Najlepsze Prostownice Do Włosów - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-08-16, 09:53   #691
2-B
Rozeznanie

Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

jeszcze nie, bo w sobotę nie odebrałam a w niedzielę i święta poczta nieczynna, dzisiaj będę miała i napiszę, cierpliwości
Stary 2005-08-16, 14:21   #692
miedzka
Przyczajenie

chce kupic prostownice ale nie bardzo jestem w temacie...nie chce kupowac taniego chlamu ale z drugiej strony to co najdrozsze nie musi byc najlepsze.zamieszczam wiec pare linkow i licze na jakies fachowe komentarze http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/st...lickfrom=image
http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/st...lickfrom=image
miedzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-16, 15:44   #693
annfas
Zakorzenienie

mysle ze wystarczy dobrze przejrzec ten watek i inne na temat prostownic

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-16, 21:01   #694
maggino13
Przyczajenie

Talking Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

hejka! (whitebeth)

Mam właśnie "na zbyciu" prostownice Philips Initial- mam ją

ok.pół roku i jestem zadowolona. 2 dni temu dostałam nową

prostownice dlatego musze coś zrobić z Philipsem
maggino13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-16, 21:29   #695
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

polecam WIGO
ja zaplacilam za nia 170 zl czyli mysle ze cena wyposrodkowana a jest GENIALNA
mam 57 mm jest po prostu wspaniala gladziutkie wlosy przez caly czas od prostowania do nastepnego mycia
wlosy mam za ramiona takze ta szersza byla dla mniue lepsza P

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-16, 22:59   #696
laurenth
Raczkowanie

W zasadzie też mam na zbyciu Philipsa Initial 4643. Kupiłam sobie lepszą ga.me. A Philips że tak powiem jest dobra ale do włosów raczej falowanych niż kręconych albo prostych <żeby były jeszcze bardziej proste>. Używałam jej z 10 razy, sprzedam za 70 zł (nowa kosztuje ok 130-140 zł).
laurenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-16, 23:08   #697
laurenth
Raczkowanie

DO MIEDZKI:

Z tych prostownic to znam tylko firme Babyliss, reszta raczej w Polsce mało znana. Z tych dostępnych w Polsce i często wspominanych w tym wątku moge ci wymienić ga.me która sama posiadam i która jest naprawde dobra (kupiłam za 230 zł), babyliss pro (wiele modeli, ceny też troszke ponad 200zł chyba), efalock (też kolo 200 zł), wigo (170-200 zł). Z tańszych dość dobrych to mpm product (ok. 100 zł). To te najczęściej wymieniane i posiadane przez autorki tematu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-08-16, 23:26   #698
juhu84
Raczkowanie

Smile Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

a ja wlasnie zamowilam u pani grazynki babyliss pro mam nadzieje, ze bedzie dobrze prostowac
juhu84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-17, 13:23   #699
alicja.b
Raczkowanie

a czy któras z was ma porównanie prostownicy Efalock Flat Master z Efalockiem Flat Champ? Czy rzeczywiscie efekt wyprostowanych włosów po Efalocku Flat Champ jest dużo lepszy?
alicja.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-17, 16:44   #700
mocucha
Przyczajenie

Cool Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

Witam wszystkie wizażystki.Znalazłam na alegro taką tanią prostownicę do włosów,
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60064025
jest tania i podobno posiada płytki ceramiczne.Czy któras z was może mi coś powiedziec na temat tej prostownicy bo nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto. Mam włosy lekko kręcone i czy taka tania prostownica je wyprostuje?
mocucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-17, 22:10   #701
katarzyna1000
Przyczajenie

GG do katarzyna1000

A ja mam jedno pytanko drogie dziewczynki, a w zasadzie to dwa: przy tych prostownicach które używacie, one raczej nie posiadają zdejmowanych grzebyków ?? Czy Wam to nie utrudnia pracy przy prostowaniu ?? Pytam, bo mam zamiar kupić sobie lepszą prostownice, i tak sobie przegląm, i te wąziutkie wcale ich nie posiadają. Obecnie używam zwyczajnej prostownicy z marketu i ona posiada takowy grzebyk, gdyby nie on to ciężko by było. I jeszcze jedno pytanko: czy zawsze prostujecie na suche włosy, czy zdarza się Wam też prostować wilgotne włosy, a jeżeli tak to bardzo niszczy to włosy, czy w tym wypadku powinno używać się prostownicy z parą ?? Z góry dziękuję za odpowiedź
katarzyna1000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-17, 22:31   #702
Apiska
Zakorzenienie

