|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Raczkowanie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
moge spytac jak sie Twoje wyprostowane włosy maja na deszczu, blisko moza lub w warunkach jakiejkolwiek wilgoci? aha, i fajnie jakbys zamiescila jakies zdjecia "przed" i "po"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Raczkowanie
|
jak patrze na avatar masz cudowne wlosy! moje sa do.... jak rozczesze to proste i przylizane z powykrecanymi koncowkami, nie rozczesze - zupelnie krecone, pada deszcz - troche krecone :/ wiec sobie z prostowaniem dalam spokoj i dokrecam ile sie da
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Raczkowanie
|
Hmmm..... ja znowu nie jestem juz taka poczatkujaca ale nie mam pojecia co to jest ten avatar..... oswiccie mnie
![]() ![]()
#904 |
Przyczajenie
|
witam.. wlasnie stalam sie niedawno posiadaczka wspanialej prostownicy Tondeo.. jest niesamowita mam grube wlosy , falowane i puszace sie..a ona sobie swietnie z nimi radzi. wystarczy przejechac raz zelazkiem po wlosach a wlosy sa sypkie, lsniace i gladkie,co najlepsze efekt trzyma sie bardzo dlugo, u mnie do nastepnego mycia.Nie odkrecaja sie , ani pusza.Poprzednio uzywalam babyliss pro 24mm pokryta powloka ceramiczna i przyznam ze na poczatku byla stosunkowo dobra ale wyprostowanie wlosow trwalo bardzo dlugo(uwierzcie okolo 40 min), a efekt byl chwilowy.Kupilam ja rok temu i zaplacilam za nia twedy 315 zl , co sie teraz okazalo ze przeplacilam.Obecna prostownice sprzedala mi Grabcia.. polecam wszystkim.. Polecam takze prostownice babyliss pro o ile dobrze pamietam 34mm(lub 35mm) , jest super a jest troszke tansza okolo 210zl,kupila ja moja znajoma.. zycze udanych zakupow
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#906 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Raczkowanie
|
jej jaka ja durna jestem
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Anecik wejdz w "panel użytkownika" potem w "edytuj opcje" i zjedz na dol kursorem do "Opcje wyświetlania wątków" i tam zaznacz "Pokaż ikonki Avatar" ;-)
![]() |
#909 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Raczkowanie
|
Ma moze ktoras z was ta prostownice???http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=399&page=1 Nie wiecie czy jest dobra i czy warto jest ja zamowic? Potrzebuje wlasnie taka cienka ,bo do prostowania mam tylko pejsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Ja mam Efalocka flat Champ i polecam ją gorąco
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Raczkowanie
|
ana82 to zdjecie to bylo robione po wyprostowaniu wloskow i po deszczu?czy przed prostowaniem. Bo własnie mysle o kupnie tej prostownicy Tondeo ale studiuje w Gdańsku ( podobnie jak Ty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Raczkowanie
|
Witam !
Ja posiadam prostownice Remington SC3000. Moje włosy po prostowaniu wygladaja identyczniej jak na zdjęciach koleżanki wyżej. Włosy sa prosciutkie az do nastepnego mycia, nie straszny im deszcz i wilgoc, ani gumka do włosów. Jestem z niej bardzo zadowolona !!! Kosztowała mnie 99 zł w Media Markt i uważam ze jest dobra prostownica i lekarstwem dla tych wszystkich ktorym szkoda kasy na zachwalane wyżej modele ![]() Pozdrawiam i goraco polecam! Ps. Moja kolezanak równiez sprawiła sobie Remingtona a ma znacznie grubsze włosy ode mnie i jest bardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Przyczajenie
|
hej. czy miałyscie tą prostownice?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64364833 warto kupic? mam wlosy do ramion, lekko faluja mi sie na koncach, niesforne. z gory dzieki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Raczkowanie
|
Dzięki za umieszczenie zdjęć
![]() ![]() ![]() Włosy do uszu są proste, potem zaczynają się wywijać i kręcić.No i mam strasznie, STRASZNIE gęste i puszczące się włosy.Jak grzywa lwa ![]() Prostownica Tondeo jest podobno lepsza, ale cena... ![]() Ale jeśli Efalockiem nie dostanę takiego efektu to kupię tamtą właśnie.A co ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
madzia , napewno nie plytek ceramicznych tylko powlekane ceramika, wiec powloka bedzie z czasem schodzic, ale mozesz zaryzykowac
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
nie jestem znawczynia w tych tematach ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Przyczajenie
|
ta prostownice mozna kupic u grabci na allegro lub bezposrednio w jej sklepie internetowym http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.netidea.pl/ zdjecia zamieszcze juz niebawem .Na prawde rewelacja!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Przyczajenie
|
to zamiesc jakies zdjecia... najlepiej przed prostowaniem, po prostowaniu, po deszczu, po dyskotece, po wietrze, po kucyku (slad od gumki)...itp. itd. wiesz, musze miec solidne argumenty, zeby sie do czegos przekonac, a tym bardziej zeby przekonac rodzicow na kase na prostownice...:/ aha. a w ogole gdzie jeszcze mozna taka prostownice kupic oprocz neta (allegro itd)?
QUOTE=sabii] ta prostownice mozna kupic u grabci na allegro lub bezposrednio w jej sklepie internetowym http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.netidea.pl/ zdjecia zamieszcze juz niebawem .Na prawde rewelacja!![/QUOTE] |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Przyczajenie
|
oprócz allegro (jak się boisz aukcji
![]() http://netan.bazarek.pl/ czytałam juz gdzieś na forum że dziewczyny kupowały i były zadowolone ![]() ![]() ale znalazłam tam jeszcze jedna prostownice z opisu wygląda tez na profesjonalna tylko chyba jeszcze nigdzie nie słyszałam o niej , a wygląda tak : http://amstar.bazarek.pl/opis.php/tid,14740 tylko ciekawe czy płytki sa pełnoceramiczne ??? na allegro takiej nie znalazłam - czy ktoś coś słyszał albo ma taką ??? To spory wydatek i dlatego szukam po sieci jak głupia.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
![]()
DZIEWCZYNY !!
![]() ![]() ![]() Dojrzalam ja u mojej fryzjerki, niby taka niepozorna, ale wystarczylo JEDNO przeciagniecie, ot takie od niechcenia ![]() ![]() Jest to prostownica " Global Beauty" ![]() ... ma tylko jedna wade (lub moze dwie ![]() 1) Nigdzie nie moglam jej znalesc w sklepach w Polsce (..a moze nie zauwazylam? ..OBY!) 2) CENA ![]() ![]() ..jednak jesli ktoras z Was ma w planach zakup prostownicy, znalazla ja i dyspouje srodkami finansowymi to GORACO polecam ![]()
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ,warto ja zamowic??? http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=399&page=1 jestem juz prawie zdecydowana..........choc na prostownicach wogole sie nie znam, ale opis tej wydaje mi się przekonujący. Jak myslicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Raczkowanie
|
Wypróbowałam ta prostownice w jednym ze sklepów fryzjerskich, Pani dała mi wyprostowac włoski, po jednym pociągnięciu prościutkie i sypkie. Fajna jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Przyczajenie
|
a orientuje cie sie moze jakie sa te nowe babyliss pro wet&dry nie wiem czy to dobry pomysl kupic ja czy faktycznie prostowanie mokrych wlosow to jest to czy lepiej zwykla prosze o rade z gory dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama się też nad nią zastanawiałam, ale w końcu zdecydowałam się na Babyliss pro new tech 24mm i to był dobry wybór ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Przyczajenie
|
no to chyba tez sie zdecyduje na ta 24mm faktycznie ejst taka fajna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam ni to proste, ni to falujące, na końcówkach wywijają się we wszystkie strony... Żeby były idealnie proste wystarczy jedno przeciągnięcie po włosach, efekt utrzymuje mi się do kolejnego mycia czyli 2 dni. A w duecie z mleczkiem hot liss loreala nawet kilkunastominutowe przejście w mżawce czy wy mgle im nie straszne ![]() No tak, ale wybór już nalezy do Ciebie, bo wszystko zależy od tego jakie masz włosy. Pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Przyczajenie
|
hej Dziewczyny! ja mam prostownice BaByliss 2160E Glass czyli z wkładkami ze szkła. kupiłam ja (dałam w promocji 200zł) bo facet zachwalał ze nie niszczy włosów i rzeczywiscie nie niszczy wcale , ale zuzyła mi sie troche juz, bo aksamitne te "poboczniki" zaczeły sie przecierac. muszę ją zareklamować i odsprzedaję ją siostrze,która ma naprawde delikatne włosy.
Traz kupię GAMA PRo ITALY(kosztuje 250 zł). Jest naprawde super, po jednym przeciągnięciu włoski sa proste i lśniace i wyglądają o niebo lepiej o tych wyprostowanych przez Babyliss Glass. Takze dziewczyny jesli macie słabe włosy a chcecie je prostowac to polecam Glassa, a jeśli grube i szywne to GAMĘ. Do prostowania polecam srodek OLIOSETA (NON OLIO) z ceramidami za ok 25 zł za 200ml, zaś po prostowaniu czysty jedwab (5ml za 8 zł). Jedwab jest rewelacyjny, przekonajcie się same, za niewiele kasy . bużka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.