Najlepsze Prostownice Do Włosów - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-02, 22:29   #3931
monksia
Raczkowanie

GG do monksia
Dot.: Najlepsze Prostownice Do Włosów

a ja wczoraj dostałam Farouka, bo miałam wcześniej Tondeo Active Cerion ale był problem z płytkami, które się nie stykały i przez to szarpały włosy i źle prostowały, a ta z Farouka jest boooooska mam nadzieję też że nie poniszczy mi włosów bo zamierzam ją wykorzystywać na maxa hehe :P
monksia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-03, 10:48   #3932
ancia79
Przyczajenie

GG do ancia79

Kazda niszczy wlosy i cudow nie ma. Najwazniejsze jest jesli prostujemy wlosy, odzywianie ich i regularne nawilzanie wlosow. Wiadomo, ze profesjonalne prostownice o wiele mniej niszcza wlosy gdyz maja inne mechanizmy niz te za 30 zl albo i za 100 zl, ktore nagrzewaja plytki nierownomiernie i pala przez to wlosy. Dla wlosow najbardziej szkodliwa jest wysoka temperatura i to jest glowna przyczyna przesuszenia wlosow i niszczenia ich struktury. Jesli wlosy sa przesuszone wowczas zaczynaja sie elektryzowac i platac. Jesli wlosy elektryzuja sie po prostowaniu to najlepiej uzyc jedwab przed prostowaniem, ktory nawilzy i troche obciazy wlosy.
ancia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-03, 12:17   #3933
joannamaria83
Raczkowanie

Smile Dot.: Najlepsze Prostownice Do Włosów

Cytat:
Napisane przez GoSieQ15 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie panie Czy któraś z was może polecić jakąś w miarę dobrą prostownice nie droższą niż 90 zł?? i którą można kupić na allegro? (bo w Jeleniej nie ma np. media markt)
Pozdrawiam!

aha.! i czy ta prostownica może być? Co o niej sądzicie?
->> http://www.allegro.pl/item153350736_...s_gratis_.html
rozumiem Cie oczywiscie, sama mam malo pieniazkow, studiuje, od rodzicow nie dostaje zlamanego grosza i tez jestem na utrzymaniu panstwa
ponizej 100zl nie bardzo mam Ci co polecac, bo sama na zakup prostownicy nastawiona bylam juz dobre pol roku ale nie chcialam kupic badziewia. no to wyciagnelam swinke skarbonke z szafy i zaczelam odkladac
jesli chodzi o prostownice takie powyzej 100zl to polecalabym Ci farouka:
http://www.allegro.pl/item159939120_...grabcia78.html
slyszy sie duzo pozytywnych opinii o tym produkcie, jedna kolezanka z roku ma wlasnie taka i nawet sobie chwali. ale ponizej 100zl to raczej chyba niczego rewelacyjnego nie znajdziesz. nie niszcz sobie wloskow
pozdrawiam i zycze udanego zakupu, chocby przez mus oszczedzania i karmienia swinki skarbonki mial sie odwlec w czasie
joannamaria83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-03, 20:46   #3934
monksia
Raczkowanie

GG do monksia

Cytat:
Napisane przez joannamaria83 Pokaż wiadomość
rozumiem Cie oczywiscie, sama mam malo pieniazkow, studiuje, od rodzicow nie dostaje zlamanego grosza i tez jestem na utrzymaniu panstwa
ponizej 100zl nie bardzo mam Ci co polecac, bo sama na zakup prostownicy nastawiona bylam juz dobre pol roku ale nie chcialam kupic badziewia. no to wyciagnelam swinke skarbonke z szafy i zaczelam odkladac
jesli chodzi o prostownice takie powyzej 100zl to polecalabym Ci farouka:
http://www.allegro.pl/item159939120_...grabcia78.html
slyszy sie duzo pozytywnych opinii o tym produkcie, jedna kolezanka z roku ma wlasnie taka i nawet sobie chwali. ale ponizej 100zl to raczej chyba niczego rewelacyjnego nie znajdziesz. nie niszcz sobie wloskow
pozdrawiam i zycze udanego zakupu, chocby przez mus oszczedzania i karmienia swinki skarbonki mial sie odwlec w czasie
ten link co podałaś to nie jest farouk tylko wahl cutek... farouk jest m.in tutaj: http://www.allegro.pl/item160580249_...hit_w_usa.html, pozdrawiam
Stary 2007-02-04, 08:29   #3935
joannamaria83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monksia Pokaż wiadomość
ten link co podałaś to nie jest farouk tylko wahl cutek... farouk jest m.in tutaj: http://www.allegro.pl/item160580249_...hit_w_usa.html, pozdrawiam
hehe, jasne, ze tak. po prostu zamawialam wlasnie biosilk i nazwa firmy napisala mi sie wrecz bezwolnie
pewnie, ze nie jest to farouk, bo farouk nie zwykl kosztowac 130zl
choc nie mialabym nic a nic przeciwko temu
ale mysle, ze jesli ktos szuka czegos ok. 100zl to wahl cutek moze spelnic jego oczekiwania.
joannamaria83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 12:58   #3936
Mensirip
Przyczajenie

A jak to jest z prostownicami ga.ma, ktore sa wloskie a pisze ga.ma by tondeo, a przeciez tondeo jest niemieckie wiec nie rozumiem, moze wy wiecie o co tu chodzi. Czy ktoras ma porownanie tych dwoch i moze powiedziec jak sprawdza sie ga.ma?
Mensirip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 12:59   #3937
Mensirip
Przyczajenie

skoro jest napisane ga.ma by tondeo to jaki jest zwiazek tych dwoch firm?
Stary 2007-02-05, 18:12   #3938
myszowka
Przyczajenie

Cze wszystkim! dobra prostownica to podstawa. Moja koleżanka od jakiegoś czasu używa prostownicy, która była dodatkiem w gazecie, jednym słowem jej włosy w obecnej chwili wyglądają jak siano i są bardzo zniszczone, nie polecam takich specyfików i sama bym za żadne skarby czegoś takiego nie użyła. Jeśli chodzi o prostownicę w miarę tanich cenach to bardzo dobre są remingtony, ja mam typ s2002 jestem bardzo zadowolona włosy się nie przesuszają i powłoka jest super. Teraz jest wiele promocji np. w media mark, tam też kupiłam i swoją. Można kupić już za 80 zł remingtona może trochę starszy typ od mojej, ale też bardzo fajny. Nie zawsze coś, co jest bardzo drogie jest fajne i dobre. Remington to dobra amerykańska marka w przystępnej cenie polecam mój model papapa
myszowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 19:13   #3939
PrOsIaCzEk90
Przyczajenie

A ja kilka dni temu dostałam moją prostownice tondeo z aktywną jonizacją i jestem bardzo zadowolona. Polecam. Moje włośy są gładkie i błyszczące efekt utrzymuje się długo w porównaniu do wcześniejszej prostownicy wigo (kupiłam ją kilka lat temu za 300 zł!!!!) Naprawde polecam. W razie czego pisać odpowiem na każde pytanie.
PrOsIaCzEk90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-05, 21:37   #3940
Mensirip
Przyczajenie

do PrOsIaCzEk90
Jaka dokladnie mialas prostownice Wigo?
Stary 2007-02-05, 21:41   #3941
Candy Killer
Zakorzenienie

ja mam prostownice ga.ma http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=162856282 i jestem z niej zadowolona i wszytkim polecam wlosy prostuje od 3 lat niemal codziennie i odziwo nadal sie blyszcza nie wypadaja i nie sa suche

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-06, 17:30   #3942
PrOsIaCzEk90
Przyczajenie

Do Mensirip:
Tu jest np: http://www.allegro.pl/item162547232_...ln_gratis.html
PrOsIaCzEk90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 14:39   #3943
Blancharlotte
Przyczajenie

Hey, chciałam Was zapytać o radę. Czy ta prostownica jest Waszym zdaniem warta kupienia?

http://www.allegro.pl/item163994886_...ajlepsza_.html

Mam włosy do ramion, suche, puszą się, lekko falują od wilgoci, są raczej cienkie.

Jeszcze zastanawiam się czy może nie zakupić tej:

http://www.allegro.pl/item164372555_...wyprzedaz.html

Pani Grażynko, co Pani o tym myśli? Która byłaby lepsza dla mnie?

Edytowane przez Blancharlotte
Czas edycji: 2007-02-07 o 15:56
Blancharlotte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 15:36   #3944
kicia187
BAN stały

Do Monkisi !! sluchaj chce sobie kupic Faurka tylko napisz do jakiej temp.sie nagrzewa bo to dla mnie b.wazne
kicia187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 18:52   #3945
monksia
Raczkowanie

GG do monksia

Cytat:
Napisane przez kicia187 Pokaż wiadomość
Do Monkisi !! sluchaj chce sobie kupic Faurka tylko napisz do jakiej temp.sie nagrzewa bo to dla mnie b.wazne
Z tego co wiem to ona się nagrzewa tak samo jak tondeo bez regulacji temperatury czyli jest to około 195oC pozdrawiam !

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-07, 20:23   #3946
kariel79
Przyczajenie

mam prośbe kto mi doradzi czy prostownica TONI&GAY jest dobra a jak nie to jaka????
kariel79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-07, 20:58   #3947
kariel79
Przyczajenie

mam wielką prośbe czy ktoś mi doradzi czy prostownica TONI&GAYjest jedną z najlepszych a jak nie to jaka potrzebuje bardzo dobrej profesjonalnej!!
Stary 2007-02-08, 06:34   #3948
kicia187
BAN stały

Kariel79 chyba najlepsze sa Tondeo eco cerion albo bez regulacji termo Active,ja mam osobiscie eco cerion -super jest przy uzyciu profesjinalnych kosmetykow,ponoc Fourouk jest tez dobry
kicia187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 12:15   #3949
kariel79
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kicia187 Pokaż wiadomość
Kariel79 chyba najlepsze sa Tondeo eco cerion albo bez regulacji termo Active,ja mam osobiscie eco cerion -super jest przy uzyciu profesjinalnych kosmetykow,ponoc Fourouk jest tez dobry
Do kicia187 dzięki za pomoca jeszcze jedna prośba gdzie ja ją mogę zakupić czy kupie ją na allegro?
Stary 2007-02-08, 12:27   #3950
kariel79
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kariel79 Pokaż wiadomość
Do kicia187 dzięki za pomoca jeszcze jedna prośba gdzie ja ją mogę zakupić czy kupie ją na allegro?
PROSTOWNICA PROFESJONALNA TONI&GUY TOURMALINE słyszałam też o tej że jest bardzo dobra a możecie mi coś powiedzieć na jej temat podobno używają ją w salonach fryzjerskich kto mi powie coś o niej z góry dzięki
Stary 2007-02-08, 12:34   #3951
kariel79
Przyczajenie

Do kicia187 bo chodzi o to że mam cienki włos i nie chciała bym ich zniszczyć i dlatego wypytuje o najlepszą sorki za kata
Stary 2007-02-08, 13:02   #3952
kariel79
Przyczajenie

Dot.: Re: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

Cytat:
Napisane przez gaga Pokaż wiadomość
wlasnie przed chwila w innym poscie odpowiedzialam na takie pytanie
BabylissPRO to sprzet profesjonalny a ta ktora przedtawiasz to sprzet do detalu, wiadomo ze jest roznica w jakosci, tak jak np Wella, Loreal farby w salonie i w sklepie
jaknp Mercedes i fiat,
plytki ceramiczne sa rewelacyjne, i pewnie sie sprawdza i tej , ktora jest na zdjeciu, do domowego uzytku,
do gaga a co powiesz na temat prostownicy TONI&GUYczy należy ona do najlepszych chciałabym się dowiedzieć coś na jej temat bo dużo oniej słyszałam i chętna jestem ją zakupić.
Stary 2007-02-08, 13:08   #3953
kariel79
Przyczajenie

Cytat:
do gaga a co powiesz na temat prostownicy TONI&GUYczy należy ona do najlepszych chciałabym się dowiedzieć coś na jej temat bo dużo oniej słyszałam i chętna jestem ją zakupić.
czyli ta jest najlepsza?ok dziękuje a kupie ją na allegro?serdeczne dzięki za rade

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-08, 13:12   #3954
linett
Przyczajenie

Ja mam prostownice REMINGOTN'A i jestem z niej bardzo zadowolona. Kupilm prostownice w Media Markt. Zaplacialm ok. 250zl
linett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 13:12   #3955
kariel79
Przyczajenie

pani Grażynko a gdzie ja ją mogę zakupić?
Stary 2007-02-08, 14:34   #3956
LoLcIa123
Zakorzenienie

Kariel79 nie pisz post pod postem

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 17:38   #3957
fallen*in*love
Zadomowienie

Exclamation Dot.: Najlepsze Prostownice Do Włosów

doradźcie mi prosze dziewczyny jaka prostownica w cenie 150 zl moglaby być suuper? mam długie cienkie włosy! chcę zakupić prostownica która daje naprawdę bardzo dobry efekt a nie niszczy tak strasznie włosów, a nie chcę też przepłacać... nie mam bardzo kręconych włosów, podwijają mi się tylko końcówki ! pliska pomózcie

cium
fallen*in*love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 12:13   #3958
beti.p
Przyczajenie

Cytat:
mam wielką prośbe czy ktoś mi doradzi czy prostownica TONI&GAYjest jedną z najlepszych a jak nie to jaka potrzebuje bardzo dobrej profesjonalnej!!
CZESC MI TEZ ZALEZALO BARDZO NA PROFESJONALNEJ DOBREJ PROSTOWNICY.DO TYCH PROSTOWNIC O KTORYCH TU MOWA CZYLI TONDEO GAMA I TAKIE TAM PODOBNE NIE MAM ZAUFANIA.MIALAM BABYLISSA,ALE I TAK CZESTO CHODZIALM DO SALONU NA PROSTOWANIE BO PO BABYLISSIE MIALAM ZNISZCZONE WLOSY.BYLY SUCHE A POZATYM I TAKL PO PARU GODZINACH SIE FALOWALY. W POROWNANIU Z TYM JAK MIALAM PROSTOWANE WLOSY W SALONIE A BABYLISSEM TO BYLO "NIEBO A ZIEMIA"!!WYCHODZAC Z SALONU WLOSY MIALALM BYLSZCZACE PROSCIUTKIE I TRZYMALY SIE DO NASTEPNEGO MYCIA.FRYZJERKA POWIEDZIALA MI ZE TAKIE PROSTOWNICE JAK ONA UZYWA KOSZTUJA OKOLO 800ZL!! WIEC STWIERDZIALM ZE BEZSENSU WYDAWAC KOLEJNE 300ZLOTYCH NA PROSTOWNICE KTORA PEWNIE NIE BEDZIE SIE ROZNIC ZBYTNIO OD MOJEGO BABYLISSA.ZDECYDOWALAM SIE ZAKUP CZEGOS LEPSZEGO.W POLSCE NIESTETY NIE MA DOSTEPU DO LEPSZYCH PROSTOWNIC MOZNA EWENTULANIE ZAMOWIC NA EBAYU!!SLYSZALM ZE BARDZO DOBRA JEST FIRMA "GHD" ALE JA SKUSIALM SIE NA "T3" KUPILAM JA BEDEAC W SZKOCJI W STYCZNIU.JESTEM ZADOWLONA BARDZO .JUZ NIGDY NIE BEDE PROSTOWAC WLOSOW W SALONIE BO MAM SWOJA SWIETNA PROSTOWNICE A CO DO GUY&TONI TO ZA BARDZO NIE SLYSZALM NIC WIEM TYLE ZE W ANGLII BARDZO SA POPULARNE ICH ZAKLADY FRYZJERSKIE I KOSMETYKI A CO DO PROSTOWNIC NIC NIE SLYSZALAM.CHOCIAZ CO SOBIE PRZYPOMINAM TO PRZECHODZAC OBOK SALONU FRYZJERSKIEGO TONI&GUY NA DZRWIACH WISIAŁA PLANSZA Z NAPISEM "UZYWAMY PROSTOWNIC GHD" SZCZERZE MOGE CI POLECIC ZAROWNO GHD I T3.OBECENIE WYSZLA NOWA SERIA GHD4 (CZY COS TAKIEGO) KOSZTUJE NA EBAYU OKOLO 130FUNTOW.JA MAM T3 TOURMALINE WET&DRY KTORA TEZ KOSZTUJE NA INETERNECIE 130 FUNTOW MI SIE UDALAO KUPIC JA ZA 100FUNTOW WLASNIE PODCZAS MOJEGO POBYTU W SZKOCJI
POZDARWIAM
beti.p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 14:16   #3959
Kreestal
Raczkowanie

Cerion Active z jonizacją.
Kreestal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 11:54   #3960
myszka169
Raczkowanie

hej dziewczyny!!a co mozecie powiedziec o prostownicach remington.Wlasnie soboe ja zakupilam remington s 1031 ale jeszce nie doszla, slyszalam o niej wiele pochwalnych opinii, jednak wy piszecie tylko o tondeo i gamai teraz mam wrazenie ze popelnielam wielki blad ja kupujac pomozcie!!
myszka169 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości