Najlepsze Prostownice Do Włosów - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-08-19, 12:05   #721
beoneself
Zakorzenienie

Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

Cytat:
Napisane przez juhu84
a podasz link do teg sklepu
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.netidea.pl/
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-19, 12:16   #722
juhu84
Raczkowanie

Smile Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

dzieki
juhu84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-19, 12:20   #723
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juhu84
dzieki
Nie ma za co Na co się decydujesz? Nad czym się wahasz?
Stary 2005-08-19, 13:10   #724
juhu84
Raczkowanie

Wink Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

chcialam niby ta babyliss pro 35mm ale zamowilam ta 60mm ehhh najwyzej
juhu84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-20, 18:41   #725
2-B
Rozeznanie

aaa zapomniałam że miałam tu napisać o tym co zrobiła na mojej głowie prostownica Babyliss ta za 149zł...więc...po wyprostowaniu włosów moje włisy były proste, lśniące, no super a najbardziej ucieszyło mnie to że są takie głądkie, zero puszenia, włosy prostowałąm wczoraj i dzisiaj mam dalej proste włosy, może nie tak już idealnie bo wczoraj wziełam je za uszy i trochę się zafalowały w tym miejscu ale i tak jest super. Nie mam jeszcze wprawy więc prostowałam jakieś 30-40 min., ale fekty są naprawdę spoko, włosy są takie sypkie, po wyprostowaniu i rozczesaniu były trochę puszyste dlatego że przedtem je umyłam ale potem zrobiły się takie ,,śliskie", gładziutkie, normalnie git Szkoda tylko że nie mogę ich zaczesać na uszy, mam dość niskie czoło i włosy poprostu lecą mi na oczy, a włosy są tak lekkie, ,,lejące się" (co raczej jest ich zaletą) że cały czas zakrywają mi twarz. Prostownica jest naprawdę super i jak narazie nie żałuję zakupu. Jeżeli macie jakieś pytanka to dawać
Stary 2005-08-21, 16:22   #726
kicia187
BAN stały

witam wszystkich bardzo serdecznie!!musze sie was poradzic!zamiezam kupic prostownice..wczesniej sie na tym nie znalam ale czytaajc wasze opinie doszlam do wniosku ze bedzie to Efalock..mimo,ze jest bardzo drgoa 9bynajmniej dla mnie) to wole wydac wiecej kaski ale uzyskac wiekszy efekttylko pozostaje mi jeden wielki dylemat EFALOCK FLAT MASTER?CZY EFALOCK FLAT cHAMP?prosze o rady tych ktorzy maja te prostownicepomozcie mi podjac dobry wybor...pozdrawiam wszystkich
kicia187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-21, 17:29   #727
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

kicia 187 pzreczytaj watki o prostownicach wlasnie o tych jest bardzo duzo info, moze dlaulatwienia w wyszukiwarke wpiz ich nazwe
gaga jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-08-21, 18:23   #728
Nierika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia187
witam wszystkich bardzo serdecznie!!musze sie was poradzic!zamiezam kupic prostownice..wczesniej sie na tym nie znalam ale czytaajc wasze opinie doszlam do wniosku ze bedzie to Efalock..mimo,ze jest bardzo drgoa 9bynajmniej dla mnie) to wole wydac wiecej kaski ale uzyskac wiekszy efekttylko pozostaje mi jeden wielki dylemat EFALOCK FLAT MASTER?CZY EFALOCK FLAT cHAMP?prosze o rady tych ktorzy maja te prostownicepomozcie mi podjac dobry wybor...pozdrawiam wszystkich
Problem polega na tym, ze one obie sa swietne i chyba nikt nie ma jeszcze za bardzo porownania, bo Champ jest nowy i uzytkowniczki Flam Mastera nie maja potrzeby go zmieniac. Ja takze mam Flat Mastera, ale jakbym miala teraz kupowac wzielabym Champa. Roznica w cenie nie jest wielka chyba.

Nie kąp się na plaży niestrzeżonej. Nikt nie zauważy twojego utonięcia.

Edytowane przez Nierika
Czas edycji: 2005-08-22 o 12:51
Nierika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-22, 09:19   #729
Kaska007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia187
Hej,

ja kupilam sobie Efalock Flat Finger na allegro i jestem nia zachwycona. Nie tylko prostuje nia wlosy, ale tez jak mam ochote to zakrecam super dlugie loki "korkociagi". Z tego co slyszalam to Flat Champ ma plytki z pelnej ceramiki i jonizacje przez co chroni dodatkowo wlosy.
pozdrawiam
Kaska007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-23, 11:03   #730
kicia187
BAN stały

dziekuje wam wszystkim za rady ale naprawde mam problem bo sieboje ze wydam tyle pieniedzy i nie bedzie mi sie sprawowac tak jakby ja tego chciala.z tego co wiem Efalock flat champ jest nowy i malo osob jeszcze go ma a za to Efalock flat Master jest juz sprawdzony ...ale znowu Flat Champ ma pelno cermiczne plytki a te u Flat mastera moga po jakims czasie schodzic..prawda??? albo moze sie znimi cos dziac a jak siek upuje na allegro to gwarancja gora na pol roku...A JAK SIE POPSUJE TO CO WTEDY??po pol roku...pomozcie mi dobrze wybrac,,pozdrawiam wszystkich
Stary 2005-08-23, 14:42   #731
Kaska007
Raczkowanie

To kup sobie Efalocka Champ, bedziesz juz miala pewnosc ze nic Ci nie zejdzie, a roznica w cenie pomiedzy Masterem a Champem jest teraz malutka na allegro sa tylko po 200 zl http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61485828. Gwarancja wszedzie taka krotka bo jest to sprzet profesjonalny, wiec nikt nie da wiecej, moze w hurtowniach sa dluzej, ale co z tego jak musisz zaplacic z 350 zl za taka prostownice albo i wiecej. Mnie sie naszczescie nic nie dzieje ...puk puk
Kaska007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-23, 14:48   #732
kicia187
BAN stały

Jestem juz pewna ze bedzie to Efallock ...flat champ,masz racje kaska tu mam pewnosc ze nic nie odejdzie tylko martwi mnie to ,ze tak malo opini na temat tej prostownicy wszyscy maja flat masteraprosze o wypowiedzi tych ,ktorzy maja Efalocka Flat champabede bardzo wdzieczna;*pozdrawiam wszystkich cieplutko
Stary 2005-08-23, 15:20   #733
annfas
Zakorzenienie

na temat flat champa nie ma zbyt duzo opinii bo jest to nowa prostownica i dlatego

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-23, 18:42   #734
catrin007
Przyczajenie

Wink Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

Cytat:
Napisane przez beoneself
Dlaczego tak koniecznie efalock? Babyliss pro w podobnej cenie, w pełni ceramiczny Też się wahałam pomiędzy Wigo-Efalock-Babyliss, no ale zdecydowałam się na to trzecie i jestem BAAAARDZO zadowolona Jak kogoś interesują jakieś informacje to pytać
Cześć
Właśnie zamówiłam sobie Babyliss Pro New Tech 35mm i do tego mleczka prostujące z l'oreala .Jak tylko przetestuję babylisskę to podzielę się wrażęniami

Pozdrawiam
catrin007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-24, 07:58   #735
alicja.b
Raczkowanie

A nie zastanawia was, że ceny Efalocka Flat Champa bardzo szybko spadły? Niedługo będą tańsze od Efalocka Flat Mastera!
alicja.b jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-08-24, 08:22   #736
annfas
Zakorzenienie

mastera tez ostatnio bardzo spadly, a to dlatego ze jest ich teraz sprowadzanych wiecej, master w grudniu kosztowal jeszcze grubo ponad 300zl

Stary 2005-08-24, 09:20   #737
Nierika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alicja.b
A nie zastanawia was, że ceny Efalocka Flat Champa bardzo szybko spadły? Niedługo będą tańsze od Efalocka Flat Mastera!
Pewnie przez takie osoby jak my, ktore nie ufaja nowosciom, i caly czasy kupuja starego, sprawdzonego Mastera.

Stary 2005-08-24, 11:35   #738
xg0siax
Przyczajenie

beoneself jaką długość masz włosów? bo chce własnie kupić prostownice i sie zastanawiam nad tą cio ty masz ale nie wiem czy nie bedzie za wąska bo mam dość długie włosy.
xg0siax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-24, 11:47   #739
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xg0siax
beoneself jaką długość masz włosów? bo chce własnie kupić prostownice i sie zastanawiam nad tą cio ty masz ale nie wiem czy nie bedzie za wąska bo mam dość długie włosy.
Mocno wystopniowane za ramiona Jak dla mnie ta szerokość jest bardzo "OK", nawet jak będą dłuższe, bo zapuszczam , to wg. mnie wąska płytka w niczym nie przeszkadza. Prostuje się bardzo wygodnie, no i dzięki temu jest niesamowicie lekka.
Ale to już Twój wybór Pozdrawiam!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-24, 12:44   #740
kicia187
BAN stały

flat master kosztuje teraz na allegro 180zl a flat champ 200zl wiec roznia jest nie wielka a flat champ jest lepszy chocby z tego wzgledu ze nie bedzie schodzic jak to ktos wczesniej pisal wartwa ceramiczna bo przeciez flat champ ma plytki pelno ceramiczne ,po zatym moja kumpela pytala sie fryzjerki..ktora posiada obie te prostownice i powiedziala ,ze roznicy w prostowaniu nie ma zadnej tylko flat champ nagrzewa sie kilkanascie sekund dluzeja ,ael to chyba nie jest problem?.Ale ja nadal nie wiem w co uderzyc flat champ czy flat masterhmmmpomozcie!!!!! !!!
Stary 2005-08-24, 13:15   #741
Nierika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia187
flat master kosztuje teraz na allegro 180zl a flat champ 200zl wiec roznia jest nie wielka a flat champ jest lepszy chocby z tego wzgledu ze nie bedzie schodzic jak to ktos wczesniej pisal wartwa ceramiczna bo przeciez flat champ ma plytki pelno ceramiczne ,po zatym moja kumpela pytala sie fryzjerki..ktora posiada obie te prostownice i powiedziala ,ze roznicy w prostowaniu nie ma zadnej tylko flat champ nagrzewa sie kilkanascie sekund dluzeja ,ael to chyba nie jest problem?.Ale ja nadal nie wiem w co uderzyc flat champ czy flat masterhmmmpomozcie!!!!! !!!
Oczywiscie, ze to nie jest problem . Nagrzewa sie dluzej, ale czerpie mniej pradu .
Po tym co napisalas, wybor wydaje sie oczywisty. Roznica jest niewielka, a z Champa nie bedzie schodzic warstwa.

Stary 2005-08-24, 13:47   #742
kicia187
BAN stały

tylko ja musze miec 100%pewnosc ze to ta a nie inna a d tego potrzebuje opini tych co maja ta prostownice,,flat champa ..tyle tu pozytywnych opini o flat masterze..a o flat champie zaledwie kilka..niestety..
Stary 2005-08-24, 14:49   #743
annfas
Zakorzenienie

efekt prostowania jest taki sam, roznica polega na plytkach, i na tym ze champ zapobiega elektryzowaniu sie wlosow, i ma dysze jonizujace co pomaga chronic wlosy
to sa podstawowe roznice

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-08-26, 15:28   #744
Seagirl
Zadomowienie

Dziewczyny,
proszę o jakieś rady dotyczące prostownicy Babyliss WET&DRy.
Przeszukałam cały wątek i znalazłam tylko jedno zdanie.
Jestem na nią napalona, można ją kupić w Euro-AGD za 209zł, przy czym można ją kupić na raty np.na 6 mies,gdzie płacisz tylko po 20 parę złoty miesięcznie.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-26, 20:10   #745
catrin007
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Seagirl
Dziewczyny,
proszę o jakieś rady dotyczące prostownicy Babyliss WET&DRy.
Przeszukałam cały wątek i znalazłam tylko jedno zdanie.
Jestem na nią napalona, można ją kupić w Euro-AGD za 209zł, przy czym można ją kupić na raty np.na 6 mies,gdzie płacisz tylko po 20 parę złoty miesięcznie.
Hej
Ja tez się zastanawiałam nad tą prostownicą,ale popytałam się specjalistów i dowiedziałam się że dziurki które się tam znajdują żeby odprowadzić parę szarpią włosy.A poza tym za te pieniądze na Allegro kupisz już profesinalny sprzęt Babyliss Pro, który na pewno ma porcelanowe płytki.
Jak już było wspominane w tym wątku Babyliss w sprzedaży detalicznej to sprzęt nieporównywalny do Babyliss Pro. Ja wolałam wydać trochę więcej kasy i mieć 100% pewność że mam na prwdę dobrą prostownicę.
Mnie poradzono Babyliss Pro New Tech 35mm, która też kosztuje 209zł,ale wiem że to profesionalna prostownica.
Pozdrawiam
Stary 2005-08-26, 22:07   #746
katsue
Rozeznanie

Ja posiadam niedawno kupioną prostownicę firmy MPM Product za 79 zł i jestem zadowolona. Włosy są proste, wystarczy raz, ewentualnie dwa razy przejechać po pojedynczym paśmie. Wiadomo, efekt na pewno nie jest tak doskonały jak przy prostownicach w kategoriach cenowych 200-300 zł, ale ja jestem zadowolona. Do utrwalenia fryzury używam odrobinę kremu do prostych włosów Sunsilk, pomijając nasadę włosów, skupiając się głównie na końcówkach.
Mój efekt: włoski są pachnące, błyszczące i miłe w dotyku, przy czym nienagannie proste
pozdrawiam
Kasia
katsue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 11:21   #747
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez catrin007
Hej
Ja tez się zastanawiałam nad tą prostownicą,ale popytałam się specjalistów i dowiedziałam się że dziurki które się tam znajdują żeby odprowadzić parę szarpią włosy.A poza tym za te pieniądze na Allegro kupisz już profesinalny sprzęt Babyliss Pro, który na pewno ma porcelanowe płytki.
Jak już było wspominane w tym wątku Babyliss w sprzedaży detalicznej to sprzęt nieporównywalny do Babyliss Pro. Ja wolałam wydać trochę więcej kasy i mieć 100% pewność że mam na prwdę dobrą prostownicę.
Mnie poradzono Babyliss Pro New Tech 35mm, która też kosztuje 209zł,ale wiem że to profesionalna prostownica.
Pozdrawiam
Hej,
zdanie które znalazłam na temat prostownicy WET@DRY, było od pani Grażynki, polecała ją i pisała że jest to profesjonalna prostownica.
Już nic nie wiem...
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-28, 08:54   #748
catrin007
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Seagirl
Hej,
zdanie które znalazłam na temat prostownicy WET@DRY, było od pani Grażynki, polecała ją i pisała że jest to profesjonalna prostownica.
Już nic nie wiem...
Seagirl
Tu masz link do tej prostownicy:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60916277, i ta nie jest sprzętem profesionalnym,porównaj ją sobie z tą:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62100425.
Ja nie twierdzę że to jest zła prostownica,mówię Ci tylko to czego się o niej dowiedziałam.Jest lepsza dla włosów kręconych.

Pozdrawiam
Stary 2005-08-28, 15:26   #749
kicia187
BAN stały

Ja juz zamowilamprostownice Efalock flat champbede miala ja dopiero w srodebo nie maja srebrnych na stabieale jak co napisze o efektach pozdrowka!!
Stary 2005-08-28, 16:10   #750
Anecik15
Raczkowanie

Smile Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

--->Hey kicia187 spotykamy sie na kolejnym forum Ja juz dostałam swojego champa, uzylam go tylko raz do tej pory, ale moge sie podzielic swoimi wrazeniami na swiezo

Wiec po wlaczeniu champa zdziwilo mnie ciagle syczenie..... spytalam o co z tym chodzi sprzedawce z allegro, okazalo sie ze tak pracuja dysze jonowe:p
Prostowałam na "sucho" (z wyjatkiem jedwabiu farouk) włoski były prosciutkie i błyszczace (nie wiem czy za sprawa jedwabiu czy jonow) juz drugi dzien chodze z wyprostowanymi wloskami i na koncach owywijaly mi sie troche bo niczym nie utrwalilam fryzury, ale i tak fryz mi sie strasznie podoba glowa zajmuje mniej miejsca. Mysle ze jezeli bede uzywac srodkow przeznaczonych do prostowania i ochrony przed wysoka temp. i czegos utrwalajacego to moje wloski beda idealnie prosciutenkie do kolejnego mycia.
Zwykla prostownica ktora do tej pory uzywalam wyladuje w koszu, nie moze sie rozwnac z champem. Wiec z czystym sumieniem moge polecic kazdemu EFALOCKA FLAT CHAMP
POZDRAWIAM

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości