|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisałam na temat wykończenia prostownicy, a nie tego, czy włosy się niszczą czy nie. A jeżeli używa się dobrych kosmetyków do ochrony włosa - to włos nie jest "postrzępiony" - ja używam osis+ i jestem baaaardzo zadowolona. Na marginesie nie wymieniłabym mojej prostownicy na zadną inną. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ahhh ale drugi dzien prostowania i jestem zadowolona. wloski proste do teraz a tyle po dworze chodzilam ![]() ![]() ![]() zobaczymy jak dalej będzie sie moja tondeo sprawowała ![]()
![]() |
#3245 |
Przyczajenie
|
a jaki masz model euroluxa? bo zastanawiam się nad kupnem, nie mogę zbyt dużo kasy przeznaczyć na prostownicę, ale chciałam coś ceramicznego kupić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
Moje włosy zaraz po umyciu i wysuszeniu suszarką i zaraz po wyprostowaniu TONDEO Cerion Active
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Iwonko, slicznie wyglądasz w prostych włoskach, chociaz myślę, że w kręconych również (trudno to ocenić z tego zdjęcia)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
Raczkowanie
|
Iwona200 ŚLICZNE MASZ TE WŁOSKI !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3252 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
czyżby to była jakaś podróba czy co? <hmmm> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3253 |
Przyczajenie
|
No to dziewczyny prosze was o fachowe doradzctwo. Mam zamiar sprawić swojej kobiecie prezent w postaci prostownicy, kwota której ta prostownica nie może przekroczyć to 200zł. Zastanawiałem się nad Revlon RV 5310 E lub 3x Protection Sleek&Curl S 1031, Remington ale wogole sie na tym nie znam. Wiec prosze o rade, byle szybko bo prezent bedzie potrzebny na dniach...
Linki do w/w prostownic: http://www.hoopla.pl/product_info.ph...id=7578&ref=16 http://www.totu.com/index.php?st=76&...rodukt=2001148 |
![]() ![]() |
![]() |
#3254 | |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Ziben Czas edycji: 2006-11-02 o 16:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3256 | |
|
Cytat:
Gwarantuje, że będzie zadowolona. Prostownica profesjonalna, jest o klase lepsza od detalicznych. Czyli dużo lepiej prostuje włosy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3258 |
Raczkowanie
|
Prostownica z allegro...czy warto kupic??????
Witam was dziewczyny
![]() PROSTOWNICA TYTANOWA 75 W Prostownica posiada super trwałe tytanowe wkłady dzięki czemu nie niszczy włosów. Płytki tytanowe jedwabiście wygładzają i pomagają chronić włosy oraz zapobiegają ich elektryzowaniu się. Bardzo szybko się nagrzewa (kilka sekund). Prostownica zaprojektowana jest do użytku w salonach fryzjerskich oraz osobistego stosowania w domu. Gorące płytki tytanowe zapewniają równomierne rozprowadzanie ciepła, odprężają włosy i tworzą lśniące i jedwabiste wygładzenie. Prostownica jest odpowiednia do wszystkich włosów: gęstych, cienkich, kręconych, po trwałej ondulacji i farbowanych. Szczególnie polecana jest dla kobiet o delikatnych włosach. Może być stosowana do każdej długości włosów. Prostownica jest lekka i ma opływowy kształt. Idealnie dopasowuje się do kształtu dłoni. Długość przewodu ok 200cm Wymiary płytki 28mm X 90 mm Zasilanie: 220V Moc 75W INSTRUKCJA OBSŁUGI W JĘZYKU POLSKIM!!! Wydaje sie oki ale nie znam sie za bardzo na tym.chcialabym zeby fajnie prostowala włosy i nie paliła ich az tak bardzo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prostownica z allegro...czy warto kupic??????
ee to tez szajs jest taniocha i pewnie nic nie wart. nie warto tego kupowac dobra prostownica to tak juz od 100zł a najlepeij i wiecej
w sumie ja dalam za swoja 99 zł i tez malo co wart bo gówniana firma jej |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3260 |
Wtajemniczenie
|
Madziula był tu wątek o tanich prostownicach , sa tam takie, które dziewczyny polecają ( poszukaj w wizażowej wyszukiwarce).Ogólnie używam prostownicy dobrej firmy , i jestem zadowolona, ale nie wypowiadam się na temat tych tańszych , bo poprostu nie próbowałam.
#3261 |
Zakorzenienie
|
lepiej kup ceramiczną, niż tytanową, bo mniej niszczy włosy. ja parę dni temu kupiłam na allegro Euroluxa 1520, z przesyłką zapłaciłam niecałe 50 złotych - i jestem bardzo zadowolona!
pozdrawiam ![]()
#3262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3263 |
Raczkowanie
|
Ksh a fajnie prostuje ta prostowalnica włosy?? wiem ze drozsza jest duzo lepsza no ale troche szkoda mi dac 100 zł na prostowice
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Mam do was pytanko: Zbliża się (a właściwie juz jest) jesień, pełna wiatrów, deszczu i wszystkiego co powoduje, że idealnie proste włosy znów stają sie kręcone, falowane i bez wyrazu... ![]() Jak wy radzicie sobie w takie dni? Jakie są sposoby by proste włosy jak najdłuzej pozostały proste? Mówcie o waszych doświadczeniach! Serdecznie pozdrawiam wszystkie Wizażanki z mojego ulubionego forum ![]() Dodam tylko, że dzieki wam jestem Szczęśliwą Posiadaczką Tondeo Eco-Cerion z regulacją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3265 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
nie mam pojęcia co to za model bo nie podali... jak dojdzie przesyłka dam znać co i jak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja mam prostownice BaByliss PRO Ceramic Pulse...prostownica jest rewelacyjna...ale zepsula mi sie juz 3 razy! Kupilam ja w styczniu 2005 w Krakowie w sklepie fryzjerskim kolo Poczty Glownej. Niestety fakt, ze prostownica ta czesto sie psuje nie jest przypadkiem. Za kazdym razem dostawalam nowa z tytulu gwarancj i kazda nowa sie psula. Zanim wiedzialam ze sie sie tak psuje, polecilam ja 3 przyjaciolka. Zakupily sobie ten sam model za posrednictwem Allegro i srednio po 6-9 miesiacach zepsula sie kazdej dziewczynie. Prostownica po prostu przestaje grzac - tak mnie sie zepsula za kazdym z 3 razy i moim przyjaciolkom. Polecam ja bo swietnie prostuje ale z drugiej stronie jest felernym produktem jesli chodzi o model. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jaki masz dokładnie model? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3268 |
Przyczajenie
|
SHOCKWAVES - model mojej prostownicy to New Tech Ceramic Pulse by BaByliss PRO (model BAB2551RE)
Prostownica sama w sobie jest naprawde swietna. Byc moze uzywanie jej 3 razy w tygodniu po 20 minut to za duzo jak na nia. Najgorsze jest to ze w moim najblzszym srodowisku (w tym przede wszytskim mi samej) juz tyle tych samych modeli sie zepsulo. Zreszta na forum tez ludzie pisza ze sie im zepsula...szkoda wielka. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O kurczę, to niedobrze bo tak się składa, że też mam ten model. Mam ją dopiero jakieś 2 miesiące i narazie wszystko jest ok jestem z niej bardzo zadowolona - ale ciekawe jak długo. Szkoda ze gwarancja na nią to tylko 6 miesięcy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice Do Włosów
A ja i tak mojej WIGO nie zamieniłabym na żadną inną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.