|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Mają płytki ceramiczne, dopytałam się dokładnie. Ale po przeczytaniu forum zdecydowałam się na efalock
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Ewa,polecam ten link do efalocka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57681907 ręczę za grabcię-jest zaufanym sprzedawcą i bardzo sympatyczną osobą.Dostałam gwarancję oraz oryginalny rachunek (NIP sprzedawcy oraz dane).
vexilla-co do pary,jst to tylko jednorazowe przy pierwszym użyciu. Cytuję mój opis efalocka: Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Aguś, kupiłaś??
Staneło na efalocku i grabci? |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Raczkowanie
|
Dzięki Aga
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
okrutnica jakaś... |
może napisz do grabci i sprzeda Ci poza aukcją? Na pełną aktywację czeka się jakiś tydzień
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() tak ![]() ![]() Jestem zadowolona i szczerzę się jak głupi do jeża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
ja tez juz postanowilam, ze kupuje efalocka i zdania juz chyba nie zmienie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja też jestem zadowolona, szczególnie ze przesyłka była błyskawiczna
![]() Sympatczna allegrowiczka i chyba solidna ![]() Mam nadzieje, ze będize Ci sie dobrze uzywało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
okrutnica jakaś... |
wczoraj tak na szybko prostowałam włosy by ją wypróbować (nie wiedziałam czym się nacieszyć najpierw-prostownicą czy rowerem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
paczki) -czego nigdy nie robi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Rozeznanie
|
Aga i jak ??? jestes zadowolona z zakupu ??? mam nadzieje,ze tak:P
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 |
okrutnica jakaś... |
Maniu
![]() Wczoraj użyłam tak na szybko,bo spieszyłam się na rower ![]() ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2005-07-16 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Przyczajenie
|
Ponad pół roku temu kupiłam prostownice do włosów REMINGTON S 1002 i jestem z niej bardzo zadowolona. Kupiłam ja w Media Markt za 179 zł. Bardzo dobrze prostuje włosy i nie niszczy ich. Jest odpowiednia do kazdego rodzaju wlosów. Ja mam włosy cienkie i wystarczy przeciagnac tylko raz by efekt był widoczny. Prostuje włosy moim kolezankom które takze sa zadowolone ( a musze przyznac ze maja włosy grube i trudne do ułozenia)
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Rozeznanie
|
AGUŚ gratuluje zakupu i niech Ci dobrze służy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
okrutnica jakaś... |
iff
![]() ![]() dziś wyprostowałam włosy mojej siostrze-ma strasznie niesforne,grube, pofalowane i nawet loczki się zdarzają-Efalock je ujarzmił w kilka minut ![]() jeszcze raz bardzo dziękuję każdej wizażance ,która mnie przekonywała do tej prostownicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanie...Mam Efalocka i fakt prostuje włosy ale po jakimś czasie ten efekt jest mniejszy, włosy po kilku godzinach zaczynają się wywijać , zwłaszcza konce!używam lotionu welli ale w sumie nie widze różnicy, jak miałam ją kupić to myślałam że włosy będą proste jak drut....a w sumie podobny efekt moge uzyskać przy pomocy okrągłej szczotki i suszarki
Czy macie podobne odczucia? i wiem, wiem że wszyscy są z niej super zadowoleni i dlatego mój wybór padł na nią ale tak na prawde coś mi w niej brakuje, aha i prostuje na max 10 stopniu a włosy mam falowane więc powinna dawać sobie rade, zresztą czuje jaka jest gorąca! |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Rozeznanie
|
Gabi dziwi mnie to troche, co piszesz. Ja w sumie nie mam Efalocka tylko Babylissa Pro, ale używałam Welli i po niej to w ogole były włosy jak drut przez cały czas nawet na deszczu. W ogole po popsikaniu tą Wellą to mi włosy od niej samej sie jakoś tak prostowały jeszcze przed uzyciem prostownicy.
Hm... Nie wiem co ci poradzic. Moze sprobuj wyprostowac inną prostownicą, od kolezanki albo u fryzjera... Ale byłabym bardzo zdizwiona, jesli okazałoby sie ze to wina Efalocka. Może masz po prostu takie włoski niepodatne... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
okrutnica jakaś... |
Gabi-fakt,to dziwne.Ja też mam włosy falujące,nawet lekko kręcone ,bardzo podatne na odkształcanie.Prostowałam wczoraj na 5 (popsikałam osisem) i włosy do dziś są lejące i gładkie.
Zamierzam kupić do prostowania to http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=10940 podobno działa cuda w połączeniu z efalockiem |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
Agabil, mam to mleczko, użyłam co prawda raz, ale to dlatego, że mało który kosmetyk mnie tak zraził. Włosy są proste, ale jakieś takie lepkie (a starałam się nie przesadzić z ilością). Dodam jeszcze, że użyłam w połączeniu z Efalockiem. No chyba, że coś źle zrobiłam. Wolę już płyn dwufazowy Welli, chociaż i tak nie jest doskonały, więc nadal szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem sama, może też dlatego się tak dzieje że mam długie włosy(tak prawie do połowy pleców)i farbowane(jasna blondynka) i może dlatego....
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zadomowienie
|
Gabi2 mnie sie dzialo podobnie, wprawdzie z inna prostownica.Okazalo sie potem ze wlosy zaczynaly sie przesuszac. Moj problem zniknal jak wyjechalam na 2 tyg pod namiot ( glupio mi bylo wozic tam prostownice czy suszarke :P ). Wloski odpoczely, regenerowalam je tez pozniej waxem. Teraz znow prostuja sie super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny używacie jakiś kosmetyków, które chronia włosy podczas używania prostownicy i jednocześnie pomagają prostować. Szukam jakiegoś dobrego kosmetyku.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
Iaaraa moze tak poczytasz watek lub wejdziesz w archiwum? napewnoznajdziesz wiele odpowiedzi na twoje pytanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
Może dlatego u mnie się nie sprawdził: mam cienkie i delikatne :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
[b] hmm... to bardzo dziwne co piszesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Rozeznanie
|
a gabi znalazma w innym watku ze npisalas :
" u mnie problem tkwi chyba w tym że: nie prostuje całych włosów, mam długie i takie falowane a pod spodem kręcą się, prostuje tylko przód przy twarzy i wszystko jest ok ..." moze to wlasnie dlatego ze nie prostujesz dokladnie wlosow pasmo po pasmie hmmm.... |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Raczkowanie
|
Czesc, wlasnie przymierzam sie do kupna prostownicy i nastawilam sie na ta efalocka, bo podobno jest najlepsza
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57835116 - EFALOCK FLAT MASTER czy: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57841452 - EFALOCK FLAT CHAMP Ten drugi model jest nowszy, ale czy lepszy? Czy ktoras z Was miala okazje wyprobowac oba modele? Jestem w stanie wydac wiecej pieniedzy na ten drugi o ile jest naprawde lepszy. Dzieki z gory za odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() sama nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.