|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wätek zbiorczy.
ja używałam ess, ale tej o której mówisz nie używałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Przyczajenie
|
Prostownica ceramiczna Braun ES3 wyświetlac ES 3 (numer 531970308)
chciała bym ją kupić ,ale nee wim czy to jest dobry wybór. co o niej myślicie??? http://allegro.pl/show_item.php?item=531970308. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-01-20 o 20:09 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Raczkowanie
|
moniczqamarcineq rozumiem ze na nowym awatarze jestes Ty- swietne wlosy!
![]() |
#1054 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Przyczajenie
|
dziewczyny możę któraś z was się zna na prostownicach???? i mogła by mi podpowiedzieć czy ta :
http://allegro.pl/item530848299_pros...do_koloru.html jest dobra ???? z góry dziękuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Przyczajenie
|
tak tyle żę tam jest tylko jedna opinia. widziałam ja jak róniez szukałam w googlach ale nie było nic konkretnego na temat tej akurat prostownicy zato bardzo dużo na temat innych co mnie nie interesuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#1058 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]()
![]() |
#1059 |
Przyczajenie
|
tak i jakie gęste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Rozeznanie
|
A jak o nie dbasz?
![]()
świat dzieli się na dwie połowy, w jednej z nich jest nie do życia, w drugiej nie do wytrzymania. "Piękni dwudziestoletni" Fat burning: start:51,5 kg brzuch:70 cm. cel: brzuch 60 cm. waga?może pozostać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Raczkowanie
|
tak normalnie chyba
![]() nie używam żadnych pianek, lakierów... tylko co prostownicę :P Zawsze kładę balsam po umyciu.. i nigdy nie suszę włosów... Niewiem czy to dobrze czy nie, ale tak robię ![]() Moja fryzjerka zawsze się śmieje i mówi, że chyba wygrałam włosy na loterii, bo strasznie szybko mi rosną... Co 3-4 miesiące farbuję odrosty.. które rosną w zadziwiająco szybkim tempie ![]() (tak ok 5-6 cm) Niewiem czy to duzo czy mało.. ale tak około tyle rosną.. Pozdrawiam
#1062 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A tempa porostu naprawdę Ci zazdroszczę ![]() ![]()
świat dzieli się na dwie połowy, w jednej z nich jest nie do życia, w drugiej nie do wytrzymania. "Piękni dwudziestoletni" Fat burning: start:51,5 kg brzuch:70 cm. cel: brzuch 60 cm. waga?może pozostać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Mam do was pytanie, prostownica spaliła nam się i mam wybrac nową. Jednakze my bardzo mało prostujemy(ja grzywka) , a mama(grzywka i pasmo jedno) więc nie potzrebujemy prostownicy za 100 zł lub wyżej, prześle wam parę linków i czy mogłybyscie doradzic mi którą wziasc? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=525866246 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=528225860 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=533843060 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=525101579 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=526634199 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=529809685 Tymi się zainteresowałam, i potrzebuje pomocy bo nie wiem którą wybrac. Dziękuję z góry i pozdrawiam.
![]() |
#1064 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli.. albo to albo to ![]() Pozdrawiam
![]() |
#1065 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Zakorzenienie
|
dobrze zastanowię się, czyli te co wysłalam to badziewia? Dzięki za info.
![]() |
#1067 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny bylam dzis u fryzjera na farbowaniu i zcielam popalone wlosy. Teraz gdy sa (prawie) zdrowe prostownica WAHL CUTEK radzi sobie z nimi swietnie
![]() ![]() Dzis przedluzylam sobie wlosy na mega dlugie i przyszla do mnie prostownica WIGO 57mm i jest fantastyczna! Tego szukalam i to bede polecac ![]() ![]()
Edytowane przez prostowniczka Czas edycji: 2009-01-22 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Przyczajenie
|
Którą bardziej polecacie:
Remington CS 5002 Babyliss Pro ceramic 2097BU? Obie na allegro są w podobnych cenach, wiec na pewno ktoras z nich wezme, problem tylko którą? Aha, i jeszcze jedno. Jaki kosmetyk radzicie przy prostowaniu włosów przetłuszczających się u nasadzie i suchych na końcach? Chodzi mi o cos co przy okazji nie obciązałoby zbytnio włosów. Używam obecnie jedwabiu, ale z tego co widzę mi on nie wystarcza... Edytowane przez Majazka Czas edycji: 2009-01-22 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Do prostowania używa chyba cos z Goldwella lub Kadusa... Nazw nie znam. Ja osobiście używam CHI Iron Guard - do stosowania na suche włosy ![]()
![]() |
#1070 |
Raczkowanie
|
a czy któraś miała prostownice z Brauna "Satin Hair Colour" bo nie wiem czy to dobra inwestycja????
![]()
#1071 |
Przyczajenie
|
Witam!
Chciałam się dowiedzieć, może któraś z Was dziewczyny używała prostownicy PAROWO-TYTANOWEJ Babyliss ST95E PRO?? Słyszałam, że parowe tak nie niszczą włosów ale podobno też nie prostuję najlepiej. Ja mam włosy w miarę proste ale cienkie i już zniszczone prostowaniem, poza tym są podatne na prostowanie nawet na niskich temperaturach. Z góry dziekuje za odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Raczkowanie
|
Dot.: ??
A ja mam pytanie do dziewczyn które posiadają prostownicę Vidal Sassoon VS0048E . Ona ma wyprofilowany kształt, nie utrudnia Wam on prostowania...?
I czy ta prostownica posiada funkcę jonizacji? Edytowane przez kjmm Czas edycji: 2009-01-24 o 00:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Przyczajenie
|
domino nie polecam parowych prostownic. na prawde nie prostuja najlepiej a pozatym wyprostowane wlosy utrzymuja sie na prawde krotko... to zalezy jeszcze od rodzaju wlosow. prostownica moze byc cudem dla jednej osoby a dla drugiej moze okazac sie beznadziejna... czasem trzeba wyprobowac wiele by znalezc ta jedyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze leży w ręku, jest leciutka. (Chociaż pisałam gdzieś wcześniej, że przyciski mam pod kciukiem, i na początku przełączałam niechcący regulację, ale już jest ok. ![]() Co do jonizacji, to... na stronach allegro piszą że ta prostownica posiada funkcję jonizacji, a np. na stronie jakiegoś sklepu rtv-agd piszą że nie ma.. i to jest dziwne ![]() A ja swoje opakowanie już jakiś czas temu wyrzuciłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1075 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanie co do prostownicy, bo nie wiem czy mam wadliwy model czy wszystko jest okej.
Kupiłam wczoraj prostownicę Remingtona, bez regulacji temperatury, nagrzewającą się w 30 sekund (według opisu producenta). Gdy ją zamykam, płytki dotykają się tylko na czubku, a dalej zaczyna tworzyć się szparka na szerokość około 2mm. Musiałabym ją naprawdę bardzo mocno ścisnąć, żeby płytki do siebie dolegały na całej długości. Czy to normalne? Miałam wrażenie, że z moimi włosami nic się nie stało (mam proste, ale końcówki lekko się wywijają - przejechałam raz i nic się nie zmieniło, a czytałam, że ta prostownica jest naprawdę dobra). Próbowałam też zakręcić loki - raz wyszło, raz nie. Może to kwestia techniki? Nie nakładałam żadnych kosmetyków do stylizacji, bo chciałam tylko ogólnie sprawdzić jak się sprawuje nowe urządzenie. Prawda jest też taka, że przy poprzedniej prostownicy bez pianek, lakierów itp, gdy przejechałam pasmo włosów były idealnie proste, końcówki jak druciki. Dlatego kieruję do Was moje zastanowienia - jak prostujecie/kręcicie swoje włosy? - pytanie do dziewczyn, które raczej nie mają burzy loków ![]() Będę Wam bardzo wdzięczna za odpowiedź, bo nie wiem czy reklamować prostownicę i wymieniać na inną, czy podszkolić moje umiejętności ;p
#1077 |
Raczkowanie
|
w moim remingtonie tez sie nie stykaja plytki jak ich nie docisne ale ja mam 9950 i moje plytki sa ruchome
|
![]() ![]() |
![]() |
#1078 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jest leciutka i prostuje się bardzo dobrze ![]()
![]() |
#1079 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Rozeznanie
|
G.... wiedzą czasem o produkcie. No ale kasę mieć każdy chce
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.