|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4981 |
Konto usunięte
|
Dot.: Najlepsze Prostownice Do Włosów
Podłączałam do gniazdek, które były na półką z prostownicami i suszarkami. Nikt z obsługi się nie wtrącał ani nie kręcił wokół.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4982 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
U mnie jest tak samo. Jak chodziłam do fryzjera na prostowanie włosów, takie samo działanie miała i tamta prostownica - Effalock. Przerażało mnie to. Owszem odparowywana jest wilgoć z włosa, ale właśnie tak działa dobra prostownica ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4984 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mogłyśbyście mi doradzić którą prostownice lepiej kupić? Chodzi mi o babylissy pro, ale nie wiem czy wybrać Tourmaline pulse czy new tech =| Mam kręcone, bardzo puszyste włosy :/ jak jest choc troche wilgotniej od razu sie krącą :/ więc potrzebuje naprawde solidnej prostownicy. Z góry dzieki za odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() PaT, ja mam Babyliss Pro New Tech 35 mm i jestem zachwycona. Pisałam o tym w moich postach powyżej - możesz poczytać jeśli masz ochotę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Przyczajenie
|
czy ktos z was ma te prostownice???http://allegro.pl/item203145697_prof...at_master.html
Mam teraz prostownice pbm profesjonalną (kupuje w hurtowni profesjonalnej akcesoria do włosów) i chyba sie zepsuła i nierówno grzeje bo kiedys włosy były idealne a teraz po kilku godzinach wygladaja okropnie,zastanawiam sie nad tą prostownica z linka i interesuje mnie wasze zdanie |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej, moim problemem są moje włosy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4992 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jaka prostownica i odżywki.
Nie będę oryginalna, ale przekop się przez inne prostownicowe wąki na forum a znajdziesz odpowiedzi na swe pytania.
I pamiętaj- so jednemu pasuje, innemu niekoniecznie. Jakby tak było, wszyscy tutaj mieliby na półce w łazience to samo ;-) Nastaw się, że poszukiwania moga potrwać ;-) PS i wątek na fryzjerskie miał trafic, pewnie Ci go przeniosą... Tam też szukaj info o prostownicach (wątek o najlepszych prostownicach). |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Przyczajenie
|
ok dzięki wielkie
![]() Edytowane przez szymuskotek Czas edycji: 2007-06-15 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Wtajemniczenie
|
dowiedz sie do jakiej temp ta prostownica sie nagrzewa. Ja prostowalam na 200st i wlosy byly idealnie proste. Zadbaj tez o kosmetyki termochronne. Wazne by prostownica byla ceramiczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Zakorzenienie
|
ja kupilam wlasnie na allegro prostownice remington CS5001 i jestem zachwycona bo wloski proste baardzo dlugo
![]() ![]() ![]()
#4996 |
Zadomowienie
|
Ja mam dwie prostownice
![]() ![]() jedna - babyliss, druga - SalonStraight jakos tak. obydwie ceraminczne. obydwie nagrzewaja sie do ok200stopni. kiedys fryzjerka polecila mi 'dwufazowy lotion do wlosow' welli, stosowala go jak mi wlosy prostowala, i kupilam od niej to. to typowy kosmetyk stosowany w zakladach fryzjerskich. rzeczywiscie,bardzo dobrze dziela... ale niestety jest bardzo drogi (ok 60-70zl) i nie starcza na dlugo bo na jakies 1-1,5 miesiaca (przy codziennym stosowaniu). stosowalam go przez troche ale sobie odpuscilam pozniej stosowalam go tylko jak mi bardzo zalezalo na gladkich prostych wlosach,np przed impreza ![]() oprocz tego stosowalam jeszcze wiele innych wspomagaczy do prostowania. czesto kupowalam w sklepach fryzjerskich. ale ostatnio,od dluzszego czasu nie stosuje nic takiego, i zauwazylam ze bez tych wszystkich 'kosmetykow do idealnego prostowania wlosow' mam bardziej proste wlosy niz podczas ich uzywania ;p a te kosmetyki tylko obciazaly moje wlosy przez co jeszcze bardziej niezdrowo wygladaly.. :p wiec naprawde nie wiem czy warto... jedynie jeszcze jedwabiu do wlosow nie stosowalam... :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny przedwczoraj dotarla do mnie prostownica TONDEO Eco cerion z regilacja temp. i rzeczywiscie slicznie prostuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Przyczajenie
|
![]()
znalazłem jeszcze jedną prostownicę WIGO, ale o większej mocy ta na allegro miała tylko 36W a ta http://www.armod.pl/product_info.php...roducts_id=452 ma 70W więc na pewno uzyskuje większą temperaturę i lepsze prostowanie. Może na ktoś taką prostownice i mógłby napisać coś o niej?? Z góry dzięki. Aha do utrwalenia fryzury używacie lakieru?? Mam nadzieję, że bez tego dodatku włosu są proste przez długi czas.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Przyczajenie
|
dzisaj kupiłam sobie prostownice babyliss pro 2555te i na razie jestem rozczarowana bo włosy nadal są napuszone. być może to wina małej temperatury jaką nastawiłam. Mam średniej grubości włosy ale napuszone jaka jest najlepsza temperatura?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5000 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() a moge wiedzieć ile ta prostowniczka kosztowała?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Przyczajenie
|
kupiłam ją w sklepie fryzjerskim za 200zł. większość osób ją chwali koże jej jeszcze nie wyczułam
|
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Zakorzenienie
|
Philips czy Remington
No więc własnie... chcę sobie kupić prostownicę, ale nie wiem ktora firma jest lepsza. Wiem, ze jest kupaaa tematów o prostownicach, jednak zajęłoby mi wieki znalezienie odpowiednich informacji.
Dziękuję z góry |
![]() ![]() |
![]() |
#5003 |
Zakorzenienie
|
REMINGTON na 100%!! Wiele dziewczyn ktore maja Philipsa skarża sie ze jest badziewny (tak srednio to co druga). O remingtonie słyszalam wiele pozytywnych opini, sama jestem posiadaczka modelu S2002 i musze powiedziec ze jest naprawde dobry co prawda wlosy szybko sie po nim kreca na dworzu ale jak sie ma takie specyficzne wlosy to co poradzic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5004 |
Zakorzenienie
|
Dzięki ;*
W którą lepiej kupić? 2002? czy 2003? |
![]() ![]() |
![]() |
#5005 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() A którą lepiej kupić? 2002? czy 2003? |
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
Konto usunięte
|
Zadajesz pytania na które nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Jak tu już pisały dziewczyny: każdy ma inne włosy, wymagania i wyobrażenia. Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz od prostownicy. Nie prościej pójść do któregoś dużego sklepu ze sprzętem RTV/AGD i obejrzeć sobie wybrane modele? Poza tym skorzystanie z wyszukiwarki tego wątku - opcja w górnej części "Przeszukaj ten wątek" (wystarczy wpisać hasło "Remington") naprawdę pomaga. Kilka prostownic, które po opisie, recenzjach i opiniach innych kupiłabym bez wahania, "na żywo", gdy oglądałam je w sklepie, wcale mnie nie przekonało - miały inne płytki, niż chcę, nie były wg poręczne, za ciężkie/za lekkie, niefajnie ślizgały się po włosach. Możesz tu dostać radę "jasne, bierz model ..." a potem być rozczarowana. Obejrzyj sprzęt na żywo. Przynajmniej wyrobi Ci się zdanie jakiej prostownicy szukasz - że np. ma mieć wyświetlacz LCD/ nie zależy Ci aby miała wyświetlacz LCD; ma być lekka/ wolisz cięższą, solidniejszą; zwykłe płytki/ sprężynujące płytki; wystarczy 185 stopni C/ przynajmniej 200 stopni C...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Przyczajenie
|
![]()
Wie może ktos gdzie znajduje się sklep fryzjerski w Bydgoszczy??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5008 |
Konto usunięte
|
Hurtownia Polwell http://company.yellowpages.pl/Polska...969/index.html
Nie wiem czy detal też, ale pewnie Ci powiedzą o sklepach z wyposażeniem dla fryzjerów, bo pewnie wszystkie takie sklepy w Bydgoszczy się u nich zaopatrują. |
![]() ![]() |
![]() |
#5009 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam! Mam pytanie ktora prostownica była by lepsza do cienkich i poddatnycha na wilgoc włosow? Remington z ceramika i teflonem czy z samymi zółtymi płytkami ceramicznymi? Prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#5010 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Ja mam prostownice ,ktora ma ok.3 cm grubosci.Przy moich sredniej dlugosci,wycieniowanych,s klonnych do puszenia sie wlosow ,nie sprawdza sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.