieliśmy jej puszczać samej wiec inna dziewczyna za nią poleciała, ale ta nagle przyspieszyła kroku. Wbiegła do lasu ,mija pare sekund, wybiega z krzykiem, że ją niedźwiedź goni i żebyśmy uciekali ,bo nas pożre i zaczęła biec w ogole w przeciwnym kierunku. Za nią koleżanka, za koleżanką jeszcze kolega. A ta się drze cały czas,że niedźwiedź chcę już zabić. No wyglądało to tak komicznie ,że do tej pory pękam ze śmiechu na samą myśl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale kto powiedział że takie zachowanie się lansuje? Kazdemu się zdarzylo zrobic cos głupiego, na szczescie mi się nie zdarzyło nigdy wymiotowac gdzie popadnie i całowac sie z byle kim. Moze lepiej juz niech nikt nic nie pisze w tym wątku i tak bedzie najlepiej ![]() ![]() W sumie racja nie powinno się takiego czegos pisac a pozatym to tylko zwykłe forum ![]() Pozdr
![]() Edytowane przez evak1988 Czas edycji: 2010-05-17 o 14:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Zadomowienie
|
upiłam się na zakończenie liceum i zostawiłam swoje świadectwo ukonczenia szkoły w jakimś sklepie - gdyby nie moj kumpel ktory zauwazyl brako mojej torby to mialabym problem, nawet nie skojarzylam ze cos zgubialm a co dopiero gdzie
![]() sam sie wrocil i na szczescie znalazlo sie wszytsko ![]()
![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() To ja opiwiem o imprezie mojego zycia - pełna przedziwnych zdarzeń ![]() ![]() to był Halloween jakies 4 lata temu. Impreza w klubie, wszyscy poprzebierani, miały byc koncerty, a ja z jednym z zespołów miałam przeprowadzic wywiad. Musiałam byc /chciałam byc trzeźwa, bo zespół sobie zazyczył ten wywiad tuż po ich występie. Niestety.. godziny mijały, a doborowe towarzystwo, spotykanie starych i nowych znajomych, którzy chcieli się ze mna koniecznie napic zrobiło swoje.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie muszę chyba dodawac jak mi wyszedł wywiad.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
_/\"/\_ (=^.^=)(") (,("')("') Edytowane przez lilka_vanilka Czas edycji: 2010-05-19 o 07:52 Powód: ort. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;19341967]Tak, może i młodzież bywa niepoważna, ale nie ma co przesadzać. To co zakazane smakuje najlepiej i częśc dzieciaków w tym wieku nie umie stosować odpowiednich dawek(ba i starszym się zdarza, spora częsc ludzi chociaz raz za duzo wypiła) Tak to juz bywa z młodzieńczymi latami. Mozna krzyczec na nich: "alkohol od 18 lat!" ale nic to nie pomoże, bo kiedyś trzeba nauczyć się pić.
Ta wielka fascynacja alkoholem, upijanie się do zgonów przejdzie z wiekiem w większosci przypadkach. Powiem, ze sama należałam do tego typu ludzi wlasnie w wieku 16 lat. Tzn. nigdy nie wymiotowałam niezależnie od ilości, nikogo nie wyzywałam itp., ale zrobiłam mase innych głupich rzeczy za które do dziś mi wstyd chociaż i wywołują również usmiech, bo nad głupotą mozna sie juz tylko śmiac... ![]() I powiem, ze picie w lesie wino z Biedrona moze byc mimo wszystko naprawdę miłym wspomnieniem.[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Ja 16 lat skończyłam 10 lat temu i myslicie, że młodzież wtedy była inna ![]() Nie wybrudziłam nikogo, bo wiedziałam, kiedy mam dość. Jedynie grawitacja mocno dawała mi w kość. I stwierdzam,ze chyba głupsza byłam na obozie studenckim i 1 roku studiów niz w liceum ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie lemoorka jak piszesz - też lepsze imprezy na studiach, a zachowanie gorsze niż kiedykolwiek wczesniej
![]() A skoro już o winie mowa, to tez piłam, ale z ogromnym umiarem - na pierwszej wycieczce w LO, spiliśmy się i gadaliśmy z kolegą na klatce schodowej. Powiedział cos smutnego, a mnie to rozśmieszyło i dostałam głupawki. Jednak on mi nie wtórował, tylko dostał szału i rzucał we mnie butami , a ja uciekałam przed nim.. Od tamtej pory ostroznie dobieram sobie towarzyszów picia.. TP ![]() mikia20 - moja mama miała dokładnie to samo! Też czuła się świetnie na imprezie, nawet gdy jej koleżanki padły, to ona miała siłe posprzątac. zadzwoniła po tatę. Pod domem ją poprosił, zeby otworzyła bramę. Ona wychodzi z samochodu i też PAC na zaspę ![]() ![]()
![]() |
#720 |
Rozeznanie
|
alee się uśmiałam
![]() Spróbuję jak najkrócej . Pijąc whisky tracę głowę , niemal dosłownie ![]() Urodziny kolegi , powrót do domu , nie pamiętam nic , rano mama puka do mnie budzi i mówi " Maarta czy Tobie nie jest wstyd?" "ile Ty pijesz?" ja wielkie oczy o co jej chodzi , wiec mi szybko wyjaśniła . z jej opowieści zastała mnie , leżącą na brzuchu , głową na laptopie , klawiatura obśliniona ;/ cała goła , a droga od drzwi do mojego pokoju była oznaczona moimi ciuchami ![]() ![]() ![]() inna sytuacja jak po imprezie obudziłam się w wannie z mokrymi plecami ![]() I ostatnia . Rok temu wynajmowałam z przyjaciółką mieszkanie , zrobiłyśmy parapetówę , impreza trwa a kuchnia była połączona z salonem i zaraz obok toaleta . . . kolega poszedł się załatwić i puka w ścianę kuchni na której były duże kafle, puknął parę razy " Marta podaj papier " a tu pach pach i kafle odpadły ![]() ![]() Boski wątek ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.