http://www.allegro.pl/search.php?str...&description=1 oto link do prostownic [ i nie tylko] Babyliss
Osobiście mam Eurolux i nie narzekam. Prostuje rewelacyjnie
Oto ona: http://img14.allegro.pl/photos/400x3...01151/60115198
Może nie wygląda fajnie, ale inne sa efekty
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-17, 23:05   #703
laurenth
Raczkowanie

Do Katarzyny1000:

Moja prostownica nie ma wcale grzebyka, ale nie utrudnia mi to prostowania w żaden sposób. Z tego co wiem to mojej gamy nie powinno się używac na mokre czy wilgotne włosy. Prostownice parowe można, nie wiem co z innymi.

Do mocuchy:

Jak na to, że ma mieć ceramiczne płytki, wyświetlacz lcd i dobrą szybkość nagrzewania to wydaje się zdecydowanie za tania. Nie wiem czy jest tu jakaś pułapkac czy nie, oferta brzmi zachecająco, ale inne prostownice o podobnych standardach kosztują ok. 200 zł (także na allegro).
Stary 2005-08-18, 00:06   #704
katarzyna1000
Przyczajenie

GG do katarzyna1000

Dzięki laurenth, będe musiała jeszcze przemyśleć sprawę.
katarzyna1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-18, 07:15   #705
karolinea
Przyczajenie

Ja przed chwilą zamówiłam u grabci efalocka, wcześniej pożyczyłam od koleżanki i jestem baaaaardzo mile zaskoczona efektem. Wcześniej miałam euroluxa i wydawało mi się, że efalock nie zdziała już rewelacji na mojej głowie. Myliłam się, i to bardzo, prostowanie efalockiem to zupełnie inna zabawa i trwa o wiele krócej niż euroluxem, poza tym efekt po tej tańszej znikał, gdy tylko na dworze pojawiła sie lekka mgła. Podsumowując, nie kupujcie taniego sprzętu, bo efekty będą takie jaka cena.
karolinea jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-08-18, 09:09   #706
Lybra
Przyczajenie

Witajcie, prześledziłam cały wątek na temat prostownic i już prawie skusiłam się na Efalocka ale bardzo chciałam na już mieć proste włoski a pieniążków nie miałam wystarczająco więc kupiłam Euroluxa. No i co? Prawda jest taka, że nie wiem jaki jest efekt po prostowaniu Efalockiem ale teraz jestem zadowolona, mam pofalowane, sianowate włosy, które skręcają sie przy najmniejszej wilgoci, natomiast po użyciu prostownicy są prościutkie nawet przy dużej wilgotności. Mam tylko jeden problem i nie wiem czy wynika on z tego że mam podniszczone, rozjaśniane włosy czy zależy od prostownicy gdyż włosy są proste ale i matowe niestety i właśnie nad tym ubolewam. Ile użytkowników, tyle opini...
Lybra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-18, 10:24   #707
mocucha
Przyczajenie

Talking Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

Dzieki za odpowiedz, jednak skusze się na euroluxa
mocucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-18, 14:07   #708
allicjaa
Zakorzenienie

A co myślicie o prostownicy z lustrzanymi wkładami ? Podobno lustrzane wkłady są jeszcze lepsze od ceramicznych Bardziej wygładzają włosy, i włosy po nich są jeszcze bardziej błyszczące

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60916375
allicjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-18, 18:35   #709
mrs_e
Raczkowanie

Ja też od kilku tygodni zastanawiam się czy zamówić Efalocka Flat Master czy Flat Champ i tak się zastanawiam, zastanawiam i wciąż nie wiem Może ktos ma jakies porównanie, proszę o odpowiedź
mrs_e jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-18, 20:05   #710
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrs_e
Ja też od kilku tygodni zastanawiam się czy zamówić Efalocka Flat Master czy Flat Champ i tak się zastanawiam, zastanawiam i wciąż nie wiem Może ktos ma jakies porównanie, proszę o odpowiedź
Dlaczego tak koniecznie efalock? Babyliss pro w podobnej cenie, w pełni ceramiczny Też się wahałam pomiędzy Wigo-Efalock-Babyliss, no ale zdecydowałam się na to trzecie i jestem BAAAARDZO zadowolona Jak kogoś interesują jakieś informacje to pytać
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-18, 20:10   #711
juhu84
Raczkowanie

Exclamation Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

beoneself a jaka masz ta babyliss, bo ja wlasnie czekam na moja
Stary 2005-08-18, 20:16   #712
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juhu84
beoneself a jaka masz ta babyliss, bo ja wlasnie czekam na moja
Pełna nazwa to : Babyliss pro new tech 24 mm
Ty jaką zamówiłaś?
Stary 2005-08-18, 21:10   #713
mrs_e
Raczkowanie

Aha, właśnie jestem po lekturze wszystkich 24 stron wątku i teraz to dopiero nie wiem jaką wybrać :-/ Chciałam Efalocka, bo taką mi prostuje fryzjerka i jestem zawsze zadowlona. A teraz sama nie wiem... W tej chwili waham się między Efalockiem - BabylissPro i jeszcze ta Tondeo mnie zaciekawiła. Jak tak dalej pójdzie to nieprędko dokonam zakupu Która z Was ma krótkie włosy? Przyznać się do którejś prostownicy proszę
Stary 2005-08-18, 22:15   #714
juhu84
Raczkowanie

Wink Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

babyliss pro 60 mm jak szalec to szalec ale sie zastanawialam jeszcz nad ta 35 mm ale juz za pozno
Stary 2005-08-18, 22:37   #715
annfas
Zakorzenienie

ja mam krotkie włosy, mialam prostownice mpm product ale byla dla mnie za szeroka i kupilam sobie efalocka, i jestem na prawde zadowolona

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-19, 10:24   #716
xg0siax
Przyczajenie

beoneself też się zastanawiam nad tą prostownicą cio ty , możesz mi napisać czy włosy są po tej prostownicy błyszczą sypkie i nie elektryzują się? możesz mi jeszcze napisać jakie masz włosy? Ja właśnie szukam dobrej prostownicy przeczytałam juz wszystkie wątki 100 razy i dalej nie wiem
xg0siax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-19, 10:30   #717
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xg0siax
beoneself też się zastanawiam nad tą prostownicą cio ty , możesz mi napisać czy włosy są po tej prostownicy błyszczą sypkie i nie elektryzują się? możesz mi jeszcze napisać jakie masz włosy? Ja właśnie szukam dobrej prostownicy przeczytałam juz wszystkie wątki 100 razy i dalej nie wiem
No jasne Nie mam włosów kręconych ani mocno pofalowanych, w "miarę" proste, ale strasznie się puszą, i na końcach konsekwentnie wywijają się we wszystkeie strony Prostowałam włosy wczoraj rano, i do tej pory są proste, gładkie i cały czas sypkie.. Nie wiem jakie ty masz włosy, więc nie wiadomo jak Babyliss spisze się u Ciebie Podobno pogromcą loków i fal jest Efalock
Stary 2005-08-19, 11:36   #718
mrs_e
Raczkowanie

Beoneself czy to taką masz prostownicę? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60237822
I tez kupowałas na allegro? Aha, ona ma w końcu płytki w pełni ceramiczne czy powlekane, bo już się tyle naczytałam róznych wersji, że nic nie wiem
Stary 2005-08-19, 11:44   #719
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrs_e
Beoneself czy to taką masz prostownicę? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60237822
I tez kupowałas na allegro? Aha, ona ma w końcu płytki w pełni ceramiczne czy powlekane, bo już się tyle naczytałam róznych wersji, że nic nie wiem
Tak, to właśnie ta... Kupowałam u Grabci, ale nie na allegro, tylko w sklepie internetowym który ona prowadzi z mężem Czy w pełni ceramiczna? Prawdę mówiąc, już teraz też mam mętlik. Pani Grażyna pisała, że nowe Babyliss pro są w pełni ceramiczne. No cóż
Stary 2005-08-19, 11:48   #720
juhu84
Raczkowanie

Wink Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

a podasz link do teg sklepu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości