![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Alkoholowe ekscesy
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Przypomniało mi się, jak moi koledzy po pijaku urzadzili sobie zawody który sikając trafi do sedesu. Była ich gdzieś 4, kibel malutki, a oni ledwo na nogach stali więc łatwo się domyślić jak później wyglądała toaleta. Oni mają wyobraźnie gdy są pijani
![]()
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Kilka lat temu byłam na imprezie na obrzeżach miasta i w pewnym momencie skończył się piwo, więc ja z koleżanką uznałyśmy ze podjedziemy po nie na stacje benzynowa (ok 1 km). Wziełysmy od kolegów rowery, powiedziałyśmy że bedziemy uważać no i pojechałyśmy. Stacja była akurat chwilowo zamknięta bo mieli jakąś dostawę czy cos takiego, my nie miałyśmy zamiaru czekać i uznałyśmy że skoro juz jesteśmy prawie w mieście to podjedziemy do nocnego. Żeby tam dotrzeć trzeba było przejechać tunelem, a że my nie byłyśmy uzbrojone w światełka i bałyśmy się żeby w tunelu ktoś nas nie potrącił to wybrałyśmy drogę na skróty, która prowadziła przez tory kolejowe. Jakoś do tych torów dojechałysmy potem rowery na plecy i przechodzimy. Podjechałyśmy do nocnego, była kolejka ja stałam przy rowerach kolezanka podszła kupować browary. Stanęła koło mnie jakas kompletnie pijana babka (ok 50 lat) i chwiejąc się zaczeła się uśmiechać i zagadywać. Ja przerażona szybko lecę do koleżanki że musimy juz jechac bo pijana lesbijka mnie podrywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Oj troche tych pijanych historii bylo :P wiekszosc niestety znam z opowiadań znajomych ![]() Ciekawie bylo, np. kiedy w nocy pijaniutka kolo kontenera na smieci zapalacilam bezdomnemu, azeby sie odwrocil i pod zadnym pozorem mnie nie podgladal i pilnowal zeby inni tego nie robili ![]() Reszta jutro, bo teraz ide spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Opowiem Wam wczorejsza przygode z piwem i moja slaba glowa- bardzo slaba.
Impreza u kolezanki w pubie tam dym papierosow i mialam jedno duze piwko (2 szklanki) z sokiem. Wypilam je i bardzo sie zle czulam- tak mi sie w glowie krecilo ze zejsc po schodach z gory lokalu na dol nie moglam. Blada jak sciana bylam i senna a w glowie tak ![]() Kolezanka pomagala mi schodzic- a wracalam z imprezy po 1 piwie o godz 10 -wiem ze wczesnie ale jeszcze cos bym wypila i albo bym usnela albo padla. ![]() Jak juz wyszlam na dwor bylo troche lepiej .. swieze zimne powietrze i lepiej sie szlo.. bo w lokalu to sie wszyscy na mnie patrzyli jak na alkoholiczke- juz mnie prowadzili ![]() Moze to wina tego ze malo jadlam przed tym piciem- prawie na pusty zoladek. Jak wrocilam do domu to prawie zaraz usnelam a rano tak glowa bolala ![]() Dzis powtorka u innej kolezanki- jaki z tego moral.. Nie pic na pusty zoladek- i nie pic zwyklego piwa- naprawde zle na mnie dziala. Kiedys u innej wypilam 3 kieliszki szampana po jedzeniu i nie bylo mi nic.. tylko bylam bardziej wesola itd- fajny stan. Dzis juz piwa nie pije jak juz to szampan i po zjedzeniu czegos. Mam za slaba glowe do picia.. OStatnio szal 18stek a niedlugo czeka mnie moja- ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
Kiedyś na 18-stce kumpeli tak się upiłam, że do dzisiaj to pamiętam i obiecałam sobie, że nigdy więcej wódki!
A przeważnie po wypiciu 1 piwa gadam już głupoty...Kiedyś zaczęłam chwalić "sprzęt" kolegi z klasy ![]() Najgorzej jest po "lekkim wstawieniu" zrobić siku! Ja np. nie mogę "nastawić" się na sedes ![]()
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najwieksze libacje ![]() A ja mam po piwie strasznie slaby pecherz- ledwo do domu doszlam i jak tylko weszlam do domu to ped do toalety ![]() A ja na tej wczorejszej imprezie u kolezanki kleilam sie do chlopaka solenizantki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez sie po piwie beznadziejnie czuje, dlatego nie pije wlasciwie wcale. Ale jakis slodki, dobry drink dziala na mnie zupelnie inaczej, oczywiscie dobre towarzystwo obowiazkowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A najgorsze ze mam chlopaka ale cii ![]() Ciagle piszczalam ze chce zdjecia z tym chlopakiem i sie do niego kleilam .. ale robila fotki solenizantka( ona tez wstawiona byla ![]() Jak szlam na impreze to caly czas gadalam ze jak wypije maja mi przypomniec ze mam chlopaka i mam nie leciec na cudzych facetow ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w tamtym roku na wesleu kolezanki (na kórym poznałam mojego obecnego TZ) tak sie spiłam, że nie mogłam sobie poradzić z sikaniem bo... miałam pończochy. Zastanawiałam sie czy ponczochy mam sciągać czy nie. I tak stoje nad tym kiblem i medytuję, ajkby tu sie wysikać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio na urodzinach kolegi (takich na których była rodzinka itd) miałam lekki helikopter w głowie po wypiciu lampki szampana (toast) ledwo po odśpiewaniu "sto lat" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
DObrze ze nie jestem sama ![]() Za pol godziny wychodze na kolejna 18stke- chyba tam nie bedzie chlopakow- moze i lepiej.. Mam nadzieje ze nie bedzie tak ciekawa zeby bylo co tu opowiadac:P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oslabia mnie to... w mojej paczce to ty bys na pewno nie byla... Nie mam mocnej glowy ale umiem pic... Jesli chce posiedziec dlugo ze znajomymi majac faze a nie byc nawalona jak swinia to pije drink alkoholowy, sok/cola, (wymiennie) i tak caly wieczor... Jak czuje, ze jest mi niedobrze przestaje pic. Zawsze staram sie np tanczyc lub chociaz byc po jedzeniu lub jesc... Jak ide nawet na najwieksza popijawe nikt mi nie musi o niczym przypominac, a chlopcy/mezowie moich kolezanek to swietosc! Bo o ile sfazowani ludzie przymykaja oko na wiele rzeczy to faza schodzi a na drugi dzien zostaje kac - moralny takze... Wiec bawmy sie dzis ale pamietajmy, ze jutro bedziemy trzezwi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam slaba glowe to fakt- nie nadaje sie do picia. Wszyscy z klasy to impreze zaczynaja po 3,4 piwach a ja po 1 koncze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie pij wcale... to zaden wstyd... Dla mnie wielki podziw wzbudzaja ludzie umiejacy bawic sie bez wspomagania - niczym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po szampanie i jedzeniu mi nic nie jest a humorek dobry- zwykle piwo powoduje u mnie zamet w glowie i slabosc. Dzis zamierzam za duzo nie pic.. Pije bardzo okazjonalnie- raz na miesiac- lub dwa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Ja się dzisiaj z dziewczynami wybieram na imprezę. Czy wyjdziemy z twarzą?
![]() ![]()
![]() |
#200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz słabą głowę, to nie pij. Chyba lepiej bawić się na trzeźwo, niż się ośmieszać po pijaku. Nieraz na imprezach jak tak sie stanie z boku i popatrzy na wstawioncyh znajomych, którzy juz dawno stracili kontakt ze światem i robią różne dziwne rzeczy, to aż się pić odechciewa. Mnie to zawsze pomaga i piję tyle, ile mogę (jeśli w ogóle mam ochotę na alkohol). Przestały mnie ekscytować popijawy, bo piwa moge się napic w domu z mamą, do kolacji i nie traktuję tego jak czegoś szczególnego. Napój jak każdy inny. Humor trochę poprawia, ale nie trzeba się zaraz upijać, żeby normalnie z kimś pogadać, pobawić się.
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko krecilo mi sie w glowie. Ale solenizantka byla gorzej naczepana ode mnie i podrywala kolege chlopaka wiec kolko sie zamyka. Ja na codzien nie moge sie napic piwa wiec korzystam z okazji. Nie moge sobie na razie isc do sklepu i kupic wiec korzystam z okazji.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
To poczekaj aż będziesz mogła
![]() ![]()
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie alkohol to nie byl zakazany owoc... Moglam sie napic w domu, mama wiedziala kiedy wychodzilam gdzies na piwko itp... Owszem zdarzylo mi sie w zyciu upic ale nigdy nie bawilo mnie to co bawila moich rowiesnikow w liceum... co poniedzialek byla licytacja kto wiecej wypil, wiecej wyrzygal, ile razy zaliczyl zgona... Mnie to mierzilo... Piwa jakos nie kocham - napije sie czasem, glownie w pubie... Do tej pory jak widze zerwane ze smyczy kochane pociechy rodzicow, ktore na imprezach chodza obrzygane albo tylko robia sie z siebie idiotow to uwazam, ze bylam szczesciara,z e moja mama jest wyrozumiala i madra. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście w granicach "jakiegoś tam" rozsądku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dziwne... i to, ze kto jest gorzej pijany, nacpany nie powinno cie usprawiedliwiac, nie powinno dawac ci poczucia komfortu bo ktos... Ty jestes odpowiedzialna za siebie! A czemu to na codzien nie mozesz napic sie piwa? korzystasz z okazji...tyz mi wielkie halo piwo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Wy mi tak prawicie moraly a nie pamietal wol jak cieleciem byl? Przynajmniej bede miala co opowiadac wnukom kiedys- jak to babcia w mlodosci slaba glowe miala ![]() A propo wychodze do kolezanki zaraz.. I nigdy nie bylam tak pijana ze nic nie pamietalam- z wczoraj pamietam wszystko..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie moralizujecie za bardzo?
Jestem zdania, że każdy uczy się na własnych błędach, więc niech sobie robi co chce, on potem z tego wyciągnie wnioski/ konsekwencje. Może ja żyłam w innych czasach, ale pamiętam jak byłam niepełnoletnia i jak kusił owoc zakazany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
Czy byłaś "upita" nie świadczy ilość, tylko Twoje zachowanie ...
Nie lubię alkoholu właśnie za to, co robi z ludźmi. Mam na myśli te wszystkie śmieszne pijackie kłótnie, łzy z byle powodu. Również miałam to szczęście, że nie byłam trzymana przez rodziców "na smyczy" i nie piję alkoholu (jedynie symbolicznie na większych uroczystościach) ![]() ![]() Owszem, miałam parę ekscesów, kiedy mi się przesiadziło ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisalam, ze zdarzylo mi sie upic... ale jakos wiekszych opowiesci nie mam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.