Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy. - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów?
tytanowa 0 0%
ceramiczna 15 100,00%
ceramiczno-grafitowa 0 0%
wszystkie tak samo niszczą wlosy 0 0%
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-01, 21:47   #421
thelila
Zakorzenienie

Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III

Cytat:
Napisane przez moniczqamarcineq Pokaż wiadomość
widzę, że nie ma innej prostownicy niż Remington, babyliss czy ghd...
ja pisałam wcześniej o swojej, ale żadna uwagi nie zwróciła na naprawdę dobrą prostownicę..
pozdrawiam
Zapewne nie jedna zwróciła uwage jednak że chyba większość z nas szuka czegoś tańszego

Dziewczęta w końcu i mi się udało zakupić prostownice. Kliknełam bo już mam dość wybierania oraz szukania dobrej ceny. Moj nabytek to Philips TRESemme 4666- oby tylko była to dobra decyzja
thelila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 22:24   #422
moniczqamarcineq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez thelila Pokaż wiadomość
Zapewne nie jedna zwróciła uwage jednak że chyba większość z nas szuka czegoś tańszego

Dziewczęta w końcu i mi się udało zakupić prostownice. Kliknełam bo już mam dość wybierania oraz szukania dobrej ceny. Moj nabytek to Philips TRESemme 4666- oby tylko była to dobra decyzja

rozumiem.. cena rzeczywiście nie jest za niska..
jeżeli są dobre prostownice o wiele tańsze to czemu by jej nie kupić..?

wydaje mi się, że dziewczyny nie zwracają na nią uwagi, bo jest to nieznajoma firma i boją się, że to jakiś bubel..
prostownica ta jest nowością i ma te płytki mikrokrystaliczne..ale mniejsza o to..
ja jestem naprawdę zadowolona...

pozdrawiam.. )
Stary 2008-12-01, 23:43   #423
thelila
Zakorzenienie

O ile dobrze pamiętam pisałaś o Vidal Sasson, ta marka nie jest jeszcze tak dobrze znana w Polsce ale na forum angielskim można o nich sobie poczytać

Na szczęście koniec główkowania już czekam na przesyłeczke
Stary 2008-12-02, 00:04   #424
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulenka Pokaż wiadomość
Ja właśnie zastanawiam się nad kupieniem BaByliss PRO. Najpierw myślałam o tej z ceramicznymi płytkami (Ceramic Pulse). Ale właśnie natknęłam sie na BaByliss Sleek Expert i zastanawiam sie czy ona nie byłaby lepsza dla moich włosów.. Co prawda najtańsza znalazłam w necie za 399zł, ale jeżeli naprawdę jest świetna..
SiSleyS, mam do Ciebie prośbe: napiszesz mi jaki masz rodzaj włosów-będę Ci bardzo wdzięczna Jest to dla mnie b. ważne, bo chciałabym kupic ta Sleek Expert, ale jezeli nie zdałaby egzaminu w przypadku moich włosów to ponad 400zł poszłoby do kosza Moje włosy można opisac jednym słowem - siano - ani kręcone ani proste, a jak napotkają na swojej drodze troche wilgoci-to masakra nie włosy
Jak myślisz SiSleyS, po Twoim doświadczeniu ze Sleek Expert, czy w moim przypadku ta prostownica byłaby trafnym wyborem?
Z góry serdecznie dziękuję za radę
Pozdrawiam
Moje włosy są dość gęste ale za to delikatne Ogólnie są proste ale czasem potrafią się puszyć a końcówki wyginać.

Ta prostownica ma niesamowity poślizg. Nie potrzebuje aż 200 stopni by skutecznie wyprostować włosy na kilka dni.
Zauważyłam, że akurat ten model powoduje, że włosy są bardzo gładkie, nic nie odstaje ani nie fruwa wokół głowy. Nie elektryzuje włosów. Ja przez to, że każdy włosek jest lekki, mam często problem z tym, że mam taki meszek wokół głowy

Ja sądzę, że sprawdzi się u Ciebie. W USA ta prostownica (u nich ma kolor niebieski) ma naprawdę świetne opinie Dla mnie ważna była ta 'gładkość' i rzeczywiście nie kłamali w opisie, że jest ona wybitna (też dzięki temu włosy zawsze trochę mniej się niszczą).

Napisz może jaką grubość mają Twoje włoski Nie chciałabym byś była niezadowolona z zakupu

p.s. Oczywiście ważny też byłby dobry spray do prostowania
Stary 2008-12-02, 07:35   #425
usiakons
Zadomowienie

GG do usiakons

Spray CHI i Biosilk ... !!
...ale to juz inny temat...
tymczasem podsyła m delikatne aluzje rodzicom co do prezentu...
Stary 2008-12-02, 09:17   #426
ZwykłaRecenzentka
Przyczajenie

Smile Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III

Dziewczyny czy wiecie może coś o prostownicy Braun ES 3 - do włosów farbowanych? Byłam zdecydowana na zakup ES 2 ale tu nie ma dużej różnicy cenowej, i teraz sama nie wiem. Mam mało czasu na decyzję, tak żeby mikołaj zdążył
ZwykłaRecenzentka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 09:51   #427
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZwykłaRecenzentka Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wiecie może coś o prostownicy Braun ES 3 - do włosów farbowanych? Byłam zdecydowana na zakup ES 2 ale tu nie ma dużej różnicy cenowej, i teraz sama nie wiem. Mam mało czasu na decyzję, tak żeby mikołaj zdążył
Nigdy nie miałam kontaktu z prostownicami firmy Braun. Wspomniana pzez Ciebie ES2 jest wysoko oceniana przez Wizażanki w katalogu KWC więc uważam że jej mlodsza z nowymi bajerami siostra powinna być równie dobra a nawet i lepsza- osobiście zdecydowałabym się na ES3, ale musisz sama podjąc decyzje czego tak naprawde oczekujesz od sprzętu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 11:40   #428
niutka1
Wtajemniczenie

ja czekam na przesyłeczke z remingtona... a pani z allegro, którego link podałam wyżej, do zakupu prostownicy GHD do dzisiaj sie nie odezwała nawet słóweczkiem w sprawie przesłania zdjęcia kodu...

no cóz, po 1 sze wybitnie swiadczy to o lekceważeniu klienta , bo powinna odpowiedziec cokolwiek chociaz ze dwa słowa np:"nie moge"

po 2 utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze zrobiłam kupując inną marke, bo brak odp świadczy, że to na 99% podróba te GHD

a znacie jakis fajny wątek o prostowaniu włosów, bo ja wpisałam juz rózne kombinacje do wyszukiwarki, ale pojawiają się same watki z np. 2005, 2006 roku, a ja wolałabym coś świeższego, poproszę o jakies linki, dzieki
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 11:44   #429
usiakons
Zadomowienie

GG do usiakons

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
ja czekam na przesyłeczke z remingtona... a pani z allegro, którego link podałam wyżej, do zakupu prostownicy GHD do dzisiaj sie nie odezwała nawet słóweczkiem w sprawie przesłania zdjęcia kodu...

no cóz, po 1 sze wybitnie swiadczy to o lekceważeniu klienta , bo powinna odpowiedziec cokolwiek chociaz ze dwa słowa np:"nie moge"

po 2 utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze zrobiłam kupując inną marke, bo brak odp świadczy, że to na 99% podróba te GHD

a znacie jakis fajny wątek o prostowaniu włosów, bo ja wpisałam juz rózne kombinacje do wyszukiwarki, ale pojawiają się same watki z np. 2005, 2006 roku, a ja wolałabym coś świeższego, poproszę o jakies linki, dzieki
Ja równiez z bólem serca zrezygnowałamz GHD...a przypomnij jakiego Remingtona wzięłaś ?? Ja tez przerzuciłam się na te firme..i biore S9950 SHINE THERAPY ..ma doooobre opinie
Stary 2008-12-02, 12:10   #430
GOCHA1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez usiakons Pokaż wiadomość
Ja równiez z bólem serca zrezygnowałamz GHD...a przypomnij jakiego Remingtona wzięłaś ?? Ja tez przerzuciłam się na te firme..i biore S9950 SHINE THERAPY ..ma doooobre opinie
gratuluje wyboru
GOCHA1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 12:11   #431
GOCHA1980
Raczkowanie

Cytat:
tu jest temat o prostowaniu http://www.gimbla.pl/fryzjer/prostow...ht=prostowanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 12:13   #432
usiakons
Zadomowienie

GG do usiakons

Cytat:
Napisane przez GOCHA1980 Pokaż wiadomość
gratuluje wyboru
hehehe wiadomo
Stary 2008-12-02, 12:59   #433
purple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez purple Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuję rady

Do tej pory używałam prostownicy philipsa, nie wiem jaki to model ale ma takie grzebyki przy płytkach, które jedyne co robią to wyrywają włosy

Pod choinkę mam od brata dostać nową prostownicę, kazał mi sobie wybrać taką jaką chce - po wstępnym rozeznaniu zastanawiam się między 3:

- Remington S-1051 (podoba mi się możliwość kręcenia loków, jest następcą S1031, o której czytałam sporo dobrych opinii)

- Braun ES3 (ma jakąś innowacyjną formułę ochrony koloru i struktury włosa, jest następcą ES2 o której też czytałam dobre opinie)

- Philips Tresemme HP 4669 (w zasadzie nie wiem co jest w niej fajnego, bardzo dużo osób ją kupuje na all, więc może jest dobra)

Co myślicie o tych 3 modelach i która prostownica wg Was jest najlepsza ?

Help

Edytowane przez purple
Czas edycji: 2008-12-02 o 13:00
purple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 13:11   #434
niutka1
Wtajemniczenie

dzięki Gocha1980

a może cos z wizażu i głównie chodzi mi o wątek dotyczący technik prostowania plus kosmetyki...
Stary 2008-12-02, 13:14   #435
GOCHA1980
Raczkowanie

Cytat:
dzięki Gocha1980

a może cos z wizażu i głównie chodzi mi o wątek dotyczący technik prostowania plus kosmetyki...
technika to chyba na youtube najlepiej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 14:53   #436
Hlaskoida przy czystej
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniczqamarcineq Pokaż wiadomość
rozumiem.. cena rzeczywiście nie jest za niska..
jeżeli są dobre prostownice o wiele tańsze to czemu by jej nie kupić..?

wydaje mi się, że dziewczyny nie zwracają na nią uwagi, bo jest to nieznajoma firma i boją się, że to jakiś bubel..
prostownica ta jest nowością i ma te płytki mikrokrystaliczne..ale mniejsza o to..
ja jestem naprawdę zadowolona...

pozdrawiam.. )
Jestem zainteresowana tą vidal sasoona, podobnio jest porównywalna do ghd.
Ile trzymaja Ci się proste włosy? Jaki masz ich gatunek? Ile razy musisz przesunąć, żeby były idealnie proste? Ile dałaś i gdzie kupiłaś?Ile czasu jej uzywasz? Nie robi się nic z płytkami?

świat dzieli się na dwie połowy, w jednej z nich jest nie do życia, w drugiej nie do wytrzymania.
"Piękni dwudziestoletni"

Fat burning:
start:51,5 kg
brzuch:70 cm.
cel: brzuch 60 cm.
waga?może pozostać

Hlaskoida przy czystej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 16:00   #437
moniczqamarcineq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hlaskoida przy czystej Pokaż wiadomość
Jestem zainteresowana tą vidal sasoona, podobnio jest porównywalna do ghd.
Ile trzymaja Ci się proste włosy? Jaki masz ich gatunek? Ile razy musisz przesunąć, żeby były idealnie proste? Ile dałaś i gdzie kupiłaś?Ile czasu jej uzywasz? Nie robi się nic z płytkami?

witaj!
mam tę prostowniczkę od ok. 2 miesięcy, jest to model vs 0048e
raz szłam na uczelnię i padał deszcz.. myślałam, że włosy będą tak jak zawsze pokręcone, ale były idealnie proste..
Włosy mam długie, do pasa, grube..
Jedno pociągniecie i sa idealnie proste..
Dałam za nią 199 a kosztowała 248..
A płytki są takie jaki były..
Pozdrawiam..
Stary 2008-12-02, 16:04   #438
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
Moje włosy są dość gęste ale za to delikatne Ogólnie są proste ale czasem potrafią się puszyć a końcówki wyginać.

Ta prostownica ma niesamowity poślizg. Nie potrzebuje aż 200 stopni by skutecznie wyprostować włosy na kilka dni.
Zauważyłam, że akurat ten model powoduje, że włosy są bardzo gładkie, nic nie odstaje ani nie fruwa wokół głowy. Nie elektryzuje włosów. Ja przez to, że każdy włosek jest lekki, mam często problem z tym, że mam taki meszek wokół głowy

Ja sądzę, że sprawdzi się u Ciebie. W USA ta prostownica (u nich ma kolor niebieski) ma naprawdę świetne opinie Dla mnie ważna była ta 'gładkość' i rzeczywiście nie kłamali w opisie, że jest ona wybitna (też dzięki temu włosy zawsze trochę mniej się niszczą).

Napisz może jaką grubość mają Twoje włoski Nie chciałabym byś była niezadowolona z zakupu

p.s. Oczywiście ważny też byłby dobry spray do prostowania
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedz
Jeżeli chodzi o grubość moich włosów to trudno powiedziec, bo przy głowie są raczej grube (i często mi odstają), a ku dolowi robią sie coraz cieńsze(i [podobnie tak jak Ty to napisałaś] lzejsze i wtedy czesto, tak jak Tobie, robi mi sie taki meszek wokół głowy zwłaszcza gdy jest wilgoc na dworze. Ale generalnie, myślę, że moje włosy można zaliczyć do grubych, suchych i z dużą sklonnością do puszenia się Tak więc, nie łatwa to sprawa z moimi włosami Jednak z drugiej strony też myślę, że Sleek Expert napewno lepiej poradziłby sobie z moimi włosami niz tansze prostownice z serii BaByliss....? Ale czy wystarczająco dobrze
Jeżeli chodzi o różne "specyfiki" do prostowania włosów to zauważyłam na allegro że dużo osób kupuje te z serii L`Oreal Expert

Jeszcze jedno pytanko: pojawiały sie opinie na wizażu że BaByliss maja sklonnośc do częstego psucia się...A Twoja jak się sprawuje Kupowałaś ją w normalnym sklepie czy w internecie? Bo ja zamierzam kupic w necie(znalazłam takastrone z ta prostownicą za 399 zł)

Pozdrawiam
Anulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 16:56   #439
Astarte__
Rozeznanie

GG do Astarte__

A ja szukam prostownicy do 150zł z Remingtona lub Babyliss (ew. jakiejś innej), która radzi sobie z naturalnie pokręconymi włosami Podajecie tu tyle numerków tych modeli, że jestem w szoku Chcę sobie zażyczyć prostownicę na gwiazdkę, z tym że porządną a niedrogą, myślę, że 150zł to maximum. Tylko mam problem, bo nie wiem kompletnie, co się sprawdzi, żeby pieniędzy w błoto nie wyrzucać...
Znalazłam parę modeli w internecie:
Remington CS5002
Remington S2013
Remington S2014
Nie wiem, czy któryś z nich by się nadawał... Pomożecie mi? Czy raczej zalecicie przekopanie całego wątku? ^^ A może doradzicie coś innego?
Astarte__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 18:23   #440
menewren
Raczkowanie

Słuchajcie zastanawiam sie nad kupnem prostownicy remingtona s1051 czy ktos z was moze wie ile utrzymuje sie efekt prostych włosów ? nie mam włosów kręconych tylko takie ze sklonnością do puszenia ?????? proszę o odpowiedź
menewren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 18:31   #441
niutka1
Wtajemniczenie

efekt prostowania- to zalezy od wielu czynników- od tego jakie masz włosy, od ich długości i od rodzaju fryzury... od kosmetyków jakich uzywasz, od techniki prostowania (np temperatury jaka ustawiasz na prostownicy) i od samej prostownicy też... więc jednoznacznej odpowiedzi pewnie Ci nikt nie da,

mi efekt prostowania uzyskiwany u fryzjerki (nie wiem niestety jakiej marki ma ona prostownice, nastepnym razem zapytam) utrzymuje się aż do następnego mycia (sprawdziłam na razie maksymalnie wytrzymałam w nie mytych włosach 4 dni, właśnie by sprawdzić, przypuszczam, że wytrzymałyby dłużej, gdybym nie umyła)...

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2008-12-02 o 20:39
Stary 2008-12-02, 20:40   #442
niutka1
Wtajemniczenie

dubelek
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
Stary 2008-12-02, 20:41   #443
menewren
Raczkowanie

Wiem wiem używam kosmetyków frouk i właśnie zastanawiam się nad farouk chi albo remingtonem S1051 I SAMA JUSH NIE WIEM DZIĘKI ZA RADĘ
menewren jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 21:06   #444
maartha89
Przyczajenie

prostowanie wlosow

nie wiem czy ten temat byl juz na forum wiec napisze..

jak wlasciwie dziala na wlosy efekt jonizacji w prostownicy?
maartha89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 21:46   #445
matiazajac
Przyczajenie

Jaka prostownica w prezencie

Chce kupić swojej dziewczynie prostownice do włosów. Jaką byście poleciły w granicach 200-250zł patrzyłem i mi się spodobała Braun ES3 ale nie wiem nie znam się na tym co polecicie. Wielkie dzięki z góry za odpowiedzi.
matiazajac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 00:06   #446
moniczqamarcineq
Raczkowanie

Dot.: Jaka prostownica w prezencie

Cytat:
Napisane przez matiazajac Pokaż wiadomość
Chce kupić swojej dziewczynie prostownice do włosów. Jaką byście poleciły w granicach 200-250zł patrzyłem i mi się spodobała Braun ES3 ale nie wiem nie znam się na tym co polecicie. Wielkie dzięki z góry za odpowiedzi.

poczytaj se o Vidal Sassoon vs0048e

Pozdrawiam
Stary 2008-12-03, 01:02   #447
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulenka Pokaż wiadomość
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedz
Jeżeli chodzi o grubość moich włosów to trudno powiedziec, bo przy głowie są raczej grube (i często mi odstają), a ku dolowi robią sie coraz cieńsze(i [podobnie tak jak Ty to napisałaś] lzejsze i wtedy czesto, tak jak Tobie, robi mi sie taki meszek wokół głowy zwłaszcza gdy jest wilgoc na dworze. Ale generalnie, myślę, że moje włosy można zaliczyć do grubych, suchych i z dużą sklonnością do puszenia się Tak więc, nie łatwa to sprawa z moimi włosami Jednak z drugiej strony też myślę, że Sleek Expert napewno lepiej poradziłby sobie z moimi włosami niz tansze prostownice z serii BaByliss....? Ale czy wystarczająco dobrze
Jeżeli chodzi o różne "specyfiki" do prostowania włosów to zauważyłam na allegro że dużo osób kupuje te z serii L`Oreal Expert

Jeszcze jedno pytanko: pojawiały sie opinie na wizażu że BaByliss maja sklonnośc do częstego psucia się...A Twoja jak się sprawuje Kupowałaś ją w normalnym sklepie czy w internecie? Bo ja zamierzam kupic w necie(znalazłam takastrone z ta prostownicą za 399 zł)

Pozdrawiam
Ja mam prostownicę z Niemiec (kupowałam w necie). Co do psucia się to chyba zależy od modelu, bo mnie się nie zepsuła ta starsza.

A porównując tą Sleek Expert ze wszystkimi innymi prostownicami które sama używałam i używano na mnie w salonach, to uważam, że jest po prostu najlepsza.
No i to sunięcie po włosach To jest chyba najgładsza prostownica. Zresztą w opisie jest podane, że coś tak ma dzięki czemu jest właśnie taka ultra-gładka

Jednak nie jestem w stanie Ci napisać, że na 100% Tobie też się spodoba. Sądzę, że tak... ale ja mam inne włosy, delikatniejsze i łatwiej je wyprostować.
Tych tańszych modeli nie ma w ogóle co porównywać, tych co używali na mnie w salonach również.

Edytowane przez SiSleyS
Czas edycji: 2008-12-03 o 01:03
SiSleyS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 07:44   #448
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
Ja mam prostownicę z Niemiec (kupowałam w necie). Co do psucia się to chyba zależy od modelu, bo mnie się nie zepsuła ta starsza.

A porównując tą Sleek Expert ze wszystkimi innymi prostownicami które sama używałam i używano na mnie w salonach, to uważam, że jest po prostu najlepsza.
No i to sunięcie po włosach To jest chyba najgładsza prostownica. Zresztą w opisie jest podane, że coś tak ma dzięki czemu jest właśnie taka ultra-gładka

Jednak nie jestem w stanie Ci napisać, że na 100% Tobie też się spodoba. Sądzę, że tak... ale ja mam inne włosy, delikatniejsze i łatwiej je wyprostować.
Tych tańszych modeli nie ma w ogóle co porównywać, tych co używali na mnie w salonach również.
Oki, dzięki za odpowiedz
Mam nadzieje że uda mi się kupic Sleek Exert - wcześniej czy pózniej
Bo jeżeli ta prostownica sobie nie poradzi z moimi włosami to myślę ze to inne ani tyle (chyba że GHD, ale ona jest jeszcze droższa i nie sposób dostac oryginalna w Polsce. Ale wydaje mi sie że GHD są chyba troche podobne do Sleek Expert)

Pozdrawiam
Anulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 12:54   #449
shika
Przyczajenie

Mam zamiar kupić Vidal sassoon VS 109 ale nigdzie nie moge o niej nic znaleźć, oprócz tego że jest ładna z wyglądu czy opłaca się ją kupować?
http://www.galtex.com.pl/index.php?m...3220&id_kat=26
shika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 14:19   #450
matiazajac
Przyczajenie

moniczqamarcineq wielkie dzięki a co sądzicie o tym Braun-ie ES3 wygląda ciekawie i nie jest strasznie droga. Szczerze mówiąc ten Vidal Sassoon vs0048e wygląda trochę jak plastikowa tandeta z Chin
matiazajac jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości