|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice Do Włosów
Cytat:
strasznie nie podobaja mi sie moje włosy po jego użyciu
|
|
|
|
|
#3362 |
|
Zadomowienie
|
Mi bez lakieru tez sie "deformuja". Taft jest fajny piskam i zaraz rozczesuje nie skleja wlosow co prawda czuje ze sa troche sztywniejsze ale na takie nie wygladaja ladnie sie posypuja... .
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
a co do Philipsa 4643 to ja jestem nieszczęśliwą posiadaczką tego modelu
jedyne co mogę Ci powiedzieć to: nie kupuj go!!! ja kupiłam za 129zł, a dzisiaj widziałam za 149zł cena kompletnie nie adekwatna do wartości, bardzo kiepsko prostuje, brak takiego "posuwu" po włosach, strasznie szarpie, te grzebyczki w ogóle nie spełniają swojej roli... nawet się nie zastanawiaj! za bardzo żałuję tego zakupu
|
|
|
|
#3364 |
|
Przyczajenie
|
ja ostatnio kupilam remingtona s1031 ten nowy model i jestem bardzo zadowolona
(jak na razie)
|
|
|
|
#3365 |
|
Raczkowanie
|
Witam was
zastanawiam się właśnie nad kupnem prostownicy nie mam bardzo kreconych włosków raczej takie pofalowane, i nie chce wydawać za duzo kasy... znalazlam na allegro taką http://www.allegro.pl/item144271051_...yprzedaz_.html ciekawa jestem co o niej powiecie ![]()
|
#3366 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A jakiego lakieru z taftu używasz? Ja mam czerwony- superpołysk, uważam że fajnie utrwala fryzurkę.
|
|
|
|
#3367 |
|
Zadomowienie
|
Mam srebrny(szary) extreme look napisane jest megamocny 5 na rysunku jest dziewczyna z irokezem. Mam dlugie wlosy i ten lakier nie skleja ani nie matowi... duzo piskam po czym roczesuje. Dla odmiany kupuje tez srebrny nablyszczajacy
|
|
|
|
#3368 | |
|
|
Cytat:
Mój ma 4, ale nadaje połysk i robie dokładnie jak ty, czyli po wyprostowaniu włosów porządnie je spryskuje a po tym rozczesuje! A ten srebrny nabłyszczający jaka ma moc utrwalenia? |
|
|
|
|
#3369 |
|
Raczkowanie
|
No to jeszcze kilka modeli prostownic :
BABYLISS 2025 REMINGTON CS5000 MPM model BWT-B54/C BABYLISS 2045 Proszę o pare konkretnych słów na temat tych wynalazków i już siedze cicho aha-i która z nich byłaby najlepsza dla falowanych, mających tendencje do puszenia się włosów?
|
|
|
|
#3370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o puszące sie wlosy to odradzam Babylissa. Moje sie nie puszą i Babyliss jest dla nich ok ale moja kolezanka ma bardzo puszyste włosy i niestety te prostownice sie u niej nie sprawdzaja. |
|
|
|
|
#3371 |
|
Rozeznanie
|
Ja wypróbowałam swoją Tondeo. Włosy się pięknie błyszczą, nawet mój chłopak zauważył
Wczoraj rano prostowałam, przez cały dzień była mżawka, a pofalowały sie tylko 2 pasma z przodu i to nieznacznie, wieczorem zrobiłam poprawki i mam idealnie proste do teraz![]() p.s. Wykonczenie sprzętu rzeczywiscie troche nieudolne, ale wczoraj delikatnie powalczyłam z pilniczkiem i jest okej, zadnych zadziorów. Jezcze jedno, płytki na pewno są ceramiczne, a nie metalowe ![]() ![]() w zaznaczonym miejscu u mnie wystaje plytka i widac sladowe ilosci bialego, wiec to pewnie ceramika. |
|
|
|
#3372 |
|
Przyczajenie
|
Nixie czy Twoja prostownica w miejscu gdzie jest regulacja temperatury jest cichutka???Moja w tym właśnie miejscu wydaje jakieś dziwne dźwięki. A jak jest z lampką w tych prostownicach. Podobno ma migać cały czas. Moja po włączeniu miga bardzo powoli a potem świeci się cały czas....
|
|
|
|
#3373 |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#3374 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Rozeznanie
|
Nic mi nie bzyczy, wszystko z prostownica jest okej. Prostownice kupowałam na allegro, ale nie u grabci.
![]() Tu jeszcze raz zobrazowałam gdzie jest to białe. Na zdjęciu nie widać, ponieważ to białe widac na plytce w srodku, w szczelinie między plytka a obudowa. Nie wiem jak to jasniej wytlumaczyc. Mam nadzieje, ze wiecie ocb. |
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie uzylam jest taki jaśniutki różowy i ma podobano nadawać połysk zobaczymy
|
|
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba slepa jestem. u mnie jest pod spodem srebrne. zaraz sprobuje fotke cyknąć zeby wam udowodnic jak mi sie uda
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
:P |
|
|
|
|
#3380 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3382 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3383 |
|
Rozeznanie
|
A co to za róznica, u grabci czy nie, przecież gwarancję daje producent, a nie sprzedawca.
|
|
|
|
#3384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
seria exteme look na kazda pogode oj moj daltonizm nie patrzylam na lakier jak pisalam wczesniej nie wiem co mi sie ubzduraloto ta czerwona lampka ma migac???? w activ cerion tez.... u mnie swieci sie caly czas Edytowane przez aneczka8 Czas edycji: 2006-11-30 o 16:41 |
|
|
|
|
#3385 |
|
Zadomowienie
|
Moj Tz kupil mi dzis prostownice Tondeo eco-cerion
Mysle ze bedzie sie dobrze sprawowac
Silly Edytowane przez Silly Czas edycji: 2006-12-18 o 16:09 |
|
|
|
#3386 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W ogóle nie czuję jej przy uzyciu, moja stara prostownice bylo czuc i w ręce i na włosach, a ta jedzie jak po maśle:P
|
|
|
|
|
#3387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Naprawde dostalas na eco cerion 2 lata gwaracjii??? Pytalam sie dwoch sprzedawcow i powiedzieli mi ze na obie eco jest tylko rok. Tylko na activ daja 2 lata co tez zawazylo na tym ze wzielam activ a nie eco.
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
przeszukałąm ten wątek ale nie znalazłam nic na temat prostownicy REMINGTON Super Smooth.
Ma ona powłokę teflonową, a nie ceramiczną. Czy możecie coś n atemat tych pwołok teflonowych powiedzieć???
|
|
#3389 |
|
|
|
|
|
|
#3390 |
|
Zadomowienie
|
Tak ja mialam remingtona z plytkami teflonowymi (w zestawie sa tez plytki do karbowania i falowani) nie nawzalabym tej prostownicy prostownica ale zabawka... po 2 godzinach wlosy sa jak przed prostowaniem... dlugo sie nagrzewa dlugo sie prostuje. To jest moj remington http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=13852 Chcialam ja oddac w prezencie kolezankom ale one tez jej nie chcialy bo po wyprobowaniu ich wlosy tez szybko sie puszyly krecily itd...
Nie kazdy model jest zly z remingtona bo inne prostownice dziewczyny chwalily z tej firmy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

strasznie nie podobaja mi sie moje włosy po jego użyciu 

(jak na razie)

nie patrzylam na lakier jak pisalam wczesniej nie wiem co mi sie ubzduralo
Mysle ze bedzie sie dobrze sprawowac