|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
powiem tylko ze Babyliss paris ma plytki powlekane ceramika...
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Przyczajenie
|
czyli jak tylko powlekane to jest gorsza tak??? lepiej ta wigo kupic???
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
xg0siax, ceramiczne plytki sa własnie po to, aby nie niszczyly wlosa, pzreczytaj opis babyliss PRO , środek sltylizyjacy dobiera sie nie wedlug ceny prostownicy, ale do rodzaju wlosa, oczywiscie profesjonalny bedzie drozszy od detalicznego, jaki dla Ciebie? nie wiem, w zaleznosci jakie masz wlosy , musisz sama dobrac, zajzryj do watkow o tym temacie , na KWC oraz do Estylu, napewno cos wybierzesz
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Raczkowanie
|
Ja uzywam prostownicy cermicznej Conair i narazie nie moge powiedziec czy jestem zadowolona czy nie bo uzywam ja kilka dni ;/ pzdr
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny! Ja może tak troszkę nie w temacie. Wybrałam Efalocka Champa, ale problem nie w prostownicy tylko w zamówieniu. Chciałam jak najszybciej ją mieć a tu klapa bo mimo, że zamówiłam na stronie sklepu grabci nikt się nie odzywa do mnie na maila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Przyczajenie
|
Phoebe dzięki wielkie. Buźki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Rozeznanie
|
nie ma sprawy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Przyczajenie
|
![]()
zdecydowalam sie ze kupie sobie wkoncu efalock'a... tylko teraz jest dylemat czy master czy champ ... dodam ze mam w miare proste wlokoski,krotkie,ale po wyprostowaniu prostownica jest nieporownanie. z mastera podobno po pewnym czasie schodzi powloka ceramiczna... nie wiem ktora mam wybrac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#851 |
Raczkowanie
|
Nataliagg - o ile wiem, to tylko jedna Wizażanka skarżyła się, że powłoka ceramiczna zaczęła jej schodzić. A Mastera ma naprawdę sporo dziewczyn...
2-B - Wigo też ma płytki powlekane ceramiką.
![]() |
#852 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Rzucam cień na efalocka flat mastera! Po misiącu uzywania schodzi mi powloka ceramiczna!
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie panie z tym samym problemem-kręcone włosy.Jest to również i mój problem.Noszę się z zamiarem kupna prostownicy,tylko takiej która będzie prostowała włosy(obecnie posiadam Remington-odradzam).Ciężko jednak mi się zdecydować którą ga ma czy efalock ? Jeżeli efalock to który ?Proszę więc o radę. Efalocka nie znam , prostownicę ga ma miałam w rękach , korzystałam-SUPER !Może któraś z koleżanek ma przykre doświadczenia z tymi prostownicami - chętnie przeczytam negatywne opinie (jeśli takie będą ). Liczę na waszą pomoc, nie chcę po raz drugi kupić czegoś co nie spełni moich oczekiwań.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Przyczajenie
|
A może jednak wybrać BaByliss Pro ( same pozytywne opinie ). Ale którą , jest ich kilka. Im więcej opini czytam tym większy mam mętlik w głowie .Może gaga mi podpowie ? Mam włosy do ramion , średnio kręcone ( nie mam sprężynek na głowie),nie ciężkie .......no takie zwykłe włosy.......nie proste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
dla takich wlosow polecam te 35mm
|
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Rozeznanie
|
Ja tez polecam BabylissPRO 35mm... wiem... powtarzam się.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Przyczajenie
|
Dzięki za tak szybkie odpowiedzi. Mówimy o modelu BAB 2558 RE ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja mam tą prostownicę BAB 2558RE czyli Babyliss Pro New Tech 35mm.Jestem z niej bardzo zadowolona,mogę Ci tylko jeszcze powiedzieć,że wypróbowałam ją na włosach mojej szfagierki,która ma naturalną burzę loków,ma włosy grube i jest ich baaaaardzo dużo i są sianowate.Prostownica świetnie sobie z nimi poradziła. Ale żeby ułatwić sprawę po umyciu wysuszyłam jej włosy na dużej okrągłej szczotce i nałożyłam trochę środku do prostowania L`oreal hot, używam też olejku "de freez"dla ładnego połysku. Efekt był rewelacyjny,włosy były gładkie błyszczące i sypkie jak po wizycie u fryzjera. Przy drugim prostowaniu wypróbowałam Wellę dwufazową-efekt ten sam.Więc z czystym sumieniem ją polecam.Dodam że prostowałam jej włosy na najwyższej temperaturze. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie wizażanki! Phoebe - też mam nadzieję, że będzie mi służyć. Nie zraziłam się negatywnymi opiniami do Champa. Moje włosy nie są aż tak trudne, więc myślę że będę zadowolona. Tylko aż mnie skręca bo zamówiłam 12-go. 14-go o 9.00 zerwana z łóżka wysłałam pieniądze na konto Grabci i czekam... i martwię się czy gdzieś mi się nie zapodziała albo jeszcze coś innego...Miała być wczoraj. Dziś już raczej też nie przyjdzie... Ile się czeka na realizację w sklepie Grabci maksymalnie? Dziewczyny, ja tu chyba zwariuję!
Tak chciałabym mieć już proste włoski. Zakochałam się w nich od mojej fryzury ślubnej i nie mogę się doczekać kiedy znowu będą proste. Ach... Gorące pozdrówki! |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Rozeznanie
|
Moni81 ja wysłałam pieniądze Grabci 24 sierpnia a prostownicę otrzymałam 29, także myślę, że nie masz się czym martwić, dzisiaj albo jutro powinnaś ją otrzymać (wiesz jak to z pocztą polską jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj dostalam od Grabci prostownice i mleczko. Zamawialam w niedziele - pieniazki przesylalam w poniedzialek ale Panie w banku powiedzialy ze "wyjda z banku" dopiero we wtorek. W srode pytalam Grabci jak sie posuwa realizacja zamowienia a ona przekazala mi ze prostownica zostala wyslana. No i w czwartke Pan z poczty przyjechal o 15 i wreczyl mi paczuszke z flat masterem :P
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Przyczajenie
|
Dzięki kobitki.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oo ja mam ten sam dylemat, czytam i czytam o tych wszystkich prostownicach i juz zglupialam. Do babyliss juz sie zrazilam, wiec odpada i zdecydowalam sie na efalock'a, tylko tez nie wiem czy champ czy master. Ten champ jest drozszy i niby z jakas technologia jonowa??? mial ktos z was to? dziala jakos lepiej? sorki jesli ktos juz pisal o tym ,ale i tak juz dluuugo tu siedze a nic nie znalazlam;/ jesli ktos mi moze odp to plisss ![]()
![]() |
#865 |
Raczkowanie
|
juz wszystko wiem, ehhh z tego wszystkiego nie zauwazylam osobnego watku poswieconego tylko prostownicom efalock
![]() ![]()
#866 |
Przyczajenie
|
Nadal bije się z myślami którą kupić? Zdania są tak podzielone. Z Efalocka zrezygnowałam, za dużo negatywnych opini (ponoć ściera się płytka ceramiczna ). Zastanawiam się nad BaByliss PRO (35mm) i nad Ga ma (25mm). Nie słyszałam ani jednej negatywnej opinii o ga ma. Może któraś z Was ma tę prostownicę i jest z niej nie zadowolona ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Przyczajenie
|
Mam jeszcze pytanko co do kosmetyków ochronnych stosowanych przy prostowaniu prostownicą.Przeczytałam ,że rewelacyjne jest serrum krystaliczne Renee Blanche, ale nie mogę go nigdzie znależć na allegro. Znalazłam tylko Oil Sheen, ale ponoć serrum lepsze?Gdzie koleżanki kupujecie ten rewelacyjny specyfik ? Czy faktycznie jest to najlepszy ochraniacz włosa przed wysoką temperaturą? Może znacie i sprawdziłyście coś lepszego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Te kosmetyki możesz dostać w sklepie internetowym www.estyl.pl (sorry za wczesniejsza pomylke :P) Poszukaj, poczytaj, i wszyskiego się dowiesz ![]() Edytowane przez beoneself Czas edycji: 2005-09-17 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
nie www.styl.pl tylko www.estyl.pl
![]() dziewczyny, jeśli chodzi o prostownice to we Flat Masterze tak jak w większości prostownic gdzie napisane jest że są ceramiczne to jest tylko powłoka ceramiczna, z tym że w efalocku masterze jest jej podobno bardzo dużo. Jedynie z prostownic babyliss new tech 35i 24 oraz Efalock flat champ i tondeo mają pełnoceramiczne płytki |
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.