|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Paulinkosia nie przejmuj się, o to chodzi, że ja normalnie nie widzę żadnych szczelin, ale jak prostuję to mi zbytnio nie ściska włosów. Ale może to tak byc powinno, ja nigdy nie miałam w ręku profesjonalnej prostownicy więc nie wiem. Jedyna jaką miałam Remington (powłoka teflonowa) to ściskała włosy ale co z tego skoro wcale mi ich nie prostowała. Widocznie Tondeo celowo jest tak wykonana, może dlatego, że temperatura jest tak wysoka, że przy nieumiejętnym zastosowaniu w przypadku ściśnięcia włosy mogłyby się spalić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj doznałam szoku!!!
![]() Moja TONDEO active cerion miala ostro zakończone krawędzie (nie gładkie tylko taki niedoszlifowany ten plastik) i wyrywała mi wlosy troche. Mój tata to złota rączka wiec dałam mu ją aby mi ją wyszlifował. Robił to takim specjalnym pilnikiem, a że szlifowanie bylo potrzebne blisko plytki prostownicy to najechał na nią i zdarła się trochę ta czarna powłoka i zobaczyłam coś srebrnego ![]() ![]() Więc się zastanawiam jak to jest z tymi płytkami ![]() W ogóle mogliby się trochę bardziej postarać z jej wykonaniem (jak na prostownice za 300 zl) albo za to znizyc z ceny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Iwonko, a dlaczego nie wysłałaś tej prostownicy do reklamacji???
Może zapytaj się Grabci na gg, dlaczego pod czarną powłoką ceramiki, jest coś srebrnego? Sama jestem ciekawa? |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
ZADNA teflonowa!!! Bo to pieniadze wyrzucone w bloto!!!
madzia.a, wydaje mi sie, ze jak tata Iwony dlubal cos przy prostownicy, to automatycznie traci ona gwarancje. Chociaz nie jestem co do tego pewna.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą o co tutaj w ogole chodzi???, tyle kasy i jakieś cyrki z tym sprzętem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Raczkowanie
|
Hej, zamierzam kupić ta prostownice http://www.allegro.pl/item130832436_...ajtaniej_.html
bardzo prosiłabym posiadaczki jej na opinie żeby cos o niej napisały plissss |
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Zakorzenienie
|
Mam ją od dwóch miesiecy. Fajna sprawa. W porównaniu z philipsem duometricks - niebo a ziemia. Nagrzewa się błyskawicznie, nie za ciężka, długi kabel. Na moich włosach wsytarczy raz przeciągnąć i jest ok.
Nie zauważyłam, zeby elektryzowały mi się po prostowaniu włosy (może to działanie jonizacji??-ale nie jestem tego pewna) Co do stykania się płytek - Stykają się tylko przy końcach, a dalej jest lekki prześwit (tak około 1-2 milimetrów). W niczym to jednak nie przeszkadza. Zdecydowanie polecam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Można je kupić w sklepie u grabci w w w . p r o - s p r z e t . p l Sprawdzaja sie na kazdych wlosach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Raczkowanie
|
Dzieki frida110, mogłabys mi jeszcze powiedziec jak długo trzymają sie proste włosy i czy przy wilgoci bardzo sie kręcą ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli jednak przyłożę się do prostowania włosów, to wilgoć (sprawdzone na porannych mgłach w drodze do pracy) ich nie rusza. Mam tutaj na myśli spryskiwanie każdego pasma włosów Osis+, prostowanie i kolejno spryskanie lakierem do włosów Taft z jedwabiem. Powodzenia w zakupach i oby były udane. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() PS: Nie kupowałam u Grabci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3075 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Przyczajenie
|
[PS: Nie kupowałam u Grabci
![]() A iwona200 myślisz, że to ma znaczenie u kogo kupujemy? Czy lepiej dać 30 zł wiecej i kupic u grabci niż u innego sprzedawcy? Czy prostownice Tondeo nie sa produkowane w jednym miejscu i nie maja jednakowej jakości? Jak my |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Przyczajenie
|
Jak myslisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Przyczajenie
|
No witam- troszke poczytalam, ale tak naprawde wciaz nie mam zdania jaka prostownice najlepiej kupic. Wiem, ze mpm to niezbyt profesjonalny sprzet, ale czy ktoras z nich nalezy do sprzetu z kategorii "w miare"? Osobiscie moge tylko powiedziec, ze skusilam sie na plytki lustrzane ktore okazaly sie zawodne i ogolnie beznadziejne... Grabciu oraz inne uczestniczki forum- pomozcie! Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Zakorzenienie
|
A iwona200 myślisz, że to ma znaczenie u kogo kupujemy? Czy lepiej dać 30 zł wiecej i kupic u grabci niż u innego sprzedawcy? Czy prostownice Tondeo nie sa produkowane w jednym miejscu i nie maja jednakowej jakości? Jak my[/quote] Ja nie jestem wprawdzie Iwona, ale pozwolę sobie zabrać głos ![]() Nie przesadzajmy z tym, że tylko u jednego a w dodatku najdroższego sprzedawcy należy kupować. Ja dokładnie wiem jak to działa, niektóre osoby poprzez swoją aktywność na forum zwiększają swoje zyski.... Ja kupiłam u innego, także porządnego i uczciwego i nie sądzę, żeby tu była jakakolwiek jego wina. Wszystko jest w pudełeczku, gwarancja podstemplowana, a że ja miałam większe oczekiwania co do Tondeo to przecież nie sprzedawcy wina??? On mnie namawiał na Efalocka Champa, twierdząc że jest bardzo dobra i w rozsądnej cenie. Ale ja sie uparłam na Tondeo. Zdziwił mnie, bo jako jedyny polecił mi coś tańszego niż chciałam. A dzwoniłam do kilku sprzedaców zanim kupiłam i wszyscy polecali najdroższe??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda moja ga.ma nie szarpie włosów, ale pierwsze wizualne wrażenie nie było fajne. Myślałam, że to zwykła podróba. Dopiero przy prostowaniu włosów zaczęła mi się coraz bardziej podobać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Te prostownice produkowane są w jednym miejscu, ale sprzedawca odgrywa bardzo dużą rolę podczas reklamacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
phttp://idg.allegro.pl/show_item.php?item=132601 762 co o tym myślisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, ciezko mi ocenic. Glownie dlatego, ze nie uzywalam jej. Moja ocena pewnie nie bedzie obiektywna - mam taki maly uraz do prostownic z biala plytka. Kiedys takowa wyprostowalam, nie wiem jaka to byla firma, ale efekt utrzymal sie co najwyzej godzine..Wiec ciezko jest mi naprawde cokolwiek powiedziec. Nie chce Cie zniechecic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Rozeznanie
|
Dostałam dziś woją Tondeo Eco Cerion
![]() Jutro wyprstuje nią włoski po umyciu i zobacze jak się sprawuje ... efekt wizualny super..śliczne czarne płytki i cała jest dobrze wykończona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ten sprzedawca też wymieniłby mi ta prostownicę, ale zauwazylam ze po rozgrzaniu ta szczelina miedzy plytkami jest mniejsza i już w sumie nauczyłam się nią prostować włosy ![]() ![]() Co do jakości prostowania - moje wlosy po prostowaniu sa bardzo proste, druciki jak nigdy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Raczkowanie
|
iwona200 troche mnie nastraszyłaś co do tej prostownicy Tondeo eco cerion bo juz ją zamówiłam i teraz tylko czekam na paczke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj stalam się szczęśliwą posiadaczką prostownicy firmy Babyliss i normalnie jestem cholernie zadowolona!!! Wlosy prostują się szybko, idealnie, przy czym się błyszczą i dosyć długo trzymają a wcale nie dałam za nią tak wiele (150zł -->> allegro)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.