|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 | |
Raczkowanie
|
Dot.: CERAMICZNA A NANOCERAMICZNA prostownica ?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III
Cytat:
![]() Także ja bym Ci poleciła BaByliss lub GA.MA z ceramicznymi plytkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Wtajemniczenie
|
aha, sorki, wkleiło mi nie tam gdzie chciałam, jakas dziewczyna pytała o prostownice...
chyba moderator mi przeniósł?
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2008-12-04 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Raczkowanie
|
Anulenka poszukaj innego sklepu niz tics bo jak Ci sie cos popsuje to bedziesz miala problemy z reklamacja wiem to z doswiadczenia
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A szkoda mi wydawać tyle pieniędzy i żeby poszły w błoto, więc wolałabym ową wypróbować. Jestem w kropce
świat dzieli się na dwie połowy, w jednej z nich jest nie do życia, w drugiej nie do wytrzymania. "Piękni dwudziestoletni" Fat burning: start:51,5 kg brzuch:70 cm. cel: brzuch 60 cm. waga?może pozostać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Przyczajenie
|
Anulenka - dzieki za odpowiedz!!!
![]() a co powiecie na TONDEO? nie moge za wiele znalezc na temat tej marki, ale np opinie na "KWC" sa bardzo dobre... poza tym na allegro spotkalam sie z okresleniem "ga.ma jak tondeo" - czy to znaczy, ze tondeo to wyzsza polka??? czy to jakby siostrzane firmy? bo produkty wygladaja bardzo podobnie |
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może jeszcze raz spróbuj o innej porze ![]() A to jedno pasmo..to tak wyprostowała Ci, czy nie? ![]()
![]() |
#488 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() No wyprostowane, ale jak przejechała w czasie chyba 0,5 sek. i pasemko zniknęło w reszcie włosów to się wkur.., podziękowałam i poszłam sobie;/
świat dzieli się na dwie połowy, w jednej z nich jest nie do życia, w drugiej nie do wytrzymania. "Piękni dwudziestoletni" Fat burning: start:51,5 kg brzuch:70 cm. cel: brzuch 60 cm. waga?może pozostać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego zamierzałam kupic w tym sklepie, bo tam ta prostownica kosztuje 399zł-to bardzo dużo, ale w innych sklepach internetowych i na allegro kosztuje już 419zł ![]() Kurcze czemu nie chcieli Ci przyjąc reklamacji? Tez chodzilo o prostownice? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
Aha, jeszcze mi sie przypomniało ze na głownej stronie tego sklepu pisze-rekomandowany przez pisma kobiece, no i myślalam ze to raczej dobry sklep...??
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item494420062_pros...ro_nowosc.html tu masz po 399 Edytowane przez GOCHA1980 Czas edycji: 2008-12-05 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To moze rzeczywiście lepiej dodac te 20zł, bo jakby coś sie popsuło to wtedy straciłambym nie 20zł a 400zł ![]() ![]() A słyszalas moze o tym sklepie http://www.**********.pl/index.php?a=opis&k=53&id=1583 ? Wydają sie profesjonalni i pisza ze gwarancja 24 mies ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
No i dzieki za link, ale mysle ze chyba lepiej byloby kupic w jakims sklepie bo zalezy mi na tej gwarancji i na mozliwosci wymiany
Jakby Ci sie nie chcial otworzyc link to ten sklep nazywa sie ********** |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Kurcze jak oni to robia ze nie mozna wpisac ich nazwy tak zeby byla widoczna?
Wpisuje i nc nie widac! Czary? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Raczkowanie
|
na allegro tez sprzedaja ludzie, ktorzy maja sklepy i na tej aukcji co podalam masz normalnie gwarancje a jesli chodzi o nawe sklepu to napisz ze spacjami ale domyslam sie ze piszesz o sklepie pro sprzet tylko wiesz zastanawia mnie dlaczego w warunkach gwarancji pisza, ze nie naprawiaja a wymieniaja na nowe, czyli psuja sie tak, ze nie da sie naprawic??
Edytowane przez GOCHA1980 Czas edycji: 2008-12-05 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie wiem, może tak napisali bo tak lepiej wygląda ![]() Albo jak prostownica sie popsuje to juz na amen i nie da rady jej naprawic ![]() Znalazlam jeszcze jadnego sprzedawce na allegro-wydaje sie solidny-nie ma ani jednego negatywa ![]() ![]() W takim razie moze cos do niej napisze ciekawe czy i co mi odpisze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Raczkowanie
|
dziewczyny pisaly o grabci ze bardzo mila i sympatyczna wiec mysle ze mozesz u niej kupic
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po prostu nie opłaca im sie pewnie miec punktów serwisowych, trzymac tam ludzi, sprowadzac części i wymieniać, naprawiac...
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Raczkowanie
|
mam pytanko dotyczce prostownicy GHD, a wlasciwie kodu jaki powinien na niej sie znajdowac. swoja zamowilam przez allegro od allegrowiczki a angli, kupilam bez wachania sadzac ze w angli podrób nie robia. mam ja prawie pol roku, sprawuje sie swietnie
![]() nie mialam watpliwosci co do ogrinalnosci mojej ghd ale jezeli jest taka mozliwosc to wolalabym sprawdzic. ogolnie bardzo polecam ta prostownice dla mnie jest swietna. co do popularnosci za granica: na sklepach fryzjerskich w irlandii wisza plakaty z napisam" ghd in stock". jest tam bardz lubiana dlatego zdecydowalam sie wlasnie na nia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bez sensu przepłacać, bo ktoś miał nieprzyjemną sytuację.. i słuchać się takiego czegoś.. ?! :/ teraz niedawno nasza kolezanka pisała, że chciała wypróbować prostownicę w MM to, że babka ledwo co jej dała.. to co? ma rezygnować bo taka babka głupia była..? ja kupowałam i mnie przyjęto bardzo dobrze.... to zalezy od osoby.. nie będzie chciała Ci przyjąć baba reklamacji?? Zabierasz się i idziesz do innej... !!!!!
![]() |
#501 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja kupywałam w media markt.. to tam jakbym miała taką sytuację z babką to bym przyszła na inną zmianę... niestety mały sklepik..mało osób pracujących..... Pozdrawiam
![]() |
#503 |
Rozeznanie
|
czy polecacie jakiś konkretny model ghd?
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie opowiadaj takich bajek bo tics to sklep internetowy i tam nie spotykasz sie ze sprzedawca ale nawet nie raczylas zajrzec do linka tylko odrazu naskakujesz (zreszta nie pierwszy raz) a po drugie GA.MY nie kupisz w zwyklym sklepie bo to profesjonalny sprzet przynajmniej teoretycznie Edytowane przez GOCHA1980 Czas edycji: 2008-12-06 o 08:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie chodziło mi, że w innym sklepie!!!!!!!!!! tylko u innego sprzedawcy!! a nie zawsze jest jeden sprzedawca.... chyba, że w tym jest..to trudno a Ty myślisz, że skoro Ciebie to spotkało to od razu wszystkich??????
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Hej , Mam pytanko mam prostownice BABYLISS PRO Tourmaline 15mm ale jakoś nie spełnia moich oczekiwań... Włosy jak wyprostuje nie są lejące tylko sztywne i dziwnie odstaja
![]()
![]() |
#507 |
Raczkowanie
|
Cześć! Babka w media niebyła głupia tak naprawde niemożna podłączać takiego sprzętu na sklepie. Sama jestem sprzedawcą ale w innym sklepie i niewolno podłączać prostownic, lokówek, żelazek itp. ze względów bezpieczeństwa. Po to jest 2 tygodnie na wypróbowanie sprzętu w domu. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 |
Wtajemniczenie
|
Anulka, no to co Ci szkodzi, weż prostownice do domu i wypróbuj, najwyżej zwrócisz...
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy tylko wpisac kod który powinien znajdowac sie na białej naklejce przy kablu od prostownicy ![]() Jezeli okaze sie ze masz oryginalna GHD (czego życzę ![]() Bo ja po bezskutecznych poszukiwaniach oryginalnej GHD w Polsce zdecydowałm sie na jakas inna (np. Babyliss Sleek Expert), ale jezeli mialabym pewnosc ze kupuje oryginalna GHD to chyba skusilabym sie ![]() Aha, co do tych podróbek to piszą (na tej stronie GHD), ze posiadaja one wszystkie hologramy i wogole ciezko odroznic je od oryginalu, ale sa poprostu wykonane z duzo gorszej jakosci materialów. A moje włosy należa do tych "trudnych" w układaniu (jednym słowem: szopa ![]() ![]() A Ty jakie masz włoski? Jak dlugo utrzymują Ci sie proste po Twojej GHD ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To bardzo dziwne, bo gdy ja byłam w MM to było napisane żeby nie włączać BEZ sprzedawcy, to po pierwsze primo. Po drugie primo nie ma takiego czasu na wypróbowanie, sama pytałam się z biurze obsługi klienta i koleś powiedział mi, że to jest do użytku osobistego, ma kontakt z ciałem i nie można jej oddać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.