Najlepsze Prostownice Do Włosów - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-09-24, 14:07   #901
warta_swieczki
Raczkowanie

Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

moge spytac jak sie Twoje wyprostowane włosy maja na deszczu, blisko moza lub w warunkach jakiejkolwiek wilgoci? aha, i fajnie jakbys zamiescila jakies zdjecia "przed" i "po" pozdrawiam
warta_swieczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-24, 14:13   #902
warta_swieczki
Raczkowanie

jak patrze na avatar masz cudowne wlosy! moje sa do.... jak rozczesze to proste i przylizane z powykrecanymi koncowkami, nie rozczesze - zupelnie krecone, pada deszcz - troche krecone :/ wiec sobie z prostowaniem dalam spokoj i dokrecam ile sie da i takie je lubie
Stary 2005-09-24, 14:48   #903
Anecik15
Raczkowanie

Hmmm..... ja znowu nie jestem juz taka poczatkujaca ale nie mam pojecia co to jest ten avatar..... oswiccie mnie
Stary 2005-09-24, 15:16   #904
sabii
Przyczajenie

witam.. wlasnie stalam sie niedawno posiadaczka wspanialej prostownicy Tondeo.. jest niesamowita mam grube wlosy , falowane i puszace sie..a ona sobie swietnie z nimi radzi. wystarczy przejechac raz zelazkiem po wlosach a wlosy sa sypkie, lsniace i gladkie,co najlepsze efekt trzyma sie bardzo dlugo, u mnie do nastepnego mycia.Nie odkrecaja sie , ani pusza.Poprzednio uzywalam babyliss pro 24mm pokryta powloka ceramiczna i przyznam ze na poczatku byla stosunkowo dobra ale wyprostowanie wlosow trwalo bardzo dlugo(uwierzcie okolo 40 min), a efekt byl chwilowy.Kupilam ja rok temu i zaplacilam za nia twedy 315 zl , co sie teraz okazalo ze przeplacilam.Obecna prostownice sprzedala mi Grabcia.. polecam wszystkim.. Polecam takze prostownice babyliss pro o ile dobrze pamietam 34mm(lub 35mm) , jest super a jest troszke tansza okolo 210zl,kupila ja moja znajoma.. zycze udanych zakupow
sabii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-24, 16:30   #905
elly2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez warta_swieczki
jak patrze na avatar masz cudowne wlosy! moje sa do.... jak rozczesze to proste i przylizane z powykrecanymi koncowkami, nie rozczesze - zupelnie krecone, pada deszcz - troche krecone :/ wiec sobie z prostowaniem dalam spokoj i dokrecam ile sie da i takie je lubie
nie wiem czy to do mnie ale odpowiem ;P wiec ja mam z natury proste wlosy ale po umyciu kazdy jest w inna strone dlatego musze prostowac...ale wiesz jak to jest! dziewczyny, ktore maja krecone wlosy chca miec proste i na odwrot! ;-) mi sie bardzo podobaja krecone...wystarczy troche jakiegos preparatu i juz mozna spokojnie wyjsc, nie meczac sie z prostownica.

elly2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-24, 16:31   #906
ana82
Raczkowanie

GG do ana82

Cytat:
Napisane przez narcissa
A ja bym chciała poprosić posiadaczki profesjonalnych prostownic [Efalock, Babyliss PRO, Tondeo itp. ] o zamieszczenie zdjęć ich włosów po wyprostowaniu Bo lepiej chyba ocenić efekt prostownicy po zobaczeniu, a nie przeczytaniu
prosze ,zaznaczam ze prostowalam wlosy bez zadnego srodka(jeszcze wtedy niedojechala przesylka z fluidem)mimo to wlosy ladnie sie wyprostowaly i nic im niejest....
ana82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-24, 16:32   #907
ana82
Raczkowanie

GG do ana82

jej jaka ja durna jestem zapomnialam dodac,mam prostownice tondeo
Stary 2005-09-24, 16:34   #908
elly2
Wtajemniczenie

Talking Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

Cytat:
Napisane przez Anecik15
Hmmm..... ja znowu nie jestem juz taka poczatkujaca ale nie mam pojecia co to jest ten avatar..... oswiccie mnie

Anecik wejdz w "panel użytkownika" potem w "edytuj opcje" i zjedz na dol kursorem do "Opcje wyświetlania wątków" i tam zaznacz "Pokaż ikonki Avatar" ;-)

