|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Przyczajenie
|
Re: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
A czy ilość watów ma wpływ na jakość prostowania? Bo zauwazylam ze Efalock ma 120 W a GA MA 170 W.?
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że nie. Trzeba patrzeć na temperaturkę. Te najnowsze prostownice nagrzewają się do około 200 stopni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Przyczajenie
|
Witam ponownie dziweczyny
![]() Chciałabym podzielić się kilkoma refleksjami odnosnie używania prostownicy. W listopadzie kupiałam na allegro prostownicę Wigo 25 mm. Ogólnie jestem z niej zadowolona z jednym wyjątkiem. Mianowicie w styczniu zaczęła schodzić powloka z płytek ceramicznych. Na szczęscie mieszkam w Wawie i mogłam po prostu pojechać do magazynu który jest podany na karcie gwarancyjnej. Tam bez problemu wymieniono mi prostownicę na nową (ale w ramach starej gwarancji). Mało pocieszające było wielkie pudło jakie stało w magazynie wypełnione po brzegi zareklamowanymi prostownicami ![]() Nowa prostownica działa bez zarzutu, mam wrazenie ze nawet jest bardziej śliska. Zastanawiam się tylko co będzie jak gwarancja skończy się a ceramika zacznie ponownie schodzić. Panna, która przyjmowała ode mnie uszkodzoną prostownicę powiedziała ze koszty naprawy takich płytek są tak wysokie że im opłaci się po prostu dawać nowy egzemplarz prostownicy. Wygląda na to więc że Wasze wczesniejsze uwagi dotyczące Wigo potwierdzają się niestety. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Przyczajenie
|
Hej! Jestem tu nowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Przyczajenie
|
Witaj. Miałam ten sam problem co Ty, czytałam forum i zastanawiałam sie ktora prostownice wybrać. Po przeczytaniu wszystkiego wyszło mi, że prostownice WIGO i GAMA maja po połowie pozytywnych i negatywnych opinii, tylko na prostownic Efalock nie znalazłam żadnego negatywnego komentarza. Kupiłam i jestem bardzo zadowolona. W ekspresowym tempie sie nagrzewa, osiaga temp do 200 stopni i co najważniejsze prostuje znakomicie. Wziełam ostatnio swoja prostownice na szkolenie i okazało sie, że "pobiła" ona wszystkie jakie z nia konkurowały. Włosy byly najlepiej wyprostowane, i zajeło jej to najmniej czasu. Goraco polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Przyczajenie
|
Zdecydowalam sie na Efalocka , juztro bede ja miala juz w domku.Dziekuje Olimpia za dodanie mi otuchy bo od wczoraj mysle tylko o tym zeby sie nie zawiesc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Przyczajenie
|
witam wszystkie Kobietki
![]() Szyszuniaa napisał(a): > Witam dziewczyny. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szyszuniaa napisał(a): > Witam dziewczyny. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
czy wszystkie prostownice ceramiczne maja czarne plytki? bo ja mam niby profesjonalna ceramiczna-ale ma biale plytki....moze ona sa tylko pokryte ceramika?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
NIe wiem czy wszystkie jasne są w 100% ceramiczne, ale akurat te, które widziałam, właśnie miały płytki ceramiczne, a nie tylko samą powłokę. Jak dla mnie jednak były trochę za ciężkie w porównaniu z ceramicznymi powlekanymi. Natomiast im chyba nie grozi odłupanie tej zewnętrznej warstwy.
Pozdrowionka AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
Widziałam czarne, białe, złote, srebrne i nawet różowe kolory płytek. Wydaje mi się, że to nie ma znaczenia. A czy płytka jest ceramiczna, czy tylko pokryta ceramiką nie wiem. Może jest napisane na pudełku. Pozdrowionka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Przyczajenie
|
A ja dostalam mojego Efalocka wyprostowalam sobie nim wloski i narzie jestem zadowolona.Teraz tylko musze sprawic sobie jakis spray do wloskow i zastanawiam sie czy lepszy bedzie Schwarzkopf osis czy dwufazowy płyn Welli. A co do wygladu płytek ceramicznych to slyszalam o czarnych,niby jakas nowosc ,ja mam u siebie biale i jestem pewna ze sa w calosci ceramiczne.Greeneyes jesli na pudelku nie doczytalas sie tej informacji to nie sugeruj sie wygladem plytek.Jaka masz marke?Moze wspolnymi silami ci pomozemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Przyczajenie
|
Polecam efalocka ale plaskiego chyba,ze masz krociutkie wlosy.Słyszalam,ze flat finger sluzy do wykanczania fryzur oraz nadania ksztaltu wlosom krotkim.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Przyczajenie
|
A jam efalocka flat fingera i jestem z niego bardzo zadowolona. Mam długie włosy i ona świetnie sobie z nimi radzi. Jeśli przeciągnę nim normalnie po włosach to uzyskuję taki efekt jak po prostownicy z płaskimi płytkami, a jak na końcu lekko go obrócę to otrzymuję włosy nie zakręcone, ale lekko skierowane do środka lub na zewnątrz. jest bardzo poręczny i lekki . DLA NNIE REWELACJA!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Przyczajenie
|
Aha, wiem , że super jest też prostownica TONDEO, ale to już dużo większy wydatek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: PROSTOWNICE DO WŁOSÓW - KWC
Myślę, że to bardzo dobry pomysł, żeby wyciągnąć do KWC wasze opinie na temat poszczególnych sprzętów elektrycznych.
Rozdzielimy akcesoria kosmetyczne na Akcesoria kosmetyczne elektryczne ( prostownice, lokówki, suszarki, sprzęt do masażu itp...) Mam nadzieję, że to wam ułatwi w późnijszym czasie wybór. Pozdrowionka AgaZ PS. mam ogromną prośbę o dokładne symbole danego produktu ( jeśli takie są ) i jeśli się da to o dołączanie zdjęć;
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Przyczajenie
|
ufff....no to mnie pocieszylas emilko bo ja wlasnie wplacilam pieniazki na efalocka fingera....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Przyczajenie
|
tzinkowa to koniecznie podziel sie wrazeniami,tez jestem ciekawa tego fingera bo sie wahalam.Nie mialam okazji go wyprobowac a uslyszalam to co ci przekazalam.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
hej ja mam pytanie odnosnie efalocka flat mastera,czy po nagrzaniu jego plytki sa bardzo gorace? ja mam game i ona po nagrzaniu czesto parzy mi palce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
to znaczy bez tego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Przyczajenie
|
Płytki sa bardzo gorace ale to tez zalezy od tego jaka temperature sie ustawi,to jest wygoda w efalocku ze mozna dostosowac stopien nagrzania do rodzaju wloskow.Ale zeby zaraz mialo parzyc... nie sadze, mialam tylko sytuacje tego tepu,po przeciagnieciu prostownica po wlosach byly one tak nagrzane,ze gdy dotknelam ich lekko sie oparzylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Przyczajenie
|
Vitam!Zdecydowałam sie na kupno prostownicy efalock,moj dylemat polega na tym czy zakupic ta klasyczna czy flat finger.Mam długie,cienkie i puszyste włosy rozjasniane blond balejazem,skrecajace sie podczas wilgoci.Zalezy mi na prostych wygładzonych włoskach tylko raczej podniesionych u nasady(w ulizanych,przy mojej pociagłej twarzy wygladam jak dziewczyna z obrazu "Krzyk"Muncha).Czy klasyczny efalock sobie z tym poradzi czy raczej powinnam siegnac po flat finger?
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Przyczajenie
|
Hej , Tuzionkowa wiem co mozesz poradzic na elektryzowanie sie wloskow. Ja kupilam serum Schwarzkopf osis zabezpieczajace wosy przedz dzialaniem wysokich temperatur i naprawde dziala a co najwazniejsze nie obciaza moich wloskow. Kosztowalo mnie 43 zl w hurtowni fryzjerskiej.Teraz zdecydowanie lepiej wygladaja moje kudelki chociaz i tak nie jestem z nich do konca zadowolona tzn. caly czas dąże do wygladu jaki zafundowal mi pan fryzjer ale mysle ze to jest juz kwestia odpowiednich profesjonalnych kosmetykow.Z prostownicy jestem badzo zadowolona a najbardziej z mozliwosci regulacji temp.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Przyczajenie
|
WITAM-Pani Grażynko chcę kupić prostownicę do włosów i to koniecznie BABYLISS PRO-ale mam problem z wyborem!!!
mam proste włosy do ramion i podatne na układanie!!! dziękuje i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
najlepsza powinna byc szersz np 3.5 cm albo nawet 6 cm prosze o mailika na priva
![]()
#448 |
Raczkowanie
|
Asienko997 czy możesz napisać u kogo można dostać efalocka flat mastera za 240? Rozumiem że mówisz o allegro.
Pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Przyczajenie
|
cześć-zobacz tu Profesjonalna prostownica EFALOCK - OKAZJA!!! (numer 45259471)
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Przyczajenie
|
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=45183637
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=45259471 to są stronki z prostownicami EFALOCK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.