Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy. - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów?
tytanowa 0 0%
ceramiczna 15 100,00%
ceramiczno-grafitowa 0 0%
wszystkie tak samo niszczą wlosy 0 0%
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-16, 19:51   #271
myszka8425
Rozeznanie

Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III

ja mam remingtona 1031 za 113zl a ceny sie wahaja nawet do 180zl tego modelu
myszka8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 20:21   #272
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Jaką wybrać prostownicę?

Cytat:
Napisane przez evelinek_r Pokaż wiadomość
Po raz pierwszy w tym watku, więc witam Was wszystkie. Prosze doradźcie mi, którą prostownicę wybrać:
http://allegro.pl/item474882245_pros..._gw_2lata.html
czy
http://allegro.pl/item477976269_pros...ny_wypas.html?

Na te dwie zwrociłam uwagę, poza tym znajduja się w moich mozliwościach finansowych Wiem, ze ceny dobrych prostownic zaczynają się od 200pln, ale po prostu nie mam tyle. Chcialabym, żeby prostownica posłużyla mi trochę i nie zrobila "miotły" z włosów. Będę wdzieczna za wszelką pomoc.
żadna, dozbieraj chociaz do remingtona CS5002
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-16, 20:23   #273
evelinek_r
Wtajemniczenie

Dot.: Jaką wybrać prostownicę?

Dzięki, w takim razie zaczekam
evelinek_r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 22:02   #274
ZeSportowymPozdrowieniem
Przyczajenie

Cześć dziewczyny , moze troche dziwne ze chlopak tutaj pisze ale mam mega problem , chce kupic dziewczynie na urodizny dobra prostownice do 300 zł , wlosy ma mega puszące , gdy prostuje prostownica za 50 zł to za godzine juz jej sie kreca , jej siostra uzywa Remingtona S8203 i prostowała sobie nia kilka razy i przez caly dzien ma mega proste , lecz nie chciał bym kupowac jej takiej samej ! DZIEWCZYNY PROSZE O RADE!!

PS: Ma bardzo gęste wlosy , oto jej wlosy po umyciu------>http://i37.tinypic.com/2dr59y1.jpg

Nie chce wam rozmywać tematu , prosze tylko o szybka odpowiedź , aha zapomnialem jeszcze dodac ze , ona twierdzi iz na jej wlosy najlepsza jest szeroka prostownica , tyle co wiedzialem napisalem , HELP ME

Edytowane przez ZeSportowymPozdrowieniem
Czas edycji: 2008-11-17 o 22:52
ZeSportowymPozdrowieniem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 22:05   #275
motylek1007
Zakorzenienie

czytałes 1 posta w tym wątku?

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 22:34   #276
Kiya
Zakorzenienie

mam mieszane uczucia w związku z prostownicami,kupiłam teraz Babyliss Wet N'Dry ST27E i nie powiem żebym była zachwycona,prostuje co prawda na poziomie na ok 120 st bo obawiam sie że większa temperatura im zaszkodzi no i włosy nie są idelanie proste,w sumie mam suszarkę Rowenty z nakładką prostującą i efekt jest niemal identyczny.
Pewnie gdybym wyprostowala je na 220 st byłby idealnie proste ale boję sie że za kilka tygodni bede miała siano nie włosy

Dziewczyny jakiego używacie środka termoochronnego? Ja hot lissa Loreala ale mam wrażenie że kiepsko sie sprawdza.
Nie odsyłajcie mnie do KWC bo już tam byłam

Edytowane przez Kiya
Czas edycji: 2008-11-17 o 22:36
Kiya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 11:19   #277
moniczqamarcineq
Raczkowanie

ja zakupiłam sobie prostownicę Vidal Sasoon vs0048e
Mam długie włosy i dla mnie jest po prostu świetna.. nie niszczy moich włosów, a jeśli niszczy to napewno mniej niż te wszystkie ceramiczne...
Miałam już 3 rodzaje ceramicznych, w tym jedną drogą i nie byłam zadowolona..
Ta prostownica ma podczerwień, więc działa mniej szkodliwie na włos...a kryształki mikrokrystaliczne z jakich zrobiona jest płytka dają extra proste włoski..
Pozdrawiam..
Stary 2008-11-18, 13:35   #278
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczqamarcineq Pokaż wiadomość
ja zakupiłam sobie prostownicę Vidal Sasoon vs0048e
Mam długie włosy i dla mnie jest po prostu świetna.. nie niszczy moich włosów, a jeśli niszczy to napewno mniej niż te wszystkie ceramiczne...
Miałam już 3 rodzaje ceramicznych, w tym jedną drogą i nie byłam zadowolona..
Ta prostownica ma podczerwień, więc działa mniej szkodliwie na włos...a kryształki mikrokrystaliczne z jakich zrobiona jest płytka dają extra proste włoski..
Pozdrawiam..
prosze nie pisz tu takich bzdur, potem wizażanki czytają i myślą, ze to prawda
najlepsze są prostownice ceramiczne! kupowanie innych to głupota. a tej prostownicy nie polecam, krótki efekt i długo sie prostuje, w dodatku niszczy włosy bardziej od innych
Stary 2008-11-18, 14:41   #279
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
najlepsze są prostownice ceramiczne! kupowanie innych to głupota. a tej prostownicy nie polecam, krótki efekt i długo sie prostuje, w dodatku niszczy włosy bardziej od innych
Ja myślę, że również tytanowe prostownice są bardzo dobre Sama mam tytanową BaByliss Pro Sleek Expert i dwie ceramiczne. Częściej sięgam po tę pierwszą
Głównie dlatego, że nie ma tego 'dymku' i nie muszę prostować do następnego mycia- ale oczywiście to wyłącznie moje spostrzeżenia.

Ciekawa jestem czy rzeczywiście te spreje do prostowania coś dają...
Sama mam dwa, jeden jest z alkoholem i tak sobie stoi bo ja gapa zapomniałam przed kupnem sprawdzić skład A nie wyobrażam sobie traktować włosy prostownicą i jeszcze alkoholem na raz
Drugi to Alfaparf, dwufazowy. Ładnie się nim psika bo daje mgiełkę a nie mocne siknięcie jak np. Osis, który robi strzechę z włosów Ten Aflaparf myślę, że pod względem pielęgnacyjnym jest dobry Włosy jeszcze lepiej się ślizgają.

Ale co do niszczenia włosów przez prostownicę to jest dla mnie jasne jak słońce
Ja prostuję włosy raz po umyciu, zresztą nie za każdym razem. Gdybym robiła to zawsze to chyba byłabym już łysa

Edytowane przez SiSleyS
Czas edycji: 2008-11-18 o 14:58 Powód: dopisek
SiSleyS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 15:38   #280
moniczqamarcineq
Raczkowanie

Cytat:
akurat miałaś tę prostownicę..!!
jej mikrokryształki błyskawicznie PROSTUJĄ włosy..więc to Ty nie pisz głupot o czymś z czym nie miałaś styczności..
A prostuje się jednym pociągnięciem..mimo tego iż mam długie włosy!!!
I włosów nie niszczy bardziej niż inne, bo ma inną płytkę!! i włosy prostowane są przez podczerwień...
w 100% polecam
Stary 2008-11-18, 15:39   #281
aeronauta
Zakorzenienie

ja mam prostownicę efalock flat maxx. Jest to moja pierwsza "profesjonalna", pełnoceramicza prostownica i muszę powiedzieć, że nie jestem z niej zadowolona. Pierwotnie miałam kupić flat champa, ale coś mnie podkusiło na tą i teraz żałuję. Ma niby regulację temperatury (ale co z tego jak i tak muszę prostować na temp 180 badz 200, żeby był efekt), kryształki turmalinu (które uważam za pic na wodę. Chociaż w pierwszym poście tego wątku jest napisane, że turmaliny są do włosów grubych, a ja mam cienkie to może dlatego. Zresztą może jakaś dobra dusza objaśni mi dlaczego tak jest i co właściwie te całe turmaliny robią? bo ta "emisja ładunków ujemnych" jakoś do mnie nie przemawia). Umożliwia też prostowanie włosów wilgotnych bez ryzyka ich spalenia (to właśnie to mnie w niej skusiło) i to też nie podoba mi się w niej zbytnio, bo polega tylko na tym, że na środku jest 1,5 centymetrowy pasek prostujący, a bo bokach takie dziurki, którymi para wodna ma uciekać (przynajmniej tak myślę). I przez pierwsze 2-3 tyg używania włosy zaczepiały mi się o coś w tych pobruzdowanych płytkach i rwały. Teraz już doszłam jakoś z nią do ładu, ale uważam, że moja stara prostownica teflonowa za 40 zł nie była od niej gorsza. Nie niszczyła też bardziej moich włosów niż robi to ta. Także nie polecam.
aeronauta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 17:35   #282
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
Ja myślę, że również tytanowe prostownice są bardzo dobre Sama mam tytanową BaByliss Pro Sleek Expert i dwie ceramiczne. Częściej sięgam po tę pierwszą
Głównie dlatego, że nie ma tego 'dymku' i nie muszę prostować do następnego mycia- ale oczywiście to wyłącznie moje spostrzeżenia.

Ciekawa jestem czy rzeczywiście te spreje do prostowania coś dają...
Sama mam dwa, jeden jest z alkoholem i tak sobie stoi bo ja gapa zapomniałam przed kupnem sprawdzić skład A nie wyobrażam sobie traktować włosy prostownicą i jeszcze alkoholem na raz
Drugi to Alfaparf, dwufazowy. Ładnie się nim psika bo daje mgiełkę a nie mocne siknięcie jak np. Osis, który robi strzechę z włosów Ten Aflaparf myślę, że pod względem pielęgnacyjnym jest dobry Włosy jeszcze lepiej się ślizgają.

Ale co do niszczenia włosów przez prostownicę to jest dla mnie jasne jak słońce
Ja prostuję włosy raz po umyciu, zresztą nie za każdym razem. Gdybym robiła to zawsze to chyba byłabym już łysa
tytanową? a jaką to masz prostownice?
może lepsza jest dlatego, że te ceramiczne to takie zwykłe marketówki

moniczqamarcineq
potwierdź czymś te twoje racje, z jakimi prostownicami masz porównanie?
bo wiadomo, że ceramiczne prostownice są najlepsze, zresztą pisząc, ze nie niszczy włosów wiele powiedziałaś i mam nadzieje, że żadna wizażanka twoich rad nie posłucha
Stary 2008-11-18, 17:59   #283
ZeSportowymPozdrowieniem
Przyczajenie

szkoda ze zadna z was nie chce mi pomoc , pzdr
Stary 2008-11-18, 18:11   #284
moniczqamarcineq
Raczkowanie

Cytat:

moniczqamarcineq
potwierdź czymś te twoje racje, z jakimi prostownicami masz porównanie?
bo wiadomo, że ceramiczne prostownice są najlepsze, zresztą pisząc, ze nie niszczy włosów wiele powiedziałaś i mam nadzieje, że żadna wizażanka twoich rad nie posłucha

kupując robiłam rozeznanie wśród innych i ta prostownica byłą tą najlepszą..
kupiłam i w 100% jestem zadowolona..!!
i słyszałam coś takiego od FRYZJERKI "mikrokrystaliczne są nad tymi ceramicznymi.."
to może niech fryzjerka się wypowie, a nie osoby, które nie maja zielonego pojęcia o tej naprawdę dobrej prostownicy..
i nie piszcie, że ona jest beznadziejna czy coś..bo 248 zł za beznadzieje się nie płaci..! i chyba za coś musi być taka cena??!!!!!!!!!!
pozdrawiam
Stary 2008-11-18, 18:24   #285
gonka23
Zakorzenienie

A ja mam GHD i dziala super. Generalnie jest pierwsza prostownica w moim zyciu, ktora zapanowala nad moimi wlosami! Moglam uzywac Effalockow czy Babylissow, ale zadna nie robila z moimi wlosami tego, co robi GHD i dlatego bardzo ja polecam. Wlosy sa proste caly dzien! (jedni pomysla ze co to jest jeden dzien,ale ja musze myc glowe codziennie, bo nieziemsko mi sie przetluszcza, wiec caluski dzien to dla mnie bardzo dlugo!), nie pusza sie, nie wywijaja!, sa gladkie i mi to pasuje!
Stary 2008-11-18, 19:10   #286
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gonka23 Pokaż wiadomość
A ja mam GHD i dziala super. Generalnie jest pierwsza prostownica w moim zyciu, ktora zapanowala nad moimi wlosami! Moglam uzywac Effalockow czy Babylissow, ale zadna nie robila z moimi wlosami tego, co robi GHD i dlatego bardzo ja polecam. Wlosy sa proste caly dzien! (jedni pomysla ze co to jest jeden dzien,ale ja musze myc glowe codziennie, bo nieziemsko mi sie przetluszcza, wiec caluski dzien to dla mnie bardzo dlugo!), nie pusza sie, nie wywijaja!, sa gladkie i mi to pasuje!
kolejna posiadaczka GHD co ja bym dała, żeby móc ja tylko wypróbować

Cytat:
Napisane przez ZeSportowymPozdrowieniem Pokaż wiadomość
szkoda ze zadna z was nie chce mi pomoc , pzdr
troche własnej inicjatywy, jak juz wspomniała wizażanka 1 post tego watku
Stary 2008-11-18, 19:14   #287
ZeSportowymPozdrowieniem
Przyczajenie

Tyle ze skad ja mam wiedziec jaki model do takich wlosow, nie mam zielonego pojecia
Stary 2008-11-18, 20:06   #288
Klementynka
Raczkowanie

Cytat:
Tyle ze skad ja mam wiedziec jaki model do takich wlosow, nie mam zielonego pojecia
jakość zdj. kiepska, ale widzi mi się że dziewczyna ma cienkie włosy. tym samym regulacja temper.! konieczna. dodatkowo na topie są prosto z jonizacją i turmalinami. szmerów bajerów coraz więcej..
od kilku dni mam TONDEO ECO CERION
bo szukałam czegoś właśnie dla cienkich i kręcących się włosów.
ta prosto bardzo mi odpowiada. możesz dokupić do niej profesjonalny kosmetyk do prostowania i powinna się cieszyć cały tydzień

gdzieś pod koniec poprzedniego wątku, chłopak też szukał prosto dla swej lubej. poczytaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211122

tak czy siak moje tondeo i farouk do prostowania dają radę i włosy mnie cieszą.
Klementynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 20:56   #289
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
a skąd ja? na takiej fotce nic nie widać, można kupić prostownice do włosów z regulacją i żaden problem

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2008-11-18 o 21:00

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-18, 21:11   #290
ZeSportowymPozdrowieniem
Przyczajenie

A była bys tak mila i napisala mi jak farouk mam kupic , bo wuchte tego znalazlem i trudno mi wybrac
Stary 2008-11-18, 21:25   #291
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A była bys tak mila i napisala mi jak farouk mam kupic , bo wuchte tego znalazlem i trudno mi wybrac
na faurokach sie nie znam
Stary 2008-11-18, 21:58   #292
Klementynka
Raczkowanie

Cytat:
pisałam o preparacie wspomagającym prostowanie farouk. konkretnie o tym:
https://wizaz.pl/produkty/baza/produ...?produkt=10368

zamawiałam w internetowym sklepie fryzjerskim, przy okazji zakupu prostownicy
Stary 2008-11-18, 22:18   #293
ZeSportowymPozdrowieniem
Przyczajenie

Jeszcze jedna sprawa i obiecuje ze nie bede wam juz zasmiecał A mianowicie dreczy mnie to czy ta prostwnica Tonedo ktora jest wąska sprosta jej włosą , bo tylko ta szeroka Remingtona jak narazie wyprostowała jej na ganc inne wąskie lipa ,
Stary 2008-11-18, 22:37   #294
Klementynka
Raczkowanie

Cytat:
Jeszcze jedna sprawa i obiecuje ze nie bede wam juz zasmiecał A mianowicie dreczy mnie to czy ta prostwnica Tonedo ktora jest wąska sprosta jej włosą , bo tylko ta szeroka Remingtona jak narazie wyprostowała jej na ganc inne wąskie lipa ,
Ale z tego co zauważyłam ona ma krótsze, mocno wycieniowane włosy- przy takiej fryzurze lepiej powinna się sprawdzać prosto o wąskich płytkach.
Może po prostu tamte wąskie były trefne i nie mogły wiele zdziałać.
Zresztą, widziałam ciensze płytki niż ma ta Tondeo.

Ja Ci innych prosto polecać nie bedę, bo zwyczajnie oprócz mojej obecnej oraz wcześniejszej (Remington S2004) nie miałam z innymi styczności.
Na Twoje możliwości finansowe polecam którąś z lepszych modeli Ga.ma bądź Tondeo. Dziewczyny sobie je chwalą bardzo Tak jak wspominałam wcześniej- ważna w tym wypadku powinna byc regulacja temp. Przynajmniej ja się tym mocno kierowałam przy wyborze mojej idealnej włosowej męczycielki.

Edytowane przez Klementynka
Czas edycji: 2008-11-18 o 22:40
Stary 2008-11-18, 23:35   #295
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to masz chyba zawsze odpowiedź, nie kupuję prostownic w marketach

Trochę za bardzo sądzisz, że wiesz najlepiej... Ja uważam, że każdy ma prawo do wydania swojej opinii. Na rynek wchodzą coraz nowsze wynalazki i ja chętnie próbuję, ceramika pewnie kiedyś też odejdzie do lamusa.

Dwie z tych prostownic są BaByliss Pro więc łatwo porównać, bo to ta sama marka. Zresztą w USA ta nano-tytanowa BaByliss ma świetne opinie, dlatego też ją kupiłam bo na Polskich forach za dużo człowiek się nie dowie. Jedynie, że GHD są najlepsze (a piszą to osoby które jej nawet nie miały, tylko tak słyszały). A mnie to nie przekonuje, ja lubię konkrety.

To jest ta moja tytanowa:
http://www.hairstore.pl/BaByliss_PRO...2072E-126.html

W przyszłości mam zamiar jeszcze kupić uwielbianą za granicą Sedu, podobno jest lepsza od GHD którą też pewnie kiedyś zakupię- bo tak naprawdę człowiek dopiero przekona się gdy sam przetestuje

A ja lubię testować różne nowości

Edytowane przez SiSleyS
Czas edycji: 2008-11-18 o 23:41 Powód: literówka i dopisek
SiSleyS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 07:16   #296
moniczqamarcineq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
Ty to masz chyba zawsze odpowiedź, nie kupuję prostownic w marketach

Trochę za bardzo sądzisz, że wiesz najlepiej... Ja uważam, że każdy ma prawo do wydania swojej opinii. Na rynek wchodzą coraz nowsze wynalazki i ja chętnie próbuję, ceramika pewnie kiedyś też odejdzie do lamusa.

Dwie z tych prostownic są BaByliss Pro więc łatwo porównać, bo to ta sama marka. Zresztą w USA ta nano-tytanowa BaByliss ma świetne opinie, dlatego też ją kupiłam bo na Polskich forach za dużo człowiek się nie dowie. Jedynie, że GHD są najlepsze (a piszą to osoby które jej nawet nie miały, tylko tak słyszały). A mnie to nie przekonuje, ja lubię konkrety.

To jest ta moja tytanowa:
http://www.hairstore.pl/BaByliss_PRO...2072E-126.html

W przyszłości mam zamiar jeszcze kupić uwielbianą za granicą Sedu, podobno jest lepsza od GHD którą też pewnie kiedyś zakupię- bo tak naprawdę człowiek dopiero przekona się gdy sam przetestuje

A ja lubię testować różne nowości

ja polecam do wypróbowania NOWOŚĆ o której pisały wizażanki, że ją niby znają heh vidal sassoon vs0048e
zgadzam się z Tobą, że wchodzą nowe wynalazki i trzeba każdej spróbować..
ja zainwestowałam w prostownicę mikrokrystaliczną.. słyszałam, że jest ona "ponad te wszystkie ceramiczne.." i dlatego ją kupiłam..
myslałam, że będę żałować ale naprawdę się cieszę....
pozdrawiam..
Stary 2008-11-19, 14:12   #297
GOCHA1980
Raczkowanie

Cytat:
z remingtona moge Ci polecic http://allegro.pl/item483131316_pros...041_s1031.html i ta http://allegro.pl/item478145977_pros...py_nowosc.html obie testowalam a ta niebieska caly czas uzywam
GOCHA1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 15:15   #298
tyla2008
Przyczajenie

Question Jaka prostownica

Witam,
mam 150 zł i chcialabym kupic prostownice moje wlosy sa cienkie i puszace sie zalezy mi na tym zeby prostownica jak najmniej niszczyla wlosy. czas nagrzewania sie nie jest istotny.
Czytalam juz kilka watkow na ten temat jednak dalej nie jestem zdecydowana i chcialabym Was prosic o pomoc w wyborze
Moze na poczatke, ktora prostownice polecacie ?

http://www.allegro.pl/item476206438_...2_lata_gw.html

(tak przy okazji : Wie ktos jaka jest jej max temperatura ?)

czy lepiej :

http://www.allegro.pl/item478823369_...w.html#gallery

Powiedzcie mi jeszcze czy turmalinowe plytki=jonizacja ? czy to jest osobno ?
pozdrawiam
tyla2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 15:51   #299
monitta89
Raczkowanie

Hej Dziewczyny)
Siedzę już 3 dzień na tym forum i mam już mętlik w głowie... Jednak chcąc kupić prostownicę musiałam się zebrać w garść i mieć chociaż mały zarys co chce kupić. Po przeczytaniu opinii wiem że nie chcę mieć babyliss. Markami które moim zdaniem sprawdziły by się na moich włosach to Ga.ma oraz Remington.
Miała bym gorącą prośbę by ktoś mógł sprawdzić czyt opłaca się kupić którąś z wybranych wstępnie prze ze mnie prostownic:
Ga.ma
http://www.allegro.pl/item469581495_...no_silver.html

http://www.allegro.pl/item483778226_...liny_gama.html

Bądź Remington

http://www.totu.com/index.php?st=76&IdProdukt=2000314

http://www.totu.com/index.php?st=76&IdProdukt=2000389
http://www.totu.com/index.php?st=76&...emnvd8o0unc9n5
co do Remingtona obawiam się żeby ten teflon nie schodził...
lub
http://www.hairstore.pl/Efalock_Flat...iczna-112.html.
Z tego co wyczytałam do moich włosów najodpowiedniejsza była by prostownica z Turmalinami. Mam długie grube i kręcone włosy.

Bardzo liczę na Wasza pomoc, bo sama nie wiem co mam robić.
Może ktoś mógł by mi doradzićcos innego. Optymalna cena to 200 zł ale wole dać nawet więcej i mieć porządny sprzęt.

Z góry wielkie dzięki

Edytowane przez monitta89
Czas edycji: 2009-01-19 o 05:19
monitta89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 16:27   #300
GOCHA1980
Raczkowanie

monitta ta prostownica nie ma tefolnu wiec nie masz sie czego bac, ze zejdzie http://www.totu.com/index.php?st=76&...emnvd8o0unc9n5
GOCHA1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości