Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy. - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów?
tytanowa 0 0%
ceramiczna 15 100,00%
ceramiczno-grafitowa 0 0%
wszystkie tak samo niszczą wlosy 0 0%
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-19, 10:43   #3361
spacja_
Raczkowanie

Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez patbar Pokaż wiadomość
To ta prostownica? http://www.fryzomania.pl/go/_info/?i...tm_content=842
Tu napisane, że 120-230.

No i zamówiłam remington s8002 z szerokimi płytkami. Mam nadzieję, że nie będe załować.
Niestety, nie ta. Moja nie jest Premium, i nie ma właśnie regulacji temperatury. Ale dzięki za pomoc
spacja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 20:57   #3362
Magatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patbar Pokaż wiadomość

No i zamówiłam remington s8002 z szerokimi płytkami. Mam nadzieję, że nie będe załować.

Też o niej marzę . Koniecznie pochwal się lub zniechęć !
Magatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 08:03   #3363
annakarolina741
BAN stały

Witam drogie forum ,
piszę w sprawie prostownicy Remingtona. Więcej już nigdy nie kupię nie profesjonalnej prostownicy! Na początku jest ok, bo każda nowa działa w miarę poprawnie. Ale z czasem płytki się ścierają, nie mówiąc o tym, że po pół roku jedna płytka odpadła! Serwis powiedział, że to uszkodzenie mechaniczne i oddali mi ją z powrotem!!!
Dodam, ze prostownice wcale mi nie spadła, itd.
Po tych przejściach postanowiłam kupić polecaną na różnych forach Fhi Heat Platform. I to był strzał w 10. Używam ją już pół roku, prostuje niesamowicie szybko , a włosy są po niej tak idealnie błyszczące, że po raz pierwszy wierzę w opis produktu.
JA odradzam kupowanie w Media Markt prostownic za 200-300 zł, bo to jawne naciąganie. Warto dodać trochę więcej i mieć spokój na lata, no i przede wszystkim ładną fryzurkę
annakarolina741 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 08:17   #3364
Magatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annakarolina741 Pokaż wiadomość
Witam drogie forum ,
piszę w sprawie prostownicy Remingtona. Więcej już nigdy nie kupię nie profesjonalnej prostownicy! Na początku jest ok, bo każda nowa działa w miarę poprawnie. Ale z czasem płytki się ścierają, nie mówiąc o tym, że po pół roku jedna płytka odpadła! Serwis powiedział, że to uszkodzenie mechaniczne i oddali mi ją z powrotem!!!

Czy ktoś jeszcze odradza Remingtona? (np. model Wet2Straight S8002)?
Stary 2010-08-20, 09:07   #3365
patbar
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magatka Pokaż wiadomość
Też o niej marzę . Koniecznie pochwal się lub zniechęć !
ok, dam znać napewno.

Cytat:
Napisane przez annakarolina741 Pokaż wiadomość
Witam drogie forum ,
Po tych przejściach postanowiłam kupić polecaną na różnych forach Fhi Heat Platform. I to był strzał w 10. Używam ją już pół roku, prostuje niesamowicie szybko , a włosy są po niej tak idealnie błyszczące, że po raz pierwszy wierzę w opis produktu.
JA odradzam kupowanie w Media Markt prostownic za 200-300 zł, bo to jawne naciąganie. Warto dodać trochę więcej i mieć spokój na lata, no i przede wszystkim ładną fryzurkę
A możesz napisać dokładniej jaki model prostownicy miałaś i gdzie ją kupiłaś?
Długo wertowałam internet przed kupnem prostownicy i nie natknęłam się na ani jedną negatywną opinię o remingtonie. Twoja jest pierwsza.
patbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 09:49   #3366
Miluuu
Rozeznanie

Moja dzisiaj juz powinna przyjsc wiec od razu dam pierwsze wrazenie (wlasnie czekam na kuriera )

mysle ze w sumie to zalezy od wlosow czy prostownica prostuje dobrze, czy nie. Dla przykladu: kolezanka prostownica za 30 zl uzyskuje idealnie proste wlosy przez caly dzien, a naturalne ma lekkie fale. Mi ta prostownica nawet jednego kosmyka nie moze dobrze wyprostowac

Mam nadzieje, ze mi plytka w moim cudenku nie odpadnie, bo chyba by mnie szlag trafil *.* jak ta prostownica okaze sie niewypalem.. zbieram na GHD. Oryginalna. Za 500 zl z zagranicy. ^^

Kosmetyczne zmagania

Miluuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 09:58   #3367
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

Witam!
Mam włosy blond, dość gęste, cienkie... Zdecydowana jestem na BaByliss jednak waham się pomiędzy dwoma modelami
1. http://allegro.pl/item1185902886_cer...210_od_ss.html
2. http://allegro.pl/item1183456054_pro...ytan_nowa.html

Proszę o wskazówki i w miarę zdecydowane opinie co do wyboru
Pozdrawiam
lovellyhippo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-20, 13:16   #3368
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

a jednak chyba zdecyduję się na tą
http://www.euro.com.pl/prostownice/babyliss-st26e.bhtml

możecie coś o niej powiedzieć? Ma same pozytywne opinie więc nie powinna być zła...

łoj.. przepraszam za brak Editu poprzedniego postu...
Stary 2010-08-20, 13:44   #3369
Magatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marttuska2 Pokaż wiadomość
Idzie zwariowac.. juz bylam 'napalona' i pewna ze kupie prostownice babyliss pro 230 radiance. Przejrzalam cale forum i bylo pare opini dziewczyn z grubymi, kreconymi mocno wlosami czyli takimi jak ja mam ze ta wlasnie prostownica nie poradzila sobie z tym. Kurcze.. nie chce wydac 200 zl na marne ?!
Jeszcze intryguje mnie ta Babyliss 230 gdyz widzialam ja dzisiaj w sklepie z agd za 139 zl i w takim razie nie musialabym jej zamawiac na allegro. poradzcie ? moze wiecie cos na temat tej pro 230 ? Bo szukalam opini ale nie moge nic zznalezc..
Zastanawialam sie nad remingtonem ale chyba babyliss sa lepsze prawda ? Generalnie mam STRASZNIE KRECONEE WLOSY KTORE JEST MEGAA TRUDNO WYPROSTOWAC
Koleżanka ma mega kręcone włosy (ale aż afro) i nabyła dość drogą, ale genialną prostownicę Remington S8203. Kosztuje ok 290 zł, ale efekty są niesamowite. Tydzień proste włosy na głowie! Polecam w jej imieniu!
Stary 2010-08-20, 14:13   #3370
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

Cytat:
Koleżanka ma mega kręcone włosy (ale aż afro) i nabyła dość drogą, ale genialną prostownicę Remington S8203. Kosztuje ok 290 zł, ale efekty są niesamowite. Tydzień proste włosy na głowie! Polecam w jej imieniu!
nie ma jak rzetelna recenzja....
Stary 2010-08-20, 19:53   #3371
Magatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lovellyhippo Pokaż wiadomość
nie ma jak rzetelna recenzja....
A konkretnie jaki zarzut do rzetelności recenzji? dałam tylko sygnał, że może warto się zainteresować tym modelem w przypadku bardzo trudnych do wyprostowania włosów. Chyba (?) nie jest to karalne

Rozumiem, że mam do czynienia z profesjonalnym doradcą Się nie podoba, się nie czyta .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-20, 20:00   #3372
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

Cytat:
A konkretnie jaki zarzut do rzetelności recenzji? dałam tylko sygnał, że może warto się zainteresować tym modelem w przypadku bardzo trudnych do wyprostowania włosów. Chyba (?) nie jest to karalne

Rozumiem, że mam do czynienia z profesjonalnym doradcą Się nie podoba, się nie czyta .
"Bosh", proszę Cię... nie bądź jedną z Polek, która kocha się czepiać... po prostu JA nie wierzę w tego typu recenzje... a cyniczne stwierdzenia o "prof. doradcy" - zbyteczne. Nie róbmy durnego offtopu.
Stary 2010-08-20, 20:42   #3373
Magatka
Raczkowanie

Jak ja kocham porównania do wielu Tak brzmi mocniej . Do rzeczy - nie musisz wierzyć mojej opinii, nie koniecznie mi na tym zależy. Czepialstwem już prędzej było Twój zbyteczny komentarz do mojego posta, ale nie będę się w dziecinadę dłużej bawić, szkoda czasu.

A tak btw - Prostownica, którą wspominałam, ma niezwykle szerokie i długie płytki, to ją wyróżnia na tle reszty. Można stosować zarówno na sucho, jak i mokro. Nagrzewa się do maksymalnie 230 stopni ( przy takiej właśnie temperaturze koleżanka prostuje swoje skręty). Nikt, kto krócej ją zna, nie wierzy, że ma naturalnie kręcone włoski. Ponadto, nie widać negatywnego wpływu prostowania na jej włosy (przynajmniej na razie, a stosuje ją jakieś 3 miesiące).
Stary 2010-08-20, 21:56   #3374
Miluuu
Rozeznanie

krecone wlosy, ktore tydzien sie trzymaja proste po jednym prostowaniu tez do mnie nie przemawia to zbytnio. Chociaz mam kolezanke z barankiem ktora nabyla prostownice za 250zl i trzymaly jej sie dwa dni (potem musiala poprawiac). Jak sie tej kobiecie wlosy czysciutkie trzymaja caly tydzien to podziwiam kolezance po 3 dniach robily sie.. hm.. brzydkie

ale nie o tym przyszlam.

Dzisiaj rowniutko 11:30 przyjechal bialy samochod, z niego wysiadl pan z moja prostownica *_____*, mily dostawca, paczuszka tez jak ladnie zapakowana, tyle babelkowej folii (duzo pstykania ;D). Po 15 minutach meczenia sie z tym pudelkiem w koncu dorwalam sie do niej i czym predzej poszlam wyprostowac wlosy. Ok 12 byly juz prosciutkie i, uwaga, trzymaja sie do teraz Mialam jakies 6h sluchawki na uszach (mam duze sluchawki, zawsze mialam odciski) teraz nie mam. Po prostu jedno wielkie łał. Nie wiem czy to zasluga tego, ze prostownica jest nowa, ale moge smialo stwierdzic, ze to najlepsza jaka do tej pory mialam. Ktos pisal ze z tym olejkiem awokado na plytkach to sciema - nie wiem, moze, ale moje wlosy faktycznie sa inne w dotyku, sa ladniejsze i nie wygladaja tak zle jak wygladaly wczesniej (moze to wina tego, ze w starej mialam popekane plytki i darly wlosy :< przez co luska sie mogla nie wygladzic tak dobrze). Tak czy siak jestem z produktu zadowolona. I nawet sie ubawilam czytajac instrukcje (rzeczy typu - cechy produktu : wlacznik / wylacznik musial pisac jakis geniusz.. tak samo jak to, ze trzeba chronic przed dziecmi i osobami niesprawnymi umyslowo lub tez tekst "prosze zapytac elektryka"... tez zastanowil mnie punkt, ze nie mozna uzywac jej pod prysznicem ani w wannie. Dlaczego? przeciez kazdy wie, ze tylko tak da sie cos uzyskac, a zupe je sie widelcem na plaskim talerzu).

Pozdrawiam i zycze udanych zakupow, no i przede wszystkim dziekuje za doradzenie

Kosmetyczne zmagania

Miluuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 22:01   #3375
Magatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miluuu Pokaż wiadomość
krecone wlosy, ktore tydzien sie trzymaja proste po jednym prostowaniu tez do mnie nie przemawia to zbytnio. Chociaz mam kolezanke z barankiem ktora nabyla prostownice za 250zl i trzymaly jej sie dwa dni (potem musiala poprawiac). Jak sie tej kobiecie wlosy czysciutkie trzymaja caly tydzien to podziwiam kolezance po 3 dniach robily sie.. hm.. brzydkie
Taki skrót myślowy - tydzień pracy - od poniedziałku do piątku. Ma dość suche włosy, które się nie przetłuszczają. Nie ściemniam , chyba że ona to czyni :P.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-21, 09:33   #3376
patbar
Zadomowienie

Cytat:
Jak ja kocham porównania do wielu Tak brzmi mocniej . Do rzeczy - nie musisz wierzyć mojej opinii, nie koniecznie mi na tym zależy. Czepialstwem już prędzej było Twój zbyteczny komentarz do mojego posta, ale nie będę się w dziecinadę dłużej bawić, szkoda czasu.

A tak btw - Prostownica, którą wspominałam, ma niezwykle szerokie i długie płytki, to ją wyróżnia na tle reszty. Można stosować zarówno na sucho, jak i mokro. Nagrzewa się do maksymalnie 230 stopni ( przy takiej właśnie temperaturze koleżanka prostuje swoje skręty). Nikt, kto krócej ją zna, nie wierzy, że ma naturalnie kręcone włoski. Ponadto, nie widać negatywnego wpływu prostowania na jej włosy (przynajmniej na razie, a stosuje ją jakieś 3 miesiące).
Patrze, że podobna prostownica do tej, co ja zamówiłam.

Ja tam wierze, że włosy mogą być proste przez kilka dni. Mam koleżankę która ma bardzo kręcone włosy i czasami prostuje u fryzjerki, to ma prościutkie bez poprawiania, aż do nastepnego mycia.
Kiedyś też raz wyprostowałam u fryzjerki i też efekt super. Ale myślę, że to nie zasługa samej prostownicy, ale też kosmetyków znanych dobrych firm przeciw puszeniu się włosów, czy jakies prostujące.
Także oprócz dobrej prostownicy warto zainwestować też w dobre kosmetyki i będzie ok.
Stary 2010-08-21, 13:26   #3377
sunderin13
Przyczajenie

Dot.: Prostownica Bosch PHS 2105

Mam wieeeeeeeeeeeeeeeeelki dylemat, a mianowicie zastanawiam się nad wymianą prostownicy. Ostatnio upatrzyłam fajny sprzęt u fryzjera-WAHL CUTEK 4416, ale czytając opinie podobno ma słabą konstrukcję. Z kolei znalazłam także PHILIPSA HP 4666. Niby full wypas, ale boje się, że nie spełni moich oczekiwań... Zależy mi głównie, aby po wyprostowaniu fryzura była dość trwała, a także aby włosy się tak bardzo nie niszczyły. Jeśli ktoś posiada takowy sprzęt byłabym bardzo zadowolona, gdyby podzielił się 'doświadczeniem'
sunderin13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 16:49   #3378
lovellyhippo
Zakorzenienie

GG do lovellyhippo

Cytat:
Napisane przez arekfryzjer Pokaż wiadomość
Hej wszystkim,

jestem 2 osobą , która nie poleca Remingtona - ale uwaga - jako profesjonalnego urządzenia!
Dla większości użytkowników będzie ok, szczególnie dla tych z Was, które nie mają bardzo grubych włosów.
Z racji swojego zawodu staram się wiedzieć w miarę wszystko o urządzeniach , których używam.
Drogie Panie, przede wszystkim, jest zasadniczy podział na firmy , które produkują dla klienta detalicznego, czyli dla konsumenta, który kupi dany produkt np. w markecie. Wizualnie jest on podobny do urządzenia profesjonalnego - ma je imitować. Jednak w środku, mamy już różnicę...
I tak na przykładzie prostownic podam kilka różnic:

1. Płytka - w wersji profesjonalnej ( i tu też jest kilka wersji, nie każdy produkt "professional" jest profesjonalny), np firm alfabetycznie: Babyliss Pro, Ermila, Fhi Heat, Gamma Professional, GHD, Jaguar, Solis, Sedu, Tondeo - ma płytkę prawie 100% ceramiczną, pokrytą np. turmalinem, teflonem, tytanem.

Firmy udające profesjonalne zwykle mają płytkę metalową pokrytą jedynie warstwą cienkiej ceramiki. Niestety powoduje to ścieranie sie tego materiału i w efekcie prostownica "szarpie włosy".

2. Element grzejny.
Firmy profesjonalne używają elementu grzejnego , który wytrzyma dużą ilośc włączeń/wyłączeń - czyli po prosu element jest grubszy.

Produkt marketowy - element grzejny to po prostu drucik i to cienki

3. Kabel - profesjonalny musi mieć min. 3 m i być obrotowy.

Zmierzcie kabel w markecie

4. Obudowa. Profesjonalna Wam się nie spodoba, zwykle nie jest błyszcząca, tylko matowa, bo taka się łatwo nie zadrapie.

W produkcie detalicznym - błyszcząca i na dodatek czasem wysadzana błyszczącymi kamyczkami - pomyślcie, który fryzjer chciałby czymś taki pracować 8 godzin dziennie - umarłby od odcisków na rękach

Lista firm, które produkują na rynek detaliczny: Bosch, Remington , Zelmer, Babyliss Paris, itd - czyli właściwie te wszystkie, które znajdziecie np. w Media Markt. Osobiście nie znam żadnej marki profesjonalnej, którą można by kupić w detalicznym sklepie.

Inaczej rzecz ma się z allegro. tutaj sprzedają zarówno hurtownie fryzjerskie, jak i sprzedawcy zwykłego agd.

Moja rada: idźcie do najlepszego salonu fryzjerskiego w mieście w którym mieszkacie i albo podpatrzcie albo zapytajcie wprost o to jakich prostownic używają. Jeśli macie daleko, wyślijcie maila do salonu, zwykle odpowiadają.

Uff, ale się napisałem...
Macie pytania, piszcie
a jeśli chodzi o tą prostownicę? http://www.euro.com.pl/prostownice/o...tml#content_3c Chodzi mi o użytek codzienny - więc żeby była dość trwała i nie szarpała włosów... No i cena.. ta jak na mój portfel jest optymalna..
Stary 2010-08-21, 20:43   #3379
fehn
Zadomowienie

Arku a co myślisz o Babyliss SPA - BAB2075, noszę sie z zamiarem jej kupna ale ciągle nie jestem pewna. Mam cienkie włosy, długie i po ostatniej wizycie w salonie fryzjerskim, skąd wyszłam z pięknymi prostymi i lśniącymi włosami zapragnęłam mieć prostownice
http://szalonenozyczki.com.pl/index....product_id=626
fehn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-21, 21:47   #3380
kiciaaa87
Rozeznanie

Dot.: jaka prostownica?

Cytat:
Napisane przez kamk2 Pokaż wiadomość
no wiadomo ze o szerszych
i najlepiej zeby byly tytanowe
ceramiczno tytanowe
Czy Twój model to Babyliss Pro 230 Radiance Sleek?
Ja się właśnie nad tym modele zastanawiam, bo jest na niego promocja w angielskim Bootsie.
Nie mogę znaleźć jak wyglądają ceny tej prostownicy w Polsce, czy ktoś się orientuje?
Ja mam dość grube włosy, trochę mi się kręcą i są puszyste, myślisz że ta prostownica się sprawdzi?
kiciaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 23:25   #3381
sunderin13
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez arekfryzjer Pokaż wiadomość
Hej,
ale to dalej jest detal. Spróbuj poszukać na allegro coś z niższej półki, ale profesjonalnej, np. Wahl Cutek Titanium, cena ok 100 zł.
Jesli jednak bardziej wierzysz w napis Babyliss, to weź ją chociaż do ręki, zaciśnij i zobacz czy między płytkami nie ma przerw.
Kiedyś w Media Markt tak z ciekawości wziąłęm Do reki prosatownicę Philipsa. kosztowała 299 zł a miała takie przerwy między płytkami, że masakra. Na pewno nie dało sie tym wyprostować włosów.
Właśnie dlatego w ogóle zabieram głos na tym forum, bo widzę , ze tyle dziewczyn ma problem z wyborem i część na prawdę przepłaca, bo duże firmy robią was w konia, i tyle.

Jeśli kiedyś będziesz miała trochę więcej kasy do wydania na prostownicę, to polecam Ci 2 firmy: Fhi Heat i GHD. Właściwie identyczne parametry, Fhi w Polsce (wreszcie) tańsza.

Mam nadzieję, że trochę pomogłem
czy prostownica, którą poleciłeś byłaby 'bezpieczniejsza' dla włosów niż np taka philipsa hp 4666? chodzi mi głównie o to aby ich tak nie niszczyła... no i oczywiście, żeby efekty prostowania były widoczne jak najdłużej. i jeśli znasz prostownicę firmy ga.ma godną polecenia to również będę wdzięczna

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kiciaaa87 Pokaż wiadomość
Czy Twój model to Babyliss Pro 230 Radiance Sleek?
Ja się właśnie nad tym modele zastanawiam, bo jest na niego promocja w angielskim Bootsie.
Nie mogę znaleźć jak wyglądają ceny tej prostownicy w Polsce, czy ktoś się orientuje?
Ja mam dość grube włosy, trochę mi się kręcą i są puszyste, myślisz że ta prostownica się sprawdzi?
na allegro cena tej prostownicy to jakieś 200-250 zł...

Edytowane przez sunderin13
Czas edycji: 2010-08-22 o 15:31
Stary 2010-08-22, 12:27   #3382
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Witam serdecznie!

Planuje zakup prostownicy, bo moja stara należy do tej najniższej półki
Mam ją parę ładnych lat i już nie prostuje tak jak powinna.

Zastanawiam się nad dwoma różnymi modelami z Remingtona.

1. Remington S1051 Sleek&Curl - cena ok. 110zł --> LINK
2. Remington S9950 Shine Therapy - cena ok. 155zł --> LINK

Która byście poleciły.
Stary 2010-08-23, 14:15   #3383
patbar
Zadomowienie

Dostałam zamówionego remingtona s8002. Jeszcze nie prostowałam włosów, tylko narazie przejechałam pare kosmyków. Zdam relację po umyciu i wyprostowaniu wszystkich włosów. Narazie mogę powiedzieć, że nagrzewa się szybko i dobrze. Płytki też całkowicie się stykają. Zapowiada się ok.

Ostatnio prostowałam włosy u fryzjera. Drugi dzień i włosy prościutkie. Tylko podczas prostowania strasznie ciągnęło mi włosy. Więc chyba fryzjerka nie miała profesjonalnego sprzetu? A mimo to włosy dalej proste, a rano cały czas padało. Więc dalej uważam, że dużą rolę odgrywają też kosmetyki.

Edytowane przez patbar
Czas edycji: 2010-08-23 o 14:21
Stary 2010-08-24, 12:48   #3384
kotwilka
Wtajemniczenie

Lokówko-prostownica

Witajcie
Zastanawiam się nad kupnem lokówko-prostownicy. Znalazłam między innymi model Zelmera Linea Bianca 33Z031.
Czy któraś z Was posiada ten sprzęt i może powiedzieć czy warto?
A może macie sprzęt innej firmy?

Czy taki zakup ma sens? Bo z jednej strony, jak coś jest to wszystkiego, to jest do niczego...
Dzięki za wszystkie wypowiedzi!
kotwilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 13:03   #3385
EwCiA000
Zadomowienie

Dot.: Lokówko-prostownica

Cytat:
Napisane przez kotwilka Pokaż wiadomość
Witajcie
Zastanawiam się nad kupnem lokówko-prostownicy. Znalazłam między innymi model Zelmera Linea Bianca 33Z031.
Czy któraś z Was posiada ten sprzęt i może powiedzieć czy warto?
A może macie sprzęt innej firmy?

Czy taki zakup ma sens? Bo z jednej strony, jak coś jest to wszystkiego, to jest do niczego...
Dzięki za wszystkie wypowiedzi!
myślę, że lepiej kupic prostownice z płytkami ustawionymi tak, aby loki ładnie wychodziły
to moim zdaniem lepsze rozwiązanie

TŻ 13.12.2010

No one is perfect...We're just people- not angels
EwCiA000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 13:09   #3386
Kotka17
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EwCiA000 Pokaż wiadomość
myślę, że lepiej kupic prostownice z płytkami ustawionymi tak, aby loki ładnie wychodziły
popieram koleżankę i najlepiej kupić prostownice z ceramicznymi płytkami
odżywianie włosków
Kotka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 13:45   #3387
ilios
PIP.

GG do ilios

dziewczyny a ktoras ma moze chi volumizer?
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 17:17   #3388
sunderin13
Przyczajenie

czy znacie jakaś dobra prostownice firmy ga.ma/wahl? szukam raczej sprzetu używanego przez fryzjerów. wiekszość prostownic wyrzuciłam już ze swojej listy czytajac opinie. zostały już tylko te 2 marki. mam kompletny metlik w głowie. mam nadzieje, że ktoś pomoże
Stary 2010-08-24, 18:15   #3389
kotwilka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EwCiA000 Pokaż wiadomość
A co to znaczy? Jak powinny być ustawione takie płytki? Czy można poprosić o jakiś przykładowy model albo zdjęcie żebym zrozumiała? Bo ja nigdy nie miałam prostownicy Bardzo Wam dziękuję za odpowiedź

pozdrawiam
kotwilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 19:14   #3390
ilios
PIP.

GG do ilios

ja wlasnie chce kupic lokowko - prostownice -> chi volumizer http://www.youtube.com/watch?v=A2Q6byzS3_8 tu masz pokazane jak mozna ja uzywac

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

aaa kolezanka polecala mi tez ta http://www.skapiec.pl/site/cat/350/c...FcqQ3wodoFMSuQ ale jej nie uzywalam to nie wiem.
powiem tylko, ze mam prostownice, calkiem waska i niby z zaokraglonymi brzegami, ale loki sie tym kiepsko robi.
dlatego kusi mnie ta chi
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości