![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Alkoholowe ekscesy
Ja tak naprawdę to upiłam się tylko raz w życiu, na obozie rok temu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Dopiero teraz tu trafiłam, ale wątek boski
![]() Ja po alkoholu reprezentuję raczej tradycyjny małpi humor, ale jak dotąd bez jakichś strasznych historii ![]() Chociaż na obozie naukowym, po długiej nocnej wycieczce na stację benzynową pełnej skupienia na nie-wpadnięciu do rowów, w drodze powrotnej "machałyśmy sobie" do kierowców tirów ![]() ![]() Koleżanka natomiast na jakiejś imprezie zwymiotowała na antenę satelitarną sąsiada z dołu ![]()
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Oj, ja po alkoholu to się robię niesamowicie towarzyska. W październiku byłam na imprezie dosyć "szkolnej", mam na myśli licealne połowinki, i chociaż sama opuściłam liceum ładnych parę lat temu, to nadal wyglądam jak nastolatka i za bardzo się nie wyróżniałam z tłumu.
W każdym razie do rzeczy - przesadziłam nieco z dobrą przyjaciółką wódką i po imprezie okazało się, że mam zdjęcie z 80% męskiej części uczestników, dodatkowo wracając do domu zgubiłam buta...utknął mi gdzieś w chodniku i zanim się zorientowałam to już leżałam na ziemi, bynajmniej nie ze śmiechu ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
taki boski wątek,ze aż go odkopię
![]() Lalesia rządzi ![]() ![]() Ja mam tyle tego,że byście do jutra nie skończyły czytać ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Pink ja chetnie poslucham, fajnie to sie czyta. Opowiadaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
to jutro napisze opowiadanie
![]() ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Ok. Pasuje. Tylko nie zapomnij
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Jeszcze nie miałam w swojej karierze zaliczonych zgonów, ale znaczenie mojego imienia może coś sugerować
![]() Alicja - cicha, grzeczna, kulturalna, ale jak się naje*ie to robi striptiz na stole. Nic tylko iść i sprawdzić ![]() ![]() A! Niedługo jadę na obóz (podpis ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
jak na razie czegos takowego nie bylo.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Na biwaku w tym roku byąłm pijana dośc mocno...
leżała nas chyba z piątka na jednym łóżku. obok mnie lezałą moja kolezanka a za nią pewien chłopak. koleżanaka wzięłą noją rękę i zaczeła nią "robić mu dobrze" (bez skojazeń...) ![]() albo na tym samym biwaku już lekko upojona alkoholem zaczęłam przy całej klasie i naszej wychowawczyni wygłaszać wszystkim, że zostanę zakonnicą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Moja historia sprzed tygodnia:
Wróciłam do domu po imprezie, położyłam się normalnie spać. Nagle przyszłam do pokoju rodziców (oglądali tv) i wyskoczyłam z tekstem:"No co jest? Dajcie mi pić!" Po czym zaczęłam jak opętana łazić w kólko po pokoju w poszukiwaniu wody. Znalazłam tylko sok i krzyknęłam:"No wody mi dajcie!" ![]() Mówię Wam jak się potwornie śmiałam, gdy mama mi to opowiadała(rano kompletnie nic nie pamiętałam) ![]() Albo czasem jak wracam z kims po imprezie do domu, ten ktoś mi coś opowiada, nagle odwraca się, a ja daleko za nim siedzę na ziemi i się śmieję ![]() Czasem też przytulam się do drzew i takie tam ![]()
![]() ![]() "Nie musisz udawać, że jesteś silny, nie musisz mówić, że wszystko jest dobrze, nie martw się tym, co pomyślą inni, jeśli musisz, płacz- to dobrze wypłakać łzy do końca (tylko wtedy wróci uśmiech)." Mitsuo Aida
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
boski watek
![]() ![]() ![]() ![]() na innej imprezie w ogole nie wiedzialam co sie dzieje...dalam kumplowi pasek od spodni a on sobie ze mnie zartowal podobno i pyta sie czy chce sie z nim kochac a ja'' tak tak tak!!!!!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Ja raczej nie mam wielkich grzechów na swoim sumieniu; historia opowiedziana przez mojego kolegę:
Typowo męska popijawa w domku nad jeziorem. Wszyscy pijaniuteńcy, kładą się gdzie popadnie. W pewnym momencie owemu koledze ubzdurało się, że ktoś kto śpi obok niego to jego miła, na co wydobył... hmmm... i zaczyna jeździć nim po nóżce "sąsiadki". "K(urczę blade) ![]() ![]() Edytowane przez tama Czas edycji: 2007-03-01 o 20:56 Powód: STYL; perspektywa czasu często zmienia moje spojrzenie na własne posty |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
![]() lalesia rządzisz ![]() ale z innych tez sie usmialam ![]() kurde ja jakos nie moge sobie przypomniec... ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tak-po-prostu Czas edycji: 2006-07-25 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
oj dużo było takich róznych "ciekawych" pomysłów po procentach
![]() ![]() ![]() ![]() na innej mocno zakrapianej imprezie koleżanka podeszła do mnie i wylała na mnie cały kieliszek szampana, bo chłopak z którym siedziałam oblał ja na innej imprezie piwem i ona teraz chciała w tego chłopaka ale była tak wstawiona że cięzko było jej rozróżnić kto gdzie siedzi ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Uśmiałam się , niezłe historie
![]() To ja opowiem swoją. ![]() Siedzimy w czwórkę u X. , najpierw piwko, potem wódka ( dobry pomysł , wiem ). Po którejś kolejce ledwo stałam na nogach, rzucałam telefonem , siedziałam na parapecie ( ' zostawcie mnie ! oglądam gwiazdy ! no zostawcie mnie nooo... ! ) , w końcu poczułam ,że muszę... no ,że muszę do WC. Przesiedziałam pół wieczoru wymiotując na wszystkie ściany. Potem uwaliłam się jak kłoda na łóżko. W pewnej chwili kumpela do mnie , że idzie do sklepu, ja placzliwym glosem ' no ale weź ktoś ze mną zostań... no ja nie chce sama być' kumpela na to: 'Pies z tobą zosanie' . Ja załamana znowu uwaliłam się na łóżko i trochę mi się przysnęło. Po jakimś czasie znowu poczułam, że muszę do WC. Skończyl się papier, więc postanowiłam,że go znajdę... chodziłam po obcym mieszkaniu przeszukując wszystkie kąty i szafki w poszukiwaniu papieru. Ale znalazłam ! ![]()
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
po dużej ilości %%%%tów...
* tłumaczyłam koledze przy barze jak bardzo żałosna jest pijana kobieta- i się wywróciłam z krzesła barowego * moja koleżanka biegnąc przez wieś o 3ciej w nocy wpadła na drzewo- odbiła się i straciła przytomność * moja inna koleżanka zawsze się pyta "jak ja wracałam do domu???' * sikanie w centrum warszawy między jakimiś blokami * trzymanie się ochroniarza przed wejściem do klubu - co by się nie wywrócić i wiochy narobić ![]() * dojenie kóz * weszłyśmy do jakiejś firmy produkującej jakieś plastikowe coś z tekstem "najwyższa izba kontroli" oczywiście wywrotka na wejściu była ![]() ...było dużo więcej ... miałam bujne życie towarzyskie ![]()
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poprawiłyscie mi trochę chumor swoimi opowieściami bo właśnie mam meega kaca moralnego po imprezie, na której przegiełam z %%%%. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
*spanie na wycieraczce w sylwestra
*w tegoż samego sylwestra 04/05 spadłam z 8 na 7 piętro po schodach (tylko ciekawe jak zakręciłam :what?: *machanie torebka i bieganie dookoła *chustanie się na drzwiach (w jakichś krzakach byly na kamieniu polozone,tak ze sie chustaly ![]() ![]() Jeju az mi głupio ![]()
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
ojejku co za wateczek!! tu bym mogla pisac i pisac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
inna historyjka tez na disco jak spadlam ze schodow upadlam przed ochroniarzami jak dluga be zjednego obcasa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
u mojego kumpla na 18stce bylam taka pijana ze pilam wodeczke z gwinta bo nie czulam smaku w ogole, potem juz padalam z nog doslownie, znajomi przeniesli mnie chociaz na stol bym spala- bo to byla sala i nie bylo zbytnio gdzie sie polozyc po paru minutach lezalam juz na srodku sali, cala bylam brudna- wiadomo czym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
niecaly tydzien temu na weselu
![]() wskakiwalam na mojego TŻ i przy moich rodzicach wykonywaliśmy jak to mój wujek powiedzial "conajmniej dziwne tańce". podobno rodzice byli zbulwersowani ![]() ![]() różne rzeczy tam sie na tym weselu dzialy... jestem cala poobijana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
hehe fajny wątek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Zaczne od mojej kolezanki, ona bidulka zawsze jest bardziej pijana na drugi dzien. Troche sobie balowalysmy, wiec zostalam u niej, na drugi dzien obie do pracy, musialam wstac o 6 rano, zeby sie przebrac i zdarzyc do pracy, ona jeszcze spala, wiec nie chcialam jej budzic, ale nagle otwiera oczy i do mnie: "gdzie idziesz, nie idz do pracy, jutro pojdziesz", ja jej tlumacze, ze naprawde musze isc, a ona na koniec "Iwonaaaa, kochasz mnie? Ale powiedz, ze mnie kochasz". Potem dzwoni do mnie z pracy, jeszcze pijana i pyta sie gdzie jestem, bo jak wstala to mnie nie bylo i nie wie co sie stalo, oczywiscie nic nie pamietala.
Teraz moje: pojechalysmy ze znajomymi na taka gorke obejrzec Londyn w nocy, oczywiscie nie na sucho, obie z ww kolezanka pilysmy Jacka Danielsa z butelki! Mialysmy jeszcze Cole, ale zaczelysmy sie nia oblewac, w rezultacie bylysmy cale mokre, ganialysmy sie wokol samochodow klnac po polsku i po angielsku, potem bilysmy sie na trawie (oczywiscie w zartach), wszyscy sie na nas gapili. Po powrocie do domu i ostrej jezdzie samochodem, bylo mi troche niedobrze, wiec kolezanka dala mi recznik i wyslala pod prysznic, a ja sciaglnelam z siebie ubrania i zamiast przykryc sie recznikiem i isc pod prysznic, to ja recznik w reke i poszlam gola (!!!) do lazienki, a w tym domu mieszkaja sami faceci. Na szczescie nikt mnie nie spotkal po drodze. Albo jeszcze lepiej, kolezanka sie musiala przeprowadzac i po pracy malowalysmy jej nowe mieszkanie, bylysmy strasznie zmeczone, wiec kupilysmy cos na podtrzymanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Prawie umarłam ze śmiechu
![]() ![]()
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś w tym jest ![]() Ja w stanie nietrzeźwym zawsze myle imiona znajomych , kierunki ( zamiast w prawo ide w lewo ![]() Oj... przypomniała mi sie taka jedna balanga - zaczeliśmy pić koło 15 po południu , a skończyliśmy o 2:30 nad ranem ![]() Ale fajnie było ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.