|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III
Cytat:
Ja też się uparłam na GHD i powiedziałam że żadnej innej nie chce ![]() Ale sprwdzałam że prostownice te sprzedają allegrowicze którzy mają także inny sprzęt fryzjerki..hm.. sama nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Przyczajenie
|
http://allegro.pl/item489895293_nowa...04_teflon.html
Witam ja mam taka prostownice i powiem wam ze jest cudowna jest jedyna pårostownica ktura ma materjal na sobie i wlosy niedotykaja metalu jest super ja mam krecone wlosy i prostuje bardzo czesto bardzo malo mam zniszczone teraz do porownalia z wczesniejszymi prostownicami naprawde polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Przyczajenie
|
![]()
Kupilam ja w szwecji bo obecnie tu mieszkam ale kolezanka szukala w polsce i tylko na allegro znalazla ja
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Wtajemniczenie
|
Ja wysłałam tej pani: http://www.allegro.pl/show_item.php?...2+wys%C5%82any.
prosbę o zdjęcie tego kodu z metki, potrzebnego do stwierdzenia ooryginalności prostownicy...faktycznie na zdjęciach z allegro nic nie widac tego numeru... dam znać czy Pani odpowiedziała i co... ![]() aha, przy okazji znalazłam stronkę... http://www.bigchina.pl/producent/ofe...wlosow_ghd_mk4 daje wiele do myślenia... Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2008-11-29 o 00:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miedzy innymi do tej Pani tez wysłałm takiego maila z zapytaniem o ten kod... w końcu chciałabym sie dowiedziec czy jest szansa dostac w Polsce oryginalane GHD, bo strasznie chcialabym miec takie prossciutkie, gładziutkie włoski ![]() Marze.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prosze napisz mi czy masz jakieś doświadczenie z Babyliss Pro o której wspomniałaś, będe naprawde wdzięczna gdyż zastanawiam się nad jej zakupem. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co wiem długo szukałam w różnych inf o prostownicach i z tego wszystkiego wywnioskowałam z po GHD najlepsza jest właśnie BaByliss PRO (ceramiczna). Jak naprawde jest to nie wiem, napewno dużo tez zalezy od rodzaju włosów, ale ja sie juz troche zniechęciłam szukaniem tej oryginalnej GHD więc chyba kupie BaByliss PRO ceramiczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ------------------------ Thelila, widzę, że zastanawiasz się nad kupnem babyliss. Ja akurat nie miałam tej 'PRO 230" tylko miałam model Wet N' Dry 2170. Początkowo byłam z niej zadowolona ale później miałam wrażenie, że prostuje coraz gorzej. Włosy się wywijały w ciągu dnia :| Więc miałaby u mnie ocenę 3. Gdyby nie to, że pewnego dnia podłączyłam ją i...... przestała grzać. Lodowate płytki.. I nie nie spadła mi, nic jej się nie stało bo była traktowana jak jajko ;P No oczywiście może mój model był taki felerny ale wolę uprzedzić.
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co ja sie właśnie zastanawiam nad kupnem BaByliss PRO z ceramicznymi płytkami (po daremnym szukaniu oryginalnej GHD w Polsce
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli gdzieś znajde opinie na temat szukanych przez Ciebie prostownic to napewno dam znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Przyczajenie
|
Anulenka: Tak gwarancja jest i właśnie jutro się wybieram zareklamować. Ja ją kupiłam w RTV Euro AGD, gdzie dają 2letnią gwarancję. Moja została zakupiona 4.05.2008 więc można powiedzieć, że wytrzymała prawie 7 miesięcy (przestała grzać kilka dni temu
![]() Thelila: Nie wiem :<. Ja go nie miałam, więc nic Ci o nim nie mogę powiedzieć. Mój model to 2170 ![]() ![]() Co do tych dwóch moich typów remingtona to w sumie chciałabym tylko wiedzieć czy one różnią się tą funkcją lokówki ![]() ![]() Niestety nie znam nikogo kto by miał tą PRo 230 ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
Edytowane przez Dieciseis Czas edycji: 2008-11-29 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
Jak dobrze że masz gwarancje!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Przyczajenie
|
Też mnie to cieszy
![]() *wymianę na nową (tak jak zrobili z tym bosh'em, który został przeze mnie sprzedany za połowę ceny i uprzedzeniem, że się mogą znów zetrzeć.) *naprawę *zwrot pieniędzy W sumie to najlepsza byłaby chyba opcja trzecia. I tak bym jej nie używała znów, gdyż teraz poluję na remington'a ![]() ![]()
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
