![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Alkoholowe ekscesy
Ja ostatnio jak wóciłam po imprezce do domu, to wmawiałam mamie, ze wypiłam tylko dwa piwka
![]() I nic zabawnego by w tej hisotrii nie było, gdyby nie to, że... światło było już dawno zgaszone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kocham ten wątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio z moja wspollokatorka popilam winko na pocieszenie po moim rozstaniu z TZ i wlaczyla nam sie tzw. glupawka...
![]() ![]() ![]() Na ostatki poszlam ze wspollokatorka i moim kumplem z grupy do pubu, no i po piwku zaczelam tanczyc z kumplem, a on do mnei po jakims czasie "czy my popelniamy grzech?" spytal ckiem powaznie a ja jak ta wariatka nasrodku parkietu prawie nei poplakalam sie ze smiechu i eni wiedzialam co mam mu odpowiedziec... ![]() Mama natomiast twierdzi ze jestem bardzo spokojna jak popije i ze sama sie dziwi ze jak wchodze do domu to mnei nei slychac... ![]() przepraszam za brak polskich liter ale cos mi szwankuje przegladarka i sie wylacza jak chce polskie litery wstawic ![]() Jak przypomne sobie inne wyczyny to napisze ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3832067]Ja raz z kumplem łaziłam po dachu domu mojej koleżanki
![]() ![]() Aśka ! ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
jakie zycie na bani jest piękne
![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Pewnego razu z kolezankami nad rzeką piłyśmy
i troche sie upiłyśmy..no dobra nie troche ![]() zadzwonił nagle do mnie kolega i tam w gadke z nim nagle sie rozłączyłam i pozdrowiłam wszystkich od kolegi ale później latałam do kazdego z pytaniem "ej dzwonił do mnie S...??" ![]() a później z kolezanką miałysmy dziwną faze bo połozyłysmy sie i zwisały nam głowy nad ta rzeką i odbiłay sie w tafli wody domy to nie mogłysmy uwierzyć ze zyjemy w Dwóch Światach ![]() ![]()
Hey little Suzie You don't have to cry no more ![]() Edytowane przez Zuzannka Czas edycji: 2007-03-05 o 07:46 Powód: :o |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
...Bo ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
BAN stały
|
Terqaz moje opowiesci
![]() ![]() W któreś wakacje byłysmy z przyjaciółką w górach, na wsi u wujka. Poszłysmy wieczorem do baru, a że miałysmy złe humory nie chciałyśmy się z nikim znajomym widzieć, więc poszłyśmy do rzadko uczęszczanego baru. Tam się upiłyśmy dość mocno, poplotkowałyśmy, humory wróciły. Wracając przechodziłyśmy obok domu chłopaka, który przez pewien wakacyjny czas "chodził"z moją przyajciółką. Teraz niestety juz jej nie chciał. Wpadłam na głupi pomysł.... Tuż pod jego brama ukucłam, zdjełam majtki, zaczełam wołac Łukasz i pokażując goły tyłek zaczełam sikać na jego bramę ![]() ![]() W zeszłe wakacje miałam wolną chatę na tydzień , więc trzeba było to wykorzystac ![]() ![]() ![]() ![]() Oj duzo było tych historii, przewracanie się na ulicy, z\bicie szklanek w pubie, podrywanie nieznajomych facetków, sikanie pod obcymi bramami, pokażywanie gołego biustu przez okno... Dużo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Przeważnie staram się oszczędnie smakować mocniejsze trunki, ale raz zdarzyło mi sie trochę zaszaleć. Impreza była w domu na peryferiach, dla otrzeźwienia poszłam z moim Tż na spacer. No i mnie wzięło. Najpierw gorliwie modliłam się o pomyślność na resztę życia i wybaczenie wszystkich grzechów (w pobliżu stał krzyż), a później wyrzuciłam sobie buty do przydrożnego rowu pełnego brudnej, śmierdzącej wody. A były takie, piękne, białe.
Od tamtej pory staram się hamować swoje wygłupy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
o jeju ja to trochę tego miałam...nie to, że alkoholiczka he
![]() ![]() noi np. z kumpelą chciałyśmy siku zrobić to w pokrzywy tyłkiem wlazłyśmy we 2.. albo nad jeziorem z kumpelą skrobałyśmy tackę po cieście a kumpel podchodzi i hasło "a Wy co tak jak świniom z parnika?" ... ![]() ![]() ![]() albo nad jeziorem siedzimy znalazłyśmy z kumpelami ponton i takiego żółwika dmuchanego...i to leżało na działce...a na drugi dzień wszyscy sobie siedzimy na balkoniku a tu nagle idzie ojciec z dwójką dzieci i jedno z nich .."TATOO TO MÓJ ŻÓŁWIK"...wstyd nam było ![]() lub..z kumpelą nad jeziorem wstawione wpadłyśmy do kabiny prysznicowej i ją rozwaliłyśmy żadna z nas na drugi dzień nie pamiętała tego a afera była wielka ![]() ![]() zazwyczaj śpiewam jak się troszkę podpiję i tobardzo....głośno mówię..i opowiadam swój durny dowcip z serii TYLKO SANDRA SIĘ ŚMIEJĘ..czyli : co to jest małe , czarne i puka w okienko?...DZIECKO W PIEKARNIKU a co to jest małe zielone i nie puka w okienko?...TO SAMO DZIECKO 2 TYG PÓŹNIEJ...wiem głupie idiotyczne aleja zawsze po pijaku musze to opowiedzieć.. ![]() albo...jak idę siku to zawsze muszę rzucić hasło.."ja musze sie skupić.." ojś...dużo tego jak sobie przypomnę to opowiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Tiiakk.. nigdy nie zapomnę, jak poszłam z kumpelą na miasto "wyrwać jej faceta"
![]() Po dwóch godzinach, kiedy zwiedziłyśmy chyba z 10 pubów, w których panowie owszem byli, ale albo zajęci,albo ee nie teges. ![]() Zrezygnowane wbiłyśmy do ostatniego i się zaczęło.. Najpierw setka, potem piwo, potem wino, potem martini, no i tak z następne dwie godziny.. w sumie nie było tego aż tak dużo,ale jak zmieszałyśmy to zgon bankowy ![]() Siedzimy sobie w tym barze, a na przeciwko jest wejście do klubu: Kol. - Ejj patrz, tam są drzwi, a my ciągle się w nie gapimy.. czemu? Pulpa- No booo czekamy,aż nam się Maryja objawi, jak nam się objawi to kończymy pić, rozumiesz? Kol.-Ahaa to otochosi! chwila przerwy. Kol. - Kasiaaa,a czy ochroniarz może być Maryją? Pulpa- Wykluczone! Maryja była dziewicą, a ochroniarz nie jest Kol.- uf to dobrze, bo myślałam,że będziemy musiały skończyć pić. ![]() powrót do domu Pulpa- Ejj Aniaaa a jak nam bus ostatni ucieknie? Ania co my wtedy zrobimy? weź mi powiedz? Aniaaa.. Kol.- To chyba logiczne! Pojedziemy bryczką X. ( X-kolega mieszkający jakieś 150 km od Gliwic ) Pulpa - to dobrze... ale możemy też pobiec, no nie? tak jak pan! ( facet biegł, jakiś wieczorny jogging czy coś) i będziemy biec tak: trup, trup, trup (pokazuje Pulpa wymachując rękami na wszystkie strony ![]() Powrót do domu autobusem.. hmm powiem tylko,że było mi wstyd spojrzeć ludziom w oczy przez miesiąc ![]() Tego wieczora (Ania spała u mnie) było jeszcze wiele ekhem interesujących sytuacji,ale może już nie będę ich przytaczała. ![]() Powiem tylko,że doszłyśmy do wniosku,że poduszki są w gruncie rzeczy fajne. I że jak ktoś zje nam żelki ( ![]()
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
hihi ale się uśmiałam
![]() Moja największa wpadka była na Sylwestra (przedostatniego ![]() ![]() ![]() Wybraliśmy się z byłym TŻem na domówke do jego znajomych. Chciałam oczywiście zrobić dobre wrażenie itp itd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Ja pamietam przygode z gimnazjum -zgadza sie -dziecko i alkohol
![]() To byla 2 czy 3 klasa -mielismy lekcje na 12.OD 9 robilam z 2 kolezankami w domu u mnie frytki- a do frytek trzeba cos skombinowac do picia.Otwarlysmy barek a tam moi rodzice maja alkohole- nalalysmy nalewki do kieliszkow do tego wódki ![]() ![]() Gorzej bo pozniej bylysmy pytane na lekcji za nadpobudliwosc ![]() Cala lekcje sie smialysmy ![]() I inna przygoda tez z gimnazjum. .tez babski wieczor dyskoteka lody i duze piwa i kolezanka ktora sie rozbierala na dyskotece ![]() ![]() Od tego czasu juz kilka lat nie pije napojow procentowych poza piwem w malych ilosciach.
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Ja niewiele pamietam z moich alkoholowych ekscesow... moze iche niewiele bylo
![]() Pamietam tylko, jak kiedys kupilam sobie tanie wino i wypilam sama w domu,bo nikt ze mna nie chcial pic, a pozniej zrobilam wyklad mamie na temat jakie to tanie wino jest pyszne ![]() ![]() Oczywiście wszystkie akcje typu śpiewy na osiedlu, jakieś tańce na stolikach w barze, opowiadanie taksowkarzowi jaka to za*ebista impreza byla przeszlam. Na szczescie ten etap mam juz za soba ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2007-03-17 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
No ja ostatnio tak dużo wypiłam,że wychodząc z klatki do tańczenia w klubie nóżką nie trafiłam na podest
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Ja również Layla mam te etapy z alkoholem za sobą heh..
teraz z TŻem i ze znajomymi czasami balujemy ale to tak...że piję jedno piwo może 2 i tak już czuję coś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Moj najbardziej pamietny eksces po alkoholu byl na sylwka 2004/2005 i wcale nie jest smieszny ale tragiczny
![]() No wiec nie chcialam pic jakos mi nie wchodzil alkohol ale po usilnych namowach przyjaciol zaczelo sie zdrowie,zdrowie,zdrowie. Koniec sylwka idziemy spac az nagle zachcialo mi sie do toalety wszyscy zabronili mi zamykac sie w ubikacji i (dobrze zrobili)nagle zrobilo mi sie strasznie niedobrze wiec kuclam jakby co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Lo matko....ale rzeczy dzieja sie po wypiciu silniejszych trunkow..!!!
ja zaliczylam impreze,ktora rozpoczela sie u kolezanki w domu,a zakonczyla w pobliskiej knajpie.tam,juz wszyscy niezle nawaleni oczywiscie,bylismy krolami i krolowymi parkietu...W pewnym momencie,ja wariatka nabralam piwa w usta i wyplulam je na twarz kumpeli.Ona,nietutejsza,m yslala,ze to taka tradycja....i tez zaczela pluc ludziom w twarze...Ale siara...malo jej sie od jednej laski nie oberwalo!Powrot do domu byl jeszcze lepszy...Wszystkie rozmazane...makijaz splynal az do kolan....Ale sie usmialismy. Inna impreza-jedna udawala psa,dostala rozkaz pojscia do budy ( pod krzeslo ) no i okrutnie szczekala ta franca. Ja, za to,ze kolezanka zrobila w domu tak odlotowa impreze urodzinowa,musialam calowac ja po nowych butach...tak tez uczynilam.... Solenizantke na urodzinach chlopy chcialy podrzucic do gory.Siedzielismy w knajpie,na jakims podwyzszeniu,na ktorym stoliki staly.Nikt nie myslal o tym,kiedy kumpela do gory pofrunela.....odbila sie od sufitu,ktory okazal sie byc nieslychanie nisko....i spadla na podloge....Reflex zawiodl naszych ogierow.... Jak sobie przypomne takie imprezy to znowu chce mi sie tam byc!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to ja teraz byłam na obozie na Korsyce. No i stwierdzilysmy z kolezankami ze trzeba oblać imieniny wspollokatorki namiotu Ani. No wiec poszlysmy, odstawione w szpilki i wogole jak VIPy jakieś ![]() ![]() ![]() ![]() MAtko teraz jak sobie przypominam to mi sie smiac chce. Od tamtej pory uwazam ile pije, bo tamtej nocy o malo życia nie stracilam na powaznie i wtedy to nie bylo smieszne. EDIT: a ostatnio piłam przed próbną maturą. Kolega na gg do mnie mowi ze soti przed nim butelka ktora jest juz w polowie pust, a w polowie pelna ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No jak oni śmieli twierdzić,że szłaś slalomem? Chamy z potarganego lasu ![]() a może to jest jakieś wyjście? napić się przed maturą? i na ustną wioo, a potem takie ziew na komisję "Sień dopry pnstwu' ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
przypomnialo mi sie cos jeszcze
![]() ![]() Po imprezce ok 2 w nocy poprosilam kolege zeby odprowadzil mnie do domu a ze przez cmentarz bylo szybciej wybralismy ta droge.No i jak wyszlismy z baru dopiero mna zakrecilo.Z wszystkiego sie smialam.Idac przez stary cmentarz potkelam sie o korzen ciagnac ze soba kolege.I wywalilismy sie na srodku cmentarza ![]() ![]() ![]() ale kiedy to bylo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
studniowka, w sumie nie bylam pijana bo wszystko pamietam, ale tego akurat nie
![]() (imie tzta x 3) glowa do gory, pistolet na wode wloz do kabury (imie tzta x 3) palka do reki, wlosy na cukier, na nogi lakierki i tak kilka razy.. na pewno klamal ![]() ![]() ![]()
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Ja nie pamiętam swoich ekscesów
![]() ![]() Jego urodziny na działce. W drzwiach jest taka mała dziurka od klucza w którą trudno trafić. Zwijamy się już do domu i chcemy zamknąć drzwi. Przy drzwiach stoją trzej kumple TŻ a on sam próbuje dojść do furtki ![]() ![]() Później wszyscy udają się w stronę domu, a że furtka jest zamknięta na kłódkę próbują przeskoczyć przez płotek no i kumpel ląduje twarzą na trawniku ![]() ![]() A przypomniało mi się coś jeszcze ![]() ![]() ![]()
"What I see is unreal, I've written my own part" Alice in Chains Edytowane przez czupurek105l Czas edycji: 2007-09-23 o 11:08 Powód: przypomniało mi się coś jeszcze:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
W te wakacje byłam na grillu ze znajomymi z obozu .
A ze grill był dojść daleko od mojego domu postanowiłam ze po imprezie wróce z moim kuzynem (on też tam był) do jego domu taksówką żeby tak sama nie jeździć . Zaczeło sie kulturalnie kiełbaski "troszke" piwka . Po kilku godzinach tak nam odbiło że zaczeliśmy się oblewać wodą ( bardzo zły pomysł ) byłam cała mokra , nie chciałam wracać do domu cioci taka mokra więc przebrałam się w moją różową (całkiem skąpą) piżamkę w kotki . Mój kuzyn bardzo mnie ładnie prosił żebym do taksówki jednak moze ubrała te mokre ciuchy , ale ja byłam innego zdania, więc wróciłam w tej piżamie , z paskiem z ćwiekami ( od moich spodni ) w jednej ręce i butami w drugiej. Reszte moich rzeczy zabrał kuzyn . Po dojechaniu do domu , wesoło przywitałam z ciocią , poczym stwierdziłam że czuje sie jak ARKA NOEGO( ?!!) i musze iść spać .
Edytowane przez Blair Czas edycji: 2007-09-23 o 12:19 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
![]() Niektóre opowieści na prawdę świetne ![]()
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Rzecz sie dzieje u kolegi na działce,na imprezie.Miało być extra ale K zaprosil niesety ludzi których bardzo nie lubie...No ale stwierdzilem ze nia ma sie czym przejmowac i ze napijmy sie wszyscy i zakopiemy topór wojenny...Ogolnie to pilismy winka proste( tanie ,litrowe)...Po wypiciu całej butelki załaczyly mi sie tańce..Tańcząc stwerdzilem ze po co mi ciuchy(w sumie ograniczają ruchy..co nie ???
![]() ![]() Filmik ogolnie zrobil furrore w mojej szkole.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Hateme... po takim wystąpieniu przez pół roku bym z domu nie wyszła
![]() ![]()
![]() |
#149 |
BAN stały
|
To teraz znowu coś opowiem
![]() W lipcu pojechałam ja i 2 koleżanki do drugiej koleżanki na śląsk ![]() ![]() Po dotarciu na disko: Ja – setkę z wódką prosze. Barmanka – Słucham? Setkę z czym? Ja – No z wódką, nie słyszy Pani? Barmanka – (zdziwiona patrzy na mnie jak na idiotkę) Po chwili JA – O k**** sory, setkę z colą ![]() Niestety moja bliska koleżanka źle sie poczuła i przez dwie godziny musiałam trzymac jej głowę jak wymiotowała, zeby jej łeb do muszli klozetowej nie wpadł.. Pod koneic zrobiło się lekko obrzydliwie, ponieważ moja koleżanka obrzygała cała łazienkę w tym klubie i musiłąyśmy jechac do domu bo bardzo się źle czuła. Wsiadłyśmy do taksówki, otworzyłam okno i wystawiłam jej głowe przez te okno, wyglądało to jakby był na wpół zgięta przez ta szybę. Wzięłam siatkę foliową i założyłam dziewczynie na uszy, w razie jakby miała zamiar żygać (wyglądała jak koń który je owies) ![]() Koleżanka się..... no kupę zrobiła w majtki..... O fuuu.. Rano jej tego nie powiedziałam oczywiscie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
u mnie powtarzają się te same błędy ,jednak stwierdziłam ,że nie robię tym nikomu krzywdy i chociaz wiem,że będzie znowu to samo piję.No to tak:
1.),,Taniec na rurze" , framudze dzrzwi ,ścianie,wszelkich szczotkach itp. 2.)Nie mogę odpiąc i zapiąć spodni w czasie korzystania z toalety - trochę mi z tym schodzi. 3.)No i cały czas gdzies chodzę , nie potrafię usiedziec w miejscu ,a potem wszyscy mnie szukają. Głupio tez sie czuję kiedy rozmawiam z kimś trzeźwym...wiadomo język się plącze ![]() no to by było chyba na tyle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.