|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tondeo Active
no zmierzyłam tą przerwę i wynosi ona mniej niż 2 mm, a sprzedawczyni powiedziała że w tych prostownicach to normalne, więc już sama nie wiem... ehhh
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3843 |
Raczkowanie
|
![]()
Czesc, mam pytanie. Chciałam sobie kupic prostownice tondeo cerion eco, ale koles, ktory je sprzedaje napisal mi, zebym sie zastanowila nad efalock flat maxx. Czy ktos wie, ktora jest lepsza?? Ceny podobne, zalezy mi na trwalosci i szybkim i dokladnym prostowaniu bez zniszczonych wlosow. ODPISZCIE PROSZE!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice Do Włosów
Cytat:
![]()
![]() |
#3845 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest eco cerion z regulacja temp i bez, prawda?? ta z regulacja jest drozsza?? prosze o odpowiedz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Przyczajenie
|
Eco-cerion z regulacją temperatury kosztuje około 280 zł, a ta bez - 230 zł. Ta droższa ma wyższą temperaturę nagrzewania (do 220 stopni), a ta tańsza nagrzewa się "tylko" do 190 st.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3848 |
Przyczajenie
|
Dużo czytam tu o tej prostownicy tondeo eco cerion i już sama nie wiem co mam robić bo byłam już prawie zdecydowana na tondeo z aktywną jonizacją i nie weim która jest lepsza. Którą bardziej polecacie?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Przyczajenie
|
No to jednak chyba wezme tą z aktywacją jonową. Mam nadzieje że będzie ona warta swojej ceny i ze wyprostuje moje niesforne włosy. No to co mi innego pozostaje chyba czas zamawiać :P Ale najpierw musze sprzedać moją "starą" prostownice wigo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3852 |
Przyczajenie
|
Cze wszzystkim kupiłam sobie remingtona s2002 i jest super prostuje dobrze już za pierwszym razem jest ceramiczno-teflonowa, poza ty mam gwarancję na 3 lata także nie będę jej oszczędzać. w sumie miałam kupić model 3032 z funkcją kręcenia loków ale tamta kosztuje ok. 199 zł a za tą dałam 111 zł polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Przyczajenie
|
hej laski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Przyczajenie
|
a Co sadzicie o tej prostownicy
ga.ma ITALY PROFESJONAL CERAMIC ION TECHNOLOGY?? czym sie rozni od tondeo bez egulacji??ta podobno ma jonizacje..pomozcie mi dziewczyny prosze!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3855 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3856 |
Raczkowanie
|
hej
mam prostownice tondeo active cerion. kupiłam ją 28 listopada 2006 i zaczeła schodzić z płytek ta świecąca powłoka. prostownice będę reklamować, najlepszym rozwiązaniem byłby dla mnie zwrot gotówki... grrry |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zakorzenienie
|
dlatego ja uwazam ze prostownica powinna miec plytki z pelnej ceramiki, ja uzywam codziennie ,do wielu glow i nie mam problemu
#3859 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
jest pokryta ceramika i powloka krystaliczna a nie ze plytki sa zpelnej ceramiki
tak pisze producent
#3861 |
Zadomowienie
|
czyli wychodzi na to ze wiekszosc sprzedawcow to naciagacze i oszusci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"GWARANCJA 24 MIESIĄCE ! Z AKTYWNĄ JONIZACJĄ ODMŁADZAJĄCĄ I REGENERUJĄCĄ WŁOSY!!! PROSTOWNICA Z PEŁNOCERAMICZNYMI PŁYTKAMI POKRYTYMI CERAMICZNO–KRYSTALICZNĄ POWŁOKĄ Z AKTYWNĄ JONIZACJĄ" Istnieje kilka opisów na stronach zagranicznych i w instrukcji producenta do tej prostownicy... Proponowałabym nie wprowadzać ludzi w błąd... Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kilka razy zastanawialam sie czy nie zadac zwrotu pieniedzy za wprowadznie w blad ale sprzedawca jest przekonany ze ma racje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3864 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Tondeo Eco Cerion Active Ionen Glätteisen Tondeo Cerion Active Glätteisen mit Voll - Keramik - Platten und AKTIVER Ceramic-Ionen Technologie - neustes Modell" Wynika z tego, że jednak jest pełnoceramiczna... Z tego co sie zdążyłam zorientować podczas kilkudniowych rozeznań to wiem że seria Eco nei posiada pełnoceramicznych płytek... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny! Dawno do was nie zaglądałam!
![]() Mam pytanko, a mianowice od jakiś 2 tyg. strasznie przetłuszczają mi się włosy, jak umyje jednego dnia to na drugi mam już nieciekawe, a na trzeci to już wogóle masakra! Czy wy czyścicie swoje prostownice i czym? Podejrzewam, że być może pozostałości po odżywkach do włosów i innych specyfikach na prostownicy przyczyniają się do tego, że włosy mi się przetłuszczają ![]()
#3866 |
Przyczajenie
|
Dziś zamówiłam prostownice Tondeo z Aktywną jonizacją
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja bym pewno poszła i powiedziała żeby mi w takim razie pokazała inne prostownice z tej samej serii ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3868 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zdecydowanie WIGO 57mm ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Raczkowanie
|
Witam. Czy któraś z Was używała prostownic Remington??
![]() ![]() Mam zamiar kupić jedną z nich : http://allegro.pl/item158642670_abso...remington.html http://allegro.pl/item158754490_hit_...pokrowiec.html Co o nich sądzicie?? Pozdrawiam. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Przyczajenie
|
Cze wszystkim chciałabym się zapyytać was czy pod koniec prostowania tzn. już przy końcówkach też trochę ciągną wam włosy czy to normalne bo wcześniej nigdy nie używalam prostownicy dajcie znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.