|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice Do Włosów
a ja wczoraj dostałam Farouka, bo miałam wcześniej Tondeo Active Cerion ale był problem z płytkami, które się nie stykały i przez to szarpały włosy i źle prostowały, a ta z Farouka jest boooooska
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
Przyczajenie
|
Kazda niszczy wlosy i cudow nie ma. Najwazniejsze jest jesli prostujemy wlosy, odzywianie ich i regularne nawilzanie wlosow. Wiadomo, ze profesjonalne prostownice o wiele mniej niszcza wlosy gdyz maja inne mechanizmy niz te za 30 zl albo i za 100 zl, ktore nagrzewaja plytki nierownomiernie i pala przez to wlosy. Dla wlosow najbardziej szkodliwa jest wysoka temperatura i to jest glowna przyczyna przesuszenia wlosow i niszczenia ich struktury. Jesli wlosy sa przesuszone wowczas zaczynaja sie elektryzowac i platac. Jesli wlosy elektryzuja sie po prostowaniu to najlepiej uzyc jedwab przed prostowaniem, ktory nawilzy i troche obciazy wlosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ponizej 100zl nie bardzo mam Ci co polecac, bo sama na zakup prostownicy nastawiona bylam juz dobre pol roku ale nie chcialam kupic badziewia. no to wyciagnelam swinke skarbonke z szafy i zaczelam odkladac ![]() jesli chodzi o prostownice takie powyzej 100zl to polecalabym Ci farouka: http://www.allegro.pl/item159939120_...grabcia78.html slyszy sie duzo pozytywnych opinii o tym produkcie, jedna kolezanka z roku ma wlasnie taka i nawet sobie chwali. ale ponizej 100zl to raczej chyba niczego rewelacyjnego nie znajdziesz. nie niszcz sobie wloskow ![]() pozdrawiam i zycze udanego zakupu, chocby przez mus oszczedzania i karmienia swinki skarbonki mial sie odwlec w czasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3935 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() pewnie, ze nie jest to farouk, bo farouk nie zwykl kosztowac 130zl ![]() choc nie mialabym nic a nic przeciwko temu ![]() ale mysle, ze jesli ktos szuka czegos ok. 100zl to wahl cutek moze spelnic jego oczekiwania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Przyczajenie
|
A jak to jest z prostownicami ga.ma, ktore sa wloskie a pisze ga.ma by tondeo, a przeciez tondeo jest niemieckie wiec nie rozumiem, moze wy wiecie o co tu chodzi. Czy ktoras ma porownanie tych dwoch i moze powiedziec jak sprawdza sie ga.ma?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Przyczajenie
|
skoro jest napisane ga.ma by tondeo to jaki jest zwiazek tych dwoch firm?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3938 |
Przyczajenie
|
Cze wszystkim! dobra prostownica to podstawa. Moja koleżanka od jakiegoś czasu używa prostownicy, która była dodatkiem w gazecie, jednym słowem jej włosy w obecnej chwili wyglądają jak siano i są bardzo zniszczone, nie polecam takich specyfików i sama bym za żadne skarby czegoś takiego nie użyła. Jeśli chodzi o prostownicę w miarę tanich cenach to bardzo dobre są remingtony, ja mam typ s2002 jestem bardzo zadowolona włosy się nie przesuszają i powłoka jest super. Teraz jest wiele promocji np. w media mark, tam też kupiłam i swoją. Można kupić już za 80 zł remingtona może trochę starszy typ od mojej, ale też bardzo fajny. Nie zawsze coś, co jest bardzo drogie jest fajne i dobre. Remington to dobra amerykańska marka w przystępnej cenie polecam mój model papapa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Przyczajenie
|
A ja kilka dni temu dostałam moją prostownice tondeo z aktywną jonizacją i jestem bardzo zadowolona. Polecam. Moje włośy są gładkie i błyszczące efekt utrzymuje się długo w porównaniu do wcześniejszej prostownicy wigo (kupiłam ją kilka lat temu za 300 zł!!!!) Naprawde polecam. W razie czego pisać odpowiem na każde pytanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Przyczajenie
|
do PrOsIaCzEk90
Jaka dokladnie mialas prostownice Wigo? |
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
ja mam prostownice ga.ma http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=162856282 i jestem z niej zadowolona i wszytkim polecam
![]() ![]()
![]() |
#3942 |
Przyczajenie
|
Do Mensirip:
Tu jest np: http://www.allegro.pl/item162547232_...ln_gratis.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3943 |
Przyczajenie
|
Hey, chciałam Was zapytać o radę. Czy ta prostownica jest Waszym zdaniem warta kupienia?
![]() http://www.allegro.pl/item163994886_...ajlepsza_.html Mam włosy do ramion, suche, puszą się, lekko falują od wilgoci, są raczej cienkie. Jeszcze zastanawiam się czy może nie zakupić tej: http://www.allegro.pl/item164372555_...wyprzedaz.html Pani Grażynko, co Pani o tym myśli? Która byłaby lepsza dla mnie? Edytowane przez Blancharlotte Czas edycji: 2007-02-07 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
BAN stały
|
Do Monkisi !! sluchaj chce sobie kupic Faurka tylko napisz do jakiej temp.sie nagrzewa bo to dla mnie b.wazne
|
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3946 |
Przyczajenie
|
mam prośbe kto mi doradzi czy prostownica TONI&GAY jest dobra a jak nie to jaka????
|
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Przyczajenie
|
mam wielką prośbe czy ktoś mi doradzi czy prostownica TONI&GAYjest jedną z najlepszych a jak nie to jaka potrzebuje bardzo dobrej profesjonalnej!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
BAN stały
|
Kariel79 chyba najlepsze sa Tondeo eco cerion albo bez regulacji termo Active,ja mam osobiscie eco cerion -super jest przy uzyciu profesjinalnych kosmetykow,ponoc Fourouk jest tez dobry
|
![]() ![]() |
![]() |
#3949 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3950 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3951 |
Przyczajenie
|
Do kicia187 bo chodzi o to że mam cienki włos i nie chciała bym ich zniszczyć i dlatego wypytuje o najlepszą sorki za kata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3952 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3954 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja mam prostownice REMINGOTN'A i jestem z niej bardzo zadowolona. Kupilm prostownice w Media Markt. Zaplacialm ok. 250zl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 |
Przyczajenie
|
pani Grażynko a gdzie ja ją mogę zakupić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Zakorzenienie
|
Kariel79 nie pisz post pod postem
![]()
#3957 |
Zadomowienie
|
![]()
doradźcie mi prosze dziewczyny jaka prostownica w cenie 150 zl moglaby być suuper?
![]() ![]() ![]() cium ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3958 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() POZDARWIAM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
Raczkowanie
|
Cerion Active z jonizacją.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!!a co mozecie powiedziec o prostownicach remington.Wlasnie soboe ja zakupilam remington s 1031 ale jeszce nie doszla, slyszalam o niej wiele pochwalnych opinii, jednak wy piszecie tylko o tondeo i gamai teraz mam wrazenie ze popelnielam wielki blad ja kupujac pomozcie!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.