Stary 2005-09-24, 17:38   #909
ana82
Raczkowanie

GG do ana82

Cytat:
Napisane przez warta_swieczki
moge spytac jak sie Twoje wyprostowane włosy maja na deszczu, blisko moza lub w warunkach jakiejkolwiek wilgoci? aha, i fajnie jakbys zamiescila jakies zdjecia "przed" i "po" pozdrawiam
nieraz mam jeszcze wiekszy skręt....
Stary 2005-09-24, 19:18   #910
szancjer
Raczkowanie

Ma moze ktoras z was ta prostownice???http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=399&page=1 Nie wiecie czy jest dobra i czy warto jest ja zamowic? Potrzebuje wlasnie taka cienka ,bo do prostowania mam tylko pejsy
szancjer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-24, 21:15   #911
misia_bella
Zakorzenienie

Ja mam Efalocka flat Champ i polecam ją gorąco Jestem z niej barrrrrrrrrrrdzo zadowolona
misia_bella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-09-25, 11:31   #912
monia84
Raczkowanie

GG do monia84

ana82 to zdjecie to bylo robione po wyprostowaniu wloskow i po deszczu?czy przed prostowaniem. Bo własnie mysle o kupnie tej prostownicy Tondeo ale studiuje w Gdańsku ( podobnie jak Ty no i boje sie ze pod wplywem wilgotnego powietrza wloski nie beda sie trzymac ladnie i prosto. Czy moze juz to sprawdzilas?jak sie zachowuja?
monia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-25, 13:17   #913
ana82
Raczkowanie

GG do ana82

Cytat:
Napisane przez monia84
ana82 to zdjecie to bylo robione po wyprostowaniu wloskow i po deszczu?czy przed prostowaniem. Bo własnie mysle o kupnie tej prostownicy Tondeo ale studiuje w Gdańsku ( podobnie jak Ty no i boje sie ze pod wplywem wilgotnego powietrza wloski nie beda sie trzymac ladnie i prosto. Czy moze juz to sprawdzilas?jak sie zachowuja?
te zdjecia w wyprostowanych,byly odrazu zrobione jak dostalam prostownice ,niemialam wtedy jeszcze zadnego srodka.Na drugi dzien bylam w saunie i wloski wygladaly identyczne jak na foto(niewiem czemu na zdjeciach wyszly takie przylizan,w realu ladniej to wyglada,moze slaby zemnie fotograf ),nawet jak zrobilam kitka,a pozniej zdjelam gumke zero odgiec,byly proste.NAPRAWDE POLECAM TA PROSTOWNICE.Z natury mam dosc pokrecone wlosy,wystarczylo jedno pociagniecie i mam idealnie proste wlosy .POZDRAWIAM
Stary 2005-09-25, 17:43   #914
dorotka.20
Raczkowanie

Witam !
Ja posiadam prostownice Remington SC3000. Moje włosy po prostowaniu wygladaja identyczniej jak na zdjęciach koleżanki wyżej. Włosy sa prosciutkie az do nastepnego mycia, nie straszny im deszcz i wilgoc, ani gumka do włosów. Jestem z niej bardzo zadowolona !!! Kosztowała mnie 99 zł w Media Markt i uważam ze jest dobra prostownica i lekarstwem dla tych wszystkich ktorym szkoda kasy na zachwalane wyżej modele Dodam ze mam włosy falowane z tendencja do puszenia sie, siegaja mniej wiecej do łopatek wiec sa dosc długie.
Pozdrawiam i goraco polecam!

Ps. Moja kolezanak równiez sprawiła sobie Remingtona a ma znacznie grubsze włosy ode mnie i jest bardzo zadowolona
dorotka.20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-27, 15:30   #915
warta_swieczki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sabii
witam.. wlasnie stalam sie niedawno posiadaczka wspanialej prostownicy Tondeo.. jest niesamowita mam grube wlosy , falowane i puszace sie..a ona sobie swietnie z nimi radzi. wystarczy przejechac raz zelazkiem po wlosach a wlosy sa sypkie, lsniace i gladkie,co najlepsze efekt trzyma sie bardzo dlugo, u mnie do nastepnego mycia.Nie odkrecaja sie , ani pusza.Poprzednio uzywalam babyliss pro 24mm pokryta powloka ceramiczna i przyznam ze na poczatku byla stosunkowo dobra ale wyprostowanie wlosow trwalo bardzo dlugo(uwierzcie okolo 40 min), a efekt byl chwilowy.Kupilam ja rok temu i zaplacilam za nia twedy 315 zl , co sie teraz okazalo ze przeplacilam.Obecna prostownice sprzedala mi Grabcia.. polecam wszystkim.. Polecam takze prostownice babyliss pro o ile dobrze pamietam 34mm(lub 35mm) , jest super a jest troszke tansza okolo 210zl,kupila ja moja znajoma.. zycze udanych zakupow
to zamiesc jakies zdjecia... najlepiej przed prostowaniem, po prostowaniu, po deszczu, po dyskotece, po wietrze, po kucyku (slad od gumki)...itp. itd. wiesz, musze miec solidne argumenty, zeby sie do czegos przekonac, a tym bardziej zeby przekonac rodzicow na kase na prostownice...:/ aha. a w ogole gdzie jeszcze mozna taka prostownice kupic oprocz neta (allegro itd)?
Stary 2005-09-27, 16:05   #916
madzia_k22
Przyczajenie

hej. czy miałyscie tą prostownice?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64364833
warto kupic? mam wlosy do ramion, lekko faluja mi sie na koncach, niesforne.
z gory dzieki.
madzia_k22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-27, 16:30   #917
narcissa
Raczkowanie

Dzięki za umieszczenie zdjęć Zastanawiam się nad Efalockiem [Flat Master ], a Tondeo.Interesuje mnie chociaż przybliżony efekt taki jak na zdjęciu i nie wiem co wybrać
Włosy do uszu są proste, potem zaczynają się wywijać i kręcić.No i mam strasznie, STRASZNIE gęste i puszczące się włosy.Jak grzywa lwa
Prostownica Tondeo jest podobno lepsza, ale cena...
Ale jeśli Efalockiem nie dostanę takiego efektu to kupię tamtą właśnie.A co Więc poradźcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cinderella.JPG (29,5 KB, 68 załadowań)
narcissa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-28, 10:06   #918
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

madzia , napewno nie plytek ceramicznych tylko powlekane ceramika, wiec powloka bedzie z czasem schodzic, ale mozesz zaryzykowac
gaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-28, 13:16   #919
elly2
Wtajemniczenie

Talking Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

Cytat:
Napisane przez madzia_k22
hej. czy miałyscie tą prostownice?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64364833
warto kupic? mam wlosy do ramion, lekko faluja mi sie na koncach, niesforne.
z gory dzieki.

nie jestem znawczynia w tych tematach ale patrzac na firme tej prostownicy to siakas nieznana ;-) wiec ja bym raczej sie nie skusila...chociaz jezeli szkoda Ci przeznaczyc ponad 100 zl czy 200 na prostownice i nie bedziesz jej uzywac codziennie to czemu nie ;-)

Stary 2005-09-29, 08:49   #920
sabii
Przyczajenie

ta prostownice mozna kupic u grabci na allegro lub bezposrednio w jej sklepie internetowym http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.netidea.pl/ zdjecia zamieszcze juz niebawem .Na prawde rewelacja!!
Stary 2005-09-29, 08:53   #921
sabii
Przyczajenie

to zamiesc jakies zdjecia... najlepiej przed prostowaniem, po prostowaniu, po deszczu, po dyskotece, po wietrze, po kucyku (slad od gumki)...itp. itd. wiesz, musze miec solidne argumenty, zeby sie do czegos przekonac, a tym bardziej zeby przekonac rodzicow na kase na prostownice...:/ aha. a w ogole gdzie jeszcze mozna taka prostownice kupic oprocz neta (allegro itd)?

QUOTE=sabii]

ta prostownice mozna kupic u grabci na allegro lub bezposrednio w jej sklepie internetowym http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.netidea.pl/ zdjecia zamieszcze juz niebawem .Na prawde rewelacja!![/QUOTE]
Stary 2005-09-29, 17:51   #922
olgusia1980
Przyczajenie

oprócz allegro (jak się boisz aukcji mozna jeszcze kupić te efaloki i tondeo na :
http://netan.bazarek.pl/
czytałam juz gdzieś na forum że dziewczyny kupowały i były zadowolone a ceny sa całkiem, całkiem , w kazdym bądź razie nawet taniej niz na allegro.... a w koncu to sklep to jakos tak pewniej
ale znalazłam tam jeszcze jedna prostownice z opisu wygląda tez na profesjonalna tylko chyba jeszcze nigdzie nie słyszałam o niej , a wygląda tak :
http://amstar.bazarek.pl/opis.php/tid,14740
tylko ciekawe czy płytki sa pełnoceramiczne ???
na allegro takiej nie znalazłam - czy ktoś coś słyszał albo ma taką ???
To spory wydatek i dlatego szukam po sieci jak głupia.... a ile to człowiek czasu przy tym straci i im więcej czyta tym mniej wie.... znacie to uczucie ...?
olgusia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-29, 21:44   #923
Dark_Kicia_Miau!
Zakorzenienie

Smile Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

DZIEWCZYNY !! Nie wiem, czy prostownica, o ktorej zaraz bede pisac,byla juz tu zachwalana (nie mam sily czytac 31 stron ), ale MUSZE o niej wspomniec
Dojrzalam ja u mojej fryzjerki, niby taka niepozorna, ale wystarczylo JEDNO przeciagniecie, ot takie od niechcenia po moich wloskach.. a zamieniala je w istna blache :wow: !! Dodatkowo- ma "wkladki" ceramiczne, czyli (z tego co sie orientuje ) jedne z mniej szkodliwych dla wlosa. Jest super, super, suuuupeeeer! Wlosy sa po niej idealne przez caly dzien.
Jest to prostownica " Global Beauty"
... ma tylko jedna wade (lub moze dwie ):
1) Nigdzie nie moglam jej znalesc w sklepach w Polsce (..a moze nie zauwazylam? ..OBY!)
2) CENA w sklepie jakims amerykanskim, internetowym, kosztuje (w promocji ) 112,95 $...
..jednak jesli ktoras z Was ma w planach zakup prostownicy, znalazla ja i dyspouje srodkami finansowymi to GORACO polecam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg global.jpg (17,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg global2.jpg (3,8 KB, 27 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-09-29, 22:49   #924
szancjer
Raczkowanie

Dziewczyny ,warto ja zamowic??? http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=399&page=1 jestem juz prawie zdecydowana..........choc na prostownicach wogole sie nie znam, ale opis tej wydaje mi się przekonujący. Jak myslicie?
szancjer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-09-30, 05:18   #925
monia84
Raczkowanie

GG do monia84

Wypróbowałam ta prostownice w jednym ze sklepów fryzjerskich, Pani dała mi wyprostowac włoski, po jednym pociągnięciu prościutkie i sypkie. Fajna jest.
monia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-01, 23:21   #926
kayahah
Przyczajenie

a orientuje cie sie moze jakie sa te nowe babyliss pro wet&dry nie wiem czy to dobry pomysl kupic ja czy faktycznie prostowanie mokrych wlosow to jest to czy lepiej zwykla prosze o rade z gory dzieki
kayahah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-02, 12:30   #927
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kayahah
a orientuje cie sie moze jakie sa te nowe babyliss pro wet&dry nie wiem czy to dobry pomysl kupic ja czy faktycznie prostowanie mokrych wlosow to jest to czy lepiej zwykla prosze o rade z gory dzieki
Któraś z wizażanek mówiła, że włosy mogą się tam o coś zachaczać... przez te otworki odprowadzające wilgoć z włosa czy coś w tym stylu
Sama się też nad nią zastanawiałam, ale w końcu zdecydowałam się na Babyliss pro new tech 24mm i to był dobry wybór)
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-10-02, 15:57   #928
kayahah
Przyczajenie

no to chyba tez sie zdecyduje na ta 24mm faktycznie ejst taka fajna?
kayahah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-02, 16:03   #929
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kayahah
no to chyba tez sie zdecyduje na ta 24mm faktycznie ejst taka fajna?
Ja jestem bardzo zadowolona Masz włosy kręcone?
Ja mam ni to proste, ni to falujące, na końcówkach wywijają się we wszystkie strony... Żeby były idealnie proste wystarczy jedno przeciągnięcie po włosach, efekt utrzymuje mi się do kolejnego mycia czyli 2 dni. A w duecie z mleczkiem hot liss loreala nawet kilkunastominutowe przejście w mżawce czy wy mgle im nie straszne
No tak, ale wybór już nalezy do Ciebie, bo wszystko zależy od tego jakie masz włosy.
Pozdr
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-02, 19:33   #930
asieńka24
Przyczajenie

hej Dziewczyny! ja mam prostownice BaByliss 2160E Glass czyli z wkładkami ze szkła. kupiłam ja (dałam w promocji 200zł) bo facet zachwalał ze nie niszczy włosów i rzeczywiscie nie niszczy wcale , ale zuzyła mi sie troche juz, bo aksamitne te "poboczniki" zaczeły sie przecierac. muszę ją zareklamować i odsprzedaję ją siostrze,która ma naprawde delikatne włosy.

Traz kupię GAMA PRo ITALY(kosztuje 250 zł). Jest naprawde super, po jednym przeciągnięciu włoski sa proste i lśniace i wyglądają o niebo lepiej o tych wyprostowanych przez Babyliss Glass.
Takze dziewczyny jesli macie słabe włosy a chcecie je prostowac to polecam Glassa, a jeśli grube i szywne to GAMĘ.

Do prostowania polecam srodek OLIOSETA (NON OLIO) z ceramidami za ok 25 zł za 200ml, zaś po prostowaniu czysty jedwab (5ml za 8 zł). Jedwab jest rewelacyjny, przekonajcie się same, za niewiele kasy . bużka.
asieńka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości