|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III
Cytat:
![]() Chcę Ci tylko dobrze doradzić ![]() ![]() Jedynie dodam, że dużo 'normalnych' prostownic ma taką funkcję bez tych płytek, muszą mieć po prostu zaokrąglone końce- w opisach producentów często wtedy piszą, że jest taka możliwość (chociażby ta którą ja zamawiam może to robić; są filmy na YouTube, naprawdę jest to łatwizna ![]() EDIT: Właśnie zamówiłam tę prostownicę o której pisałam wcześniej- BaByliss PRO Nano Titanium Sleek Expert BAB2072E (fotka poniżej). Jedna z wizażanek o niej tu pisała, że jest świetna. Jest to chyba najnowszy model z tej firmy, zobaczymy czy rzeczywiście wart jest swojej ceny i pochwał jakie ma w USA...
Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2008-10-29 o 13:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam Kobietki,
chciałam się podzielić świetną nowiną ![]() zakupiłam sobie ostatnio prostownicę ga.ma http://www.allegro.pl/show_item.php?item=459835461 . super...dostałam przesyłkę gratis i preparat ochronny w zestawie ![]() sprzęt już zdążyłam sprawdzić, chociaż listonosz przyszedł 45minut temu. Prostownica po rozgrzaniu (natychmiastowym wręcz) wydaje jakiś dziwny zapach, mam nadzieje, że to tak na początku, a później już nie będzie takiego efektu... Więcej uwag nie mam....myślałam,że będę prostować na temp. co najmniej 220oC, a tu ![]() Ojej, taka jestem podekscytowana, zobaczymy jak się sprawdzi kiedy będę prostować po każdym umyciu włosów. Co do jakości wykonania prostownicy, to nie mam zastrzeżeń, jedynie ten dziwny zapach. Pozdrawiam i polecam serdecznie... |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Twojego modelu ja również chciałam go kupić ale podobno strasznie dużo jest podrób, właśnie tej Digital ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj weszłam do każdego sklepu jaki jest w moim miasteczku. I w każdym są tylko 3 firmy: aldar, first, remington. Zostaje mi zamówienie z internetu. Niestety naczytałam się tyle oróżnych prostownicach, że mam kompletny mętlik w głowie. Zdecydowałam się wkońcu zamówić coś droższego a lepszego. Teraz bardzo proszę o doradzenie jaki model wybrać - zależy mi, żeby jeszcze dzisiaj, ewentualnie jutro rano złożyć zamówienie
![]() ![]() http://www.allegro.pl/item463971270_...sylka_24h.html A co myślicie o tych remingtonach ? Zachęca mnie w nich 3 letnia gwarancja. ![]() http://www.allegro.pl/item467961703_...akcesoria.html http://www.allegro.pl/item470794217_...py_gw36mc.html http://www.allegro.pl/item467152287_..._moc_1031.html Bardzo proszę o odpowiedź.
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
O to fajnie Gosiu
![]() ![]() P.S. Bo ten niebieski remington nie ma już teflonowej powłoki?
Prawda jest najcenniejszą rzeczą jaką mamy, więc oszczędzajmy ją – Mark Twain Grzeczne dziewczynki idą do raju, Niegrzeczne mają raj na ziemi. Edytowane przez Treissi Czas edycji: 2008-10-29 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Znalazłam w promocji prostownicę Babyliss, ale jest podejrzanie tania i bez funkcji jonizacji, ma płytki tytanowo-ceramiczne - model ST25CRE. Nie znam się na tym, bo rzadko prostuję włosy. Nie chcę kupować badziewia, a jednocześnie teraz nie mam dużych funduszy. Podpowiedzcie, czy warto ją kupić? Może lepiej poczekać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
A apropos GHD, czy któraś z was mogłaby polecic jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro, zastanawiam się nad nia ale boje sie podróbki :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny chcialabym sobei kupie prostownice tak do 80 zl znalazlam w promocji tę co sadzicie
http://www.euro.com.pl/prostownice/b...zetka=20081022 zalezy mi na takiej aby zbytnio nie niszczyła wlosów a ta? http://allegro.pl/item468579503_pros...2_lata_gw.html |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jeżeli nie na allegro to jak i gdzie kupić ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
kobietki niewiem ktora wybrac czy ta http://www.amazon.co.uk/BaByliss-207.../dp/B000UL2Q60 czy moze ta http://www.pl.remington-europe.com/c...ton-europe.com
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
http://www.allegro.pl/item466363214_...1_strazak.html
tu jest nowsza wersja remingtona.GOCHA1980 a z twoja co sie stalo bo napisalas ze mialas |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
No właśnie ja słyszałam i czytałam wiele opinii o remingtonie (sama myślę nad prostownicą z tej firmy) i wielu z nich była informcja, że ta powłoka teflonowa schodzi po ok pół roku
![]() Gosiu a czy ten remington niebieski też ma powłokę teflonową? Bo tylko w jednym opisie na all spotkałam się z tym, że powłoka teflonowa jest na płytkach. A co do BaByliss to jak to jest z prostownicami tej firmy? Kiedyś uchodziły za najlepsze, a teraz nie spotkałam wielu pochlebnych opinii na ich temat. Mirelko widzę, że ty bardzo dobrze znasz się na prostownicach. Byłabym Ci bardzo wdzięczna, gdybyś poleciła mi jakiś konkretny model z ga.ma lub tondeo.
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez GOCHA1980 Czas edycji: 2008-10-30 o 08:11 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Widziałam już to Gosiu. I właśnie wszędzie jest taki opis. A w jednym miejscu - nie pamiętam już gdzie - było napisane, że płytki są powlekane teflonem. Ale wydaje mi się, że ten ktoś dawał ten sam opis do wszystkich prostownic remingtona. No nic - dzisiaj 4 dzień z rzędu będę oglądać te same prostownice, w tych samych sklepach. Jak będzie ten remmington to go chyba kupie i już.
#81 |
Raczkowanie
|
Treissi ja ja dzisiaj dostane prawdopodobnie bo wczoraj zostala wyslana kurierem wiec mozesz poczekac to Ci zdam relacje z tego jaka jest i moge porobic fotki jak chcesz
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
czy ktos mi jeszcze pomzoe?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
S1031,
a dostalam juz tego niebieskiego remingtona i powiem wam narazie tylko tyle ze nagrzewa sie w 3 sekundy, obudowa jest zimna co mnie zdziwilo bo zazwyczaj sie nagrzewaja i pieknie wyglada ![]() Edytowane przez GOCHA1980 Czas edycji: 2008-10-30 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item466363214_...1_strazak.html http://www.allegro.pl/item463870920_...i_krecone.html a twoja kolezanka co jej sie teflon zdarl to tez miala ten sam model? gocha moze mi cos doradzisz- imienniczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
myszko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Witam, moja fryzjerka załatwiła mi dwie prostownice (razem kosztowały z hurtowni fryzjerskiej=230zł promocja ze trzeba kupic dwie) Wahl cutek, jedna to ceramiczna,druga tytanowa, jedną planuje zostawić dla siebie a jedną sprzedać i wlasnie dlatego chciałąbym poznać opinie na ich temat, o ceramicznej słyszałam dużó dobrego o tytanowej jeszcze nic opróćz tego że widziałam ze jest droższa. Co myślicie? Mam włosy raczej proste ale czsem niesforne, bardzo grube.
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazdy wybór gamy/tondeo bedzie dobry zalezy na czym ci najbardziej zalezy, na regulacjo czy może turmalinach, albo wszystko w jednym |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
a do czego sa te turmaliny ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Gosiu i jak prostownica? Wypróbowałaś już? Ja wkońcu kupiłam remingtona z limitowanej serii S9904, bo nic innego nie mogłam znaleśc, a zależało mi na czasie. Teraz oczywiście żałuję, bo za te pieniądze mogłam kupic dużo lepszą prostownicę. Dużo lepszą, jeśli chodzi o funkcje, bo jak prostuje nie wiem, bo nie próbowałam jeszcze. Pośpiech jest niestety moim złym doradcą
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.