|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |
Przyczajenie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Cytat:
Dziekuję gaga ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Rozeznanie
|
wiem że ta prostownica nie jest profesjonalna, a babylis pro jest o niebo lepsza ale też droższa i jak już mówiłam rodzice mi jej nie kupią, przekonałam ich na tą za 150 zł (mamie zależy na tym abym nie zniszczyła sobie włosów) ale taka za 240 zł to już przesada (według moich rodziców) więc nie kuście mnie bo i tak nic z tego
![]() ![]()
#634 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
[QUOTE=supergirl7]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
hmmm, na opakowaniu i na stronie producent pisze ,że są w pełni ceramiczne[/QUOTE]
Nie sa na 100%,wiem,bo sama mam tego efalocka i mi powloka ceramiczna odpada...(chcialam wkleic zdecia,ale nie moge za bardzo ujac tego aparatem) Pozdrawiam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne to... U Ciebie na opakowaniu też jest napisane, że płytki sa w pełni ceramiczne?
![]() |
#639 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
na moim opakowaniu nic nie jest napisane o powłoce ceramicznej tylko o całych płytkach z ceramiki
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
Potem sprawdze co jest napisane na opakowaniu,bo mam gdzies w piwnicy i musze poszukac...
Ale to na pewno oryginalny flat master,bo bede wysylac reklamacje do Bad Kisingen,do siedziby Efalocka... A z tego co pamietam,to kupowalam jako z pelno ceramicznymi plytkami... |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Raczkowanie
|
![]()
Racja efalock flat master ma plytki tylko pokryte ceramika. Ja niedawno kupilam efalock flat champ, ktora ma plytki w pelni ceramiczne i jest na prawde super. Poza tym ma doczepiany grzebyczek, jest poreczna i przede wszystkim szybko i ladnie prostuje wlosy. Wlosy nie elektryzuja sie po uzyciu prostownicy. Polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Raczkowanie
|
Tak wiec dzisiaj kupilam sobie prostownice TONDEO
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Przyczajenie
|
Dot.: PYTANIE O PHILIPSA HP 4648
witam. mam pytanie ,gdzie kupiłas ta prostownice za 180 zl? chodzi mi o philipsa HP 4648?? bo tez chcialabym kupic...
dzieki... |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PYTANIE O PHILIPSA HP 4648
dziewczyny ,dlatego kupujac cokolwek i gdziekolwiek w internecie,zawsze powinno brac sie pod uwage gdzie jest serwis gwarancyjny, czy instrukcja,opis przedmiotu i opis gwarancyjny jest po polsku!!!
czasem ceny sie roznia, i sa kuszące, ale o dalej jak sie coś stanie ze sprzetem? no owszem ,jest gwarancja, ale jak i jak dlugo sie czeka na naprawe? zawsze ządajcie dowodu zakupu, co jest pełnym potwierdzeniem dla zagranicznego producenta i uznaniem gwarancji, no chyba ze spzredajacy wszystko bierze na siebie, w razie czego..... ale jak mu sie to wtedy oplaca? no coz moze sie oplaca.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Raczkowanie
|
Witam, ja mam zamiar kupić sobie prostownicę włoskiej firmy Ga.ma. Koleżanka ma taką i działa naprawdę dobrze. Kosztuje ok. 240zł. Jeżeli mógłby ktoś wyrazić swoja opinię na jej temat to było by miło, gdyż wolę się upewnić co do słuszności mojej decyzji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrawiam... ![]() no wlasnie i ja nie uwierze poki nie zobacze :/ wiec jesli mowisz ze Tobie odpada ta powloka to prosze zrob fotke i wszystkie sie przekonamy na wlasne oczy i juz bedziemy wiedziec a tak to sobie mozemy mowic bo na opakowaniu i na strone jest napisane ze plytki sa ceramiczne !!!! poprostu zrob fotke jaka mozesz na zblizeniu najlepiej makro |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie i ja nie uwierze poki nie zobacze :/ wiec jesli mowisz ze Tobie odpada ta powloka to prosze zrob fotke i wszystkie sie przekonamy na wlasne oczy i juz bedziemy wiedziec a tak to sobie mozemy mowic bo na opakowaniu i na strone jest napisane ze plytki sa ceramiczne !!!! poprostu zrob fotke jaka mozesz na zblizeniu najlepiej makro[/QUOTE]
Jak juz pisalam,nie moge zrobic wyraznego zdjecia z boku,a rozkrecac jej nie bede,bo mi reklamacji nie przyjma... Ale,jesli nie wierzysz,to skontaktuj sie z grabcia,dzwonilam specjalnie do niej i ona potwierdzila,ze flat master ma plytki pokryte ceramika... Zreszta specjalnie mi nie zalezy,zeby ktos mi wierzyl i miejmy nadzieje tylko,ze sie na wlasnych efalockach nie przekonacie jakie flat master ma plytki. To tyle. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Rozeznanie
|
geez to daj już to niewyraźnie zdjęcie, może jak się wpatrzymy to coś jednak zobaczymy bo coś mi się wierzyć nie chce
#649 |
Raczkowanie
|
![]()
POTRZEBUJE PORDY KOBITKI!!!!!!!! CHCE KUPIC SOBIE NOWA PROSTOWNICE, ALE NIE WIEM JAKA. RAZ CZYTAM, ZE BABYLISS SA DO NICZEGO RAZ, ZE SA SUPER. I CO JA BIEDNA MAM ZROBIC
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
ja bylam bardzo zadowolona z prostownicy jaka uzywa moja fryzjerka i taka tez sobie teraz zakupilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Raczkowanie
|
![]()
a co to byla za prostownica?? bo ja jak zazwyczaj chodze to maja te z malymi plytkami a taka to sie zaprostuje na amen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
wcale nie jest powiedzane ze taka z malymi plytkami dlugo sie prostuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
a i jeszcze cos, ja mialam do tej pory prostownice z mpm product ktora miala szerokie plytki i prostowalam nia wlosy strasznie dlugo, a wyprostowanie wlosow u mijej fryzjerki to kilka minut
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Rozeznanie
|
a ja wczoraj zamówiłam sobie prostownicę za 149 zł z BaByliss, mam nadzieję że będę zadowolona
#655 |
Raczkowanie
|
Dzięki annfas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Przyczajenie
|
A ja od kilku dni mam prostownicę Wigo 57mm i jest super , naprawdę jestem bardzo zadowolona wczsniej mialam prostownice rowenty taka fioletowa z pojemnikiem na wode i ją chyba wyrzuće bo jest beznadziejna
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Raczkowanie
|
![]()
To ja już sama nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.