Hmm... po krótkich oględzinach jestem za S1031
![]() Przeglądałaś te stronke http://remington24.pl/sklep/prostown...ton-s1031.html |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Przyczajenie
|
Przeglądałam
![]() Właśnie chyba też bardziej skłaniam się co do tej s1031. Zależy mi na prostownicy bo fale mam na codzień, więc ta funkcja lokówki raczej się nie przyda. Ale kto wie kto wie ![]() Tylko czy mi się zdaje czy s2014 wygląda tak bardziej estetycznie? Wiem wiem..Wygląd prostownicy nie powinien mieć znaczenia tylko jej działanie... ![]() ![]()
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
A mi wydaje się ze właśnie S1031 wygląda zdecydowanie fajniej- jeśli juz mowa o wyglądzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Raczkowanie
|
Sluchajcie zmienie trochę temat - niem mam pojęcia skąt te 250 stopni jesli chodzi o farouk chi nagrzewa się 180 - 190 na każdej stronie można to przeczytac więc 250 to znacząca przesada - pozatym jej cieplo jest troche inne bo wytwarza tzw. wilgotne ciepło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zadomowienie
|
W całym tym moim zachwycie nad GHD serio zaczęłam się wahać , choć i tak myślę , że zakupię...hm.....sama nie wiem.. Mam koleżankę w UK..już jej wspominałam o tym że mogłaby kupić..ona nie widzi problemu..ale 600 zł za prostownicę to dla mnie naprawdę za dużo.. z kolei po GHD zdecydowałabym się na prostownicę CHI a mianowicie ze stronki www.beautychoice.com ... za to wujek w Stanach i tez nie problem z kupnem..
![]() Choc ja się tak nagrzałam na tą ukochaną GHD ![]() Jak myślicie warto kupić te za około 385 zł no i co z tymi kodami ...why nie wysyłają.. ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Raczkowanie
|
skoro masz tyle watpliwosci to po co sobie jeszcze nia gitare zawracasz przeciez to logiczne, ze skoro oryginal kosztuje ponad 100 funtow to nikt nie bedzie swietym mikolajem i nie sprzeda ci za polowe ceny
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Wtajemniczenie
|
na razie pani sie nie odezwała...
"Kurcze tylko dlaczego model Pro 230 ma takie świetne opinie na zagranicznych stronach.. ![]() no cóż, bardzo często jest tak, że ten sam producent produkuje ten sam niby sprzęt, tak samo nazywa sie model itd... na lepszych podzespołach na zachód, a na gorszych na wschodni rynek (przy czym polska to dla nich wschód) , tak by był atrakcyjny cenowo... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
stąd się waham i zastanawiam a po to ten temat by móc to zrobic tu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Usiakons jeśli sprzedający nie chcą wysyłać kodów więc samo to mówi za siebie.. w takiej sytuacji w życiu nie zdecydowałabym się na zakup z allegro
![]() Gocha skoro sprzedający nie chca wysłać fotki z numerem seryjnym to tym bardziej wątpie że będą chcieli się spotkać z kupującą! Po za tym to ma sens tylko wtedy gdy mieszka się blisko siebie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Wtajemniczenie
|
no dobrze, ale skoro te kody sie autoryzuje u producenta, przez stronę internetowa to pewnie trzeba poczekac na ich odpowiedż, więc to nie takie proste umówic sie ze sprzedającym, ocenic bez tej autoryzacji kodów, bo ja np "na oko" to nie umiałabym odróźnic oryginału od podróbki, zwłaszcza, że najwyrażniej wizualnie, to sa podróbki doskonałe, gorzej pewnie z jakością, tak więc ja bym na pewno nie rozwiała swoich wątpliwości nawet spotykając się z sprzedawca i prostownica oko w oko...
![]() w związku z tym znacznie prostsze jest, by sprzedawca ten kod przysłał na maila w postaci zdjęcia, a skoro nie przysyła, to jest to dla mnie jednoznaczne i już... Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2008-11-30 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju straszne wydać ponad 300 zł na prostownice która okazuje się byc jakimś badziewnym sprzętem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Wtajemniczenie
|
ostatecznie zdecydowałam sie juz na remington s1031, przekonała mnie 3 letnia gwarancja i cena 150 zł razem z wysyłką, oraz to, że mozna nia kręcic tez loki... zobaczymy, czy będę zadowolona... ale w sumie to o połowę mniej niz np. miałabym dac za podróbkę GHD, a mam nadzieję, że remingtona dostane oryginał, bo tej firmy aż tak nie podrabiają... droższe modele remingtona niby maja nawet dozywotnia gwarancje na płytki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.